Morsdag!

Idag är det då alla mammors dag!
Grattis på er till er för er!
 
Jag tog Volvon och styrde nosen mot skåne gränsen. Erik inledde med en photoshot medans jag moddelade i min nya hatt och kände mig cool.
sedan passade jag på att fota Albin som matade NAPPoleon.
Det är ett lamm som mamman inte har mjölk till, hon har nämligen ett lamm till. Men när Albin sedan matat Nappoleon går hon fram och tackar honom! Hon går fram och strycker sitt ansikte upp och ned på hans ben.
Hur häftigt??
 
 
 
 
 
 
Och eftersom JP inte är hemma och kan ta emot min frustration får nu ni ta emot den. Le och vinka.
 
ryssland har precis tagit VM Guld. Jag tycker det är skit. SKIT att de får vinna SKIT att deras jävla fikon till tränare springer in på isen och får fira. Han är avstäng då han hotat någon till livet! FÖLJ reglerna!
 
Jag ska erkänna att jag alltid blir rörd till tårar när jag ser en final, det spelar ingen roll om det så är Sverige som förlorat eller city som har vunnit ( som jag inte heller gillar) Jag gläds för dem. Alltid. Jag tyckte det var tråkigt när City vann PL men när Company blev intervjuad och man såg glädjen, blir jag glad för dem ändå. Men idag trotts att ryssland hockey mässigt var bättre än Finland känner jag bara sådan ilska. Klart onödig ilska Sverige fick sitt brons och det var välförtjänt. Och jag kan inte påverka finalen. Men FAAAAAN alltså.
När det nu läggs ut bilder på rysslands avstängda tränare som sitter med walki-talkie och komunicerar med deras andra tränare som står i båset .. åhhhh.... Som är så jävla förbjudet då han är AVSTÄNGD. Tycker han kunde sett matchen på TV som alla andra fick göra! 
Jag bara hoppas några kan ha lite stake när det gäller ryssland och ja.. ta ifrån dem medlajerna eller i alla fall gå in på plan och dra av den där jääävla tränaren. satans fikus.
 
BTW Jag har medvetet stavat ryssland med lite R se det som en protest mot deras totala brist på tollerans gällande regler what so ever!
 
AAAAAAAAAAAAAH Nu är fikusen inne och tar emot en medalj.  och nej, inte ens ett leende när de lyfter bucklan som i vanlig ordning brukar ge tårar till ögonen att blinka bort.
Fan
 
Kom ni ihåg när Sverige spelade 4-4 mot Tyskland i fotbollen? Klart ni gör. Minns ni också hur Fredrik Reinfeldt nästan hoppade ur logen han satt i när vi satte 4-4? 
Putin den kvavbruiv nvabi kunde inte ens le under nationalsången.. Usch.
 
 
 Känns dock fint att se att Sveriges flagga hissas bland de tre.
 
 
 
 
 
 
 

London calling

Tjeeeenare!
vecka 21 har passerat och lika så min och mammas London trip!
Det var en sådan resa som känns go i magroten. Hela vägen in i mål. stressade rundor för att hinna visa allt, och prickade nog av allt på listan! En av höjdpunkterna vad när vi besökte Covent garden och ett gäng musiker stod och spelade i källaren där. Då tog vi båda till lipen. Mamma mest för att de spelade Danny Boy som e Peter favvo låt. Jag för att det var så rackarns fint!!
Vi anlände något svettiga till ett varmt London, och tog givetvis en Selfie så fort vi stigit av tåget vid London bridge!
Dag två tog vi en runda på Oxford street samt Piccadilly circus. Och Sushi till lunch. Som smakade lika fint som jag vill minnas det!!
Mitt när jag ska föreviga mammas närvaro vid Piccadilly klarar väskan inte av alla pengar hon inte spenderat ännu och ger med sig! KRAAAAS
 
Selfridge hade gått all in på nya skylten, fint budskap men tycker nog att den förstörde deras image lite...
 
 
blev en del tunnelbane åkande!
 
