I like your top!

Hämta kidsen gick smidigt och när jag skulle svänga ut från nursery't var det åter igen helt tomt på bilar på gatan! Galet  fint vill jag lova =)
När jag skulle ut genom grindarna står det ett gäng vaktisar där, och precis när jag är framme och ska ut, visar han sitt fula tryne och stirrar på mig. Så jag fyrar av ett leende och vänder sedan på huvudet och gör en grimas. Jag hoppas han såg den också!
Körsätt så gick hemfärden bra, men jag skrek något otroligt på kidsen. mest T som var på ett jäkla humör idag. Kallade alla idioter och var så när att säga I hate you ( !!!) när jag skickade ut honom till naughty step. Efter att antal sparkar var jag ungefär vansinig.
Men det gick över och sen gick han runt och kramade alla och sa förlåt.
Väl hemma är C mitt uppe i något viktigt att berätta när hon plötslig avbryter sig-
C: I like your top! ( jag har på mig ett oranget linne)
H:Thank you pumpkin
C: It's orange.
H: yes it is.
C: Who bought it?
H: I did.
C: Okay... I like it
Lite gulligt sådär.
Kvällen flöt på som vanligt. Och eftersom G sett fel på tiden i morgon bad hon mig ta C till sjukhuset i morgon.
Jag är imponerad att jag fick ihop ett så pass långt inlägg med tanke på att det händer samma saker varje dag.
Fick ett fint sms från min favorit moster idag också som värmde, fler kanske skulle ha den inställningne???!!
*Tjing*Tjing*

Jag är kanske inte den vassaste kniven i min låda.

Nej, eller så är det bara så att jag inte ha alla hönsen hemma. Ni får gissa själva. Själv tror jag det kan vara en blandning. En lite mix up.
Tvätten är upphängd och den torrade tvätten är ströken. Jag upptäckte snabbt att kylsprejet är min nya bästa vän. Och det använde jag lika ofta som Malin sprutar parfym på sig själv.
Mitt finger värker fortfarande och jag hatar ångorna. Tänker på Herkules sången där Musorna sjunger att han var så het att ångorna verkade kalla.
Även om jag givetvis ser mig själv som en 10 poängare ( don't we all?) kom det idag då till min vetskap att jag kanske inte är så het, då ångan brände mina fingrar.

Mitt under all sveda ringer det på dörren och där står en söt tjej med magen i vädret, jag förstår genast att detta är städerskan. Dock blev jag lite svett i pannan när hon frågar vad hon ska städa. Öh... Har inte G sagt det till dig? jag glömde fråga säger hon och viftar på ögonlocken. Hmpf! Hela huset sa jag och hoppade ner till mina ångor igen.


Mitt humör steg i takt som högen minskades och mycket snart var det ta mig tusan inget kvar. - så synd

Då begav jag mig till mitt andra favorit ställe, köket. Jag ljuger faktiskt inte fullt ut nu. Köket är mitt favorit rum då det är ett vacker rum. Mitt rum vinner dock pga. att sängen finns där. Men köket kommer som en klar tvåa.
Väl installerad här öppnade jag upp mailen och klickade in på mammas mail där recipeptet fanns.
Innan ugnen. Även om jag anser mig själv vara mästare på att baka dessa kakor får jag se mig besegrad på den geometriska planen idag. Tror jag lyckades med två kakor, som nästan ser ut som de ska.
Efter hettan som bör ha varit värre än ångorna från strykjärnet, men man vet ju aldrig.
Jag kan passa på att förklara mig lite. Kakorna är inte brända. Jag anade redan innan att deras helskumma vaniljsocker skulle få effekt. Då deras vaniljsocker inte är pulver utan brunt socker. Så därför är de ljusa delanra mörkare än vanligt.
Jag är duktig!
Jag kunde givetvis inte hålla mina flottiga nävar borta utan provsmakade en och de smakade ljuvligt!  Jag var till och med tvungen att göra en lite segerdans. Men eftersom soptunnan nu är tillbaka där den ska va, hade jag inte lika stor yta att utöva den på som när jag svängde på höfterna till Waka Waka igår när jag körde lite Zumba i köket.
Ha nyss ringde det på dörren igen och där står en gammal skruttig typ. börjar prata om kyrkan och sedan var musik gör för en, jag nickar och ler och tänker. stick för fan jag är vääldigt upptagen! Efter ett tag ler han säger "Have a nice day.. eh Hanna right?" Jag  känner allt blod försvinna från mitt huvud och tänker att nu blir jag dödad.
H: Eh.. yeah, how did you know that? Haha jag har kollat upp dig och nu ska du dö din lille jävel. Och jag ber en tyst bön och ursäktar mig för att jag riktade en spark åt duv j-n som nästan hoppade in i min mat låda för ett par dagar sedan.
G: It's on you necklace. Säger han ler och går.
Kvar står jag och förbananr mig själv, fan var jag tvungen att erkänna det där om duvan?!


Ja snart är det dags att sätta på ugnen igen och fixa mat till kidsen, snart helg!
Helgen ser förövrigt ut att bli fullt upp!

PÅ Fredag efter jobbet blir det möta med Alva för mys stund på någon trevlig pub( läs: lögn.. rock on!) Lördag är det kalas, skulle tro hela dagen. Och på Söndag ska jag och Alva ta oss till Natural history museum Hittade det i min bok, som jag fick av MM. Och något får jag väl hitta på som står i den! ;)

Funderar nu på om jag ska gå och ta en härlig dusch och njuta (...) innan det är dags att ta på förklädet igen.

*TjingTjing*

Lugnet före stormen.

Ja det kan vara att ta i, men just nu är det lugnt. Men om ett par minuter när jag reser mig upp kommer det vara full rulle.
Efter att ha lämnat Kidsen brummade jag hemmåt och har sådan jäkla tur, vägen utanför som leder mot bigben är helt TOM! Har aldrig hänt! Stannade inte för spec. många röljus heller så det gick smidigt hem.
Sen åt jag frukost för första gången på länge.
Så jag satte mig i köket åt mina fina frukost, utan kaffe tyvärr. Och tittade på ett avsnitt förhäxad.
Nu ska jag hänga upp tvätt och byta sängkläder innan jag ska ta mig ann berget av tvätt som ska strykas.
Kan också bjuda på en bild från mitt rum just nu och konstatera att gott om plats är det ont om
Och ja.. så ser det ju ut som ett bombnedslag . Bara så att jag kan känna mig lite hemma ;)
Baka skulle jag med hinna med idag ja..
Bästa att sätta fart då!
*TjingTjing*

Det börjar röra på sig

Mina pankakor såg ut som mini fläskisar, men var helt ätbara. Gjorde dock en stor satts och nu ligger det en fin låda i kylen med  pankakor i. I bilen påvägen hem diskuterade vi vad det skulle bli för mat resten av veckan.
onsdag: fish fingers
Tors: Spagetti
fre: chicken nuggets


Matvariation var det...
Imorgon ska jag också stryka en jäkla massa. Och det är inte mina kläder utan kidsens. Allt ska strykas, stumpor som yllekoftor. Ska också baka schack rutor hade jag tänkt. Då jag gick igenom skåpen här innan för att se om allt fanns. Fick reda på lite folk som kommer på kalaset på lördag, G svägerska är från Sverige och hon kommer tillsammans med sina föräldrar och så deras förra svenska au pair, så det blir en del svennar här. Åh Jag saknar Svea!

I morgon blir det också samkväm med en städerska som kommer hi klockan 11. Jag hoppas att ha hunnit med lite då. Så jag senare kan låsa in mig på mitt rum medans hon städar runt. Kanske ska baka direkt på morgonen.?? Hmm Tål att funderas på.
Kidsen har varit väldigt kära. speciellt flickorna. Ikväll satt jag i ena fotöljen och läste min bok när Kicki kryper upp och ber mig läsa Blixten McQueen boken ( som är ett stickers album.. -.-) Efter ett tag kommer även Zoë och hoppar upp hon med. Och det var inte mycket plats över vill jag lova.
Ja lite bilder får jag väl bjuda på denna kväll så ni får två pix från köket. Och ingen mer än jag är gladare att det ser ut som vanligt igen!
Middag idag åts klockan 21,00 Då var jag hungrig. Men inte jätte mycket egentligen.


Jag undrar vad framtiden har att erbjuda mig, det finns mycket jag vill göra. Mycket jag hoppas på. Man kanske kan kalla mig lite naiv för att jag alltid tror på något, Äh what the plopp som min fina vän i Svea hade sagt.
Min framtid är i Mina händer, och den ska bli så bra så ska ni tro. Ni får bara lita på mig. Jag vet att jag kommer göra ett för jäkla bra jobb med den.


Nu ska jag inta rygg läge och drömma mig bort, kanske blir det en sväng i min fina passat eller svishar jag ner för en av långbackarna i sälen. Who knows whats in my mind to night


*TjingTjing*

Stackars lilla barn!

Ja först en liten parantes som jag nyss såg. När jag loggade ut från min mail visade de bilder på Vican och Daniel när de firade Hakon's och Mette-Marit's10 år som gifta.
Sen följde typ 23 bilder. så kommer det tillslut en på hela familjen med följande text under Här ser vi Marius, Mette-Marit, Ingrid Alexandra, Sverre Magnus, Haakon och Sonja inne i Oslo Domkirke.
(G hade föresten en tidning liggandes här, stolt som en tupp blev jag)

Vem FAN döper sin unge till Sverre Magnus?!?!?! Stackar lilla barn! Vad var det för fel på bara Magnus?!?!
Köss i jesu namn. Dock fann jag att namnet Märtha Louise var rätt vackert. Jag kanske inte skulle döpa mitt eget barn till det, men jag kan ju köpa mig en docka som får heta det? Undras om Lilla My är sugen på namnbyte? Vet inte hur det går till här i England, får kolla upp det.
Andra alternativet är ju att  jag faktiskt köper en odöpt en och döper henne till Märtha -Louise, i faderns, sonen och den heliga andes namn. Amen.
MM- Jo det står Thomas på hennes tröja, en gång i tiden har den tillhört T men det är också en bild att Tåget Thomas, som är en serie som går på Tv:n även i Svea.

