soffläge

Då jag fortfarande är mellan två jobb, har jag antagit mig uppgiften att komma på roliga, spännande, exalterade rubriker. Och ni ser ju hur det går. Framgången stiger mig inte precis åt huvudet.

Vaknade av att mamma klappade på mig i morse, när jag låg där utsträckt över soffan.
Medans jag började processen, resa sig upp utan att lämna skinnet kvar på soffan funderade jag på vad som kunde vara anledningen till detta milda uppvaknande.

Jag tror lilla mor har blivit en liten sofftis. När hon igår lyfte upp ena kattungen och pratade till den som en bebis, blev jag lite förvånad. Hon är nog glad att se mig kom jag fram till.
Vi utförde fint teamwork från början till so far av dagen. Sjöng två stämigt i bilen på väg till Maxi när vi övade på körlåtarna, och sedan scannade jag och packade medans mor flängde runt efter varorna.


Sen gasade vi hemmåt där vi packade in allt och sedan flängde till Bromölla. Jag joggade mot Böckamans och köpte baguetter och krälade sedan vidare mot Apoteket där jag plockade på mig lite allt möjligt, tills mor kom dit hon också och kollade över inköpen innan hon betalade. Vi, rättare sagt min mor, köpte oss ett varsit rosa-band så nu har jag ett sådant också.
Sedan gasade vi hemmåt igen mot Najsum där vi plockade upp två styck brödrar vid skolan.


Alltså prick Anna är så söt så jag får lite återbäring. Jag ser också att när jag målade katthuset för ett tag sedan var jag kanske inte så noga med framsidan? Kan kanske stryka målare då....

Sen blev det kalas på utemöblerna, räkmacka och ett glas Pepsi. Kände solin i ögonen och tyckte att livet kändes fint, tills Palle Stina kom och lekte självmordskandidat då hon utmanade mig på min räkmacka. Dum As! En räkmacka slarvar jag inte bort!
Såg att mor varit i farten igen, en lykta från en traktor och sedan pakethållaren från min gamla, gamla cykel. Jag vill så gärna ha en trädgård så jag kan få plantera och anlägga. fy så roligt! Lägga stenar i mönster gräva rabatter och så!

Kvällen är oplanerad, kanske ska börja packa inför morgondagen, då bär det av till Dönnaberga för förfest innan taxin hämtar upp oss, och efter allsång i bilen stannar han vid Granada. SÅÅÅÅ JÄKLA FINT!


Har inget mer sådär intressant att dela med mig av.
Jo jag körde upp till hålan för att tanka den stora bilen, svänger runt och parkerar framför tanken, då svänger Mats in med lastbilen och ska också tanka. Vinkar flytta på di. Och jag flinar elakt.
Vi hoppar båda ut.
M: Du står ivägen nu.
H: Jasså, det var inte meningen...
När jag tankat inser jag att det samlats en del Olja och Diesel på mina händer, och det hade nog inte tillfört någon större lycka hos min mor om hon nästa gång hon sätter sig i bilen får det på sina händer så jag hoppar ut och springer mot garaget för att hämta papper. Mats tittar efter mig, och undrar förmodligen om jag e dum i huvudet. Jag ropar två sekunder Gör peace tecknet och springer skrattandes därifrån. In i Garaget med andan i halsen, där John John står med en annan nyanställd förmodar jag.
Han tittade på mig underandes innan jag hälsar högt och tydligt på honom. Det e ju faktiskt på min hemma arena vi befinner oss. H: HAllå!
NA: Hej..
J: Hej Hanna! Vad gör du här?
H: Tankar bilen, inte min denna gången!
J: se där ja.
H: Ja sen har jag ju min dagliga uppgift att irritera Mats. Och så lite skrattsalvor från oss som fattar det roliga.
Och när jag sedan störtar ut snabbt som tusan för att flytta bilen hör jag hur John säger, fortsätt med det! Och skrattar. Jag skrattar och brummar ut på två hjul i kurvan.


*TjingTjing*

Dåligt utval

260 jobb och inte ett enda jag kan eller vill ha. Och då söker jag halva skåne, blekinge och småland. Dåligt med jobb vill jag lova. Fanns ett där sista dagen var idag och man skulle ringa dit, klockan var fem och jag tänkte nej.. det funkar nog inte.

Annars har det varit en lugn dag.

A: pricken!
H: Kalla den inte pricken, det är för orginelt namn!
P: Prick-Anna heter den ju! Den e  ju prickig och har men än en prick då blir det ju prickanna!
H: Ja okej det e Ok.. Grålle e med Ok till den gråe, men den svarte då. Sotis är Inte OK!
P: Sirius Black!
Detta gladde mitt hjärta då Sirius black är en harry potter karraktär. Man kan lära folk, med andra ord.
P: Ja sirius Black han e ju det. riktigt svart. Alltså Serious Black!
Och så en skratt salva från mig.
Och med de är alla Palle-stinas ungar döpta.
Prick-Anna, Grålle och Sirius Black
Jag hoppas att ni förstår vilken som är vilken.

Ikväll efter middagen, spagetti och köttfärsås. Ljuvligt att smaka detta efter tre månader. Mumma!
Blev det lite övningskörande, nej B körkortet är kirrat sen ett bra tag tillbaka. Vi kör på C och CE nu.
Körde Peters pärla. Jag undrade högt flera gånger varför skiten inte stod uppbrunnen på en skrottipp någonstanns.
Så frågar man mig mellan 1-10 hur bra det gick svarar jag -7. Egentligen gick det bra, men i början e det krånligt nog att hålla koll på 12 växlar. Hög och lågväxel och alla andra knappar, tryck och mätare man ska hålla koll på.
I denna var det bara 10 växlar, tre meter fram till pedalerna och en 6:a som inte fungerade. Och en växellåda där jag gärna velat använda båda händerna för att växla.

P: Kan du köra denna kan du köra alla de andra lastbilarna sedan!
H: Jag lär mig heldre köra de andra  så jag kan ta denna sedan!
P: ÄH! när du sätter dig i de andra bilarna sedan kommer det gå så lätt!
H: AAAAAAAAAAAAH jag vill inte!!!! Skrota skiten!!

Motgångar är inte riktigt min grej. säger mamma. Jag vill inte riktigt hålla med henne, lite motgång vill jag ha, då kämpar jag. Någon som springer lite före och retas.
Dock blir jag pissigt heligt förbannat då jag inte klarar av en situation, när jag inte få ha kontroll. Speciellt när jag vet att jag faktiskt kan.
Nej nu får jag rycka upp mig. I morgon är en ny dag, söka jobb, vakna upp på soffan. Sen är det snart lördag och dags för Granada!!
Bläddrade i en Ikea tidning idag igen... Jag vill inreda, flytta hemifrån är ju inte helle fel, få en säng. Ska jäkla i smälla på med en 160 säng. ingen 120 fjutt här inte. De är jag färdiga med. 180 hade ju inte heller varit fel. kunna ligga raklång åt båda hållen. Fast då får jag skaffa ett stort sovrum.

Jisses så mycket ointressant fakta ni fått nu. Ni får leva med det.

Jag ska nog ta mig en dusch. Är inte pepp på så mycket idag nu känner jag. Just nu känner jag mig depp, pank som en lus boende på en soffa och uttråkad. Inget positivt alls.


*TjingTjing*

Gräsimattan

Jag luktar gräs. På riktigt. Hoppas ingen polis stoppar mig .
M: de har 25% rabatt på BR!
H: Eh.. jaha ?
M: Ja jag tänkte det kunde vara bra till lite julklappar och så....
H: aha...?
M: Sååå.. vad önskar du dig? =D
H: roligt
Märks det att jag är uttråkad?
Därför som den parasit jag är ( ja det var ju mamma som sa det) måste jag förpesta er också.
reklamen från 1996 är dock lite smårolig, mellan skjutandet i Die hard.  Kul..
*TjingTjing*

14:09

Min mage skriker förbrilt att jag ska fixa mat, eftersom den inte fått så mycket näringsriktigt i sig på ungefär hela dagen. Snart ska jag, snart.

Kvart över 7 stod uret på när mobilen började ge ifrån sig läten som tydde på att det var dags att stiga upp. När jag äntligen kommit på god kant med soffan ska jag gå upp!?

Dressade mig och erbjöd mig sedan som den snälla syster jag är, Virran tjuss till Sbg då jag skulle dit och hämta fläkten jag lämnade igår. Efter ett tag insåg han att det var ju inte fel att bli körd, så jag körde honom.


Hämtade fläkten och begav mig sedan mot vånga krossen där jag lämnade av den och ett paket, med okänt innehåll för mig. Körde sedan på Gustavstorp (?) Ut i ingenstans och hämtade några ventiler och körde sedan dem till Grustaget. Väl där hade 2.5 timme passerat och jag inser att jag har minsan kört rätt fort ändå.

Körde sedan till mina lådor med allt jag äger i och rotade efter mitt slutbetyg. Tog sin lilla tid innan jag listat ut i vilken låda jag smart nog lagt det. Ibland är jag lite för finurlig, om jag får säga det själv!


Körde sedan upp till hålan igen för att kopiera det lilla pappret, och körde sedan till Olofström där jag letade parkering i ett halvår innan jag valde en fin en på Netto, fri parkering löd texten och jag gled in som handen i handsken.

Så nu mina vänner och ovänner är jag inte arbetslös längre, jag är nu arbetssökande. Eller mellan två jobb ni får själva välja vilket ni tycker låter bäst.
Anställd är väl något som hade passat mig tycker jag själv.

Sen blev det en sväng till hålan för att hämta upp lite bröd som mamma köpt och sär satt jag och traggade ett tag innan jag körde mot hemmåt. halvvägs inser jag att påsen med bröd, sallad och skinka är kvar i mammas bil, så mitt på 116 gjorde jag en handbroms vändning och gasade tillbaka tror ni inte på mig nu ska jag aldrig mer ljuga för er!!

Hemma hottade jag in sakerna i köket hoppade i arbetskläderna och spurtade ut för att klippa lilla gräsmattan. Fick 5 minuters paus då Peter fick komma hem och ladda batteriet på skiten som laddats ur Igen! oljade bromsen som hängt sig och lite så, men sen rullade jag på. iPoden vart ju givetvis död och radion lyckades bara trycka in en bra låt, africa, med Toto under timmen jag fördrev på den rullandes maskinen.

Nu är klockan 14.25 och jag känner att vad ska jag göra nu? Halva dagen kvar, och jag har hunnit med en massa! Imponerad AB det har inte tagit 15 minuter att skriva detta, tog en paus och sjöng min lilla solo låt, ja ni läste rätt. Intresse anmälde mig igår på kören kören till att få sjunga min favis låt, heeeelt själv. Med resterande kör medlemmar som ooar lite då och då, och sjunger med i refrängen. Har trallat på den lilla visan hela dagen, tror jag skulle göra ett bra jobb på den, och mamma tyckte inte det lät helt åt skogen, och det är ju en fördel!

Nu ska jag göra toast, äta taco chips med Guacamole och titta på NCIS.
När jag sedan är färdig med det får jag väl klaga lite på min livs situation eller något.

Jag kommer nog på något ska ni se =)


*TjingTjing*

Konversationer i dagen

P: Ja, jag kör nu... Jag tar nyckel med mig. ( Vilket är rätt bra eftersom han vet att jag och Mor snart ska till kören och annars kommer han inte in)
H: jaa men det är väl en fördel..
P: Ja men ibland glömmer jag den och då är det en nackdel.
Två minuter senare kommer han in igen.
P: är katten inne?
M: jag vet inte
P: PALLESTINA!!!?
Förväntade han sig att hon skulle säga Ja?
Mamma står i köket och jag sitter i vardsgrummet när jag hör att hon undrar högt.
M: Jamen varför är det så med karlar, de bara åker iväg och bryr sig inte!
H: de e så de fungerar
M: Ja fast det är klart du skulle me kunna göra så.
H: Hallå jag sitter här och hör dig!
M: Jaa.. Och??
Mamma och telefon försäljaren.
M: Nej tack vi har mycket kvar och är inte intresserade av mer produkter.
Försäljaren säger något som jag förmodar har med att göra att hon köpt innan.
M: Nu ringde ni först till min man som är för snäll för att säga nej, nu kom ni till mig och jag är den elaka. Så NEJ tack, jag vill inte ha mer!!
Sen fortsätter samtalet och jag kvider av skratt innan jag tar mobilen och går efter henne och spelar in.
Efteråt upptäcker hon detta och säger, medans jag skrattar!
M: Varför spelar du in, jag hatar dig!! för helvete, skaffa dig ett liv din parasit!
PÅ inspelningen skriker jag av skratt. Hujeda mig.
Det är sådanhär jag lever på, att få ta del av sådanahär glädje ämnen! Love it. Lilla mor skrattade första gången hon hörde inspelningen, de 22 andra gångerna tittade hon trött på mig.
Senare rigner hon till Peter:
M: Han skulle inte sälja något, han skulle bara höra hur det gick. HÄHÄHÄHÄH Skrattar ironiskt.
Nu har jag fått skratta lite idag också, älskar att skratta, känna hur det bubblar inom mig.
Nu blir det kören, och jag ska joina mina körmates. Ska bli fint att få snacka skit med dem igen.
*TjingTjing*

Déja vu

Jag vet att det nu råkar vara ungefär femtioelva atmostrofer till men jag kan inte dem, och lets face it jag har aldrig påstått att jag är en hejare på att stava!
Fick som sagt ett uppdrag av Pidde P om att köra till SBG och lämna en fläkt. Första gången jag körde åt bromölla hållet sedan jag åkte i Juni. Fint. Allt såg ungefär ut som vanligt. Körde sedan runt hamnen i SBG och tycker fortfarande att det är en sådan mysig stad. Love it!

Tog ungefär 1.5 minut att lämna av fläkten. Och mina vänner jag överdriver inte, jag underdriver inte ens! Då ringer vi Peter när den är klar, sa han när han med några besvärade uttryck lyfte ut den stora fläkten ur mitt bagage. Gör ni så svarade jag stängde igen och brummade vidare.
M: Hanna! Kan du gå in på systemet och leta efter Japansk whisky?
J. Öh.. Hur ska det gå till? Hej jag undrar om ni har japansk whisky, min mamma undrar? Ja jag pratar något stöddigt då jag tror mamma glömt bort min ringa ålder. Under tiden har jag gått in i köket där mamma står och tittar på mig.
M: Har du inte internet på den där burken?
Då vaknar hjärncellerna till och jag inser att det är vid datorn jag sitter.  Åter igen let's face it att jag inte påstått att jag är överinteligent heller. Ibland är jag glad att jag inte påstår en massa saker hela tiden, ursäkterna blir lättare då.
Nej det jag ska komma till är iaf feelingen jag hade när jag körde hem från SBG, mot Najsum Indiana.
Jag tänkte på fotboll. de året vi vann skåneserien för F12. Jag är medveten om att det var ett tag sedan men känslan består. Samma år kom även F10 laget trea i sin serie, och givetvis hade man varit med där också. Så två fina plattor kirrade jag, en i brons och en i guld. Najs!
Matchen jag speciellt tänkte på var den matchen då glädjen kom, vi viste inte att vi kunde vinna serien då. Men vi skulle möta Glimåkra tror jag, eller något annat på G.. Vi hade aldrig vunnit över de, de var tre huvuden längre än oss och sköt stenhårda bollar. Innan matchen skulle dra igång satt hela laget i omklädningsrummet ombytta och klara. Då ber vår tränare oss att ta våra handukar och lägga över våra huvud. Alla gör detta och sen satt vi tysta i ett par minuter och laddade. Nu efteråt anar jag att vår tränare visste till vår placering något bättre än vi. Men vi laddade.
Efter första halvlek stod det 2-1 till dem och vi känner väl att nej, nu går det inte mer nu tar de över matchen. Men så kommer det en boll till vår ena back, hon står vid mittcirklen. och så smäller hon till bollen, och tro fan att bollen flyger in i målet. Chocken varade i en hundradels sekund innan glädjen tar över. 2-2 står det. och sen släpper det och vi gör två mål till på ett chocka motståndar lag. Matchen slutade 4-2 till oss och när slutsignalen ljöd, vet jag att jag sprang av planen och kramade pappa och grät av lycka. Vi slog dem. Vi krossade dem i andra halvlek!! Denna känslan är något jag bär med mig.
Några veckor senare mötte vi sibbhult och vi fick veta att vann vi denna match skulle vi vinna serien, något dommaren berättade för oss innan start när vi stod där sammanbitna och dana.
Men matchen drog igång 1-1 efter första halvlek. När visslan tjöt, fick jag och målvakten order om att springa och byta. Så jag drog på mig handskarna och hoppade in i mål, vilket visade sig vara smart. Vår målvakt intog anfallare, även om jag varit mittfältare. Och tryckte in ett eller två mål, kommer inte ihåg. Matchen slutade 3-1 till oss och segern var vår.
Segern e vår, segern e vår, vi har vunnit segern är vår. ZIGGE ZAGGE ZIGGE ZAGGE HEJ HEJ HEJ!
Lagsportet är fina grejor mina vännor!
Jag e fan sugen på att börja spela igen, troligen kommer jag dö av överansträngning.
Konversation i köket nyss. Jag bläddrar i Ikea katalogen och säger till mig själv att dra tummarna ur röven och gå och duscha.
M: Har du bloggat något?
H: Jaa.. jag håller på nu, men jag uppdaterade innan idag också.
M: okej, vad skirver du nu om då?
H: Fotboll!
M: Åh..intressant.... Men en ton av ironi

När jag öppnade mina resväskor i Torsdags var Erik snabb och nappade åt sig min Hood tröja, och den gick han sedan runt i hela dagen. Min fina lilla bror så stor du blivit! Jag kan inte begripa det! I mitt minne var du två lortar hög. och sen kunde jag hålla runt dina armar med en näve, det kan jag inte nu. och du e bara något huvud mindre än mig. Jag måste växa till mig, en lillebror e redan längre, två får det icke bli, Albin e ruggit nära...
En fin bild på min pärla, Virrand dampade nyss och jag misstänker att han nu tagit bilnycklen och cyklat iväg. Den lilla terroristen...
Och så är jag Hemma. Fan rent ut sagt vad fint jag har det.
Nu ska jag flyta in i duschen innan jag ska börja peppa för kören ikväll.
Och förresten, har jag sagt att det är Granada på Lördag? Jag är så lycklig så hela jag vibbrerar!!
Fick lite jobb uppgifter av Pidde P nu också, så nu kommer jag nog både dit och hem också! Gillalalalala läget!