Avslutade dag två med att bjuda mamma på en fika på Hummingbird Bakery en bit från vårt hotell. jag provade deras Chelsea flower show cupcake i choklad, som smakade GUDomligt! 
 
Dag tre började vi med en frukost på mitt absoluta favorit ställe! Parken vid Tower Bridge.
För att sedan ta oss ann westminster, buss 88 och mina gamla kvarter!
 
MI6 huset. aka Bonds arbetsplats. på riktigt!!
Här då Covent Garden, och de galet duktiga musikanterna!
 
Helt fantastiska att titta på, de sjöng och hade små steg och var så rackarns bra!
Ja... sen hittade vi då Gudrun sjödén. Jag hade redan snackat med två svenskor på både Hamleys och Hummingbird, PÅ gudrun snackades det BARA svenska.Men vi gick där ifrån nöjda båda två!
 
Denna kvällen avslutades med O'neill's!!
Vi passade ävn på att inviga våra nya skor!
Ja, och sen åkte vi hem dag 4!
Resten är hemligstämplat!
 
Tack fina mamma för denna resan, ser fram emot nästan med dig!
 

Mouse

Alltså har ni hört Kents nya låt? Jag vet inte vad den heter. Men den låter likadant från början till slut ( som de flesta Kent låtarna ju gör..) Jag e... jag e melodifestivalen, Är väl vad text jag kan och sen är det lite AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhhh i den också, igen som i det flesta Kent låtarna.
My point you ask?
Well... Varje gång jag hör den på radion så känner jag hur min hjärna krymper och krymper till ett litet jäkla russin som någon sedan stampar på och allt blir mouse!!
 
Förra helgen var jag i Najsum indiana City och fotograferade  invigningen av deras nya allsportsbana. Hedvig Lindahl målvakt i Kdff samt svenska dam landslaget var på plats och tog emot första straffen! Jag zoomade in henne och bad sedan om en signatur till John som blinkat med ögonfransarna hemma. Efter att ha lagt ut en bild på banan med taggen hedvig lindahl fick jag ett like från Hedvig Lindahl in person. Made my day!
 
Idag är det onsdag och jag hade turen att sluta 14.00. Så jag förbereder lite inflr kommande resa! Me and mother in the great great B!
Åh om 5 dagar är jag där igen, mitt fina fina London! Ni förstår inte känslan! Att få dela den med mamma är givetvis toppen på isberget!
PÅ måndag åker vi!
Nästa måndag igen så jobbar jag nog och måndagen efter det så sitter jag och JP på ett plan till Cypern! Åh älskar kommande måndagar!!!
 
Nu till lite pics som Erik tog när han lånade min kamera, samt ett par som jag sedan tog på Erik och Albin. enjoy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maj!

Vi har bara introducerats av Maj men den har redan bjudit på fina dagar! Den första maj firade Harry två års dag och jag firade två år på adress bråthult 2051! 

Här var han någon månad, men ändå liten för oss!

Valborg firade jag och JP med blommor och Champions league.
Vår grillplats är nu äntligen färdig! Väntar bara på att gräset ska sätta fart och börja växa nu! 

Igår sjöng jag och kören med Sven -Bertil Taube. För er som inte kan er musikhistoria ( skärpning!!!!!!!) så är han son till Evert Taube. Mest nyligen spelade han i män som hatar kvinnor!

Gubben som inte kunna hålla reda på vilken låt som skulle stå på tur sjöng nudistpolka i samma fart som .... Nä jag kommer inte  något, snabbt gick det och inte en stavelse fel sjöng han!


Jag stod tryggt och stadigt mellan mina favorit altar och sjöng om Fritjof och hans carmencita.

Idag har jag försökt heja på OB på Älmekulla. Gick dåligt då OB inte ens var på plats...
Innan dess var vi i Lindhult och satte potatis!


När julle bestämde sig för att delta, tog han en spann och gick bakom oss och plockade upp potatisarna...


Sedan blev han lite trött och bestämde sig för att titta på!