Jag vaknade med en migrän som hette duga i morse och var allt annat än lycklig över att behöva stiga upp så tidigt. Men jag asade mig ur sängen och ner till kidsen. Som inte var påklädda. C följde med a upp och sen hade jag bara två att klä på och det gick som en smäck. Allt detta medans jag försökte att inte kräka på någon av dem.
Jag satte mig i soffan och Thomas kröp upp bredvid mig och bad mig läsa boken jag köpte till honom. Jag läser första sidan och inser att det är ingen idé om jag inte vill byta kläder på honom och mig innan vi ska köra.
Sen satte C igång med en lite show, men jag och A fick ut dem i bilen i tid och Stockwell park road är äntligen öppen igen! Thank GOD

Jag och A pratade lite i bilen på väg till Nursery't och damn jag har respekt för honom, han är sten cool, den mannen!
När vi lämnat av kidsen och är påväg ut igen frågar han mig om jag kan köra honom till Jobbet eftersom det varit en olycka. Visst säger jag, men ber honom köra dit då jag har absolut noll koll på vart det är. Då kör han runt och visar mig hur jag ska köra tillbaka, och han berättar hur duktig han tycker jag är som vågar köra runt här och att jag var den första som körde andra vägar (?) Jag fnissade lite och sa att jag fortfarande är livrädd att köra.
Fint var det och när han sedan vänt bilen så den stod i rätt riktning satte jag mig bakom ratten och körde himåt. Första gången någonsin i detta land som det var kul att sätta sig bakom ratten. Kan ha med att göra att jag inte var i mina sinnes fulla bruk. Och jag rykte knappt till när en motorcykel körde om mig i 60mph.
Men det var kul att köra bil. Jag insåg också att det är första gången sedan jag tog mitt körkort för mer än ett år sedan som det gått mer än två veckor sedan jag körde bil!! Galet!
Väl hemma kröp jag under täcket för att skydda mitt stackars huvud och sov i en timme. Vilket var fint.
Sen begav jag mig mot Clapham Common för att handla lite bröd och skinka. Och balsam.
Och när vi nu pratar om mitt handlande kan jag ju passa på att informera er om mitt I-land problem.
Jag köper vanligtvis Head and shoulders schampo och Balsam. Tills idag så jag ser att deras Balsam kostar £4,50 och en flaska TRESemmé kostar £2,20 Halva priset liksom! Och rätta mig nu om jag har fel men i Svea är inte Tresemmé jäääkligt dyrt??
Jaja, fattig som man är så provar jag nu iaf TRESemmé's Balsam. Får se om det är någon skillnad.
När jag kom hem åt jag och låg i sängen och kollade på förhäxad. Och huvudvärken börjar ge med sig. Tack och lov.
Sitter och kollar på skistars hemsida också. Sista anmälningsdagen är den 1 september.
Tro mig när jag säger att det kliar i fingrarna. Innan jag dör ska jag har jobbat där uppe. Men det får bli nästa års äventyr.
NU vet jag inte om det blir några avsnitt förhäxad till innan jag ska göra pankakor. Men denna gången har jag ett deciliter mått! bye bye 21 matskedar mjölk!!! :D
‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else
‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else

*TjingTjing*

Huvudvärk!

Huvudvärken kommer lägligt och jag är helt säker på att det är pga. att jag ska jobba i morgon.
Nu kan jag tänka mig att ni sitter och hoppar upp och ned på era stolar samtidigt som hårtussar lossnar från era överkokda huvud. Jag som suttit här och klagat över att jag har för lite att göra. - fan jag är bara människa!
Nej men det betyder också att i morgon är första dagen jag behöver gå upp tidigt. På länge. Med undantag för förra måndagen då besök nr 2 bokat flyg tidigt och klockan började ge ifrån sig ljud redan vid 5.
Så roligt blir det inte i morgon, utan klockan ringer då tio i 7 som vanligt. Rutiner är allt mina vänner
Ska bli skönt att få hälsa på lite folk dock, tidningskillen som altid ler mot mig längs Westminster Bridge, vaktisarna på dagiset. Guys I'm BACK!

Idag är också första gången jag snackat med flickorna! I morse sa det inget speciellt. Men när Thomas smög in på mitt rum innan idag kom Kicki också, Hon ställer sig i dörren lägger huvudet på sne och skriker sen HANNA! Och springer och slänger sig runt halsen på mig.
T: Look Hanna I've taken my shoes off! H: Ha I can see that, why? T: Because they were slippery! And now I can be in your bed! Säger det lilla monstret och hoppar upp i min obäddade säng, och gjorde sig genast hemma. Mitt lilla troll.
Något av det första G sa var, De är potttränade!! Hände efter typ 4 dagar där nere!
Jag tänkte genast på hur det är i Sims, där de också bara lär sig efter ett visst antal gånger. Fint är livet.
Alltså jag har de sötaste barnen. Jag får lite ångest på hur det ska gå när jag får egna barn. De kan ju aldrig bli såhär söta! Ska inflika att som alla barn är de söta att titta på, men jag har inte haft några större svårigheter med dem.

Senare kom Zoë också och knackade på. Eller ja hon ställde sig utanför dörren "Hanna....Hanna....Haaaaanna..."
Sen filosoferade vi lite och hennes nya favorit mening är nu "Whats next?" Vilket hon sa ungefär var 10 sekund. Efter att tag ler hon lägger huvudet på sne och kramar mig hon också!
Liksom flickorna är sötast i världen, men de myser inte riktigt så som Thomas. Han kan krypa upp i knät flera gånger om dagen och kura ihop sig. Så det får ju räknas som en bra dag då båda flickorna kramat mig av fri vilja (Y)
Jag gör en bubbla med mitt tuggumi och Z försöker göra likadant utan tuggumi (Y)
I morgon ska jag göra pankakor. Och det är väl ungefär så mycket jag vet just nu...
Btw. idag har jag sagt orden jag aldrig trodde mina läppar skulle forma. " Jag har saknat din sallad!" Ni kan förstå hur chockad jag var!
*TjingTjing*

Bank holiday!

Redan igår syntes det att denna måndagen skulle bli annorlunda. Pubarna som annars bara har ett 20 tal gäster en söndagskväll var överfulla och tjejerna gick med klackar upp till taken och killarna med skjortorna uppknäppta. Lediga dagar is the shit

Om man nu vill ha det så....
MM  jag blev också lite konfundersam när jag läste och koka utan lock 2/3 av tiden då de bara ska koka i 3 minuter ;)
Jag öppnade mina tunga ögonlock vid tio i tio och kröp ur sängen och in i duschen. Sen gled jag in i min nya skjorta och mina gröna byxor, tog bussen till Clapham Common för att inhandla frukost, men det sket sig då 8/10 affärer var stängda där. Så det blev en macka från Sainsbury's och sedan hoppade jag på min vän 88'an och åkte mot centrum.
Där knallade jag runt och kom till sist till en av mina favorit affärer, Clinton Cards. Gick in och lät näsan fyllas av de goa pappers lukten och gick sen ner för att kolla efter present papper till kidsens presenter.
Massa olika papper att välja mellan . Och jag känner att heaven är nära när jag går där och väljer. Bland raderna som hade fått Cubus i kristianstad att verka som en pytte affär.
Hittade vad jag sökte och tänkte sedan att spöka ut paket blir nog kul!
Går mot Wasabi, men upptäcker att H&M ligger innan och smiter in där, och hittar givetvis både det ena och det andra!
Så shopping och sen blev det några firrar. Varför har vi inte detta i Sverige?? Smidigt, gott och nyttigt! Kanske man borde gifta sig med en Japanes så man kan få recipepten dra hem och öppna Wasabi på västra smalgatan?! Hela Najsum skulle spendera sina middagar där. Jag kan se det framför mig. När bönderna kommer in med sina trä tofflor och sätter sig och börja krega med pinnarna. HAHAHA
Tillbaka till verkligheten och jag reser mig från min bänk på Soho Square och går mot Oxfrod Street igen.
Stört gillar detta trädet. Helt ljust när allt annat är rätt mörkt och grått i Soho.
Så går jag då på den lilla gatan upp till Oxford street där det ligger ett par olika indiska restauranger ( tror jag det är) det sitter en lagom tjock gubbe och flåsar utanför ena. Och jag som är artig och glad och väluppfostrad och från Sverige ler lite när jag går förbi men tittar inte direkt på honom. Förrens han säger "Hey Baby"
Då utvidgades mina ögon och jag rynkar på näsan och spurtade vidare illa kvickt.
Sen blev det bussen hem.
Och jag hade planerat en fin stund mellan moi och förhäxad. Så har det inte blivit ännu.
Uatn istället har jag skypat med mor och delat ut plastpåsar till kidsen.
Blev några bilder på dem också, men de sparar jag till ikväll. Om det blir något roligt inlägg då dvs.
Här kommer dock en bild på den ena
En rysligt snygg kofta från H&M , Och bara för att jämna ut det får ni en bild på det andra också!
tre linnen.. Så uppthetsande var det!
Nu ska jag gotta mig i chips och förhäxad och längta efter kvällsmaten, jag hoppas kommer!
*TjingTjing*

Sunday..

Familjen klev inom dörren vid 6 och jag gick och mötte dom i dörren. Tjena Tjena.
Efter lite tid med Mr. T begav jag mig sedan mot Clapham Common för att komma ut lite.
Trädet till vänster precis i början har börjat skifta i färger på löven och det var så levandes grannt att titta på när solen stod över hustaken.
Blev middag på MC och jag vet i tusan vad det var för fel på hennes engelska men helt rätt var den inte, tyvärr.
Min beställning utökades, så en del fick slängas- jag lovar att jag tänkte på de svältande i afrika då.
Sen traskade jag hemmåt och blev lite glad över att se att det var tänt när man kom hem.
Ikväll har det blivit skypande och det gör mig så glad, samt en del chattande med två galanta damer hemifrån.
Imorgon är det Bank Holiday här och det gör att jag är ledig. - Yippie! NOT

*TjingTjing*

Boooring

Har varit vaken sen 10. skypat lide med Bambie osv.
Sen dess har jag suttit och läst gamla status uppdateringar, kom till oktober 2009, så sysselsatt har jag varit.
Men nu är klockan snart tre och jag har inte varit utanför huset, då jag tycker jag kan vara hemma när familjen kommer, då är det ju en klar fördel om man vet när de kommer....

Funderar på några avsnitt av förhäxad. Ni har ingen aning om hur tråkigt det är att göra ingenting när man inte har allternativ!
För övrigt har Gösta och någon av hans polare varit här idag, Han knackade på innan ochsa att de var färdiga, önskade mig en trevlig helg och gick. Dörren har de låst så då har de alltså fortfarande nycklarna. Jag förmodar att de kommer tillbaka, annars har man ju lyckats med det också... -.-
*TjingTjing*

This moment

Dag 01 – Presentation av ditt liv
Dag 02 – Min favoritsyssla
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Min tro
Dag 05 - Mitt bästa skämt
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Mina föräldrar
Dag 09 – Mina syskon
Dag10 – Det här upprör mig

Idag känns som en dag nr 7. Och det är ju faktiskt söndag och veckans sista dag. So ride on som svullo hade sagt.