*TjingTjing*

Resan mellan tvivel och tro

NU tror ni säkert jag gått och blivit religös. Det har jag inte, inte mer än vanligt. Men enda glädjeämnet idag är väl ungefär att det är dags att dra till kören ikväller. Och så ska jag äntligen få öva på sångerna ur häftet med namn som rubriken. Det är en låt, eller nej det är flera. Mend et är två jag fastnat för.
Min absoluta favorit som jag kan utan och innan ungefär efter bara ett par dagar går såhär:
Vart kan jag gå då mina känslor ta över? Vem vill mig förstå då jag är vilsen i själen? Jag kämpar med att förstå, de murar som står ivägen. Jag är förblindad av den tår som vill visa mig vägen.

Och numero deux går såhär:
Tänk att jag får vara här hos dig, och vara precis den jag är. Tänk att du vill dela stunden med mig, och lyssna till mitt hjärtas slag. Jag bär på en smärta jag bär på en sorg, och vill att du tröstar mig nu. Tänk att jag får vara här hos dig och vara precis den jag är.

Sista sången är faktisk hela sången, man bara repeterar. Melodierna är så fina. Och riktig gospel feeling, de e Najs!

I söndags var ja ju som sagt rastlös, så jag tog bilen som vanligt och svirade ner till Kyrkvägen och joinade familjen Olausson på lite skitsnack. Skickade iväg Sanni till Ringhals innan jag Malin och Emma styrde nosen mot Ikea.
Där gick jag runt och fantiserade en massa. Och önskade att jag var ekonomiskt obeorende och tittade på billy's bokhyllor med en steg bredvid.
Drömmen är att bo nära ett Bokia, eller akademibokhandeln och ha massor med bokhyllor och en stegel man kan klättra på för att nå de översta böckerna.
Fint som snus.
Väl hemma blev jag ännu en gång rastlös. Och det var inte uppiggande att se mina två resväskor i en hög inne i dressing rommet i en enda röra. Måste skaffa mig ett ställe att bo på! Måste första skaffa mig ett jobb så jag kan betala för mitt boende.
Blev en vända till, till Älmhult. Jag trodde efter fem år av åkande på 116 till bromölla att en väg inte kunde bli tråkigare. Men ack så fel jag hade! Vägarna i Norrland, allt ovanför skåne är Norrland. Tar nog priset. Sen är det ju någon längre än de 7 kilometrarna till Bromölla, men det kan ju inte spela någon roll. Det e ju kul att köra bil!

Måndagen, begav jag mig för andra gången i mitt liv till Växjö. För att äntligen få krama om min fina fina smuch! Som jag har saknat dig! Träffades på samaka... äh jag ger mig inte ens på att försöka skriva det, jäkla dumt ord. låter som om man har beeeeetoingsfel ungefär. Lyckat!
Det blev kina buffé som smakade himmelskt innan jag konstaterade att shoppa för 254 kr är ingen idé. diesel e fan dyrt...
Så när Jesper tog smuchs lilla Twingo till universitetet tog vi min bil hem till deras lägenhet. Som dock också låg på universitetsområdet.
Om London är röljusens stad är nog fan Växjö rondellernas stad. Hujeda mig

Hemma där blev det på med våra heldräckter och sedan lanande av sims. som på den gamla goda skoltiden!
Det bjöds på lasagne, som smakade fin fint. Innan jag fixade Bridesmaids till dem och styrde kosen tillbaka till Älmhult. Höll på att köra av vägen då någon smar rackare slängt ut ett helt lass sockerbetor över vägen. Men lyckades hålla bilen på vägen och gasade sedan på.
Nu har jag fått ett litet jobb uppdrag, måste russssa! En fläkt som ska till sölvesborg, Kanske borde bli budare?
*TjingTjing*

Motarbetning

H. Kan vi inte ut och övningsköra lastbil?
P: Nej jag måste ut och hugga nu.
H: Årrhhh..
P: Men vi hade ju kunnat köra lite med den senare, säger han och pekar på lastbilen från 1979.
H: öhhh.. nej tack.
P: Albin har ju kört den, och det är en riktig lastbil!
H: Kan jag inte få börja köra lotsaslastbilarna ni har i hålan först, och sedan gå över till de riktiga?
Slut på samtalet.
God damn it, jag har saknat att ha en konversation! På riktigt alltså.
När jag kom hem med piff och puff igår skickade jag upp dem i M och P's säng och satte på en film till dem. Själv la jag mig i min nya säng aka. Soffan och somnade till ett avsnitt NCIS. Tjugo i tre vaknade jag av ett sms och sen bestämde jag mig för att jag kan fan inte sova på soffan, så jag gick upp i Virrans rum där min gamla säng står. OCh jag tog hela tillfället i akt att Virran inte var hemma och bredde ut mig över 1.20 härliga madrasser.  Lovely

Vaknade upp idag, tog en fin dusch och åt sedan rester till frukost, kinamat. Åh så gott!!!
Tryckte sedan igång min mino dator för att joina arbetsförmedlingen, men då e ju deras inskrivningar givetvis stängda tills på måndag! HAllå?? Vem gör så?? Vill de inte att jag ska ha ett jobb?
Nu är dagen oplanerad, och jag är redan uttråkad. Arbetslösheten passar inte mig!
*TjingTjing*

Vi färdas på en resa

Åh jag ser så fram emot Tisdag och körövning!! De nya låtarna är magnifika! Älskar dem allihopa!!!
Sitter med skivan i bilen och lär mig texterna, känner mig cool. Dunkar kyrkmusik. Love it!

För övrigt har jag fortfarande inte fått igång internet på min dator. Vilket gör mig ledsen i ögat.
Men det finns minst tre andra datorer i hushållet och någon ska jag väl få låna då och då.
Eftersom jag sitter hos Signe kanske jag ska gå ner i källaren, där alla mina lådor med allt jag äger står.

Där i ligger min lilla dator och den är ju uppkopplad på hem internetet. Kanske ska göra det. Smart Hanna, bra intiativ. Go on!!

Agerade Taxi till mor, P och grannarna. Jag njöt av att få se ivösjön, möta folk som känner igen mig och vinka på dem.
Kan erkänna att köra i 80 var läskigt efter att ha puttrar runt i max 60 i tre månader, men jag gasade på till 120 och känner mig nu något säker igen!
Så otroligt befriande, att kunna sätta sig i bilen, gasa upp styra med knäna och öppna sig en snickers choklad. Och kanske slå en pling till närstående. Det var ju ett tag sedan jag vågade fokusera på annat än de terrorister till medtrafikanter som finns i London. Fint som snus

Ikväll blev det kina mat hos Signe med Pip och gnäll. Albin och Erik är inne i en konversation om en kompis i skolan, som pratar lite konstigt. Han säger inte Joakim utan Jucke Säger Erik och gör en lite fjortis min. Signe undrar om det kanske är så att han inte är från Sverige. Varpå Albin svarar klokt:
Nej, han är inte från Sverige, han är född i Stockholm.
Jag sätter min kyckling o lis i halsen och skrattar.

Det är fint att vara hemma.
Erik har pussat på mig hela dagen, och kramats. Jag tryckte ner honom i studsmattan och frågade var det var för fel på honom, vapå han och Albin tillsammans attackerar mig och sätter sig på mig och Erik svarar. Du pussade alltid på mig innan, nu ger jag tillbaka!
Kan det vara Karma tross??

Nej nu ska jag ner och gräva i mitt bohag.
Såg att Mjällby vann mot Elfsborg, vilket gör mig varm om hjärtat. Samtidigt som det hade varit fint om elfsborg vann istället för HIF. Men man kan inte få allt här i världen, och en fågel viskade i mitt öra att HIF redan vunnit, så. Jag får nöja mig med maifs seger!

*TjingTjing*

Utkast: Sept. 13, 2011

21 september 2011
Det är med en konstig kännsa i magen som jag ser Big Ben bli mindre och mindre i backspeglen, och jag inser att det är sista gången jag ser klocktornet på ett tag.
13 September 2011
Dags för en lite bekännelse kan tyckas.
Jag tycker inte jag behöver bekänna, men en förklaring bör ni trogna läsare få. När detta inlägg postas är det inte den 13 september, som det är idag. Nästa gång jag skriver, kommer jag skriva om reaktionen i mors ansikte när jag klampade in på kontoret en vecka tidigare än hon förväntat sig. Reaktionen i Malins Ansikte när hon körde hem till mitt hus för att hämta något hon trodde jag behövde på flygplatsen och det var jag som öppnade dörren. Jag förmodar att även om några av er reagerar lika fort som en pormask har ni insett att jag är hemma.
Mamma trodde att jag skulle komma hem den 28 september, vilket var fel. Malin trodde hon skulle hämta mig den 23 september, vilket var fel det med.
08,45  den 22 september lyfte planet från Gatwick som tog mig och Frida mot Kastrup. Men mer om det kan ni få höra när jag väl är där.
Dagen då familjen kom hem blev det bestämt. Kontraktet skulle brytas.
Jag kallar det inte att ge upp. Jag bodde trots allt här i 3 månader. Jag provade på Au pair livet. Alla för och nackdelar. Hade dagar då allt gick som på räls och dagar då jag ville skjuta alla. Som man har här i livet.
Men jag insåg rätt snabbt att detta inte var något för mig. Den nya franska au pairen kom söndagkvällen den 18 september. Den 20 september kom Frida. Allt detta kunde jag inte skriva om. Bloggen måste ha varit väldigt tråkig, ber om ursäkt.  Jag kunde inte skriva idag (13 september) att det var min sista vecka, att jag bara hade 5 nätter kvar i mitt rum.  Hur levandes glad jag var.
Jag skrev att Frida skulle komma, men hon kom ungefär för shoppingens skull och för att ta en av mina resväskor hem, då jag köpte en till för att få hem allt jag köpt.
Jag Älskar London, att bo i London. Att leva i London.
Men att vara Au pair, Nej tack aldrig mer.
Resa , Ja tack.
Mer av London, Hemskt gärna.
Jag har också kommit fram till att det bara finns ett Hemma. Jag hade väl kanske det som förväntning, att som så många skrev, de kände sig hemma. Jag kände mig aldrig hemma här. Även om jag trivts som fisken i vattnet. Tryggheten fanns aldrig där. Och det saknade jag. Hela tiden. Något som ingen som inte bott hemifrån i ett helt annat land kan förstå.
Jag är så glad över att få komma hem. det är det som håller mig uppe nu om dagarna, jag vet att det snart är över.
Familjen var också ovärderliga.  En fantastisk familj. Andrew, Gabriella, Thomas, Zoë och Chiara.
Jag träffade också många nya vänner, Svenska, tyska, franska och australienare. Ovärderliga är de allihopa!
Men det är mitt liv, och kände att jag inte kuna ha det såhär. Flera sa Det är ju bara ett år! Du kan stå ut!
Fel.
Att bo på jobbet, ensamheten, att inte känna sig hemma. Att ständigt ha känslan av att något är fel. Var saker jag inte kuna leva med. Jag hade säkert klarat det, om jag gett mig tusan på det. Men jag ville inte.
Och jag kom hit för att leva livet, uppleva. Inte stå ut!

Men jag saknade mitt liv hemma. Att gå ut och se folk man känner, hälsa. Köra bil på rätt sida, vinka på lastbilarna som tutar och blinkar tillbaka. Att kunna köra till MM eller en vän för att hälsa på och snacka lite skit.
Att kunna ha en oplanerad dag utan att klättra på väggarna och skratta med Peter, retas med brosorna.

14 September.
Idag hade jag velat skriva att jag sökt jobb hela dagen, skrivit mig ett CV. Att i morgon innebär städdagen att jag ska packa ner allt jag har här, organisera så att allt hamnar rätt och väskorna väger för lite.
I morgon är det en vecka tills jag kommer hem!!! :D17 September
Här sitter jag nu, sista kvällen i mitt rum. Alla där hemma är på Granada som har premiär öppning ikväll, jag är så avundsjuk så jag kan dö. Jag vill också vara hemma. Hem och krama om mamma.
Jag vill hem jag vill hem jag vill hem.
Har jobbat min sista dag ensam, i morgon kommer den nya aupairen. Sen ska jag lära upp henne under tre dagar. Frida kommer på Tisdag och det gör mig glad då jag vet att då åker jag snart hem!

19 September
Känslokall. Jag är överlycklig över att jag ska hem, den nya tjejen är.. jag finner inga ord. Jag vill hem men jag vill inte lämna familjen med skit under naglarna när jag är som fransk manikyr. Det svider. detta gör mig jäkligt pissed, då det alltså är hennes fel att jag inte hoppar runt som tiger i nalle puh av lycka att Frida kommer i morgon.  Då har jag ändå fixat Audrey's nr till henne, Audrey bjöd direkt med henne på en fest  på lördag. och sen var hon med mig om Alva och åt Sushi idag, tror ni hon sa något? inte ett endaste litet knyst!
Grrrrr!
24 September

Jag är hemma, min tredje dag i Svea. Samtidigt som det känns som om jag aldrig åkt, känns det som om jag varit borta länge.
Mammas min när jag kom runt bilen och skrek, Kan någon komma och hjälpa mig med mina väskor!!!? Kramarna från Albin och erik när de kom springandes. Oslagbart. Men min absoluta favorit var Peter. Mitt hjärtas fröjd och glädje. Jag körde upp i hålan så fort jag kunde, parkerade bilen i en handvändning, slängde mig ut och sprang mot garaget.
Där står två gubbar runt en sikt och uppepå sitter P. Han är på väg ner och vänder huvudet mot mig, säger Haj, haj. Och tittar sen ner för att hoppa rätt. Men slänger snabbt som tusan upp huvudet igen och tittar på mig.
HAJ!!! Vad gör du hemma?!?! Välkommen hem!!
Sen blev det kramar, och en del krokodil tårar från mig. Sen gick vi in i det andra garaget och det blev fler kramar, och så hälsade jag på resten av gänget.
Innan jag efter ett tag körde mot Najsum, för att hälsa på Malin, som kramade mig länge, och sen blev det fler tårar.
På kvällen blev det potatisgrantäng och fläskfilé  hemma hos oss, med mormor och morfar.
Fredag blev det sedan ett kärt besök på Maxi i Olofström och Lindex, fint som snus.
Nu ska jag söka jobba utav bara fulla muggar.
Nu ska jag fortsätta på nästa kapitel i mitt liv.
Kanske intelika händelserikt, men minst lika spännande, vill jag lova! =)
*TjingTjing*

MEN!

Nu försvann mitt inlägg igen!
Jag orkar inte med detta! Kanske ska springa ner och säga ja till glaset med vin till middagen iaf? Kött på menyn, MUMMA!!
har varit ute hela dagen, ikväll blir det lillörde drink med Alva, och planerande för helgen!
Lovar att updatera fint i morgon, kväll då dvs. Ska ta mig till Nothing hill i morgon och kolla bokaffäre!
*TjingTjing*

B- day!