Ja det finns ju en rad massa minnen att välja på då jag som 19 år har upplevt en kollosalt massa.
Men det första som kommer upp i skallen hände för inte så länge sedan. Och det är pure lycka som strömmar från botten till toppen på mig när jag tänker på det.
25/6 -2011 Midsommar helgen. Vi var ett glatt gäng som campade i Norje Boke. Och midsommar afton hade redan varit en succé. Jag  sov nog större delen av dagen D och på kvällen var det jag som dyrt och heligt lovade att någon sprit skulle inte korsa mina njurar ikväll!
Det var tills jag kom på att det är ju onödigt att komma hem på två nästan tomma flaskor, och jag töjar inte asa på dem så de åkte ner i ett svep och sen var kvällen igång. Jag hade på mig mina favorit jeans och Stigs gamla tröja, en stor röd stickad en.
Efter ett tag drog vi oss ner mot dansbanan. Där träffade jag Fredrika och Jenny med familj och vi satt alla vi ett bord och hade så trevligt.
Trubaduren spelade och vi var uppe och dansade, både fristående och en del buggande.
Men så helt plötsligt när vi sitter där jag och Malin på varsin sida bordet så spelas tonerna till song numer UNO!
Och han börjar sjunga I hear songs on the radio  They might be fast or they might be slow  But every song they play's got me thinkin' 'bout you
Jag och Malin har givetvis hunnit springa upp i glädjetjut innan han hinner börja sjunga. Och sen ägde vi stället.
Då var jag så himla lycklig.
Men det slutar inte där, när han dragit på de sista strängarna för den låten fortsätter han med " Oh nu ska jag spela en låt från Kenneth & the knutters."
Jag och Malin tittade på varandra och tjöt sen ikör.
Finns det inte nån som kan som en riktig man dricka öl och åka hoj sjunger han, vi skriker. Och hoppa rundor som ena uppstoppade Ekorrar.
Detta är den enda bilden som togs den kvällen vad jag vet Så den får ni titta på och önska att ni vorde där.
Det mina vänner var ett minne jag kommer komma ihåg, läääänge.
Just ögonblicket får bli när jag och Malin upptäcker första låten och sekunden vi ser varandra i ögonen av ren lycka. - Fine grejor!

*TjingTjing*

it's a bad, bad, bad, bad world

Min fantasi på rubriker tog slut så jag kör på nästa avsnitt av förhäxad. Har betat av 2, eller 3 (?) nu ikväll. Tillsammans med en utsökt måltid!
Svensk mat är underskattad ska ni veta, era små svennar där himma!
Jag begav mig som skrevet till köket där jag och datorn intog vår sedvanliga plats.
Då alla möbler inte infunnit sig ännu blir ljudet himla grant så jag och Veronica Maggio sjöng ett par bitar ihop, högt och fint och två stämmigt på vissa plan. Lite footloose blev det också och jag rockade runt bland grytorna som jag aldrig gjort annat.
Soffan, soffbordet och soptunnan gjorde mig sällskap.
Ingenting, ingenting i min kalender idag 
Inga vänner kvar 
26 bor i andra hand och har inge kul borde ta mig ut 
stackars mig (stackars mig) ingen bryr sig om lilla jag 
jag vill höra någon säga mig (säga mig) 
att imorn blir en bättre dag 
oooh
Gillar den nya hyllan de byggt, och den nya dörren.

Lördagkväll, sitter ensam på en öde perrong 
nynnar samma sång 
minus sju 
röker fyra cigaretter i rad, inget gör mig glad 
stackars mig (stackars mig) för ingen bryr sig om lilla jag 
orkar inte längre vänta på (stackars mig) 
att imorn blir en bättre dag 
ooohJa där svirrade jag runt som om jag var född i köket, vilket jag absolut inte är, och det är inte min mor heller. Kan ju skylla lite på arvsanlagen där ja. Även om hon kan knåpa ihop betydligt fler rätter än jag utan att kolla i kokboken varannan sekund.
Ni kanske också lägger märke till utgångsdatumet på biffarna. Jag gjorde och siktade därför på att äta fort.
När maten sedan låg på talriken och jag var rörd till tårar över min prestationsförmåga tog jag en bricka och bar med den till rummet för att sedan gå tillbaka och hämta min dator. För att sedan komma på att jag lagt resterande cola i kylen på kylning och gå och hämta den. -Smidigt sickan
Inget fint upplägg och ketshupen är inte fint utsprutad, bara ren pure god mat. Första gafflen med makisar och ketshup var heaven vill jag lova! Samtidigt blev jag sugen på stuvade makisar, så har ni recipept på det bring it on!

Jag blev dock snabbt varse om det lite annorlunda ljudet som frambringas när man blandar ketshupen med makaronerna. Så jag gjorde lilla Sanni minen och skakade lät på rumpan och fortsatte trycka i mig maten.
För er som antecknar så har jag fått levnadstecken från Fia, målat mina naglar i mustard och pratar lite planer med Alvis.
Nu ska jag städa upp topsarna med gammalt nagellack och sedan krypa ner under täcket och kolla på charmed
Snart kommer familjen och mina kids!
*TjingTjing*

Don't judge a girl by her cover

Pengar kan man spendra vilken sinnesstämning man än är i. - Tack gode Gud för det!

Igår slutade mitt Oyster card helt plötsligt att fungera, så i morse gick jag till stationen och fick då fylla i formulärer och massa annat oviktigt. Sen ringer killen ett samtal kommer tillbaka och säger, Kortet står inte på dig så jag kan inte göra något nu, du får be personen i fråga att komma hit själv. - F- word på dig lille gubbe!

Jag hängde sen åter igen på Victoria och hon tog mig till Oxford Circus där jag hittade ett subway och satte mig sedan på en trappa utanför för att äta min frukost.
När jag nästan är klar kommer det en jäkligt fin Ferrarie och stannar vid rödljuset, innan oxford stret.  Han väljer då att sätta på sin sterio bara sådär. Nämnde jag att det var en cabbe? Turisterna stirrade så ögonen höll på att trilla ut, men London borna stannade inte ens för att höra texten till den meningslösa musiken han spelade.
Jag.. ja ville ta mitt skit gå fram och kasta in det i fan fina bil och säga Get real kiddo.

Tyvär låg det en soptunna precis innan så skiten fick åka ner där och jag knallade vidare mot Disney affären. Där luktade jag på Stampe ( läs: mer än en gång... ) Sen gick jag och hittade lite prsenter till kidsen som välkomnar dem hem i morgon.
[2011-08-26 15:47:44] Lena Björklund: kom och tänka på en sak och jag vet att du blir trött på mig....men om du har lite pengar över....( jag kan föra över...;) ). Hade det inte varit sött att köpa något litet litet och satt på barnens sängar när de kommer hem??
[2011-08-26 15:48:07] Lena Björklund: Vad häftigt att de var från Skåne!!! hoppas att du har bilder...
[2011-08-26 15:48:28] Hanna Åkrell: jag byter ju sängkläder till dem nu ju!
[2011-08-26 15:49:11] Hanna Åkrell: de var där och bjöd på gratis fika, för att få fler britter att åka till Skåne! Visit sweden och FIKA har utvecklat det tillsammans ;)
[2011-08-26 15:49:31] Lena Björklund: ok!
[2011-08-26 15:50:09] Lena Björklund: Jo men du vet väl sj hur det va att vara barn....det var ju inte så länge sedan ....någon gång på 1900-talet......Hahah
[2011-08-26 15:50:23] Hanna Åkrell: daaaaahh ( döö)
[2011-08-26 15:50:30] Lena Björklund: en lite prinssesa från Disney.......
[2011-08-26 15:51:02] Hanna Åkrell: hmm... word. ;) För du över pengar så =) D har jag ju något att göra i morgon =) NU ska jag in i duschen
Lena Björklund: kom och tänka på en sak och jag vet att du blir trött på mig....men om du har lite pengar över....( jag kan föra över...;) ). Hade det inte varit sött att köpa något litet litet och satt på barnens sängar när de kommer hem??
Hanna Åkrell: jag byter ju sängkläder till dem nu ju!
Lena Björklund: Jo men du vet väl sj hur det va att vara barn....det var ju inte så länge sedan ....någon gång på 1900-talet......Hahah
Hanna Åkrell: daaaaahh ( döö)
Lena Björklund: en lite prinssesa från Disney.......
Hanna Åkrell: hmm... word. ;) För du över pengar så =) D har jag ju något att göra i morgon =) NU ska jag in i duschen
Rätt nöjd själv =)
Hittade också en födelsedags present till Thomas ( phu äntligen)
Jag tänkte att lite nagellack kan väl alltid  pigga upp en kille som fyller 4?
Trot eller ej så är de till mig och bilarna till honom.
Fick ett samtal också från Malinowski ( Oj längesedan jag sa det!)
Efter det luktade jag lite till på Stampe tittar på prislappen på parfymflaskan och inser att 18 pund inte är mycket.. Men jag drog mig långsamt ut ur affären utan att den fick följa med. Vuxet Hanna!

Sen vet jag inte om jag berättade om den vita tjockare pull overn jag hittade på H&M när jag var där och köpte min gröna skjorta? Iaf så gick jag in på samma H&M för att se om kanske gudarna var på min sida och min storlek skulle finnas där. Sist frågade jag hon som arbetade på den avdelningen om de hade min storlek på lagret eller så. Givetvis hade de inte det.
Men idag log gudarna och där hängde en i storlek M. Lycklig blev jag tog ner den och tog en likadan skjorta som jag köpte sist fast i andra färger och sprang till provrummet.
Liksom kolla så snyggt!!!! Skjortan och tröjan. Åh detta är kläder som passar mig som byssen passar Emil.
En bild till. KOLLA!!!
Rysningar i hela kroppen!
Så jag blev lite wild and creazy där och då och köpte båda tröjorna! Ja plus nagellacket då.
Såhär cool såg jag ut idag. När jag satt på tunnelbanan slår det mig att jag glömt sminka mig.. Så därför ser jag lide sleden ud.

Sen går jag mot bussen för att se lite på väg hem. Himlen väljer då att öppna sig vilket jag välkomnade, då jag klätt mig efter hur det var i morse ( spöregn) och det sedan givetvis blivit molnfritt. Såjag svettades i kapp med de små turisterna. Till slut kom jag på en buss som tyvärr bara tog mig till Trafalgar square så där fick jag hopa av och invänta nästa buss.
Himma hade det hänt saker och, nu står det en del möbler i köket, inte i ordning men de finns där!
Gösta kom och frågade om det var OK att de kom ett par timmar i morgon också för att göra sista tuchen. Klart ni kan göra det, jag bryr mig inte riktigt, Men familjen kommer hem i morgon.
Då blev han lite tom i blicken och frågade vilken tid, inte vet jag. Sa jag.
Men han sa att de skulle komma vid 10-11 så jag inte blev rädd när de började stöka.
NU börjar magen kurra, så jag ska kolla om tvätten torkat och sedan ska jag koka makaroner och steka kalvburgare med ost på.
Tömde kylskåpet också innan på all dålig mat. Hanna vad har du ätit egentligen?

Detta betyder att jag måste lämna mitt förträfligt fina säng läge. men I'll be back


Hade förresten världens finaste dröm i morse, synd att man vaknade ifrån den! Men så är det väl. Man får njuta så länge det varar.
Jag visslar vidare
*TjingTjing*

What if

Det som gör ondast är att det inte finns en själ som förstår mig. Och gör inget för att förstå heller.
Valet är mitt.
Och en liten parantes! Hade jag velat "ge upp" och åka hem så fort det blev lite jobbigt hade inte jag varit här nu. Då hade jag åkt hem någon av de första dagarna då jag såg hur Franzi gjorde allt med flyt, det gjorde jag inte och nu gör jag det minst lika bra. Jag hade kröpit in i Sophies väska när hon satte sig på bussen hem till Tyskland. Jag hade lagt bena på ryggen och sprungit hem när jag satt i en hög på Groveway och skakade av tårar medans poliserna och sjukvårdarna ställde frågor. Det gjorde jag inte, dock är jag livrädd varje gång jag sätter mig i bilen, vilket är dagligen! Men jag gör det!  Jag hade simmat hem de helgerna jag spenderat helt ensam och myrorna i brallorna kittlat något så in i. Det gjorde jag inte. Och nu har jag haft några helger då jag umgåts med fin fina vänner. Jag hade grävt med sked för att göra en tunnel jag kunde gå hem genom alla de gånger jag suttit själv och ätit på olika restauranger. De gånger jag strövat runt på Londons gator och hittat och tittar på saker helt själv. Jag hade kunnat hoppa framför en buss alla de gånger jag sett något vänt mig om för att säga det till mitt sällskap men stannat upp och insett att jag inte har något sällskap.
Det har jag inte gjort, nu sitter ni säkert och ler och säger Ja men Hanna that's the spirit! Kör på nu.
Jag ger er fingret, för ni har inte en jävla aning!

*TjingTjing*SCHAS OVE SCHAS!!

JAG DÖR!!
Har haft en för jävla fin kväll med Fia, Fia FIA!!!
Började på vår vanliga restaurang där vi åt mat, mat mat ( nej jag tänker inte skriva allt tre gånger, de orkar mina stackars fingrar inte med)
Underbart gott med mat, och fint snack. här nämner jag någons namn och Fia fnissar som en fjortis, dock får ni inte glömma bort att Fia har aldrig varit fjortis och kallar ni henne det får ni fett med spö! ( av mig!!!)
Efter maten bestämde vi oss för att gå till Puben ( ofc)
en Captain Morgan med cola. och då vill jag  lova att jag blev lite skakis när jag såg de blanda den då det var rom ända upp till kanten där drickan är nu, och sedan fyllde hon på med pepsi. ja och sedan Fias öl för 5,99 pund!!! JAG ÄLSKAR LONDON!!!!
Sen köpte jag två kannor med Sex on the beach för 10 pund, det vore liksom rån att inte köpa det. Innan dess var det dock en läskig italienare som köpten en kanna åt oss. Han iaktog oss när vi stog ute och tjöt av skratt åt  Schas OVE schas!
Sen joinade han oss, och vi blev inte riktigt av med honom. Vi ignorerade honom dock väldigt grannt då vi istället koncentrerade oss på att sjunga svenska låtar. Och jävla vad fint vi sjöng. Malena Ernman skulle ha gråtit av lycka om hon hört oss! Allt från I'm a big big girl in a big big world till GE MIG EN ÖL.
Sen när vi gjorde vår 1000 beställning står det en flaska med kopparberg på disken, vi uttalar det rätt och frågar bartender vad de säger. kopparbörgs säger han och vi tjuter av skratt, vi försöker ett tag lära honom att säga det rätt, men han är benhård på att han säger det rätt, den lille jävlen! För att sedan lära honom säga riktig svenska lär vi honom "schas ove schas" Jag tror både jag och Fia typ kissade på oss då!
Varför de la en gurka tillsammans med en skiva lime i ett glas med pimms förstod dock ingen av oss ;)
Lagom rund under fötterna tog man sig sedan him. Och här sitter man nu, och jag är stolt att jag upptäckt de flesta stavfelen hitentills.
NU blir det bingen och i morgon får det shoppas! Shoppellishopp!
Och ska man nu må som man förtjänar i morgon, kommer oxford street förmodligen intas bakom solglasögonen igen...

Men inte klagar jag!
Dock kan jag lova att kommer Gösta ( ja jag kallar killen så som jobbar här då jag inte kan hans namn) och ber om hjälp att placera ut olika tavlor i morgon, som han sa att han skulle. Kommer han få min persienn pinne upptucken någonstanns! Han sa innan idag att han behövde min hjälp i morgon at placera ut möbler och tavlor mm. i morgon. Min reaktion var " Hade vi tavlor på väggarna?!?! "
*TjingTjing*

Visit Sweden

London slutar aldrig förvåna mig. Victoria förde mig mot Oxford street och där gick jag till höger istället för vänster och hittade till slut wasabi där jag köpte mig lite mat. Går sedan mot Soho square På väg dit går jag förbi storatält, och det var vita staket runt allt. Sen ser jag skylten, och tavlan och hela jag log av ren jävla glädje!
Ser ni tjejen i den blåa klänningen? Svensk folkdräkt mina damer och herrar!
VISIT SWEDEN!
Äppeltavlan var jävligt grann vill jag lova! Kanske borde investera i en sådan?
Sen satte jag mig och åt, ringde till Mor och Fia och berättade om mina upptäckter innan jag gick och frågade vad tusan de höll på med.
Mina nya kostvanor, det är jag och firrarna nu asså!
Det visade sig iaf, att alla där var från Sverige, och SKÅÅÅÅÅNE! De var där för att få Britterna att inse hur bra Skåne är och att dit borde man resa på sin nästa semester! Fint som attan sa jag. Fick jag någon kaka NEJ!! Och ändå stod vi där och pratade ett tag, och under tiden ger han till alla andra! Glädje dödare
Så jag var rebellisk och gick till Café Nero och köpte en kaffe att värma mig med satte mig påbussen och åkte hem.
Hemma blev det en dusch och nu ska jag skynda mot Fia innan hon kommer hit och drar mig till Lewisham ;)
Kvällen ser ut att bli bra.
och i morgon måste jag shoppa. Jåbbigt asså... ;)
Min nya vägg, gör allt för att täcka den nya vita färgen. Sten hårt jobbat Hanna

*TjingTjing*

Hej hå Hej hå

Jag har ingen gruva att gå till, men det var den melodin jag nynnade på ( läs: lögn, det skriver jag bara för att det låter bättre egentligen muttrade jag svordomar för mig själv) när jag bar ner alla mina saker till mitt rum. Slängde sedan in gästrummets sängkläder i tvättmaskinen, och flickornas sängkläder i den andra, plus en och annan handduk.
Något stökigt så det får bli en make- over. Lite snabbt innan magen åter igen hungrar efter död fisk. Herre gud, Hanna skärpning!
Men om jag kommer ihåg rätt så ska det ju vara nyttigt, right?
Nu får jag jobba på om jag ska hinna ut och sen hem igen duscha och göra mig någorlunda fräsh innan jag ska träffa Fia och en annan svensk tjej.
*TjingTjing*

Allt gott i ett

Kvällen är räddad! =)
Allt gott åt Daim tårtan min befriare!
*TjingTjing*

We're in Las vegas to night

Dag 01 – Presentation av ditt liv
Dag 02 – Min favoritsyssla
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Min tro
Dag 05 - Mitt bästa skämt
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Mina föräldrar
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – Det här upprör mig

Min första tanke var att skriva mamma. Mamma är min bästis. Och så är det ju Peter. Och sen systra min Frida, Och Malin som är den jag hittar på mest skit med. min anti-deprisvia vän Bambie.
Men sen slog mig tanken att nä. Nu ska jag ta den personen som jag alltid svara är min bästis när jag får frågan.

Vi har en rätt rolig historia. När jag flyttade till Näsum blev vi polare och polade ett tag lite till och från. När vi gick i sexan tränade vi aerobic tillsammans och någon gång innan stod vi utanför och tjyvrökte och åt chillinötter. Geeks
Sen började vi högstadet och kom i en varsin bokstav. Jag i A och hon i D. Tro nu inte att jag är bättre, nej hon valde musik klass för att fortsätta vara ett heligt störmoment med sin lilla fiol. Som jag nu tror hon sparkat all världens väg. inga tårar för det ändå..

Men så en solig middag korsades våra vägar. Jag kom med tvilling L från A laget och hon kom med Tvilling E och så möttes vi vid Tai-vagnen. Där det pratades om film. Vi var överens om att What happens i Vegas var en film att se. Så något senare gjorde vi det och ja sen har det bar gått uppåt.

Timmar har spenderats framför Sex and The City säsongerna, och förmodligen ännu fler framför en varsin dator med sims-lan. Ni önskar allt att ni är lika coola som oss!
Kvällar har vi spenderat på bryggan i klacken där vi filosoferat om livets stora gåtor. tex. Varför Johnny depp fortfarande inte dykt upp med en ros och sagt jag älskar dig och varför i h-e de slutat tillverk våra chips. Som vi lagt våra studie bidrag på.

Ibland kan det hända att något mer allvarligt diskuterades. Alltid var det något!

Du finns alltid där för mig, natt som dag. Ord kan inte beskriva vad jag delar med dig.
Att läsa dit brev gjorde så ont, och jag funderade på varför du inte kunde trycka ner dig i resväska och hänga med. Du vet allt om mig, och delar varje hemlighet jag har.
Ett som är säkert är att när jag kommer hem, blir du den första jag ringer. Minst en helg ska vi sitta i din lägenhet i Växjö och lana sims och äta chips. det kommer bli fler middagar på Tack så mycket tack- Salvatores. Och fler galna upptåg som kvällen i Sbg 2008. Ifall du skulle ha glömt så kommer här lite bilder för att färska upp ditt mine min fina fina Smuch <3
2009 hjälpte du mig att ordna världens bästa födelsedagsmiddag åt mor min som då fyllde 40
Och efter den superba middagen blev du givetvis inbjuden till det stora galajet också!
Ja här smög sig Albin också med på bilden ;)
sista bilden på oss. Också från 2009. Vi får nog träffas och ta lite kort hörrödudu!
Ha Nej, jag har en till bild på dig, Linnéa Sjödin! Du kommer skratta dig lycklig när du ser den. För jag skrattar så jag knappt får luft när jag ser den. från 2010 är den. Vi åkte till Mörrum... ;)
Sexparty blidde det . Du i ett nötskal eller..??
Massor med Kärlek till dig min finaste vän!
*TjingTjing*

Have a nice day

Tjolla hoppla.. klockan är 10 över tre och jag har kommit hem, efter att ha spenderat några timmar utomhus.
Vaknade av att jag fick sms idag också, fan jag är populär tänker jag och sväller ett par storlekar.
sms är från MM och jag blev inte klok på det alls så det fick bli ett samtal till henne senare under dagen för att få det förklarat. Jag kan avslöja att jag fortfarande inte är så klok på vad hon menade... ^o)
Det spöregnade i morse, men eftersom vädret alltid ska jävlas med en är det nu strålande sol och molnfritt. Bite me

Jag gick ner på mitt ordinarie rum för att hämta strumpor och min regnjacka och får då de glädjande nyheterna att rummer är klar och jag kan flytta in i morgon igen. Så i morgon blir det städdag!
Fylld av de fina nyheterna  gled in i min nya skjorta  mina skor och spurtade iväg och skvätte förhoppningsvis lite vatten i ögonen på de stirrande arbetarna utanför huset. Haha so long suckers

Tunnelbanan var kvav som tusan men tog mig ändå hela vägen till Baker street där det fortfarande droppade lite regn från himlen. svenska butiken fick fin besök och även om påsen blev tyngre än vanligt gick allt endast på 7 pund, sharp.

Sen hoppade jag på bussen där och åkte mot Oxford street där det idag igen blev Sushi. Något dyrare eftersom jag valde att äta där. Dock var det nog inte vattnet som stigit i pris utan de 11 döda firrarna som låg och tryckte på min tallrik.