Stort Grattis till En av besökarna nr 1. Som fyller år idag!
Hoppas du haft en fin dag Eréne!!
Har mest sovit idag tycker jag. Dagarna tar mindre tid då. NCIS har blivit mitt liv, jag gilla'rt!
Barnen är så attans gosiga!! Eller iaf flickorna, T går mig på närverna rent ut sagt! Men sen rätt som det är kryper han upp i min famn, frågar vad mina börst är för något och sen är allt bra igen.
I morgon ska jag gå en låååååång runda, har inte gjort det på ett tag nu känner jag. På kvällen blir det träff med Alva, det e ju lill lördag. Och det firar de varje vecka här :)
Och planera inför helgen som kommer bli epic!!
*TjingTjing*

Min favorit

I morgon är en ny dag!
*TjingTjing*

Skit under naglarna

Sushi med Alva är ungefär det enda positiva som hänt idag, men man ska väl vara gla för det lilla?
Killen som jag döpte till Gaylord, som tok flirtade med Alva kan han sett min video månne? kom och gav mig ett par ordentliga ätpinnar. De som ligger på talriken. Efter min måltid slickade jag rent dem, la den i en servett och nu ligger de i min väska. Ska tok använda dem när frida kommer för då blir det SUSHI!!
Har förövrig varit en skit dag, skriver jag igen och hoppas på sympati min hals och tunga total strejkar. Kan inte svälja, det gör så otroligt ont! AJJJE!
Jag vill gärna förpesta något, och därför har jag kommit på att jag saknar mina bröder. Jag har ingen att gnälla på nu, eller retas. När jag behöver det
NU FÖRSVANN HELA MITT JÄVLA INLÄGG OCH NEJ, JAG TÄNKER INTE SKRIVA DET IGEN. FAR ÅT PIPSVÄNGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är pesimist, synisk, ironisk, sarkastisk och nu ska jag lägga mig i sängen och sura.
Kan ta en paus för att slänga ut laddaren till datorn som låter som en ångvält, samt skära av mig tungan, då den och min hals gör så ont så jag bara vill gråta.
*TjingfuckingTjing*

B

Rubrikerna sinar så såg jag mitt körkort som låg framför mig och såg bokstaven B. kul, jävligt kul.

Sushin var god, tänker uppdatera med bilder ikväll.
Nu ska jag göra pankakor, göttans!
27 En bild du alltid skrattar åt
från Danmark 2010.
Bilden är tagen av Emma. Jag jag skrattar verkligen helhjärtat varje gång jag ser den.
Hanna Åkrell Ser ut som om han ska daska Pysen HAHAHAHA
Sanni Nilsson ja de bortskämda hunden ska tomma fan ha pisk '_'
Hanna Åkrell HAHAHAHAHHAHAHAHAHAA

Lovely! Om ni frågar mig

*TjingTjing*

Sushi!

Idag beger jag mig mot Fullham för lite Sushi med Alva!
Pratar med Mor min också, och hon la upp ett strålande fint foto på sig själv och Pidde Peter, Så det tänker jag givetvis lägga upp jag också! =)
*TjingTjing*

Statestik

Sen jag flyttade till UK har antalet läsare ökat. Skit kul tycker jag. Har dock märkt att på Söndagar är ni som minst inne här. Måndagar där emot! Då dubblas söndagens siffror och ni är inne fler gånger var och läser.
Sitter ni och smyger på era jobb, eller är ni arbetslösa?
Nu har jag skrivet ett par rader om absolut ingenting. Kul. Ungefär om i natt, jag hade inget att skriva om men käde för att skriva, då kan man nappa på allt.  Hade jag sett en fluga hade jag utan tvekan börjat skriva om den och dess intressanta liv.
Det gäller att feelingen och händelserna inträffar samtidigt. Då slår det gnistor som hade fått Thomas Di leva att skrika jordbävning. HA, nu var jag strålandes nära att börja skriva något elakt om Di leva, men känner att då hade jag kunnat sitta här tills ikväll och det är inte riktigt vad jag tänkt göra. Jag stod alltså emot.
Starkt Hanna

Har snart kollat färdigt på säsong 1 av NCIS. Gud jag älskar den serien! Det roliga är att jag tror de har nämnt Sverige nu i tre avsnitt, men sverige nämns rätt ofta i filmer har jag märkt.
Städningen har gått bra, kidsen kom in och ville hjälpa till. dvs hoppa i sängen. Flickorna har varit och klippt sig, inte själva givetvis men ni fattar.
Dom är så söta så jag hade velat vaxa in dem och ha dem som dockor så jag hade kunnat krama på dem hela tiden! Ironiskt att jag säger så då House of wax fick mig att ligga vaken och drömma mardrömmar i en hel månad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
Familjen Olausson har jag lltid kul med =) Så mycket skit vi gjort. Danmark, tysklandsresorna, Danmark. Ja danmark är med två gånger då det var en hel vecka och det hände en jäääääkla massa saker.
*TjingTjing*

Last call

24e bilden: En bild som gör dig glad.
Midsommar, denna bilden får mig att le varje gång jag ser den. Vi har kommit till efterätten och jaa... bilden får väl tala för sig själv ;)

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
Inget ont om personerna på bilden, men det är mig och Peter jag är ute efter. Peter gör mig glad. På denna bilden komuniserar vi. Jag gör tecken ner fort! För att han ska släppa skuffan fort, härligt kittlandes i magen, för mig som gjort det x antal gånger. Inte för de som gör det första gången! Fast jag tror de gillade det ;)
Idag kommer föresten Mor och peter hem från Prag!
Så Welcome home folks! Hoppas ni haft en fin smekmånad!
Jag ska nu duscha och sedan städa, på riktigt. En fet jäkla enorm stor städning.
ÅH så lycklig jag är!!!!!!!!

*TjingTjing*

Clean

Nu för tiden vet jag inte vart ifrån jag får mina rubriker.
På tal om inget annat har jag kommit på att skrivande form är en utmärkt form. Hur ser man om det är en lögn, om man är ironisk, glad ledsen. Ja förutsatt att man inte använder 5 smilesar efter varje ord. Även jag förstår att man krystar mer än nödvändigt då. Men sen har ju alla en fas.
Ibland roar jag mig med att läsa gamla inlägg. Jag kan inte precis kalla det deja vu. Men jag kan komma ihåg känslan när jag skrev inlägget. Och eftersom jag gör det kan jag ju inte avgöra om jag lyckats nå fram med min känslo överföring till er som läser. Det kan ju vara så att jag är en jävligt bra skribent trotts mina ständiga stavfel, säkert ett och annat grammatik fel men nja, jag vet inte.
Svenska var inget favorit ämne, kanske just för att det var lätt? Jag tyckte inte det var svårt, att läsa texterna vi fick, förstå dem. Skriva uppsatser. Dock var är jag lat och intresserade det mig inte gjorde det dagen innan i all hast. Ett favorit ämne behövde va något som intresserade mig och gav mig lite motstånd.
Med hjälp av den sista meningen kan man räkna bort en hel del ämne. Matte A och B för mycket motstånd och totalt obegripligt. Matte B var något lättare, av den enkla anledningen att jag fick mer förklarat, jag fick en större chans att förstår varför Naturkunskap, inte intressant. Engelskan var bra, åter igen kurs B. Inte intressant, men den var bra.

Vad som vore smart nu är att jag raderar det jag skrivit, som jag har väldigt lite koll på varför jag skrev. stänger datorn och intar ryggläge. Men det vore slöseri med tid. Detta finner jag ironiskt. Jag som har all tid i världen, slösar. Vad spelar det för roll? nada

Vi kör på lite bilder istället!
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
Ja men vi kör väl på en liten förklaring då, såhär på kvälls/morgon kvisten. På bilden är jag, moi. Jag befinner mig i Hålan, jag har mina arbetsbyxor på mig, mina arbetsskor. Jag saknar det. Att hooden från åk 9 fortfarande passar är väl både kul, men samtidigt sorgligt att jag använder den. Skyller på att Student tröjan inte kommit då, vilket är sant. Ska man skylla i från sig behöver man ju inte ljuga. Måste vara positiv! Min största oro är att tavlorna inte ska bli bra, och att jag inte ska komma i balklänningen. Jag kan om jag vill gå från kallgaraget in till vanliga garaget och snacka med John, AGP eller någon av de andra som ränner där.
Jag kan gå in på kontoret ta en kaka ut kylskåpet och gå in på mors kontor och hänga där. Jag kan sätta mig i min gröna fina passat och köra vart jag vill, så länge dieseln räcker. Jag saknar detta, alltihopa.

23e bilden: En bild från i somras.

Kreta. Jag och Malin åkte fan till Kreta, tänker jag tillbaka på sommaren, glöms det bort. Sommaren är London och studenten. Vilket är sjukt för det var ju så mycket annat jag gjorde. Saker som betyder otroligt mycket för mig. Men skulle någon fråga mig vad jag gjord i somras svara amen jo jag tog ju studenten där i Juni, och två veckor senare flyttade jag till London
Nu kan man väl för den sakens skull inte beskylla mig för det, för det är ju utan tvekan två rätt mustiga saker. Men ändå! Hur fan han jag med allt?

Jag har inte glömt en enda sak från i somras, jag kommer ihåg allt. Och jag tänker på det lite då och då.
Jag har minsann gjort en del i mitt liv. På lat sidan har jag inte legat, och det är ju kul när ryggläge är en favorit.

Nä nu ska jag kasta mig in i nästa mord gåta med mina goda vänner Tony, Abs, Kate och Gibbs. Önska oss lycka till, säger jag rättar till min NCIS keps och klappar pistolen i hölstret

*TjingTjing*

You have to admit that going to Hogwarts would be life changing!

Underbar film! friends with Benefits. Flera fina skratt, och en och annan tår i ögat då och då.
Men för att ni ska hänga med kör vi på från början. Då skrivar humöret är lite nere för tillfället, kan jag inte lova att ni kommer skratta er igenom det. Men håll ut! suck it up!

Mötte Alva utanför Pizza hut och vi gick in och beställde. Givetvis hade de inte buffén på helger jävla skit!
Så det blev en vanlig Pizza, och deras fina fina sallad!
Har också kommit på varför jag inte jobbar som mat kritiker. det hade varit sanslöst lätt att impa på mig, som på Pizza Hut gratis påfyllning av dricka och sen..sen.. baby I'm in love!
Sen gick vi upp och jag visade Alva bion, lite spontant köpte vi sedan biljetter till Friends with benefits som började typ en och en halv timme senare, så vi svirade igenom alla de affärer vi tyckte var värda att svira i. Och gick sedan över till Sainsbury's för att köpa bio godis. Godis.
Bara för detta måste man ju älska London. Jag får köpa alcohol i butikerna. En stor flaska smirnoff ice kostar 2,99 I sverige hade du kanske fått kapsylen till en liten flaska för det priset!
Detta kom vi ut med. ...
Ja mina damer och herrar, ibland funderar jag också över vilka människor jag umgås med. Liksom vem sitter och äter flingor och dricker mjölk på en bio?
Jooo Alva..  Dock höll vi på att spricka av fnitter när hon sätter sig och börjar knapra.. Jösses alltså

Filmen var jätte fin, rolig och bra. Har varit på bio 4 gånger nu sedan jag kom hit! Galet!
Och när Justin timberlake säger repliken som är rubriken till detta inlägg, kände jag att jag ville gifta mig med honom. Och han är ändå ingen favorit... Ser inte sådär bra ut. Men hey varför klaga på något man aldrig kommer få?
Efter filmen sa vi adjö, och gick åt varsitt håll. När jag hoppar av i Stockwell har regnet till tagit och avslutas sedan när jag hoppar av nästan. Tittar upp och får se ett så fint ljus!
Tittar ni noga ser ni att det faktiskt är två stycken! En utanför den som lyser starkast. Väldigt fint var det.
Nu ska jag deppa lite, istället för att spendera min lördag kväll på Granada i Sverige sitter jag i London.. BLÄ!
Ska se om jag har någon film jag vill se, eller om det blir lite NCIS. Lutar åt det sistnämda!
Imorgon blir det städning, och det blir nog en lite konstig dag. Hoppas på det bästa dock!


*TjingTjing*

ALL IN PÅ O'Neill's

h Hujeda mig vilken kväll! Hade så in i bombens trevligt!
När jag precis lämnat huset för att gå mot bussen får jag sms från Alva som säger att hon blir sen, ca 9,30. Ok tänker jag och går därför inom donken och sitter där och tar en burgare ( kvällsmat)
sen gick jag upp mot lilla Big Ben klockan var då 9 så jaa där stod jag. Denna plats är en populär mötesplats så jag stod inte helt ensam.
När klockan är 20 över tittar killen som står bredvid på mig och säger.
K: Are you too getting pissed of by waiting?
H: Yeah...
K: Waiting for a long time?
H: Almost half an houre.
K: Ahh.. I've waited 45.
Sen små pratade vi lite. Jag får SMS från Alva att hon e på väg från Clapham Junction. Och killens, vad jag förmodar är flickvän ringer honom.
K: Rachel, stop stop stop, I don't care! Just get over here!
Jag var tvungen och skratta, och med hans gester var det synd om honom.
Vi snackade lite till och han undrade vart vi skulle gå och lite så.
När vi sedan kommer fram till att jag är från Sverige, visar det sig att han varit där!
H: But, but WHY?
K: Well you know, I was young and..
H: Oh yeah glad you said that you look like youre at least 50!!
K: Hahah, I'm older than you think. Anyway, Everybody went to America or Aisa, so I went to skandinavia.
H: Aha.. yeah that makes perfectly sence...
Men han hade varit i Oslo, Köpenhamn, Stockholm Göteborg, på Island och lite så. Han avslutar med
K: I kinda regret it though, it was so expensive!
TUR du sa det lille pöjk!
Sen kom Alva och kvällen kunde börja på riktigt.
Första Captain morgan smakade så ljuvligt att jag nästan ville skriva en sonette till den.
Fler bilder finns på FB. Samt våra fina fina videosar ( hur stavas det??)
Sist vi var ute hade vi som ni kanske mins dille på Oh mikey mikey hey mickey du e helt OK hey Mikey
Och jag får väl erkänna att denna sång sjöngs ett par gånger under kvällen. När vi precis har bytt bord, går en tjej från sällskapet bredvid förbi och vilken låt tror ni hon sjunger på då??
Visserligen på Engleska, men jag och Alva förblir tysta i 2 sekunder innan båda utbrister. Vad fan är oddsen att detta händer?! Jag lovade att gå ut och köpte en trisslott om de sedan spelade låten under kvällen.
De gjorde de nu inte så mina miljoner får vänta!
En bild där båda ser allvarliga ut, lättare uppdrag har funnists. Men vi var båda förvånade över att ingen modellfirma kom fram och frågade om våra nummer.
Måste berätta vad Alva gjorde, eller snarare sa. Hur som helst så satt vi och snackade om djur. Jag berättade om katterna Peter visat för mig i skypen som är där himma nu.

Varpå Alva börjar prata om sin granneskatt, som är så enastående söt. Tillslut kan hon inte hålla rätt på orden och ut kommer meningen " Jag brukar gå över och älska med den katten"
Jaa.. sen var kvällen gjord ungefär ;)


Fyllekäket åts på Subway, och det smakade ljuvligt även det. Väl himma blev det skype, titta på våra videos och sedan ett avsnitt NCIS innan jag intog ryggläge och somnade nöjd med kvällen halv 4 :)

Nu ska jag göra mig iordning, sen bär det av till Wnadsworth med Alva för Pizza Hut's Buffé och strosa runt lite i affärerna, och umgås!


*TjingTjing*

Diet coke?

E bara buulshit! igår vart jag så sugen på cola i burk. Så idag gjorde jag slag i saken och tog en diet coke från kylskåpet tillsammans med mina två rostade mackor med kalles kaviar på.
Öppnar den, och tar två stora klunkar, smakade det bra undrar ni?
svar Niklas Erik Johan! Tvi fän för det räliga möget!. Bilden är till Olivia, tyvärr är inte drottningen själv med på bild, då den stod i diskmaskinen. Åhh jaa. Jag använde den igen!

Passar på att ställa frågan högt, varför sover inte vuxna middag? Jag sov  en och en halv timme nyss, visserligen innan middag. Men säger jag middag dömmer ni mig inte lika fort hoppas jag... ;)
*TjingTjing*

Empty room

Sista jobbedagen, denna veckan. det är fredag. Och det är så jäkla fint!
Ikväll blir det jag jag skriver det för tredje gången all in med Alva! Huvudvärken försöker irritera mig, men jag skjuter undan tanken på det! Och taggar kvällen!
Igår var den första höstdagen här, enligt min värdpappa. Eftersom natten innan bjudit på endast 10 grader, dagen i sig bjöd dock på 22 grader och molnfritt. Imorse var det 14 grader och inte fullt så kyligt, och dagen ser ut att bli fin. Synd att jag känner för att ligga i sängen och tagga hela dagen .... ;)


HAHAHA Måste bara berätta att idag påväg hem från nursery:t efter stopp vid röljus försöker jag starta i 2:an. Något som hade gått, men eftersom A satt bredvid behövde jag ju inte utmana läget. Så jag växlar om och rullar iväg mjukt och fint. Jag berättar då att jag faktiskt lyckats starta i 3:an med min bil där hemma, även om den lät lite oroligt. Vid dessa ord skrattar han hjärtligt, och när jag sedan berättar att Peter såg ut som om han skulle börja gråta när jag berättat det för honom skrattade han ännu mer. KUL!