Sätter mig vid ett ledigt bord och börjar äta, efter ett tag kommer en kille i kostym fram och frågar om han får slå sig ner.
Det fick han och sen pratade vi som om vi kännt varandra i evigheter, bla. om vårt gemensamma intresse död fisk på risbäd.  Till helgen ska jag följa med honom till Alperna och åka skidor. Ska bli uppfriskande med lite fjällvindar!

Nä det där sista hände kanske inte, men det skulle kunna ha gjort! När han ätit sin mat reste han sig upp och sa Have a nice day och jag nickade och log samtidigt som jag försökte att inte spilla ut något vatten då jag hade halva flaskan i munnen.
Sen gick jag ut och de gråa molnen hade då dragit all världens väg för kvar var sol och blå himmel- skit.

Gick in på Selfridges. Och kom ut med min tredje gula påse. The christmas shop i mitt hjärta, säger jag bara.. I'm lovin it


Sen gick jag till Piccadilly Circus idag igen och köpte mig en Snickers glass. Ingen Cola dock, blev en flaska vatten. PÅ bussen åt jag den och läste min bok. Nu sitter jag här och hoppas fördriva tid.

Ikväll blir det typisk svensk-ensam-måltid Ni får se vad det betyder ikväll. Och efterätt =) MUMMA
Och Lilla My vakar över mig som den hönsmamma hon är.
Slickar lite på mina tänder och känner att en tandborstning hade suttit som en smäck.


*TjingTjing*

Hade kunnat skriva världens längsta rubrik om jag bara kommit på något smart att printa in, men det är inte alltid det lättaste vill jag lova!

Northern Line tog mit till London bridge där sedan tåget fick ta mig till Lewisham, där jag mötte Fia. Sen pratade vi i mun på varandra tills vi sa adjö. Med uppehåll då jag tuggade på mat eller hon tuggade på godiset jag hade med mig.
Vi gick till restaurangen vi var på, på vår första dejt. och jag åt cykling med lis och jordnötssås. Och det smakade gott, gotti gott gott. Två brudar hade värsta spelet där och sen kom polisen, men de la sig rätt fort.
Jag och Fia bestämde oss dock för att dra oss mot puben, där vi hör hemma ;)
Det blev mer snack, innan vi traskade vidare mot stationen och vinkade av mig.
Väl hemma hade jag några kommentarer på bloggen, jag blir så levandes glad då. och ett fin mail på ansiktsboken.
Kärlek på det vill jag lova. Personen i fråga lyckades pricka in så mycket rätt. Att jag (tro det eller ej) inte började snyfta utan blev mer säker. Mer övertygad.
Fy fan vad jag är bra!

NU är klockan halv 1. Ska krossa mig själv i ett parti skitgubbe innan jag ska tvinga John Blund att infinna sig illa kvickt, så de stackars fåren slipper hoppa runt runt runt.
*TjingTjing*

I'm in Love

Jag sjunger som Johnny depp i Sweeney Todd ( hm.. Var inte det filmen som kom på tredje plats bland dina favorit filmer John? ;) )
There is no place like London!
Tro nu för allti världen inte att jag slutat deppa. Sådan tur har ni inte... ;)

Det känns dock bättre, för att jag varit ute hela dagen. Jag älskar London, och trivs med min familj som fisken i vattnet. Men det är något som är fel. Jag kan inte sätta fingret på vad.
Anyway. Jag tog bussen till Oxford street. Och det är stunder som när man tittar upp från sin bok och ser Big Ben, man ler lite för sig själv. Fina stunder. Dock är det nog inte Big Ben i största allmänhet. Kan mycket väl vara så att jag log åt de små liven som sprang runt bredvid bussen, och knuffades med alla j-l turister som stannar för att ta kort på tornet. Haha spring ni där nere och knuffas medans jag sitter här och chillar. Chillidill

Styrde stegen mot westone, tror jag det heter, litet shoppingcenter bredvid Bond station på Oxford street. Där jag vet att det ligger ett litet Wasabii. Jag blev snabbt varse om att jag inte var den enda som varit sugen på rå fisk denna fina onsdags middag och då kön ringlade sig ut ur butiken vände jag på klacken och gick mot nästa place. Några hundra meter längre ner på gatan. Kön var inte lika lång där så jag plockade ihop mina firrar och tog en flaska vatten i farten och betalade sedan 6 pund. På vägen dit hade jag spanat in en fin bänk där det fanns en liten plats för min neger rumpa. Så där slog jag mig ner och åt min mat. Eller ja frukost var det ju.
Sen begav jag min in på Selfridges Och fick mina två första gula kassar där inne.
Mäkta stolt är ju nu, och den ena ska, när jag väl får tillbaka mitt rum, får hänga fint på väggen bredvid primark kassen.
Sen vandrade jag runt och på botten våningen hittade jag den ultimata shoppen. The Christmas Shop.

passande nog Som ett barn på julafton gick jag runt där och längtade. Ringde till lilla mor, och berättade vad jag hittade.
Merry Christmas!
Sen gick jag in i min favorit bokaffär och hittade Harry Potter boken som saknades i min samling.
Även en sväng inom H&M där det blev en fin skjorta.
Köpten en Lilla my för att peppa mig själv, då jag är minst lika envis och enveten som henne. Hälsosamt sa mamma!

Ja där är då dagens inköp, en kortlek så jag kan spela skitgubbe med mig själv, bok nr 2 och 3 i den serien om spionerna, himla btra böcker. En London julgranskula som ska hänga i min första egna gran. Kommer bli en enastående vacker gran =)
Ja sen gick jag då från Oxford street till Piccadilly Circus, in på Spar och köpte mig en glass till hemfärden.
Och nu sitter jag här, eller ligger snarare. Och låter fingrarna spela sin egna melodi. Samtidigt som jag pratar med mor min.
En snickers glass piggar upp i alla lägen. Tackar högre makter för att ni skapat Cola och Snickers. MUMMA!
Nu ska jag snart bege mig ut till Lewisham för att möta Fia. Det ska bli NAJS.
Blev inget Baker street idag som ni kanske märkt, det får bli morgondagens ljuspunkt =)
Tack och hej leverpastej!
*TjingTjing*

God morgon på dig :)

Så löd sms som väckte mig denna gråa onsdagsmorgon. I dag är det exakt 8 veckor sedan jag landade på Heathrow.
8 Veckor sedan jag sa Hej då till mamma och Peter på Kastrup.
det har hänt en del. Skulle jag vilja påstå.

Jag vaknade då en timme innan alarmet som var ställt på 10. Och även om John Blund vägrade infinna sig förrens vid 2 snåret, är jag någorlunda pigg.
Jag tror min sista tanke var hur många får finns det egentligen Då jag kommit till 200 något i mitt räknande.
Ska bege mig mot Oxford Street idag, ska nog ta bussen. Jag ska äta Sushi också, för det är jag väldigt sugen på, känner jag.
Jag ska också in och prova den lila klänningen igen på forever 21. Som Frida nu x antal gånger beklagat sig över att jag inte köpte första gången.

Ska även ta ett besök till den Svenska affären och köpa mig en tååta ( Tårta).
Då jag känner att den nog kan pigga upp mig lite.

Träffen igår med Jayne var superb. Men innan jag berättar om den måste jag berätta om en upptäckt jag gjorde minuterna innan jag gick till puben där vi skulle mötas. Jag tror att jag förklarat som så att i London går alla runt med antingen iPhone eller en Blackberry. Om inte så har de iaf en iPad under armen, som om det vore ett texthäfte från bokia för 19 kr.
Anyway, igår när jag satt och tog skydd för regnet i den lilla busskuren går det förbi en kille i kostym inte så gammal skulle jag gissa. 20-30 års åldern.
Han pratar i sin telefon, och det är inte vilken telefon som helst utan en hederlig håll i er nu Nokia 3310

Tyvärr måste jag erkänna att det var första gången jag log den dagen, men det var välkommet =)

Träffen med Jayne satt som handen i handsken. Vi snackade och hon berättade hur hon haft det, mm. Jayne åker hem den 8 september efter 4 år utomlands.
Jag blev klokare på mig själv, och hur jag tänker. Saken är dock klar att det är mitt val och ingen annans.

NU har jag äntligen tillträde i köket och ska göra mig iordning gå ner ta en kaffe to go. Och sedan bege mig avsta.
Lägger upp en bild på finaste Jayne.

Over and out for now.
*TjingTjing*

Fanastiskt

Helt otroligt vad skönt det var att få skrika och gråta en massa i skypen.
Känns som om jag fick lite energi nu. Ska klä på mig och ut och fixa kvällsmat/ frukost, då jag åter igen är förbjuden att gå ner i köket.


ska försöka hålla mig ute tills det är dags att möta Jayne, det kommer jag med all säkerhet inte göra. Men måste komma ut lite iaf.

Just nu vill jag att familjen ska komma hem, så jag kan snacka med G

*TjingTjing*

sent inlägg

Undrar ni varför så kommer svaret klart och tydligt här: Jag vaknade 14,23
Så sant som det är sagt, och jag vart himla chockad själv när jag tittade på klockan. Vaknade dock likadant som jag somnade, med ett hjärngrepp runt kudden. ..
Jag har blivit så jäkla mesig sen jag kom hit, det passar inte riktigt mig. Så som jag känner mig dvs.
Nä fiolerna spelar inte riktigt min visa nu.


Och jag kan inte riktigt sätta fingret på om de faktiskt har gjort det någon gång.
Jag älskar london, I do. Min värdfamilj är helt underbar, och jag hade inte kunnat komma till en bättre familj.
Men jag är inte stark nog att leva såhär. Jag behöver något, något som gör dagarna värda att, något att kämpa för. Det kan då tyckas att flytta 1400km och bo tillsammans med en helt ny familj och klara sig i ett helt nytt land är den perfekta utmaningen. men jag ha faktiskt börjat undra om detta är den rätta utmaningen för mig.

Huvudet snurrar av vad alla andra säger. Men ni vet inte hur det är. hälften av er har aldrig lämnat Sverige, ni har levt i ert trygga. Jag saknar mitt trygga. Varje dag, hela tiden.
Jag trodde inte att jag skulle sakna det, att tanke det finns ju kvar!. sanningen är att det hjälper inte.

Jag ville komma iväg och ha ett äventyr, det har jag fått. Jag ville uppleva och träffa nya människor, det har jag gjort.

Tanken på att ge upp är inte jobbig alls, och det är alltid det som hindrat mig i allt annat jag tagit mig för som blivit jobbigt. Och sen har jag klarat det, för att jag gett mig fan på att jag ska inte ge upp. Så ska folk inte se mig.
Nu är det jobbiga att jag har inte en själ där hemma som förstår hur det är, ingen som säger jag förstår och menar det. För ingen kan förstå.
Det gör att det känns som om jag sviker dem, men det kan jag fan inte göra. Det är mitt liv, det är jag som lever det. Igen ska leva sitt liv genom mig. Man måste ta risker. Jag vill påstå att jag har tagit risker. Större risker än vad många tar i ett helt liv. Så nog fan har jag gjort något

Det hjälper mig inte alls att säga, lägg av nu Hanna. skärp dig. Du behöver lite motstånd. Det kommer göra dig bra
Mycket möjligt, men det ska inte betyda att jag ska behöva ha det såhär. Jag kan överleva ett år. Men det var inte så jag ville ha mitt år. Och saker som hade fått det att fungera är inte saker jag kan fixa.


nej det vet jag mycket väl att du gör, men att avbryta sin aupair vet jag inte som om man kan kalla att "ge upp", trivs man inte så trivs man inte, så enkelt är det du är lika stark för det, Tack älskade Smuch.
Linnea Sjödin: precis, och det är ju absolut inte ditt fel, thats just who you are
Hanna Åkrell: åh, tänk om alla andra hade fattat som du
Linnea Sjödin: (jag är lite egoistisk eftersom jag vill ha hem dig till mig och saknar dig så mycket)
Linnea Sjödin: I get it, jag har varit uppe i Stockholm i 6 veckor, hos folk jag känner, i en stad jag varit 100 tals gånger, man får ändå hemlängtan.. I get it!Ikväll ska jag träffa Jayne. Vill verkligen träffa henne för hon är sten cool. den Coolaste människa jag känner, utan tvekan

NU ska jag fortsätta i en liten stund åtminstone att försöka få min mor att förstå. Framgång är lika med 0. so far.

*TjingTjing*

mest för att

Med all min genorasitet ( stavas förmodligen inte så.. finns det ett ord som heter så? Nu gör det.) bjuder jag på lite sorliga bilder från kvällen.
Hela min helg finns där på vänstra bilden, ungefär. Faktiskt inte, men i stora drag.  Bara det viktigaste draget som saknas. Men what to do!
Dock kan jag inte påstå att det är fel med en king size bed. där jag kan ligga raklång åt båda hållen. Fötterna sticker bara ut lite, och jag kan ju kura ihop mig =)
Såhär kul har jag för tillfället. Det känns som om det kommer bli en lång vecka...
Nu blir det förhäxad, innan det är dags att gå tillbaka till det sedvanliga kvälls nöjet =)
Och eftersom detta är mitt 4 inlägg idag känner jag att ni förlåtit mig för min frånvara igår.
Over and out
*TjingTjing*

Iasfr

Ha nu kommer ett skratt inlägg. ÅH så roligt!
Har fått en kommentar av Peter, så som bevise på hur rolig han är så såg kommentaren ut så här:

Peter: Iasfr


Jag läste den medans jag skypade med P och jag fick ju be honom förklara för mig. Han förklarade då att han blivit internationell. och jag skriver ju massor med förkortningar. Så han gjorde en egen, solklar!

I Am So Fucking Rörd.


Så det blev att jag satt och grät av skratt.
Ni får en bild till på min prins =)

*TjingTjing*

Humor kalas

Även om jag inte riktigt är i samma sinnes tillstånd som när jag började skriva förra inlägget, humörsvängningar?! Så känner jag inte för att gå ut, och det är faktiskt fint väder ute. Jag sitter i min (läs: för tillfället) stora säng, luktar på mina kuddar och gör ingenting. Magen börjar kurra lite, undras om jag ska orka göra någon mat idag. Tror inte kyckling resterna är så fräscha om jag ska vara ärlig.

Jag bestämde mig innan för att vänta med städandet tills jag fått tillbaka mitt rum, då kan jag röja hela denna våningen och tvätta allt och få iordning på mitt rum också.
Dag 01 – Presentation av ditt liv
Dag 02 – Min favoritsyssla
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Min tro
Dag 05 - Mitt bästa skämt
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Mina föräldrar
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – Det här upprör mig


Nu ska jag vara lite häftig.
Ni ska få ledtrådar.
En del av er kommer att fatta redan efter första hinten, hoppas jag. Om inte bör denne söka hjälp eller kolla upp sin medicinering.
Okej okej nu börjar jag.

* Kan bita på sina egna tår.
* Har på något sätt fått något otalt med två trä fåglar i trollskogen.
* Har lärt mig många finurliga ord, så som häfstift, och fanastiskt.
* Kan allt och lite till.
* Får mig som oftast att gråta/ vråla av skratt.
* Min humor är som den är pga. honom.
* Har lärt mig köra alla de fordon jag kan köra.
* Största modemissen är inte den gula kostymen som tonåring utan mustachen han skaffade sig 2010.
* Smälter som alla de choklad han har i bilen när jag ler från lastbils hytten.
*Gillar gamla saker, och det tackar jag för annars hade han aldrig gift sig med lilla mor.
* 40 år's krisen som bara drabbar kvinnor fick han och den resulterade i en lastbil.
* Är mannen i mitt liv.

För er som inte fattat att de är Peter, medicinerings check. (läs: har du ingen aning om vem jag är utanför bloggen har du dispans)

Peter är dag nr 5. Av den enkla anledningen att han är min humor bank. Han är mitt skämt. Har han inget skämt på G får han ändå på något sätt mig att skratta.
Jag har alltså inte 1 skämt att lägga upp utan ni får hela min humorbank.

Absoluta favoriten är när vi sitter vid köksbordet och sen bara blir det tal om något, jag är förmodligen trött och börjar skratta lite smått. Men graderna ökar och till slut kommer det inget ljud från mig utan bara tårar och tillslut ett OOOOSSSH när jag fyller mina lungor med luft för att kvida då magen nu börjat värka.
Och Peter bara sitter och skrattar åt mig. Jag kommer ihåg en gång när jag hade att sådant skratt anfall och Peter också till slut skrattar så han nästan grät. Jag har noll koll på vad vi skrattade åt men jag minns han uttryck, och min känsla just då.
Jag och Pidde i sälen 2010
Poängen här är att vi alla nog mobbat Peter för hans lappmössa. Så åker han ett år förbi dessa fåglar och någon av dem utbrister. "HAhah, vilken ful mössa" Eller något liknande, jag stod längre ner hörde och såg hur Peter vänder huvudet mot dem i farten och ger dem fingret. Jag vrålade givetvis av skratt. och några år senare arrangerade jag denna bilden då han inte helhjärtat förlåtit dem ännu!
*TjingTjing*

Fint som snus.

Jaa helgen är över, jag känner mig fylld men på samma gång så jäkla tom. Det är tomt överallt.
Ja förutom en halv chips påse, en halv flaska cola. 4 ölflaskor och en dosa snus. Men för mig räcker inte detta.
Jag vill hem och krama om mamma.

Åter igen, vill jag göra detta. Visst jag har saknat kidsen och familjen, men jag har inte saknat jobbet, inte för 5 öre. Kan jag verkligen vänta tills december med att få träffa alla igen.... Det går bra här, jag har vänner, jag dör inte av att vara här. Men fan alltså.
Sitter och kollar flygbiljetter hem i december. Men jag vill egentligen boka en biljett hem nu, packa ihop allt jag har och åka hem.

Här anländer besök nr 2. Och det var jävligt  salig Hanna som mötte honom:) Saligheten fick rätt snabbt lite konkurens när jag insåg att han endast hade handbagage!
När vi anlänt hem till palatset säger då byggarbetaren. " Jo du Hanna är det ok om vi börjar med dit rum i morgon? " Far åt helvete svarade jag och var glad att han inte förstod svenska... Så jag fick börja riva ner hela rummet, och det blev upppackning i gästrummet. Och filmlistan alla moi började med repmånad. För jäkla fint! Sen lagade jag en superb ( plats för skratt) måltid. Tacos.
Första kvällen blev det också en runda till O'Neills. Och sedan blev det en lång sovmorgon. Vi begav oss mot Arsenal för att se om det gick å få tag i bljetter till matchen. Det spöregnade, och bådas jackor och paraply låg hemme... Klyftigt!
Det visade sig sen dock att jag hade haft rätt om matchtiden.
Så medans vi fortfarande låg och övertygade om att det var dags att gå upp började matchen och vi lyckas anlända lagom till slutsignalen. Fint
På lördagskvällen blev det sedan återigen O'Neills. fanastsikt bra band som spelade.
Söndag, efter en lagom saftig sovmorgon även där blev det buss först mot Clapham Common för frukost på Subway som sedan åts i Bussen påväg mot Piccadilly Circus det blev Cool Britannia och M&M store. innan vi traskade vidare mot Oxford street.
Där blev det en sväng inom Disney butiken så jag fick gå och lukta på stampe, igen... Hallelulja moment på det!
Och eftersom vi varit otroligt effektiva och gått hela dagen blev det tunnelbanan från Marble Arch till Piccadilly för en drink på sportbaren med lite fotboll till sist. =)
Kvällen avslutades med final dinner på trummvirvel O'Neills!
Det är inte helt fel att sitta mitt emot en sådan stilig man. 
Kan inflika lite snyggt att tycker ni detta flin är stort skulle ni se det bakom kameran..


Nu har jag skypat med MM och Mamma. Och mina kära vänner. Jag har bokat flygbiljetterna hem i december!! WOOOOOOOOHOOOO
Om exakt 4 månader och en halvtimme befinner jag mig på Kastrup. Och sen är det raka spåret till SVEA RIKE!
Åh, detta behövde jag! Nu ska mamma bara få tummarna ur och boka sin resa hit också. Dagen blev lite ljusare. Vädret ser ut att vara rätt fint.

*TjingTjing*

I'm alive

Jag lever


Ville bara säga det

*TjingTjing*

Ser ni vad jag ser?

Och med det menar jag min nedräknare till höger i bild, som uppenbarligen står på svensk tid eftersom den nu 23,57 visar 0 dagar till besök.
Mig gör det inget för jag är pepp!

Det blev lite kaotiskt nu i eftermiddags, eller vid 6 när jag skulle bege mig mot stationen. Har tagit på mig ytterkläder skor tagit fram väska och nycklar och packat ner Fia's grejer så jag inte skulle glömma dem. Kommer till dörren och ska öppna den och det går inte...
Dörren är låst från utsidan med låset där uppe som bara går att öppna utifrån med nyckel..
Jag känner paniken smått rusa men kommer då på att det finns en dörr där nere också som fungerar. Så jag rusar ner och möts av att allt deras jävla mög ligger framför denna dörren, alla nymålade hyllor mm.
Jag är innelåst i mitt eget hus och kan inte komma ut
såhär glad var jag
så jag ringer till Fia, förklarar läget och ringer sedan till Alva som är på väg mot stationen i Fullham. Hon lovar att komma och rädda mig, och det gjorde hon.
Jag vart så förbannad att jag gick ner i kylskåpet och öppnade en Diet Coke Som förövrigt smakar rävpiss. Seriöst hur kan människor dricka denna wannabe smörjan??

Men Alva kom och räddade mig och efter ett besök på donken vid London bridge kom vi äntligen fram till Lewisham där Fia väntade på oss =)

Vi gick till närmsta pub och sedan blev det massa snack i mängder.

Sen blev det hemfärd så jag var väl hemma lite över 11.
Tänker somna till ett avsnitt förhäxad, i morgon är en bra dag! =)

*TjingTjing*

Lika segt som i Sverige

Dagens to do är över och jag har nu ungefär börjat inse att i morgon kommer besök nr 2!!