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
Therese, Som erbjöd sig att stå med en skärm och rikta solen i mina ögon undern min fotografering. Det är Kärlek

*TjingTjing*

Åter igen det här med att komma på en passande rubrik till ett inlägg, om man inte vet var inlägget ska handla om hur gör man då? Jag antar att man kan vänta men då glömmer jag säkert de!

Fick en lavett idag... En fet jävla lavett... Från en 4 åring. Och jag kunde ju inte lika gärna slänga ut ungen på parkeringen till Minestry of defence och säga åt honom att gå hem. Så jag sätter mig lugnt och fint i sätet startar bilen och kör hem, med en tanke i huvudet Hanna, ta INTE ut ilskan på turisterna som går mitt i gatan, inte inte inte INTE!

Kvällen uppiggande samtal mellan mig och min värdmamma har bestått av begravnings snack. .. Uppiggande, men ack så trevligt.
Såhär road var jag under mitt jobbpass. Gjorde en bra mycket snyggare kub i 3D format efteråt.
Kiki var såhär intresserad av att visa upp sitt nya gips idag, samtidigt som hon tittade på Nalle Phu.
Men jag envisades och ville ha en bild,
Har inte ett så ansträngande jobb, efter splash blash blir det film, i detta fallet Nalle Phu. Som är ny, de har bara sett den 5 gånger på två dagar!
Kolla C kinder ( Längst till höger för er som inte kan skilja dem åt) Hur söt får man bli?
NU blir det ett svsnitt NCIS innan jag ska somna, tidigt hoppas jag.
I morgon blir det jäklar i All In med Alva, och jag är taggad till TUSEN!!
*TjingTjing*

Av längtan till dig

För tio år sedan var det fortfarande stor uppståndelse kring terrordåden i USA som hänt för 4 dagar sedan.
Men För 10 år sedan idag var det ingen i vår familj som tänkte på det. Istället var det tankar så som Har någon hämtat blommorna? och Vilken tid skulle jag nu vara hos frisören. eller Kanske ska jag ringa mamma och se hur det går med tårtan?
Men det var en fin höstdag. Mamma, Peter, Virran och jag åkte till sölvesborgs slottslängor för att fotograferas.
Då var vi alla ombytta och fina.
När vi sedan skulle sätta oss i bilen för att åka iväg. Jag och Virran åkte med Thomas och Mia som då bodde grannar med oss Herre gud hur länge sedan är inte detta!?? På väg till bilen tävlar vi, springer gör vi i alla fall och Virran snubblar på gräset. I de beiga linnebyxorna. Fina gröna fläckar joinade tyget över knäna.
Vi satte oss ändå i bilen och åkte iväg, till Kyrkan.
Där sa de ja till varandra och svor att vara varandra evigt trogna tills döden skiljer dem åt. Och hitentills har det ju gått bra. Novah sjöng och en eller annan tår föl i kyrkbänkarna. På ena sidan satt Björklundarna och på den andra Skoogarna
Jag är så levandes gla för er så ni anar inte. NI har format mig till den personen jag är idag. Och blir jag bara hälften så lycklig som ni är så är det nog.
Jag är inte säker, men jag tror det var något liknande som stog på era inbjudningskort. Jag vet att förra året hittad jag min inbjudan  i min brudkista och jag grät som ett barn.
Idag gifter jag mig med min bästa vän
Den jag skrattar och gråter med
den som visar mig vem jag vill vara, 
den jag delar allt med
den som jag väljer att stötta, uppmuntra 
och ge mitt allt till, 
alla dagar vi får tillsammans.
I dag gifter jag mig med mitt livs kärlek.
Dock undrar jag hur de fortfarande kan gnabba om samma sak efter 10 år.
Volvo eller Scania det e frågan!
För mig är det ju uppenbart!

*TjingTjing*

Tankeverksamheten

Idag i bilen på väg till nursery:t. Näst sista rödljuset är det lång kö, och den slutar mitt i gatan. En tre filig gata. Som den respektfulle förare jag är stannar jag vid stopp linjen även om det är grönt, då jag vet att jag kommer blockera andra filer om jag kör ut. Jag ser i backspeglen att föraren i bilen bakom slår lite på ratten och suckar.
H: I really don't understand why he get's so upset! if I had continued, he would have had to stop right in the middle, and that bus would totaly have crushed him!
A: Who?
H: the guy behind me!
A: Ahh.. just fuck'em! Ignore them!
H: Hahaha shure shure...
Jag blev också varse förra veckan att Aristocats är en favorit på min CD. Då denna låten kom och jag ville byta till nästa som e Oliver och gänget, som jag för övrigt alltid lyssnar på när jag kör genom stan För jag har storstads kontroll uhuhhh Kör rytmen mitt i city på natten och på dan, när du har blivit van är du kung i staaaaaan Utbrister min värdpappa. Oh! Don't change it! We like that one! Which song is it?

Och idag när vi kommit hem och jag är påväg upp för trappan för att hämta kidsens tvättkorg hör jag honom gå runt och vissla på skönheten och odjuret. Jag vill nått mer än leva småstadsliv Det roliga är att denna låten har jag både på svenskaoch engelska, men det är den på svenska som gäller!
Lovley!

Idag använde jag den, kopparnas kopp. Det var fint. De har kanske 10 sådanahär koppar i olika färger, med olika bok titlar på. Jag känner bara igen denna. och tro mig när jag skriver att jag spånat på de länge. Idag när jag tog ur min kaffeburk ur kylen ser jag att den är i sönder, så jag kröp fram till hyllan och lyfte ner koppen med stort K.

En annan tanke är en tanke som kommer till mig som en blixt från en klar himmel, varje gång jag växlar.
För flera år sedan, när jag började övningsköra ( läs: 4 år sedan) satt jag och Pidde i bilen på en skogsväg, någon stans i Skåne, Blekinge eller Småland. Kan inte riktigt klargöra för var vi var riktigt. Då jag tittade på vägen.
Peter är  i full gång med att förklara hur jag ska använda växelspaken på rätt sätt.
P: den ska hanteras mjukt. Du ska inte dra i den, utan föra den på rätt spår. Mjukt och fint. Säger han och klappar lite på den, växelspaken alltså.
Tänk på den som en... som en.. öhhh...Sen blev det tyst. Vi tittar på varandra och jag skrattar så jag fick stanna bilen och hålla mig för magen.
Varje gång jag växlar tänker jag på detta. de sista orden Tänk på den som en... Och sen hans blick, HAHAHAHA oj oj oj.
Idag har jag gjort så lite som möjligt. I morgon blir det storstädning, och det kommer med all säkerhet ta hela dagen. På fredag blir det nog en runda till Wandsworth och sen på kvällen är de P P P P P P P P PARTY på O'Neill's.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
Blir mina siblings. Då fjällen gruppbilderna e som de är. Den jag skrattar mest åt kan jag inte lägga upp då någon Albin visar lite mycket skin på den bilden. Men vi e ju alla en blanding av hönsen våra så de är ju med på bilden på ett sätt. Bilden är för övrigt från Julen 2009. Men tagen den 10 januari 2010 innan julgranen hottades ud!
*TjingTjing*

promise!

Lovar att jag spenderade ett par minuter i morse med att planera ut ett fint inlägg, fina ord mm som hörts idag.
DOCK har det inte blivit av att jag satt mig ner för att skriva det. Och nu ska jag köra och hämta de återstående två kidsen på dagiset.
T är redan hemma. Fråga mig inte varför. A åkte iväg för att hämta Kiki men kom hem med T.
*TjingTjing*

Ärad vare Gud i höjden!

Åh, fick ett sådant lägligt mail nu så jag nästan brallade på mig! Tack käre snälle gode Gud!

Jag vill skriva roligt, och fyndigt. Jag vill få er att skratta när ni läser.
Jag vill svälla tre storlekar inte bokstavligt talat när jag själv sedan läser mina inlägg.
Dock blir de färre nu för tiden, det roliga har sinat ut. Försvinnit. Men eftersom jag inte jobbar så mångar timmar om dagen, spenderar jag resterande tid med att försöka vara rolig. Jävligt rolig tillvaro ska ni veta. Jag skrattar hela tiden.
Tog mig till St. Paul's idag för att köpa skiva åt MM. Då tydligen inte Maglemer kören fyller hennes tonbehov.
Jag slirade in, medans Ronny & Ragge sjöng om att de körde fort som fan i mina hörselgångar. Och stog där ett tag och valde mellan de olika skivorna. Gick sedan mot ströms. Lyssnade på min musik, trampade i takt. Kände de 22 graderna mot huden och vinden i håret.
Livet kändes fint.
Rakt fram har vi Fleet street. Jag svängde vänster och in i en bokaffär.
Kvällen spenderades med T på soffan i köket. Vi kittlades, han var inte alls med på mina regler. Att jag fick kittla honom som var kittlig, men han fick inte kittla mig som är ännu kittligare.
Försökte mig på att använda uttalet " jag är inte kittlig och speciellt inte under fötterna"  Men någonstans i översättningsprocessen gav jag upp.
Jag är ingenting utan min gramatik-överensstämmande- översättare google.se insåg jag då.
Tufft, men sant.
A frågade om jag vill ha middag med dem, självklart svarade jag. Fint sa han, det blir korv. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN tänkte jag.
Kände mig lite som Bridget Jones där, i första filmen när hon pratar om att hon precis pratat med någon kille som visar sig vara dör sen 30 år tillbaka. Fast med fin översättning som jag klarade utan google.se believe it or not skrivs det då FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK över rutan istället för Fan.
För nästan 45 minuter sedan tänkte jag att det var värt att sätta på en film att somna till, då den skulle vara slut i lagom tid. det har ju skitit dig lite nu. Kaske ska ta ett avsnitt av NCIS. första säsongen första avsnittet? Låter mustigt.
19e bilden: En person som är snygg.
Tar min minsting till lillebror, som tydligen inte är så liden längre, 7 år har du hunnit fylla. Första klass går du i.
Dumt kan tyckas att skriva detta, då du absolut inte kan eller kommer läsa detta själv.
Men din lilla plutt, jag har spått en fin framtid för dig, snygg har du alltid varit. Och kommer bli en riktig charmör, ser mitt inre öga. Om du fortsätter på samma välsignade väg som du nu går på.
Mor köpte röda jeans till dig och samtidigt som en liten bit dog av mig då, förundrades jag över hur jäkla häftig du är.
Dock kommer minnet av dig i din helkropps pyjamas, som var grön. med en luva som en drake alltid vara det det du varit sötast i.


HAHAHA måste bara tillägga dagens asgarv som visserligen kom någon timme efteråt, då jag tänkte tillbaka på samtalet. Från MorMor.
M: Men kör du runt på byn då så tar jag bort min välsignade hand från dit huvud! Det ska du veta!


Klockren, MM. Du är bäst!


*TjingTjing*

dancing all night long

Blev så jäkla sugen på Zumba! Bara för att D sms mig... Så gick in på min mail där video klippet låg kvar. Letade förbrilt i mitt hjärnkontor för att komma ihåg rörelserna vi gjorde. Och precis just NU kom jag ihåg refrängen! status!!

Mer om dagen kommer senare, i kvällsinlägget. Har tagit ett par fina bilder på mina utflykter idag.
18e bilden: En bild på din fritid.
Klippet får väl vara min fritid. Liksom vad vill ni se, fler bilder på Londons gator, Bilder på shoppingkassar. Mat? Fy vad mat är gott.
NU blire pankakor, kan väl pigga upp en sådanhär vanlig tisdag ;)
*TjingTjing*

Would love to tell

Vad som helst. Men mitt huvud är tomt. Så det finns inte mycket att göra. Fingrarna hade kunnat köra ett fint race här, men varför tråka ut er. Jag vill ju inte verka dryg!
För att inte sitta ensam och ruttna på mitt rum som den svenska vitlök jag är, begav jag mig mot Piccadilly. Tog bussen för att få se lite. inget jag inte sett förut. och jag var väl om sanningen ska fram mer inne i min bok än att titta på Big Ben. Må låta kaxigt men när man kör förbi tornet varje dag försvinner tjusningen med det lite. Word

Vädret  har varit mycket fint idag, lagom varmt och så har det blåst utav bara satan! Lovley! Finns inget bättre än när det blåser.
Fixade lite ärende och sedan blev det Sushi! :D
MUmma!
Alla satt ungefär och åt här. Hur mycket folk som helst! om ni ser till höger, där är en mass bänkar och fullt med folk!
God night sweethearts
*TjingTjing*


It's your birthday!

HAHAHA trodde du att du skulle få slippa? Trodde du jag glömt göra ett inlägg till dig? SÄLLAN! Längre ner kommer bilderna du förtängt exicterade. Bilderna du skulle slagit ihjäl mig för att jag publicerade hemma, men som du nu inte gör för att din saknad av mig tar över. Och det kommer jag utnyttja till 110%
Idag är ingen vanlig dag för det är Fridas födelsedag! Hurra Hurra Hurra!
Du joinar nu mig och resten av de 92 som fötts innan den 12 september på vårt sista år som tonåringar! Sen blir det bara lättare. (?)

När vi träffades första gången var vi inte gamla. Du låg i Ewas mage och ni var och hälsade på mig och mor på BB. Där jag precis blivit utklämd.
Sen dess har vi träffats regelbundet, tills vi började i gymnasiet och vi tvingades stå ut med varandra varje dag, då vi valt samma linje. Florist.
Sista året valde vi att göra vårt projektarbete tillsammans. Vi satt på donken och du berättade om en dröm du haft om några tavlor. Jag himlade med ögonen och tryckte i mig transfetter.
Men vi målade, och det blev jävligt bra. Arbetet blev om vår vänskap.
Under ett av våra möten med vår handledare blev vi ombedda att berätta vad vi hade gemensamt, varpå det blev tyst. Jävligt Tyst.. Såhär på rak arm kan jag bara komma på att vi har samma kärlek till serien VÄNNER gemensamt.
Och det var nog allt vi hade att säga då. Vi har inte samma stil, i kläder, musik, killar, filmer, böcker. Vi är inte lika någon stans. Men vi vet var vi har varandra. Jag kan berätta saker för dig jag inte kan berätta för någon annan.
Din finatse komplimang är utan tvekan när du efter en dag i skolan frågar om jag vill följa med dig till H&M där du ska prova en klänning till din 18 års dag " Jag frågar dig eftersom du är den enda som säger om den ser för jävlig ut på mig" Det kan du tro sa jag. Och när jag sedan satt på bänken utanför provrummet och du kom ut, sa jag sanningsenligt. Ja jag hade ju aldrig tagit på mig den klänningen, men den ser bra ut på dig.

Hur bra kompis är jag inte?? Men Frida uppskattar sådant. Hon vet hur jag fungerar. Utan och innan. Är lite emot det här med att kalla folk för systrar. Men det hade vi faktiskt lika gärna kunnat vara. Du vet precis hurdan jag är. Du kan läsa mig med en blick ( jag kan givetvis göra det samma på dig.)
Du är kärlek för mig, utan att behöva säga det högt.

Och nu (trumvirvel) kommer de bilder jag utlovade. Le och vinka
Innan Zumban
Alltså du förstår inte hur mycket jag skrattar är jag ser denna bilden. En vindruva i varje kind, minst! Vi låg på golvet och skrattade åt er. Och ettorna som hade lektion bredvid tittade nyfiket in på oss. Tror detta var första gången Bambie också grät av skratt. Milstolpe!
Okej jag ljög innan, jag skrattar mer åt denna. Kan vara den sötaste bilden jag har, och då har jag ett x antal på Erik på denna hårddisken!
Jaaa. detta är nog den sista bilden som är tagen på du och ja vi bägge.
Och den får också avsluta, min skrattfest.
Hoppas du får världens bästa dag, och vi ses snart på Gatwick! :D
*TjingTjing*

Beger mig...

..snart ut. Så fort jag orkat resa mig ur sängen få tummaran ur och klä på mig. Dock är det inte helt fel att sitta i bingen i min fina Oxford tröja, som nog är ett av mina bästa köp.
Gör en veckoplan också, vill ha att göra alla dagar. Då går veckorna som fortast!
I morse körde jag till nursery:t och A åkte. Kan inte köra med sin fot. Åkte med för att C e lite gnällig med sin arm.
Annars har han egen chaufför som ska köra honom. Man kanske skulle ta en tjänst inom det militära? få egen chaufför som kan köra en vart man vill. Dock använder han ju inte det utan tar ofta tunnelbanan hem. Det ska han dock inte göra nu.
Lyssnar på svensk musik, och njuter. Soundtracket från Grabben i graven bredvid. Thomas ledin. Vissa stunder passar en del sorts musik in bättre än vanligt.
Måste planera in en städ dag också. Här ser för jävligt ut! Som gubbarna i repmånad hade sagt.
Kollade på B filmen igår, riktigt bra faktiskt. Lättuträknad, men återigen vilka filmer är inte det nu förtiden?? Christina har ju guld pipor verkligen. Hade ju inte skadat ha äga ett par sådana.
17e bilden: En ovanlig bild.
Sitter och letar efter en passande bild. Finns en där jag står och lagar mat till mammas 40 års överraskning. Men jag har ju börjat laga mat på sistone så den är nog inte så bra..
Detta får bli min ovanliga bild, Frida i grustaget. Arbetandes. Trodde jag nog aldrig jag skulle få se!
*TjingTjing*

When the night comes

Kvällen är här och jag ska inta ryggläge och titta på filmen jag inte kan stava till men medverkar gör Christina A och Cher. Filmen börjar på B och uttalar man det låter det som om man ska kräkas typ.
Kvällen var trevlig, lekte lite med T och C var så söt med sitt gips! Sen kom Jenny, deras gamla au pair med sin mamma och vi åt middag tillsammans innan jag pyste till mitt rum.
16e bilden: En bild på dig själv.
Jag blundar visserligen. Men lyckligare får man mig inte. I lastbilshytten , i grustaget. Finnemang, säger jag.
*TjingTjing*

Hotline

Min rumpa placerade sig just på min telefon när jag skulle sätta mig i sängen. Hör ett pip. Och inser mitt misstag.
Gräver fram telefonen och ser att den ringer, till info hotline. Hur detta gick till har jag ignen aning om, då jag inte har någon hotline i min telefonlista . Kan informera om att deras telefon nr är 2202. Så det är väl på dessa knappar jag satt mig på. Vilket är lite komiskt, kan jag tycka.
Gjorde mig själv en tjänst i morse och ställde inte klockan. och sov tills jag vaknade vid 12, fint som snus.
Igår kväll, blev det rätt sent. Vilket jag förvånas lite över då jag var så jäkla trött!
Såg klart på Bridesmaids och intog sedan ryggläge. satte på Tv.n ihop om att det skulle finnas något kul att se på. På BBC 3 visade de United 93 . Tycker det är lite komiskt hur människan fungerar, jag har sett denna film innan tycker den är så sjukt hemsk, vill inte se den. Tror ni jag bytte kanal?! Svar Niklas Erik Johan. När kaparna väl tog över så lyckades jag byta, hittade sport på BBC 1 där jag stannade. De visade alla mål från dagens matcher. och alla domslut som det blivit uppståndelse runt. Kan förstå dem. Ibland är inte de svenska dummarna så domma!

Såg sen givetvis slutet på United 93 och dumförklarade mig själv 3 gånger innan tv dosan åkte i golvet och tv:n stängdes av.
I morse blev det ett skypsamtal med Mor min, då vuxenpoängen för interetbanken inte riktigt nått hela vägen.
Tog sedan bussen till Clapham Common för att boka hotel till Fridis. Hoppade av och började traska mot Clapham South. Jag gick och gick. Vädret är fint, härlig höstdag, sol få moln och friska vindar.
Plötsligt kommer där en fin och rätt nybygd byggnad mitt i alltihopa.
College tydligen. Najs.
Jag insåg också att Clapham Park är bra mycket större är jag trott!
dessa bilderna är tagna precis utanför hotellet. En liten damm där folk fiskade. Till vänster, tränade folk fotboll och rugby. Såg kul ut och folk var ute och sprang eller satt i parken och softade.
När jag kom närmre Clapham igen såg jag att där också finns en lite damm. Har jag missat lite kanske?
Fin dag och skönt med en lite promenad, så istället för att lata mig och ta bussen gick jag hela vägen tillbaka och åt lite innan jag tog bussen till Stockwell. Väl himma har det blivit bloggande och snart ska jag gå ner och jobba lite.
Ska se hur det e med Chiara också, glömde nog att skriva det igår. Men när jag kom hem berättade G att de var sena med läggningen ( läs: då A fortfarande var uppe och nattade kidsen) för att Chiara brytit armen! Båda benen i armen! Så fr ner och titta till henne lite. Mitt lilla troll.
Ska smörja mina fötter först bara för er som anntecknar =)
Fick nyss sms av Daoruang som är på Zumba och svettas nu, GUD så jag saknar det! Världens roligaste träning i form av dans! Rumplåten, wake me up, Tangon, Salsan, waka waka. Saknar det alltihopa!!!
*TjingTjing*

Efter Oxford.

Får väl köra på en smidig sådan. Inget krabb med att komma på rubrikerna här inte!
Dagen har varit riktigt fin. Nu är jag hur trött som helst. Och är riktigt glad att vara himma i London igen. Skönt att höra sirenerna och veta att man hittar överallt.
Jag förmodar att ni sitter som på nålar och tänker Hanna vi skiter i vad du tycker lägg nu upp bilderna!!
Kommer, kommer!
Vid 11 mötte jag Alva vi gick inom M&S för lite färdkost innan vi ställde oss i kön till biljetterna. Kirrade två stycken tur och retur för 13 pund var och gick sedan mot bussen. Fick helt Ok platser och resan började!
Precis hoppat av bussen.
Sen blev det middag, Alva körde på Pasta och jag på fish and chips. Gott som tusan kan jag meddela för två hungriga själar!
Christ church College. Här spelar de bla. in stora salen i Harry Potter. Jag var salig när jag gick där. Så jäkla fint!
Så levandes grant!. Där jag står med ryggen emot var det massa åkrar och kor! Mina första åkrar och kor på två månader!!! Finns inte mycket sådant i London...
och denna bilden får avsluta min och Alvas Oxford tripp!
När vi fått nedslag från Botaniska trädgården då den stängde gick vi för att leta efter ett kaffe ställe. Innan hade vi gått förbi ett mysigt place, med massor med mumsiga bakelser i fönstret. Vi gick dit och fick ett bord vi inte riktigt var nöjda med, flyttade och började klä av oss då det var hur varmt som helst där inne.
Efter ca en kvart kommer de äntligen och tar upp våra beställningar. Äppelkaka, iste, cup cake och en cola.
Efter någon minut kommer hon tillbaka med kvittot.
Trevlig service!
En kvart senare när borde bredvid oss ska beställa något har vi ungefär precis fått in våra drickor och börjat undra om de ska baka kakorna. Och varför i H*****e de inte kan ta de som ligger vid disken 3 m längre bort.
Då kommer servitrisen och säger att äppelkakan är slut. Alva går fram och pekar ut en annan, kommer tillbaka och kokar av ilska.
Cup cakesen ligger bredvid min nya tårtbit HUR lång tid ska det ta att bära hit två fat?!?!
15 minuter till går och inget händer. Det är inte jätte mycket folk där och Alva sitter och suger i sig sitt Iste innan hon säger. Kommer de inte om tre minuter, tycker jag vi går UTAN att betala! Jag som sitter i migrän plågor nickar och försöker att inte skratta då detta skadar mina ögonglober.
Sen kommer Alva in i någon trans då hon börjar prata med sig själv och jag skrattar så att tårarna rinner.
Jaha, vad ska jag nu göra då.. servere eller nej NEJ jag plockar nog ut ur diskmaskinen istället. Det är väl inga som väntar på något!

Jag skrattade och skrattade, sen slår det mig. Vi behöver inte deras äckliga kakor! Jag har ju mina fenomenalt goda kakor med! Så de satt vi och knaprade på när servitrisen ÄNTLIGEN kom med våra kakor.
Som sedan givetvis inte smakade speciellt bra.
Jävla italienare!!
Dock såg den ju rätt god ut.
Det hjälpe dock inte.
Avslutar med en ego bild på mig i min nya fina tröja!
Alva kirrade en likadan fast blå med grå text. Funderade ett tag över det faktum att vi faktiskt inte gått på Oxford University. Men den tänkte vi att vi faktiskt varit där och köpt dem på plats istället för de turister som köper hood tröjorna med Oxford university i London.
Så med lättare hjärtan lämnade vi Oxford =)
Fint som snus.
Jag visslar vidare
*TjingTjing*


Innan Oxford

JagSitter på nålar i sängen! Vill ge mig av NU. Men då kommer jag få stå och trampa vindruvor på Victoria i väntan på Alva. Och det känns ju som om det är mer än vad jag är sugen på.
Fredagskvällen var mycket fin! Han inte se hela Bridesmaids, men det gjorde mig inget. Det jag såg satt jag och skrattade åt, var rädd att den inte skulle vara lika rolig nu. Men det var den ska ni tro!
15e bilden: En person som du vill vara med.
Bambie! finns en hel del andra grejer som hade kunnat få plats här under också. Men nu har jag inte mer tid! =)
*TjingTjing*

Kvälls pepp!

Jobbat klart för idag. Haft lite svårigheter med Frida, men i morgon fixas det och på söndag ska jag boka hotell till henne. Då hon ska komma hit och se hur jag har det =)
Varit och handlat nu.
Och ska klicka igång Bridesmaids och garva läppen av mig.
fick post idag också btw! =) Vill också tillägga att jag ÄLSKAR min skarfs från Oliver Bones och min regnjacka. Tackar G för alltihopa!
Peppar inför morgon dagen nu! :D
*TjingTjing*

Kvällen är räddad!

Bridesmaids ligger nu fint i min film mapp!
Hoppas jag får min lön, så ska jag ta mig till Clapham common handla lite och sedan slappa hela kvällen!
Ovanligt. Jag tror jag har skrivit det varenda dag denna veckan. Kul.
I morgon blir det dock ingen sov morgon. förutom en liten en.
11 Ska jag möta Alva på Victoria Station, och sedan åker vi till Oxford för att spana in universiteten och allt annat som de har att bjuda på där! =) Ska bli så jäfla roligt!!
Ser till och med fram över buss resan! Som tar 90 minuter. Motorväg ooch engelska landskapet, häfstift!
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

Virran Peter och jag. På påskkaffe i hålan. Vi delade ut påskägg till de anställda. Jag och Virran hade varit inne i fin rummet och norpat lite från några påskägg i flera dagar. Så man kan väl tillägga att det var mer godis i vissa!
*TjingTjing*

Happy B Day!

Till mina favorit  tvillingar! Chiara och zoë fyller 3 idag! De fick sina Pippi dockor och verkade helt nöjda med dem.
Zoë.
Chiara.
Kidsen vid sina tårtor i söndags :)
Igår kväll/eftermiddag fick jag verkligen påminna mig om att jag får betalt. Herre gud.
Och vakten som sitter i den såkallade slussen ska vara glad att han hade glas emellan sig och mig. kräk.

Kvällen avslutades sedan trevligt även om jag kände mig kassa, kassare kassast. Vaknade i morse och tänkte. Nej.... A var redan på sjukhuset och G gick när jag kom. Sen var det bara jag och kidsen kvar.
Körde dem till Nursery:t lämnade dem, hem delade en tablett och tog hela. drog för persiennen och la mig och sov. Hade ställt klockan på halv 11. Men när den ringde var jag inte alls sugen på att gå upp. Så jag dissade den och vaknade istället 11,57. Huvudet värkte fortfarande lite, men det var bättre och jag kunde svälja. Vilket är en klar fördel!
Nu ska jag göra lite makaroner och kycklingrester.
Kan bara  tipsa er kära läsre om att se Shakespeare in Love. Outstanding bra film! Att Viola sen är hyffsat (!!!) vacker gör det hela liite bättre.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
Frida och jag på studentdagen!!

*TjingTjing*

Posten kom..

... Med ett kort till mig idag, som jag blev så levandes glad för!
Sjuk tjaj AB med fint kårt.
*TjingTjing*

71 dagar

Ja folks 71 dagar har jag nu spenderat i London. 71 dagar. Vet ni hur mycket det är? 71 dagar sedan jag träffade alla där himma.
Dock har jag ju upplevt och faschinerats och haft en massa kul under dessa dagarna. Har haft en del motgångar och haft lite otur här och där. Men jag lever ju!
Just nu drömemr jag. Om framtiden, den ser ljus ut. för så ska jag göra den.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
Besök numero deux , John.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.
Bambie mitt hjärtas fröjd och glädje

12e bilden: En bild på din vardag.
London. ...

Det känns som om denna listan kommer vara gjord rätt fort om jag fortsätter såhär!
Ska nog slänga mig i soffan och kolla på shakespeare in Love nu. Snart dags att hämta kidsen. Det finns gamla korva och gammal pasta i kylen. Så det får bli middag! Ikväll måste jag duscha. Har inte gjort det ännu.
När jag var så nära att börja röra på mig fick jag ett spontansamtal som jag blev jublandes glad över visserligen men, det gjorde också att mina planer fick ändras, som om jag bryr mig(!!)
Har dock lagat mat, snabb makaroner 5 fiskpinnar och 4 nuggets. Hellmann's mayo och ketshup. Mumma. har hunnit med att glossa på Grabben i graven breve en gång till också ;)

*TjingTjing*

it's memories

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
Jag erkänner att jag bjuder på mycket med denna bilden, mitt stökiga rum, min rumpa och lite till. Bilden är tagen av Mor, en morgon den 5 feberuari. När hon försöker väcka mig och Virran. Istället hittade hon min kamera och började fotografera.
8e bilden: En person som du saknar.
Och jag har sååå många fler bilder på dig smuch!

9e bilden: Någon i din släkt.


En bild på min bästaste Moster, som alltid stöttar mig. Saknar våra depp kvällar, som inte är annat än en kväll med maraton av Johnny Depp filmer. Att öva på de suveräna stegen till gospelen.. ;)  Sova på din soffa. Eller varför inte titta på Hollywood fruar och äta grönsaker och dipp! Kärlek till dig Therese

*TjingTjing*

Nerbäddad

Ligger jag med kaffe och rockey road. Inte helt fel kan jag meddela. Tror inte jag ska resa mig från sängen heller, förutom när jag ska göra lite mat och duscha. Så så ser min dag ut.
Kanske ska titta på Grabben i Graven bredvid igen, har snöat in på den. Fin film. Undras om de tänker filmatisera andra boken.
Läser om Stefan Liv och jag tycker det är för jävligt. Blir så ledsen. Hockey må inte vara en favorit sport ( om man inte ser det live) men som sann sportfantast sörjer man.
Jag kommer så väl ihåg när de vann elitserien 2003/2004. Att de var mot Färjestad var bara pricken över i:et. Virran satt i ena soffan och hejade på FBK och jag höll tummar och tår för Hv71.
"Ingen hade som första kommentar efter en grinig, men oerhört spännande och jämn finalserie sagt att "det borde ha delats ut två guldmedaljer"...!" Citat
Nu kör vi lite bilder istället!
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
Här har ja precis kommit hem från Åkersberg. satt väl och grät hela vägen hem skulle jag tro. Lärde mig mycket den sommaren. konstigt på ett bra sätt.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.
Jag och min utsökta tårta dagen jag fyllde 14. Alltså 5 år sedan.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Jag vet att det är tre bilder, men jag kunde inte välja! smile säger Agge  bakom kameran. Och ni ser ju att hon inte lyckades få oss alla att lyssna. Bilderna e från en utflykt till Väla, första året på gymnasiet.
*TjingTjing*


70 Dagar

Tanken var att jag skulle haft det som rubrik i förra inlägget. Det glömde jag givetvis bort!
Klumpen i bröstet över Stefan Liv's död har inte försvunnit och jag har tänkt på det sedan jag fick veta det. Här skrev de det bara som en liten text remsa under nyhetssändningarna. Dock sitter jag på Aftonbaldet och expressen och uppdaterar mig. Jag tycker det är så hemskt. Fru och barn 30 bast och så ska det sluta såhär. Fy vad orättvisst livet är.
Vi har en fin bukett med stora liljor på bordet.
Eftermiddagen har gått bra, lite långsamt bara...
Har ingen skriv lust nu faktiskt.
Blir skype istället =)
*TjingTjing*

...

TT: Den svenska ambassaden i Moskva bekräftar att Stefan Liv omkom i flygolyckan.
fy satan vad tråkigt..
*TjingTjing*

test är fest blogg listor är pest!

1abilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
MOhahaha Ny lista!
Börjar direkt! Kan dock tala om att jag inte hinner med att skriva någon förklaring om hur jag tänkt.
1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
*TjingTjing*

Vad gör du här?

London är en charmig by som kan konsten att överraska en.
I morse vaknade jag när alarmet gick igång, och kände mig faktiskt pigg. Inte Yippie dags att gå upp! Men helt ok. Vilket är ungefär lika vanligt som att det går 5 minuter utan att jag säger aomen.
Går ner i köket för att mötas av att alla sover. Utom G som var redo att spurta till jobbet.
Driver universum med mig?? Efter ett tag går jag upp för att väcka kidsen, men möts av A som säger att vi ska låta dem sova och inte stressa idag. mm shure. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

När jag kom hem efter att ha lämnat av alla satt jag i köket, bloggade drack lite kaffe och kände mig vuxen.
Snackade lite jobb med städerskan. Vid 11 tänkte jag att nä nu får jag röra på mig, så datorn fick vila sig på sängen medans jag gick för en make over och kom ut fräsch som en gurka.
PLuggar in min nyladdade iPod packar ner mina böcker och slirade iväg. Victoria tog mig till Victoria där jag går, hoppar upp för trapporna medans Colbie Caillat sjunger Bubbly för mig. Dock bryts plötsligt lugnet av att någon skriker HANNA!, HANNA! Jag tittar förvånat upp. Känner igen rösten och ser Lisa komma gåendes emot mig. Lisa.LISA! Från Näsum, Näsum, Skåne Svea Sverige!! Himma där himma!
Här, där, på Victoria! nu, då! VA!?