Lite galet. Jag satt i väntrummet i 20 minuter, kom till slut in till sköterskan svarade på samma frågor som jag redan svarat på i formulären och sen var det klart. 3 minuter, max tog det... Så man kan väl jämföra det med Sverige tycker jag.
För övrigt har jag ätit chips och dipp och tittat på förhäxad hela dagen. Det är en jäkla massa folk här idag och för oväsen.

ikväll ska jag dra mig mot Lewisham för att träffa dessa flickor
Ska bli väldigt trevligt.
Jag har också hunnit med en maskin tvätt idag, så lite har jag ju gjort. Får bli panik städning i morgon bitti istället, dvs. tre minuter innan jag ska ge mig iväg =)


Nu blir det ett eller två avsnitt förhäxad innan jag beger mig.

*TjingTjing*

Jag vill känna tro..

Dag 01 – Presentation av ditt liv
Dag 02 – Min favoritsyssla
Dag 03 – I min handväska 
Dag 04 – Min tro 
Dag 05 - Mitt bästa skämt 
Dag 06 – Min bästa vän 
Dag 07 – Ett ögonblick 
Dag 08 – Mina föräldrar 
Dag 09 – Mina syskon 
Dag 10 – Det här upprör mig


Det är väl bara att tuta och köra, nu när jag inte har något att göra för stunden!

Min tro

Jag tror på offantligt mycket. Jag tror att springer man rätt kan man komma till perrong 9 och 3/4 när man är på King's Cross.
Jag tror att David Brown var något på spåret när han skrev Da vinci koden. För er som läst boken eller sett filmerna så vet ni att de i boken tror att jesus gifte sig bla bla bla och fick iaf en dotter. Släkten lever vidare.
Att Jesus var en människa. På något sätt blir det lättare att tro på, då var han mänsklig. För det är minst lika fachinerande att någon gick runt och var så klok, speciellt i dagens samhälle när var och varannan människa tror som bäst på sin psykolog.
Det där med Jesus tycker jag är svårt. Jesus och Gud. Liksom jaaa.. och neeeej på samma gång.   Nja?


Jag tror alla har haft det ögonblicket i livet då man sällt sig rätt upp och ned och sagt, " snälla gud, jag vet att vi inte snackar mycket, men jag lovar att hjälper du mig nu kommer det bli oftare"

Jag har gjort det, mer än en gång. Alla fotbolls matcherna. Tuffa beslut mm. Dock kan jag lova att jag är en artig flicka och har det slagit in har jag tackat Gud efteråt.

Ibland, när man sitter där i kyrkbänken. Kan jag finna sådan ro i att inte tänka mer än att det finns någon där som lyssnar på mig. Om det nu sedan är Gud, me myself and I, Doris och Gösta eller någon annan filur, spelar faktiskt ingen roll.
Att bara få tro att någon finns där och förstår en, en som inte dömer en.
Jag tror att man får tro som man vill. Tror jag på Gud tror jag att han vill alla väl. Att ingen ska komma till skada. Så de som skadar sig och säger att de gör det för sin Gud. Nej det tror jag e bullshit.

När jag konfirmerades var jag på läger i Höör i en månad. Det fick mig att växa något otroligt. Många trodde när man berättade om det att vi satt i ringar och gungade fram och tillbaka i bön. Vilket vi inte gjorde. Vi sjöng, målade gjorde teatrar, gjorde en egen film. Och hade jätte roligt i en hel månad. Vi lärde oss. Vi satt inte och pluggade biblen, utan vi lärde oss om människan i större perspektiv.
Vår otroliga präst sa ett par väl valda ord som jag har hållit fast vid som en Koala håller fast vid ett träd.
Jag säger inte åt er att knäppa händerna när ni ber, ni ska känna att ni alltid ska kunna prata med gud. Oavsett om ni knäpper händerna eller inte
Jag tror inte någon satt med knäppta händer efter det. Vem har kommit fram till att man ska ha knäppta händer? Jag ska väl alltid kunna prata med min tro om jag behöver det? Annars är det kasst.

Jag tror på en massa andra saker också. Kärlek, god mat, vänskap, lycka, kärlek, snälla barn, otroligt god dippsås från Sverige, kärlek.
Någon mer än jag som upptäckte att kärlek kom på tal?
Jag tror på kärlek för att kärlek är en känsla, att få känna en känsla är en otrolig förmån. Då känner man att man lever. Och att få känna att man lever är det viktigaste.
Jag tror på att få gråta när man är ledsen, att få ha utlopp för sina känslor. Alla känslor ... ;)
Jag tror på livet.

Så för att citerar mig själv som barn :
- Käre snälle gode Gud. Gör så att jag får leva mitt liv, precis som jag vill. precis som det är mening att jag ska leva. Låt mig få uppleva. Tack och Amen
Drömmar tror jag också på, man ska aldrig sluta drömma... för då är det kört..

Jag tror på hoppet, för hoppet är det sista som överger en


Jag tror på en hel del andra saker också, men tror ni inte redan att jag är dum i huvudet så gör ni det graniterat om jag berättar det ;)
Don't worrey, be happy


Jag tror som så att tro man bara på sig själv så har man kommit en bra bit på vägen.

*TjingTjing*

Män borde handla...

Varför ska vi stackars sköra kvinnor tvingas bära alla tunga kassar?! Och som bil lös ( jag har en bil men jag kör gärna inte här, mer än nödvändigt!) märker man hur mycket en bil betydde i Sverige. Jag saknar min fin gröna Passat

Jag åkte till Wandsworth. Hittade lite låga ankelstrumpor och ett skärp på Primark, sen handlade jag lite tacos grejer på Waitrose innan jag tillslut kunde ta bussen hem.
Jag stört gillar att jag inte behöver visa legitimation när jag handlar ;) MOhaha. Mamma det var öl jag köpte inga cigaretter. ( Denna gången ;)
Nu står pommesena i ugnen jag ska värma kycklingen, ta en tub Majonäs och sen blir det att krypa upp i sängen och kolla på CharmedJa så blir det ju uppladdning för läkar besöket i morgon också... Yippie!

*TjingTjing*

Oh Happy day

Dagen har varit bra! So far. Och trotts det har jag sagt adjö till mina första besökare!
Det var inte så jobbigt. Och det var skönt. Jag vet ju att jag klarar mig bra här. Det hade varit så himla jobbigt om det varit jobbigt..
Blev mäkta stolt när de kom gående från bussen och hade hittat hela vägen till tunnelbanan själva! Med tanke på att de ringe 3 gånger när de skulle hitta hem till mig ;)
Ja sen hade jag lämnat dem, och jag satte  mig på tunnelbanan hem, med min nya bok som jag köpte på harrods.
Sökte lite tröst i mobilen, vilket jag fick, Timmar kvar bara!! :D
När jag sedan kommer hm llämnar jag posten i post högen, tänker att jag ska ta mig till Wandsworth och shoppa lite. Så kommer jag till min dörr där det ligger något stort blått.
JA MINA VÄNNER MITT FÖRSTA PAKET PÅ POSTEN HAR ANLÄNT!!!
Jag blir glad av post hemma så ni kan ju ana hur glad jag blev nu!
och det innehöll BARA godsaker!

Så min kväll är räddad! Så jäkla fint!

NU ska jag bege mig i väg och shoppa!

*TjingTjing*

A moment of happiness!

Har precis kommit hem efter en strålande kväll på O'Neills IGEN!
Jag är där allt som oftast nu för tiden!
Dock har dom himla god mat där, och det är minsan inte dyrt!
Mormor med en öl i näven.
För att förstå hur billigt det är, kan jag säga att tre måltider, två pite( heter det så) öl, en cola och tre stycker smirnoff ice kostade lika mycket som fikan kostade på Harrods för oss tre!
Min mat, här har jag redan börjat pilla i den dock. Men sören så god den va ! =)
Under måltiden då händer det en del roliga saker.
Erené berättar för vår servitris att jag fyller år, och han blir helt exalterad!
De tre äldre män som sitter mitt över oss, som vi pratat med lite smått. Servitrisen berättar att den ena av dem ( jag förmodar att han går dit ofta...) fyller år i morgon, då vaknar gubbarna till och rätt som det är sjunger alla Happy birthday to you, för mig! HAHAHA Lagom pinsamt att en hel bar sjunger ja på du leva. Men himla sojigt!
Sen ringde det från Sverige, mamma och co som hade fest för mig där hemma skrålade jag må hon leva i telefonen. När jag sa att de andra drack öl frågade någon (...) om jag supit mm under bordet ännu. Då hade jag inte det...
Nu ska jag beundra mina fina presenter, kolla på bilderna från idag och njuta de sista timmarna av min och Madonnas dag. I morgon blir det sovmorgon och sedan ska jag följa turisterna till flygplatsen.
Vi får se hur det blir..
Så här slutade kvällen iaf ;)
*TjingTjing*

Ja må jag leva!

Ja då var man inne på sitt sista tonårs år.. Häfstift.
Bjuder på en liten bild bomb från dagen. Inte mycket text.
Vi kan väl börja med det roligaste (?) Presenterna!!!
Kort från diverse folk. den turkosa lådan är från värdfamiljen, En lejon smurf från mamma. En hel jäkla låda Läkerol från MM. Heaven is a place on earth! En London bok från MM som hon älskar, kortet på mig och MM i taxin är från Madame Tussauds. Och till sist på denna bild är 5 st rosa Nejlikor från Killen som jobbar här nu. Den Ungerska, som pratar bästa Engelska HUR gulligt är inte det?!
Och äntligen kan mina fötter pusta ut, för nu har jag rump skorna från Reebook. Tack MM för den fina födelsedags presenten!
Detta låg i lådan från min fina värdfamilj. =)
Födelsedagsfrukost ute på trappan hemma hos mig :)
Jag och Harry Potter! Jag har mobilen i bröst fickan därför ser det konstigt ut!
Jag och Mr. Holmes!
Turisterna med Beatels =)
Tycker det är lite omoget av Obama att sno en sådan känd låt text från ett barn program.... Yes we Can / Klar't vi kan. Är ju Byggare Bob's uttryck!
Efter detta blev det även ett besök till St Paul's. Mäktig kyrka verkligen, men 140 spänn i inträde var kanske lite dyrt =/
NU är det circus en timme tills jag ska möta MM och Erené för " en sista måltid" Ja även födelsedags middag för moi.
Jag ska luta mig tillbaka och se om jag kan sy i alla knappar som lägligt nog trillat av från min skorta under dagen. Jävla skit mög.
Mer bilder finns på FB
*TjingTjing*

Mousetrap!

Ja då har jag varit på min första teater. Tror bara jag har sett musikaler innan. OM man inte räknar dem i skolan förstås! Vilket jag inte gör

Och efter dessa antal visningar av föreställningen förstår man ju att de kan replikerna. Konstigt annars kan man ju tycka ;)
Fin teater vi satt på andra raden.
Kallt som tusan var det dock.
I sverige fyller jag 19 nu... Mitt sista år som tonåring!
Dock får jag redan köpa sprit i affärena här så hahaha in your face sweden ;)
*TjingTjing*

Baggeli BAG

Dag 01 – Presentation av ditt liv
Dag 02 – Min favoritsyssla

Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Min tro
Dag 05 - Mitt bästa skämt
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Mina föräldrar
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – Det här upprör mig

Vi kör stenhårt på nr 3 då!
Plus min kamera då, men den behövde jag ju till att ta foto med ;)

Ni får titta självaoch gissa vär där är. Ibland kan det hända att en och annan bok följer med.