Så eftersom det e min hometown vi befinner oss i, hjälpte jag till lite och svarade på frågor. Lämnade ut min nummer ICE och lite mer prat innan vi skildes åt.
Jag hoppas de hittat fram till hotellet nu.
Jag gick till informationen och kollade upp vad det skulle kosta att åka till Oxford.
Bussen tar 90 minuter enligt G ska det vara en fin väg och man får se mycket kostar 13 pund  tusen tack för att jag har mitt CSN kort som fungerar här också! annars hade jag gått som vuxen och betalt 16 pund. Inte så stor skillnad, men pengar är pengar.
pristet är för tur och retur biljett samma dag.
Riktigt fint, nu väntar jag bara på svar från Alva och sedan är det kirrat och klart :D
Efter dessa glädjande nyheter tog jag Victoria i handen igen och åkte till Oxford Street där jag sedan vandrade till Trafalgar Square tittar ni på kartan ser ni att det är en bit. Köpte lite mat på vägen och satte mig sedan och åt detta.
Rätt Ok utsikt.
Sen till dagesn störmoment. Jag kan dyrt och heligt lova att hade de fortsatt hade jag vänt mig om och sagt följande väl valda ord Maybe they don't teachyou English in Italy, but damn it look at the picture! DONT FEED THE BIRDS DUM AS!
Jag nöjde mig med att vända mig om spänna ögonen i ungjävlarna och svära en lång ramsa på svenska åt dem.
Sitter på en trappa med hur mycket folk som helst och dom börjar mata fåglarna! Såhär funkar det, kommer en kommer alla. Så snart satt man där med fåglar som flög under näsan på en. Något jag högst inte uppskattar.
kräk!
Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag åter igen i köket.  maten står i ugnen och om en halv timme ska kidsen hämtas.
Hoppas det blir något gott till kvällsmat!
*TjingTjing*

storhets tid

Min kvinnliga sida:
[   ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[   ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ x ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[   ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[    ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[   ] Bakat åt dig själv?
Totalt: 17 poäng

Min manliga sida:
[ x ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ x ] Ätit en blodig stek?
[ x ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ x ] Skött grillen under en grillfest?
[  ] Läst en bok av Jan Guillou?
[   ]  Läst ett nummer av slitz?
[ X ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[    ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[    ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[  X ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[    ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[    ] Gjort lumpen?
[    ] Läst nick hornby?
[    ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[    ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[ x ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[   ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 12 poäng

 

DET KOMMER MERA!

 

Detta gjorde jag…

för 15 år sedan (1996):
Var ett skottår som började en måndag. Jag fyllde 4. Bodde i Vånga med Mamma och pappa och Virran. Göran Persson tar över Socialdemokraterna, Mona Sahlin lämnar Sveriges riksdag (Y) 50 lappen kom tillbaka och Kungen firade 50 år.Sommar spelen i Atlanta började och OS firade 100 år. Den vilda vann årets melodifestival och Frank Ådahl kom på 5 plats.  sverige kom på tredje plats i Eurovision som hölls i Oslo.  Irland vann för fjärde gången på 5 år.

för 10 år sedan (2001)

Vi flyttade till Näsum, jag och virran började på näsums skola. Mamma gifte sig med Peter. Och livet var väl rätt bra.

för 5 år sedan (2006)
14 Bast... Gick i 8. Klippte håret i page typ, färgade det svart, hade gråa cheap monday jeans och en t shirt från H&M med regnbågar och frägade öronhänge. Liten Emo period kanske?  En Hatt hade jag också som Virran fortfarande skrattar åt. Kan ju hänga ihop med att jag umgicks med en som hade blodcancer i benet. Dock hade jag Lisa, och vi terroriserade blomman i matterummet.

för 3 år sedan (2008)
Jag började Gymnasiet. florist var det. Lämnade högstadiet, inget jag saknar. Förutom lärarna som var utomstående. Hade special arbete i 9:an. Jobbade med Titanic, Olympic och Britannic. Redovisade i 40 minuter och såg på hur min klass satt framåtlutade med tungorna hängandes utanför .

för 1 år sedan (2010)
Jag fyllde 18. Tog körkort. Var på Granada för första gången och föll pladask. Var i Spanien med Frida. Började sista året på gymnasiet. Spenderade onsdagarna hos fam. Olausson och tittade på Sveriges mästerkockar. Klagade på krukväxterna, men hade det jäkligt fint.


för 3 månader sedan (Juni 2011)
Åh månaden i mitt liv. Detta årets bästa månad, so far. Hade precis kommit hem från Kreta med Malin. det var student tider. Skattjakten, karnevalen, supande, Balen! och sedan studenten it self den 10 Juni. Sen var det avskedsmiddag för mig, Midsommar firades, fin helg. Och jag flyttade till London den 29 Juni.

Jga hade också lååångt fint mörkt hår som jag färgade av till blont typ och klippte av 20 cm. Jag grät som en gris.

igår
Jobbade jag, kidsen fick äta rester. Jag låg i sängen hela dagen och tyckte synd om mig själv. Och åt ungefär allt jag fick tag på. Fick fina nyheter, och skypade.

idag
Jobb. Har snackat en del med städerskan, bloggat, druckit kaffe. Ska fräscha till mig och ta mig till Voctoria för att kolla upp biljetter till Oxford i helgen med Alva.

i morgon
Torsdag, jobb. Ska kanske ta mig till st Paul's och köpa skivor till MM

om 1 år (2012)
Då har jag jobb och är lycklig! Lastbils kortet ska vara taget, och jag ska inte bo hemma.

 

*TjingTjing*


Observerat.

London borna är ett intressant folk.
Lilla stad, den är lugn och vilsam.
Varje dag, är som den igår.
Lilla stad, litet folk som bor där, börjar dan såhär

Londoneserna skyndar i tystnad. Det är ingen stress som syns. OM inte för mitt tränade öga då förståss. De skynda fram i sina fina dressar och kystymer med sletna gympa dojor. Klagar inte högt på turisterna, utan säger istället sorry love om man stöter i varandra och skyndar sedan vidare. De tittar inte upp för alla flygplan som flyger precis över huvudena, de stannar inte för att ta en titt på Big Ben denna fina morgon. De kollar inte efter bilarna på övergångsställena utan vet att kör de där går jag här.
Igår såg jag min första C30 här och idag min första V70. Den fina modellen alltså inte den nyaste, den har jag sett innan. Annars är inte Volvo så vanligt här. Range Rover, Nissan, Ford och Vauxhall är de vanligaste bilmärkena. En liten merca här och där ibland också.
När Londoneserna inte springer rundor ovanför marken sitter de i tunnelbanan.
Tunnelbanan är ett intressant ställe. Är det 25 grader ute är det 35 där ner. Rulltrapporna ser ibland ut att inte ha något slut. Tunnelen man springer genom vid Green Park är också oändligt lång.
På Tunnelbanan slappnar Londoneserna av, här kan de ta igen sig, läsa en bok, spela spel på sina iPhonar, äter, sminkar sig eller varför inte fixa håret efter ett gym pass. Nu snackar vi inte kamning och lite fix med händerna utan locktång!
Herre gud, jag äger inte ens en locktång ( har en trippeltång i sverige som Bambie lånar) och här sitter de och lockar håret på Tunnelbanan!
På vissa ställen är det musiker som spelar. Riktigt bra är de också.
London borna är fina människor. med fina rutiner. Ikväll kommer gatorna och pubarna fyllas, Lillördag it is
Och är det några som kan fira det så är det Londoneserna.
Jag ska leta fler test ;)
*TjingTjing*

Downpour

( klicka på bilderna för att se min kokkonst i större format)


Somliga straffar Gud direkt, fick jag märka idag. (ENGLAND-WALES 1-0) Satte mig i bilen och Disney skivan sätter igång. Jag spurtar iväg och känner att detta går bra. Förutom de stunder då jag funderar på att gå ut och bryta väck vindrute torkarna eftersom de låter som om de ska gå isönder, jävla skit mög tänker jag men behåller dem på. Gnäll bäst ni vill. Jag måste se så jag kan uppfatta om det kommer några polisbilar så jag vet när jag ska gira åt sidan. Hände bara en gång, men jag klarade mig tack vare min uthållighet och mitt tålamod mina två bästa egenskaper!! Word.

Går in och hämtar kidsen. Börjar med att en annan liten terrorist unge skriker till flickorna att deras mamma har kommit för att hämta dem, och deras pappa också. För det första * Det där är inte Zoë utan Chiara du drar i. För det andra,* ser jag ut som en mamma???? Blev givetvis lite gnällande när flickorna upptäcker att deras päron inte är där utan jag. Så medans jag samlar ihop alla jackor och väskor lägger jag en liten förbannelse över terroristungen och hoppas den gör någon verkan. skitunge

Utanför dörrarna märker jag att regnet har tilltagit. En unge i varje hand. Jag njuter av regnet och tänker att detta är London som bäst. Kidsen springer med huvudet böjt över deras diverse gosedjur och får regnet att rinna längs deras ryggar.
Jag öppnar bildörren och ropar Get in! NOW Sen släppte allt. Jag jämför det med den gången jag överhörde en konversation på jobbet då den nyblivna mamman skrattade åt sin man som frågat om det inte bara var en flytning när hon skrikit att vattnet gått. Känner att det var lite samma sak här. regnet vräkte inte ner, det öste inte ner. Det forsade ner. Och så började det blåsa. Jag slänger in väskorna i bagaget, hoppar in i baksätet, och det är inte det lättaste med tanke på storleken på bilen. stänger dörren och hör hur biltaket får ta smällarna från forsarna. Sedan trär jag av mig skorna och lyckas vika mig dubbel trå gånger för att till slut hamna i framsätet bakom ratten.
Vägen hem sedan... Hujedamig. Fy fan rent ut sagt. Vindrutetorkarna vågade inte gnälla nu utan susadde i högsta speed över rutan och försökte förgäves få bort regnet.
Jag jämförde denna situationen med när jag i slutet av November början av December körde från Immeln hem, för att åka på Gospel. Det vräkte ner snö och vi kröp fram i 30 km/h. Det gick inte att se mer än ett par meter framför bilen, det var mörkt ute och hellyse var inte ett alternativ. Nu var det ju visserligen ljust ute. Men man såg inte mycket ändå.
Vid röljusen skrattade jag högt åt alla turister utan paraply som simmandes sökte skydd. Folk med paraply, som förövrigt har 0 effekt när det regnar så mycket och blåser. Så jag hade ju det rätt bra där inne i bilen.
Jag drömde mig dock bort ett tag att jag själv sprang runt där i gummistövlar och regnkläder och hoppade i de meter djupa pölarna. Drömma får man ju!
Kidsen var blöta men jag som sprungit fram och tillbaka mellan bilen och huset var blötast. Skjortan är fortfarande (San Marino- Sverige 0-1!!!!!!) blöt, men jag orkar inte riktigt ta av den. Hängde upp kidsen kläder som jag tvättat och funderade ett ögonblick på att hänga upp kidsen och my self på ställningen, men kom på att tre barn pallar nog inte ställningen med.
Kidsen utfodrades och jag låg mest på soffan. De badades och jag kände mig mer ivägen än hjälpfull. När klockan slog halv 8 hängde jag upp min tvätt som varit klar sen klockan 1 och slängde mig sedan i sängen med en Snickersglass. Heaven!
Knappade igång datorn
och nu har jag såhär fin utsikt där jag njuter av ryggläget och väntar på att en panodil ska hjälpa. Då mitt besök nr 2 hade vänligheten att ta med sig värktabletter till mig har jag knaprat ( hulk.... nej just det HURVA säger man ju.. ) i mig en sådan. Tror dock att dess effekt försvann när jag fick dela på den, och ta en halva i taget ( San Marino- Sverige 0-2!!)


För att nu helhjärtat återgå till fotbollen. Följer Sveriges match via minut för minut på fotbollskanalen. Då de inte visar denna match på tv här. Enligt uppdateringarna har Sverige haft målchans på målchans och först i 64 minuten gör de mål. SKÄRPNING! Hade dock varit kul att se matchen då San Marino har 7 gula kort och en utvisad. Sverige borde leda med ett par mer mål.
På Tv:n visas England vs Wales och det roligaste som hänt under andra halvlek  62 minuten nu, är väl att England sköt en bra bit över nyss. Så rolig är det matchen...


Agerar poetör ( nytt ord?) Då Malin nyss frågade efter ett fint citat. Släpp en lort och se gla ud. Skrev jag. Det uppskattades inte och hon bad om ett nytt, som var mer henne. Efter en snabb funderare svarade jag sakenligt Jag är inte full för jag har pollenallergi (San Marino vs Sverige 0-3!) Fröken ifråga bytte då samtalsämne helt och frågar hur dagen är. Mission accomplished ??*TjingTjing*

Tillbaka blick!

Lyssnar på spellistan från Midsommar, och kan inte låta bli att vara lite depp för att jag missade alla andra sommar grejer. Istället levde jag visserligen livet här. Men detta var ju sommaren vi tagit studenten! Sommaren då allt började om, allt var nytt. Jag missade det. Visst kommer alla sommar grejer hända nästa år också, men det blir inte samma sak då.

Jag saknar folk. Jag saknar att ha något att göra, att kunna hälsa på folk. Jag ser folk som bara vill iväg. Jag förstår dom, jag känner likadant. Skillnaden är väl att jag vill iväg mot Sverige.

Jag är lite otålig! Vill absolut inte jobba idag, har ont i huvudet nu. Vill sätta igång och planera. Jag vill hem och kramas. Jag kan lova att min mamma eller mm nu kommenterar, men krama dina fina kids. Öh... nej! Inte samma sak. Vill krama om er där hemma. Jag är så uttråkad så jag kan dö, vilket irriterar mig något fruktansvärt då jag faktisk är i London, hur kan jag ha mer att hitta på i najsum än i London?

Om en kvart ska jag hämta kidsen... Känner inte för det alls idag. Jag känner inte för någonting. Har lånat hem en del filmer, filmer jag vill se. Men är jag sugen på det NEJ!

Åh... som den kvinna jag är håller jag stenhårt på att det är synd å inte klaga . Jag vill kramas. Alltså hur många gånger har jag skrivit det nu? Jag som heldre slåss höll jag på att skriva, nu gjorde jag ju det. Fungerar kanske bätte när man säger det. (?) Men jag har liksom det som önskan nu, att få kramas. Får rycka upp mig, såhär mesig kan du inte vara Åkrell. Nu skiter du i att snart exploderar, sätter dig i bilen hämtar kidsen och ger fingret åt slemoberten i vakten och va cool.

dääär borta är mina mål, dit ska jag nu. Hade jag bara haft ett datum, något att se fram emot. Jag har ett mål,men jag vet inte när. Och det tycker jag inte om. Jag vill veta exakt! Ibland är det fint att vara i ovissheten, nu vill jag inte det. NU vill jag ha svar, få reda på och bestämma.
Såhär gla, fri och obekymrad vill jag vara

*TjingTjing*

Nej fortfarande inte

Har fortfarande inte målat naglarna, det gamla har åkt bort. Och därför gör jag nu detta lååånga test.
Hur bor du: Rätt fint i London
Brukar du komma i tid: Oftast
Hur lång är du: 1,65
Kan du laga mat: Måste den vara ätduglig?
Vad jobbar du med/pluggar du: Au pair
Vad har du på dig just nu: Jeans och skjorta
Har du någon fobi: Lite höjdrädd
Hade du en bra kväll igår: Helt ok
Vilket är ditt senaste inköp: Min Harry Potter bok!
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe ( oj oj vaddå vuxen poäng??)
Var fick du dina senaste pengar ifrån: lönen
Har du sovit i din egen säng inatt: Japp, roligare än så blir det inte..
Vad hade du sönder senast: Ha, jag vet faktiskt inte
Vem snackade du med senast: städerskan
Varm favoritdricka: Oboy
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatte
Alkoholhaltig favoritdricka: Captain Morgan
När gjorde du senast något riktigt dumt: två veckor sedan tror jag
Saknar du någon just nu: flera stycken
Vad ska man göra för att få dig irriterad: det krävs nog inte så mycket är jag rädd
Någon jag stör mig på: Turister som går långsamt
Intressen: vänner, idrott, familjen, resa
senaste person du kramade: Chiara
Senaste person du ringde: Frida
Senaste person som ringde dig: Malin
Vad drack du senast: kaffe
Vill du ha barn: Ja då
Längtar du till din nästa födelsedag: System gränsen, givetvis ;)
Har rakat dina ben någon gång: har väl hänt..
Är du sugen på något nu: mat!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 1 eller två
Använder du hudkräm: Japp
Attraheras du av män med skägg: inte mycket
Micro-pop eller poppa själv: popper maskinen från OBH nordica e guld!
Brukar du baka: inte för ofta
Röstade du i det senaste valet: det kan du tro att jag gjorde!
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: som jag vet att det kommer bli är jag
Vilken låt lyssnade du senast på: Snälla bli min igen- Veronica Maggio
Har någon annan sovit i din säng inatt: inte vad jag är medveten om
Vad tycker du är äckligt: blod
Har du pengar på mobilen: ja några pund är det kvar.
Vilken svordom använder du mest? Fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06,45
Var köper du dina matvaror ifrån? Sainsburry's
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? det bros ju på.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en bil
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? nej
När var senast någon stötte på dig? åhhh.. jag blir stött på hela tiden
Vad åt du till middag senast? makaroner med ost ( första gången!!)
Kan du vissla? HAHAHAHA om jag kan ;)
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja 
Äger du några popband t-shirts? nej, tror inte det
När flög du senast? lite mer än två månader sedan
Pratar du några andra språk? engelska och ynka franska
Har du gråtit offentligt? Öhh... ja mer än en gång 
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jo en till tatuering funderar jag på
Vad har du med dig in på bion? Popcorn och Cola
Vad har du för väder? molningt, regn i luften och blåsigt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Religion, Varuexponering, Engelska B
När sov du senast på golvet? hmm.. vet inte faktiskt
Vilken är din favorit drink? Sex on the beach!
Gillar du din boendesituation? Både ja och nej
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 12? nä men 6-8
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Haha, inte riktigt.. 
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? har kanske hänt... (A)
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20
Tror du på liv på andra planeter? ingenting e omöjligt
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Skärpning Åkrell, släpp en lort och se gla ud!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej, det skulle jag nog inte
Tycker du om att krama folk? det beror på vem det är
Äger du en digitalkamera? Japp en fin blå en
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Drew Barrymore
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja det kan det nog göra
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Om jag åt för lite kanske
Är du mörkrädd? Ja
Tre saker du alltid har med dig? Oystercard, Mobil, nycklar


NU ska jag gå och göra mat innan jag ska fortsätta leta efter någon foto sak man kan göra.

*TjingTjing*

Det torkar snart..

Och med det menar jag nagellacket som jag snart ska måla på mina naglar. Lila denna gång istället för mustard. Gillar båda. Hade det inte varit för den saken att Färjestad är lila och gula had e jag haft en hand gul och en hand lilaJag har insett att min senaste kyss: Var ett tag sedan.
Jag lyssnar på: Yazoo och tvätt maskinen.
Jag pratar: rätt fort.
Jag tycker om: Peter
Jag avskyr när folk: inte förstår mig
Mina närmaste vänner är: Smuch, mamma, Frida
Min första vän hette: Sanna
Kärlek är: sport
När jag borstar tänderna: sjunger jag tandborst sången från Åkersberg
När jag lagar mat: tänker jag, varför gör jag detta??
Jag tänder på: Charm, och parfym
Det sexigaste yrket är: något manligt, mekaniker, svetsare ( som i flashdance!)
Det är charmigt när: Man går på Londons gator
Jag är rädd för: En del.
Den värsta känslan är: Besviken
Den bästa känslan är: när man är fashinerad
Jag är bäst på: Herre gud, allt!
Jag är sämst på: att förlora
Om jag var ett djur skulle jag vara: delfin
Om jag va en insekt skulle jag vara: något irriterande
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: en telefon
Jag kommer alltid att vara: bäst
Det finaste som finns är: Himma
I sommar: Flyttade jag utomlands
Sist jag grät var: I gästrummet
Jag kan: rätt mycket om Titanic
Jag kan inte: ljuga.
När jag vill tänka går jag: forsarundan, eller kör till klacken.
När jag bakar så bakar jag: Sockerkaka, shack rutor
Min mobiltelefon är: innerhåller fina saker
När jag vaknar på morgonen: Vill jag döda alarmet
Innan jag går och lägger mig: Skypar jag, eller tittar på film
Just nu tänker jag på: Mat..
Bebisar är: söta att titta på
Idag har jag: tvättat
Ikväll ska jag: skypa och sova
I morgon kommer jag: förmodligen inte göra så mycket
Jag vill verkligen: Åkta till Granada, med Malin och någon till.


Kommer förmodligen fler test idag, har fått lite dille på dem nu.


Vill fortfarande ha tips på saker jag kan göra på bloggen.. Någon bloggare måste väl läsa min ynka inlägg.


*TjingTjing*

Moget

Här har ni fina Jayne.
NU ska jag inte ligga i sängen mer, ska tvätta mina lakan, ladda min iPod och sedan gå en runda.
Har inte så mycket att skriva.
Måla naglarna är också en stor prioritering idag.
Här blåser också lite, och regnar..
Gud så tråkigt detta blev.
Men jag visslar vidare ändå!=)
*TjingTjing*

Saying goodbye sucks..

Suger verkligen, har en bild på fina Jayne, ni får se den i morgon.
Nu ska jag tänka på dagen som gått, som varit konstig, men just nu mår jag så jääävla bra så det är inte sant.
ett avsnitt förhäxad och sen blir det bingen, och jag ska sova som en prinsessa.
Så lycklig är jag!

*TjingTjing*

Drömmer mig bort

Dagdrömma är inte riktigt min grej. Dock var jag så inne i en sceen nu att jag faktiskt gick tillbaka där jag stog för att möta personen igen efter att jag räddat pankakan som skrek på järnet. Blev lite besviken när där var tomt. Och jag insåg att jag stod i köket och inte på dansgolvet på Granada...Åhhh... Jååbbigt!
Jag vill sitta och umgås lyssna på enligt mig grym svensk musik. Bacardi Apple med Cola, Hallon-lakrits shottar i mängder. Göra sig iordning för taxin ha allsång påvägen dit, betala inträdet gå runt kurvan och se placet där jag har så jäfla kul! Träffa folket man inte kände, men nu känner. Bugga med Sanni som hoppar runt som en kangeru. Svänga på höfterna på loftet och pusta ut i hörnan på stolarna med en kall smirnoff ice. ..
Istället ska jag lyssna på Toy story ochköra och hämta kidsen på dagiset för att sedan hoppas tiden gå fort tills jag slutar, för att sen ta avsked. Jag hade bytt på ett ögonblick!


*TjingTjing*

Uttråkad

Så nu kommer 50 frågor. Jag blev lite lycklig när jag hittade test är fest kategorin på fridas blogg ( jag länkar inte för hon uppdaterar aldrig- skit unge! )
50 Frågor

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 9.22 pund
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Ingen riktig.
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Haha so far ingen. 
4. Hur lång är du? 1,65.
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Robin Hood
6. Hur löd ditt senaste sms? Åh det kan jag förstå! ;) Jo helt lugnt. Har inte hört något om hemresan ännu tyvärr :*
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? 68 dagar sedan och 1,5 timme sedan ( jag hoppas du gråter nu)
12. När vaknade du idag? 06,50 INTE frivillgt jag kan ju tillägga!
13. Vilken är din favoritplats? grustaget, Granada!
14. Vilken plats föredrar du minst? Bromölla
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Jobb familj 740/v40 eller V70. rest mycket. Lever och har hälsan
16. Hur stor är din säng? 90...
17. Vad sover du i? Björklunds T shirt
18. Hur många kuddar har du i sängen? 2
19. Var har du bott/bor? Vånga, Näsum Sölvesborg och London
20. Tycker du om kinamat? OHH JA!
21. Tycker du om kaffe? Aomen
22. Vad dricker du helst till frukost? just nu en ice latte
23. Kan du spela poker? Nehe du, jag fixar pengar på annat vis.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? MAdonna (?)
25. Vill du ha barn? Minst ett fotbollslag not Nä men barn hade varit kul
26. Kan du några andra språk än svenska? jadå
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nej har sluppit det
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng
29. Vad spenderar du helst pengar på? Vad spenderar jag inte pengar på?
30. Äger du dyrbara smycken? Ja, fina örhängen från MM tex.
31. Kan du rulla med tungan? Trodde alla kunde det
32. Vem är den roligaste människan du känner? Peter.
33. Vad har du för ringsignal? Every little thing
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Kan fortfarande ha dem .... eller?
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Lilla My
36. Kan du byta olja på bilen? Herre gud ja.. En självklarhet
37. Vilken var den senaste boken du läste? I'd tell you I love you but then I have to kill you
38. Dansar du i bilen? Alltid
39. När var du i kyrkan senast? Edwins dop tror jag.. Om vi inte sjöng med kören efter det.
40. Hur många hål har du i öronen? 6
41. Har du någon piercing? Öron flärpen
42. Har du någon tatuering? 2
43. Har du provat droger? Sprit?
44. Röka eller snusa? Ja snus går fete bort om man säger så. 
45. När slutade du med gosedjur? Sa jag inte att lilly my var här?
46. Har du pojkvän/flickvän? Flera stycken!
47. Har du en bästa vän? klart
48. Vad är ditt mobil nummer? Det vet de viktigaste redan ;)
49. Vad ska du göra ikväll? Säga Adjö till Jayne
50. Har du några syskon? 3
Ska jag röra på mig nu??
*TjingTjing*

List dags

Dag 01 – Presentation av ditt liv
Dag 02 – Min favoritsyssla
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Min tro
Dag 05 - Mitt bästa skämt
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Mina föräldrar
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – Det här upprör mig
Får inte dra ner på tempot. Jag kör för ett fint inlägg om mina siblings.
Till antalet är de tre, som kantte fnatte och tjatte. Timon pubma och simba, Harry Ron och Hermione, Piper Paige och Pheobe. Bröderna Marx.
Hemma heter de Sven Viktor ( här kallas han Virran) Sven Albin och Sven Erik.
Egentligen är det bara Albin som faktiskt heter sven, Hade Peter fått vara herren i huset hade dock alla hetat sven. Ungefär som alla heter Glen i Göteborg. så ni förstår.
Virran jag och Albin sälen 2010
Allihopa framför granen 2009

Piff och puff, pip och gnäll, skrik och panik. de har många namn pojkarna Björklund
När denna bilden är tagen är de förmodligen drogade, eftersom de sitter stilla. Och det är mycket möjligt att de är det efter att ha ätit min kokkonst!
En underbart fin bild på Virran frn 2006 eller 2007 tror jag. Tagen i silsbörg är den iaf.
Mina bröder är världens jobbigaste men även världens bästa, dock är väl alla syskon det.
Virran och jag har väl levt längst ihop. Intressant fakta är att han kan prata flytande hippiti hoppiska vilket han berättade för mig igår. Kan en del fula ord på tyska, går fordonslinjen i Sölvesborg och fortfarande skyter om den gången han boxade mig i ansiktet så jag fick näsblod.
Albin och Erik är ju lite efter, typ 10 och 12 år efter mig. Helt OK ändå. Delade rum tills jag flyttade till London då Erik tog över mitt rum. Erik är charmig till tusen, världens sötaste unge och kommer förmodligen bli vrålsnygg och hjärtkrossare när han blir stor. Albin är snällast i världen, är minst lika envis som mig. Men kramgo och fin är han min lille Albinbin.
Nä det blev inte så roligt som jag hoppats på. Och listan är snart slut. Är inte sugen på punkt nr 10 alls, Vad e de för skit? Måste hitta nytt tidsfördriv!! Tips? Det ska då vara liknande som jag gjort nu, alltså blogg tips


*TjingTjing*

Waki waki!

Ja det märktes ju rätt tydligt att jag var lite borta igår. Glömde lägga upp bilden som hade med rubriken att göra. Fint Hanna
Så jäkla fin bok. Endast £25. Massor med extra material i den, Harry's hogwartsbrev, marodörkartan, inbjudan till julbalen, program från Quidditch world cup och massor med mera! Lovley!

Har också tagit det tuffa beslutet att nu får jag inte handla mer, alls! Har köpt 8 st böcker än så länge. Och jag oroar mig redan över hur tusan jag ska kunna komma hem!
Idag blir det nog strykning, om jag orkar, ska ta en chill dag Jaaa.. Igen!
Kolla på lite förhäxad, städa lite, bädda nytt i någon av tjejernas sängar.
That's my day. Ikväll bär det av till Yates för att ta adjö av söta Jayne, det ser jag inte riktigt fram emot :(
*TjingTjing*

Happy B day!

Toooooo Thomas!
Mitt lilla troll fyller 4 år.
Happy, happy birthday till dig!
*TjingTjing*

My own library gets closer to exist!

Locken kämpar för att hålla sig uppe, och fingrarna spelar på sin egna melodi, så verkar texten ibland osammanhängade. Don't worrey då är det bara ett bevis på att huvudet inte riktigt hängt med.
Make overn av ansiktet gick ju rätt fort, inte mycket att rätta till skämt å sido(!!!)
Begav mig sedan mot bussen och 345 stod på plats 10 i två, cirkus. 25 minuter senare, när vi enligt tidtabellen ska vara framme inser jag att nää... Busstabellerna är inte att lita på.  35 minuter senare hoppar jag av vid min station. Springer i min fina regnjacka mot Prét A manger där Alva väntar. Vi åt lite och gick sedan mot Natural History Museum.
Lagom stort ställe kan man väl säga..
Vi började med dinosaurie utställningen.
Både jag och Alva var överens om att dessa var i lagom storlek!!
Efter det gick vi till Human Biology delen, vilket var riktigt faschinerande!
Efter mycket diskuterande kom jag och Alva på att en skylt med please do not disturbe making humans är ett måste.
När man stod här hörde man ett dunkande, och det var då mammans hjärta som det upplevs inne i livmodern, riktigt häfstift vill jag lova.
Väldigt relaxande att hon ser så lugn ut, tänkte vi.
ett mindre asgarv på denna bild ;)
Efter detta gick vi till Mammals avdelningen, och jag fann det otroligt svårt att sluta sjunga på "You and me baby ain't nothin' but mammals So let's do it like they do on the Discovery Channel"
Vet inte varför man att se lejonet var så fint. Vackert typ. Måste bero på att jag är ett lejon, vi klickar helt enkelt!
Så jävla maffigt. Normal stor val. CREAZY.
Lite skönheten och odjuret feeling här, minus turisterna.
Ett litet träd...
Sushi mat finaly!
Jag orkar inte avsluta med något roligt, jag e trött. Och upptagen
*TjingTjing*

Lite viktig sådär

Söndag middag, mulet och lite dystert utanför fönstret.
Jag är klädd i Jeans, linne och min nya kofta från H&M. Håret är i en hästvans med en fläta på ena sidan. Jag sitter i min säng och skriver på min bärbara dator med en kaffe i knät.
Känner mig lite chick sådär. Allmänt Cool. Här sitter jag, Sten cool. Moha! Eller nej föresten, kör på ett gammalt hederligt uttryck, delar på fingarna som en ailien och säger Ugh!

Där har vi lilla morgon hälsningen.
Måste flika in vad som hände i fredags är jag körde för att hämta upp kidsen. Slemoberten i vakten stannar mig och kommer givetvis ut för att prata. När jag skruvar ner fönstret byter cd:n låt och sätter igång GUmmy bears! på full spitta. Jag letar efter Off knappen.
K: you are looking after kids, you can't look so miserable, you have to smile!
H: hmpf.. This is the way I look.
K: Why do you look so miserable *
H: Excuse me!?
K: come on smile!
Jag ler lite dels för att det inte finns mycket annat att göra..
H: I promise to practise.. (nooot)
K: Good, you have the weekend to do that.
Jag kör iväg och vill att en blixt ska slå ner precis där bilen var för två sekunder sedan.


* Det är lätt att vara efterklok, som alltid men jag har ju funderat på det här och kommit på de ultimata svaren jag skulle ha sagt när han frågade detta.
1. dra till med en lögn, I miss my boyfriend. Blinka fint och sedan trampat plattan i mattan.
2 Ännu roligare, I miss my girlfriend! Blinkat bort tårarna, sett hans reaktion och sedan kört vidare lugnt och fint.
3. It's not funny to leave a kingsize bed where your boyfriend/ girlfriend is, just to go to work...
Kingsize bed = med min 90 säng. flickvännen får väl vara lilla my ;) Men det hade ju inte han vetat!
Kvällen igår får bli kallad svullst kvällen, Jag låg och krängde allt. Två små snickers glassar tex. Köpte hem ett 6 pack sådana. MUMMA och tittade på Förhäxad.
I morse ringde klockan kvart över 10. Jag låg och sträckte på mig medans min arm fortfarande snoozade. Miffo sa jag och försökte skaka liv i den. Efter ett tag var även den på banan.
Skypade lite med MM och gick sedan ner för att äta lite frulle. Ståendes samtidigt som jag gjorde en macka åt Thomas. Flickorna fick igår jätte söta tunikor från deras morbror med familj. morbron himself var inte där. Men hans svenska fru deras son och fruns föräldrar var där. Svenne party!!
Tunikorna är från Rabalder, i Svea. Jätte fina var de verkligen.
Nu alldeles snart ska jag glida in i badrummet för en make over av mitt ansikte innan jag ska spurta mot bussen i mina rump skor för att åka till museét där jag ska möta Alva. Efter det blir de Sushi! =)
*TjingTjing*

Och där gick hon med huet i näven.

Oj oj, nu kommer ett jätte inlägg. Förmodar jag då det hänt ett och annat sedan sist ni fick njuta av mina smarriga inlägg.
När jag slutat igår duschade jag bytte om och hoppade på bussen till Clapham Junction, där jag mötte upp fina Alva. Vi satte oss på en bar som heter The Falcon. Och uppdaterade varandra med nyheter.
Ni som känner mig ser ju vad det blivit av mig här i England..!! Ursäktar mig med att de inte hade någon Smirnoff Ice!
Efter den bestämde vi oss för att nä. Ett besök på O'neill's får det nog bli. Så vi gick ut och hoppade på bussen tillbaka till Clapham Common där vi gick in hittade ett bord och beställde in
Captain morgan och Gin & tonic.
Sen mina damer och herrar blev det Sesse. Vilket är cola med Southern Comfort. Och Pims för Alva.
Alva lärde sig att skela, Jag kanske borde bli lärare? Jag har ju fallenhet för det här med att lära ut! Efter ett par (...) drinkar insåg jag att, G bett mig jobba lördag morgon. Äh tänker jag All in är det som gäller. Always!
Musiken var hög och inte någon vi kände igen, så vi sjöng egna låtar. Gamla goa Svenska låtar. Så börjar en låt där introt låter precis som Hey Mickey! Med Carola. Så då sjöng vi den ( dvs. första versen och refrängen om och om igen) Någon timme och x antal drinkar senare spelar de dock Mickey, på engelska men vi var i vårt esse.
Alva säger sen, Jag ska se om jag kan få han att köpa en drink åt mig. Iväg går hon. Står och pratar. Då helt plötsligt kommer det en kille från sidan och pussar mig på kinden. Jag bara Ehh VA?! Skapligt full var han iaf, Och jag såg honom inte mer sen.
Efter ett tag kom Alva tillbaka.
Med en Öl....
Så ingen höjdare där. Vi smuttade lite på den och konstaterade att nej.. Även om Alva också erkände att hon planerat att lära sig dricka öl i England.
Sen blev det fyllekäk på donken. Mumma. Innan vi skildes åt och bussen tog mig hemåt.  Halv tre hoppade jag innanför dörren, go och gla. Men med en hals som värkte som tusan.
Tio i tio ringde sedan klockan och jag masade mig ut ur sängen...
Började jobba och hade så jäkla kul med flickorna, när vi lekte på baksidan.
De lekte Buzz lightyear och Zurge. Helt plötsligt utbrister C: Zoë I'm your father! Jag vrålade av skratt.
Rätt som det är i allt brottande sätter sig Z ner, I'm going to be sad now, and I'm gonna cry a little. Så sätter hon händerna framför ögonen och lotsas gråter. Dom e sådana skådespelerskor! Och jag fick mig ett fint litet skratt =)
Sen drog kalaset igånga, Det kom folk. och när alla var samlade var vi inte mindre än 6 st svenskar! Helt galet. Kul hade vi. När jag ser tårtorna, fotade jag dem innan jag går fram till G och säger: Tårtorna är riktigt mustiga! G: Sorry I don't get swedish, och så skrattar hon. Jag kände mig helt borta, men översatte sen =)
Inte illa!
Med den här tårtan kommer också dagens.  Jenny sitter och gråter av skratt och säger åt mig att titta på Zoë. Då går det lilla flicke barnet runt med huvudet och äter på det. pupilerna hade hon redan ätit upp men ögonvitan var kvar. Alltså gud som vi skrattade.
Fick också lite post idag
en liten buss.
Nu ska jag ut och fixa kvällsnöje innan kvällen ska spenderas med serier av olika slag.
Tror jag håller på att bli sjuk :/
*TjingTjing*

Kakorna försvinner!

Kakburkens innehåll minskar drastiskt och jag vet inte hur många jag fått själv. Någon äter dem.
Planerade ju igår at uföra stordåd som turist, i did. Men jag skynda inte på stegen för att komma ut direkt. Stekte två ägg åt fyra mackor, kände att jag svällde och satt i godan ro och åt min frulle. Stegade sedan mot mitt rum och tvättstugn där jag strök det sista och gjorde mig sedan i ordning. jag steg kanske utanför dörren när klockan var 11. Jag hade då varit hemma sen 10 i nio. Jag undrar var tiden tog vägen. Men bestämde mig för att inte fråga.
Allt ska man ju inte veta sägs det.
När larmet i igång klickat går jag utanför dörren och möts åter igen av herr sol. Bitch
Molnfritt och varmt, jag inser rätt snabbt att långbyxor var fel val, men ett svalkande linne ska väl göra sitt tänker jag.
Ni ser j vad jag tvingas deala med..
Iväg bar mina ben iaf och jag passade på att fotografera ungefär allt. Så nu följer lite bilder, med fina texter till. Not
Stockwell station i väntan på numero 88
PÅ bussen!!! Taddaaa, Stockwell underground till vänster i bild
Vauxhall. Alltså dessa hus är så grymt fula!
På Vauxhall Bridge. Lågvatten i Themsen.
John Isplip road.
Byggnad vid Parlament square

För mig blir det inte mer London när man ser Big Ben. Big Ben är London för mig. Rätt och slätt. Även om det är så jäkla mycket mindre än jag trodde.
på Westminster Bridge om man kollar till Höger.
London eye.
Men tittar man till vänster på bron är utsikten min favorit. Det är så jävla vackert! Jag kan stå där och luta mig mot bro räcket och bara titta. PÅ alla byggnader, de av glas, de med torn, de med massor med flaggor. Jag är medveten om att det inte syns på bilden, ögat räcker längre än kamera linsen..
Även om man fick så i kö i nästan två timmar, och jag hade en jävla migrän. Hade jag faktiskt velat åka London eye igen. En fin solig höst dag, när alla löv ändrat färg.
Sen gick jag tillbaka mot Parlament  Square och sedan upp för White hall. Och fotograferade de byggnader som ligger där.
Charmigheten är det ju inget fel på direkt.
Jag gick sedan hela vägen upp till Trafalgar Square. där vek jag av på en gata, i letan efter ett Subway att stilla min hunger med. Kommer till slut till Leicester Square. Jag har alltså gått en jävla bit! Där hittar jag till slut en bit, mat. Jag var trött svett och trött. Så jag tog tunnelbanan hem. Åt min mat till ett avsnitt förhäxad och somnade i 15 minuter.
NU gör jag pankakor, ikväll blir det till Clapham Junction för att ta en eller 5 drinkar med Alva, som finaly är tillbaka i London!
*TjingTjing*


Malena!

Jag skänker dig ett eget inlägg, och det är det inte många som får vill jag lova. Inte med deras namn som rubrik åt minstone!

Jag blev himla gla för dina lilla kommentar! Jag har inte besökt Svenska kyrkan, letade efter den men hittade inte den ( bara ambassaden) Dock informerade min kompis Alva om att den ska ligga ungefär där.
Har kollat på deras hemsida, och kören övar klockan 8. Och det hinner inte jag till, annars hade det varit givet! Gospel är en stor favorit! Har varit med på alla NOVAH konserter jag kan. Feelingen när en stor kör sjunger tillsammans stämmorna och en svängig melodi LOVE IT!
Och tanken när jag joinade Maglemer kören var att så småningom ta steget upp dit.
Jag har nu vant mig vid att folk är trevliga här. Först trodde jag att de skojade med mig. Men att säga Sorry Love när man stöter i någon är nu vardagsmat. Och själv säger jag Sorry, me än ofta. När butiksbiträdena frågar hur dagen varit och skojar med en. Varför är det inte så i Sverige?!?! GALET!
Köra bil ja, det går fint för tillfället ;) lite läskigt med avstånd och sådär, och alla filer, man vill hålla till höger istället för vänster, men det funkar! Är mer orolig över blåmärkena man kommer få på handen när jag ska växla och kör näven i dörren när jag kommer him! HAHA
Jag tror du kommer hitta ett jobb fort, vem skulle inte vilja anställa dig?!
Tack än en gång!
Kram!
*TjingTjing*

Mamma i London!

Jag har provat på det, och en gick väl bra. Men alla tre nej tack muchas Gracias
Efter en fruktansvärt lat dag, då jag ändå lyckats stryka all tvätt och sett Smuchs lägenhet. Tog jag tunnelbanan till Westminster. Sen knallade jag mot dagiset.
Höll på att få värme slag! Tror vi ha haft 25 grader idag, var det någon som sa. När jag gick i skuggan kände man dock att luften var förändrad. Det var höst luft. Vilket är najs. Och så fort solen går ner blir det kallt. Måste kanske fixa strumbyxor tills på fredag??
Anyway, jag hämtad C och vi gick sedan mot sjukhuset. Gick hur bra som helst! Stannade inte en gång, förutom vid övergångsställena. Cred till den lilla söta.

Ja sen undersöktse hon och hon satt i mit knä hela tiden och var så duktig så.
Påvägen ut stannade vi vid en av de många butikerna som låg innen i sjukhuset, och jag köpte ett choklad som vi delade på. Vi gick tillbaka och var vid Nursery:t vid 4 och jag fann det oerhört onödigt att åka hem för att komme hem i lagom tid till att köra tillbaka. Så jag samlade ihop alla tre snörade på de selarna och så begav vi oss ut.
Med mina fina storstads skills haffade jag första bästa taxi och så åkte vi hem.
Väl hemma lagade jag en fin måltid. Och jag har alltså idag tagit hand om barn från halv 2 till halv 8. Alla tre har jag haft i 3 och en halv timme. Så länge har jag aldrig haft dem!
Kvällen flöt på fint, och när A kommer hem säger han lite sakligt.
A: I emaild the royal princess today.
G: oh you did!
H: Hahaha funny!
Båda tittar på mig, liksom vad håller du på med?
H: you where beeing ironic, right?
A: now she is the queens daughter. Princess Anne.
H: What?!?! Are you talking to her?
G: yeah I know he didn't tell me at the begining either!
HAHHA hur Cool är inte det? Min värdpappa har suttit och druckit te på Buckingham palace med prinsessan Anne!!
Status!!
I morgon ska jag banne mig vara ute hela dagen! Nu kommer det förmodligen regna hela dagen Men det är iaf planen.
Ska ta mig till Westminster, då där är väldigt fint. Har haft lata dagar nu med onyttigheter sedan familjen kom hem, så nu ska skorna på igen och jag ska ta med mig dubbelhakorna och ut och gå. Ska fota som en liten turist också. Gå sakta är inget jag strävar efter dock!
*TjingTjing*

1 September

Och jag säger bara lyllos er alla 11 åringar som snart ska springa igenom till perrong 9 3/4. Jag ska tänka på er hela dagen!
Detta är också den 4 månaden jag är här! Kanske inte i dagar men jag kom ju hit den 29 Juni Så, Juni, Juli, Augusti, september! There you go, som fassan i mitt stora feta grekiska bröllop hade sagt!
Men nu kommer inlägget ni väntat på i 64 dagar!
Dag nr 8 på listan, nu ska ni få veta allt om mina föräldrar!! Luckey you!

Dag 01 – Presentation av ditt liv
Dag 02 – Min favoritsyssla
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Min tro
Dag 05 - Mitt bästa skämt
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Mina föräldrar
Dag 09 – Mina syskon
Dag10 – Det här upprör mig

Ja vi körväl på damerna först och börjar därför med min far ( skämt å sido, man nog att sätta två barn till världen var han iaf)

Hos pappa Mikael har det spenderats många fina helger och två veckor på sommaren. Under min och Virrans uppväxt lärde han hos simma och varje lördag var vi på badhuset i valjeviken. På sommaren var det utomhus bad i Hällevik eller havet i Sandviken. När man kom hem var det kött pommes och bearnaise sås som gällde med cola ofc. den största förändringen under dessa år var väl när han åkte dit på diabetes och cola byttes till cola light. Men vi hade det fint ändå.
Mannen i fråga har godisfingrar som ingen annan och vill man ha något får man vara snabb.
På gymnasiet gick han bygg linjen- något jag alltid funderat på varför då han hävdar att han har tummen mitt i handen. Detta skulle dock få sig en ändring när han på 2000-talet köpte hus och blev snickare nr1. Nu mera jobbar han på Volvo ( vad jag vet)
Han har två bröder, den ena galnare än den andra. Var med i hemvärnet i många år, och lekte Vaktis på helgerna. Hans mor, min farmor, gör världshistoriens bästa köttbullar, och det kan alla hennes barnbarn intyga! Den gamle gubben blir 51 bast i december, och förra året var det gille.
Jag och Virran blev alltid bortskämda med att ha honom helt för oss själva, men så förändrades något, större än en cola sort denna gången ;)
Han träffade frugan. to be
Vi hälsade på och träffade henne och hennes två katter. Såg mest av den lille röe, som hette My och nog till och med fångade fars hjärta rätt fort även om han inte erkänner det. När hon låg där helt utsräckt liten och knubbig.
saker och ting utvecklades, inte lika fort som en Pokémon men snabbt nog. Rätt som det var bodde jag hos dem varannen vecka. Och efter ett tag joinade Virran han också. Efter ett tag gick något snett och jag och Virran slutade åka dit och vi har inte bott där sedan första året på gymnasiet vilket är ett par år sedan.

Det smärtar mig att det blivit så. Men jag känner att bollen inte är på min planhalva längre.
Lille far som gett oss en så massa glädje. Du som alltid satte oss först.
Letar igenom mina bildarkiv men hittar ingen bild, så ni kan föreställer er mig, något äldre och givetvis man, kortare hår, mitt hunmör och en bra bit längre och voila! Ni har min far.

Sen har vi ju min bästis, lilla Maaor.  född som Lena Hanna Karin Skoog MAAOR Som hon så fint heter i telefonkatalogen. Innan var det mor, men då fingrarna var snabbare än huet kom många av samtalen till personen över henne, så två A fick hoppa in lite fint mellan M:et och O:et. Det är till mor jag ringer när jag vill prata, eller berätta något. Ibland bara höra hennes röst och då kan hon sucka lite och tycker förmodligen att det är onödigt att ringa var 5 minut, när hon jobbar...
Kvinnan i fråga är 23 år äldre än mig, eller ja 22 år och 8 månader. Även hon är född i December, 16 för att vara noga. Hon gick bara två år på gymnasiet, vilket kan förklara hennes något sena rekationer ibland ;) Men efter det var hon färdigutbildad tandsköterska. Och med det jobbade hon tills året då hon fick Albin då hon slutade och sedan dess jobbar i grustaget, med löner siffror och hm.. stuff.
Lilla mor gillar att vara i trädgården om hon får välja det själv. Själv tror jag att hennes favorit syssla är att shoppa. Hon har två syskon, Therese och Oscar ( aka. Thedese och oskisposkis.) Tillsammans hittar dom på en massa skit, men då och då ( främst på senare tid) något ordentligt.
Är ingen sportmänniska alls men gillar att titta på Hockey. Var inget fän av Fotboll när vi spelade det och när jag sedan började rida var det inte mamma som stod och tittade på. Förutom ett par gånger. Dock fick jag med henne på Zumban som hon tyckte var riktigt roligt, trotts sin kordinationsförmåga.

Såhär snygg var hon i de "små vita" och nyinköpt Sälen tröja under en vecka i sälen 2009.

Hennes absoluta favorit kommentar om mig får utantvekan vara den dagen då hon kommer in i vardagsrummet och jag ligger i soffan, hon spänner ögonen i mig och utbrister Hanna dit jävla sviskon!
Jag kommer inte ihåg varför hon uttryckte dessa väl valda ord, men jag vet att jag tjöt av skratt.
Sår granner var hon 2010 när hon och jag tog en utflykt till Tandådalen.

Annan intressant fakta är att hon är inne på sitt tredje efternamn, OH BREAK!! måste berätta en rolig grej där om efternamnen! Jag tror det var precis efter hon gift sig med Peter och då höll på att byta efternamn till Björklund, men på vissa kort stog det fortfarande Åkrell . Så står vi på ett ställe och mamma pratar med någon bakom disken, då jag högt och tydligt frågar : Jaha Mamma vilket efternamn ska du använda idag? Mamma ler och en vuxen hade väl sett att hon dog lite inombords, men hon klarade upp det ändå! Hon har 4 barn, bor i ett jäkligt fint hus, skriver väldigt fint, Pratar väldigt ofta med sin mamma. Lördagar klockan 10 är hennes heliga stund då hon löser Melodikrysset.

En hemlighet är att jag håller god hand med henne för att en dag få flytta in i huset hon och hennes syster ärft...

Nä lilla mamma är det inte någon som slår.

Måste bara avsluta med min favorit bild på henne!! Jag faller som en fura av skratt varje gång jag ser den


*TjingTjing*