*TjingTjing*

I Love London

Jag kom på det idag. Jag trivs så jäkla bra här, hade inte mitt riktiga liv varit hemma hade jag bott här. Jag trivs så bra!
Nu är jag en Lantis tjej i grund och botten och därför kan nog detta aldrig kännas som riktigt hemma. Men nu när jag går och guidar runt mina turister här, känns det liksom som att jag bott här hur länge som helst. Jag har bra koll.
Nu till dagen så långt som till 4 typ.
Mötte MM och Erené utan för hotellet och sedan tog vi bussen till Piccadilly Circus där blev det shopping på Cool Britannia, så Anders din skyllt är köpt!
Köpte detta kortet, och Peter jag hoppas du förstår att hade jag inte till sist  i min snålhet bestämt mig för att behålla det själv hade jag skickat det till dig :P
Blev också ett besök på M&M affären innan vi tog bussen till Oxford Street
På oxford street blev det middag på Pizza hut innan vi tog bussen till Harrods.
Jag dog nästan av lycka när jag såg den, den lilla fina blå boken. Quidditch through the ages nu är det bara Fantastic beasts and where to find them som saknas till min samling, sen har jag alla böckerna. Men den ska nog hittas. Blev två böcker till. Spionboken verkar faktiskt riktigt bra =)
Sen blev det en lagom billig fika på Harrods också, det var man ju tvungen att prova på när man var där ... Halva min vecko lön typ..
Gott var det dock. plus en Caffe latte!
Efter det blev det tunnelbana hem och snart får jag göra mig iordning innan jag klockan  ska möta turisterna igen för att då åka till Leicester Square och se på teater.
*TjingTjing*

Och där kom de!

Huvudet var som en berg och dahl bana och sen fick jag äntligen krama om MM. x antal tårar kom ju och jag tackade mig själv hjärtligt för att jag inte sminkat mig.
Himma hos mig =)
ikväll blev det mat på en restaurang längs med Themsen med utsikt över Tower Bridge. Så sämre utsikt har man ju haft, lagom att sitta ute. Vi har haft en del varma kvällar nu, gött =)
Som de turister de är fotograferade de allt ;)
Värst var när de stannade och bad om att få fotografera poliserna... -.- INte de normala, ta foto meeeed. Nej ta foto på dem.
Nu blir det sängen, i morgon blir det shopping och sedan på kvällen teater! Mousetrap, ska bli häftigt.
Får se om det blir någon uppdatering i morgon!
Måste köpa skor i morgon, mina fötter dödar mig!
*TjingTjing*

Smart sickan!

Ja som jag lovade kommer denna listan att bli ett tidsfördriv därför passar jag på att göra punkt nr två nu.
Dag 01 – Presentation av ditt liv
Dag 02 – Min favoritsyssla
<- Dock tänker jag fuska...
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Min tro
Dag 05 - Mitt bästa skämt
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Mina föräldrar
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – Det här upprör mig

... fuska är aldrig bra om någon kommer på en. Men jag tänker köra på ärlighet och säga att jag kan inte välja en grej utan tänker väla flera. Sorry..

Jag umgås gärna. Om det så är på fester eller diskussions grupper. Konfirmations gruppen eller någon fyllehund på puben i Clapham Common. Att få vara social och möta människor är något som inspirerar mig. Jag är själv mästare i att prata, och pratar ofta snabbt. Vilket gör att jag ofta får säga alla saker två gånger. Varför hör folk så långsamt?

Jag åker hemskt gärna skidor. Det tycker jag är så himla kul. Adrenalinet när man kommer i full fart och känner isen under skidorna och man inte riktigt vet om man orkar hålla emot. Älskar den känslan!
Läsa är en stor favorit syssla, och är jag på det rätta humöret kan jag total sjunka in i en bok i timmar och vara totalt bortkopplad från omvärlden.
Jag tycker det är super kul att fördriva tid i hålan, lära mig saker. Få lite ego boost då jag är stentuff ( hahaha) som kan köra både lastare och lastbil. Och är tjej. Och vet vad en skiftnyckel är.
Skratta, Ett gott skratt förlänger livet sägs det och det kämpar jag för. Jag lyckas bra med att umgås med människor som får mig att skratta och humor är otroligt viktigt för mig.

Jag tycker också om att resa. Kvällarna med min kära Smuch vid klacken med godis och skit snack ligge också mig väldigt varmt om hjärtat.


Ja det var väl det jag kunde komma på för stunden.
Nu fick jag sms från MM att de går på flyget nu! =)
Jag ska kolla upp rese vägen en sista gång innan jag vid tjugo i tre ska försöka bege mig. Det är typ en timme till.
Gud så tråkigt att behöva vänta!
MM =)

*TjingTjing*


blue is the word

Dagen till ära vaknade jag innan alarmet som gick av vid 11. Jag vaknade av flygplan redan lite i 10.
Ett tecken kanske?

Dock märkte jag rätt tidigt att cellerna innanför pannbenet inte sammarbetade utan gjorde allt för att mitt huvud skulle gå i tu. Jag botade det med left overs av min macka i kylen och kaffe.
Sen blev det en fin lång dusch innan jag satte i gång och städa. Tömma diskmaskinen hänga upp tvätt och andra saker som får vuxenpoängen att trilla över mig.
Nu väntar jag på att tiden ska gå så jag kan bege mig mot Heathrow och plocka upp MM och Erené. Ikväll tänkte jag ta med dem till Tower Bridge.

Om de inte har några egna förslag dvs!
Dagens outfit. Älskar mina blåa blåa byxor!
Måste flika in vad som hände igår när jag står i kön till provrummen på Forever 21. det blir min tur, att prova en super fin lila klänning för endast £16 !

Tjejen tar en bricka där det står antal plagg man har och går före till ett ledigt provrum, visar in mig och när hon stänger dörren säger hon de väl valda orden "Have fun! " Liksom hmm... nej? varför säger hon så? Jag var tvungen att ha en mindre fniss attack innan jag kunde trä på mig klänningen.
Himla söt, även om jag inte orkade ta av mig byxorna ;) Men så stog jag där och funderade, kommer jag använda denna nu när MM kommer med två av mina favorit klänningar? Så jag valde att hänga tillbaka den. MOGET!


Nyss ringde det på dörren och jag sprang och drog väck alla kedjor och extra lås ( mörkräd, nej då) öppnar dörren och där står en liten tjej och undrar om jag behöver hjälp med barnpassning nu under semestern.
Ironi?
Men jag sa snällt att jag var au pair och att vi inte behövde hjälp här, men önskade henne lycka till i sökandet.

Låt tiden gå!

*TjingTjing*

Dagen D nr 1!

Wihooo idag, eller om en minut idag är det dagen för mitt första besök!
I Sverige är det redan den dagen. Men inte här! förrens just nu. 00,00.
För att fortsätta där jag avslutade. Efter maten sa vi hej då och jag begav mig hem. När jag kommer in på vår gata ser jag en lastbil parkerad utanför vårt hus. Då slår det mig Jävla nöt Hanna! det är ju leverans dag för matvarorna halv 8. Så jag springer dit och killen börjar packa ut mina varor igen. Sorry!
Så jag packade in varorona städade undan slängde i två maskiner tvätt och begav mig sedan mot Brixton och vackraste Jayne.
Vi kollade på The other guyes ( tror jag den hette...) Vi vrålade iaf av skratt.
Tänkte uppdatera er om vad som inhandlades förutom Sushi idag
Blåa skitsnygga byxor från affären jag inte kan uttala namnet på Berskha ( tror det stavas så) £19,99
Riktigt grön skorta från The Sting rea till £10. Billigt och bra.
Nu ska jag sova lycklig som få efter en super fin helg som trot eller ej inte är slut ännu!
Just det! Har fått två kort idag också! Ett från morbro Oscar med familj och ett från Farmor. Man tackar.

När jag väl vaknar upp blir det städning innan jag simmar iväg mot flygplatsen för att hämta upp MM med sällskap! :D WIHOOO

*TjingTjing*

9 Jävla pund!

Hmm.. Har precis åkt taxi hem från Jayne i Brixton. Ungefär lika långt som från Näsum till Gonarp. 9 jävla pund kostade det! Givetvis betalar jag heldre 9 pund än att behöva gå ensam från Brixton till stationen och sedan från Stockwell station hem i mörkret. Men 9 Pund det är fan rån!
Ja Helgen har varit den bästa på länge har haft så himla kul! Jag mötte då upp Fia vid London Bridge, vi införskaffade henne ett Oyster card och for sedan hem till mig. Där fräschade vi upp oss innan vi tog bussen till Clapham Common där vi skulle möta Alva ( svensk tjej som jag pratat med ett tag) och Sophie. Tyvärr sms Sophie att hon måste jobba så det blev en svensk night out.
Kvällen blev helt galen!
Till min och Fia's stora förtjusning var Alva en super trevlig tjej, och vi gillade henne  från första stund =)
NU följer då x antal bilder från fredagskvällen!
Fia och Alva posar ;)
De svenska gribborna på toaletten på O'Neills det blev ett eller två ( hundra) besök där
Fylle käk på donken på bussen hem. Och Fias dricka skvalpar nog fortfarande runt på golvet där. Hur hon lyckades med det kommer jag inte ihåg!
I morse vaknade man inte fullt så lycklig som man var när man gick och la sig. Alva kom ner från gästrummet och meddelade att hon skulle ta sig hemmåt. Vi bestämde att vi skulle försöka träffas på Oxford street senare på dagen.
Sen somnade vi om och sov väl till 11 då vi började klä på oss duscha, gå ner i köket och hälsa på the handy man's Vem fan väljer att jobba en lördag?!
vid 2 mötte vi Sophie vid Stockwell station innan vi tog bussen mot Piccadilly Circus.
Sen blev det shopping!
Innan vi efter två timmr på forever 21 mötte up Alva för lite Sushi! Då var vi ugefär nära döden av hunger klockn 6 på kvällen!
Såhär trötta var vi =)
Fina flickor!
Jag hade hoppats att hinna färdigt med detta inlägget innan 24,00 det kan jag göra, bara för att jag för min egen skulle kan säga att jag bloggat varenda dag i 46 dagar...
to be continued...

*TjingTjing*

tidsfördriv i väntans stund..

Jag har efter lite spenderad tid med min nya vän google, där jag sökte på bloggar hittat en lista jag tänker göra. Bloggen tänker jag inte nämna, för hon som skrev den måste vara sjuk i huvudet. Hujeda mig!
Listan ser ut såhär:
Dag 01 – Presentation av ditt liv
Dag 02 – Min favoritsyssla
Dag 03 – I min handväska 
Dag 04 – Min tro 
Dag 05 - Mitt bästa skämt 
Dag 06 – Min bästa vän 
Dag 07 – Ett ögonblick 
Dag 08 – Mina föräldrar 
Dag 09 – Mina syskon 
Dag 10 – Det här upprör mig

Jag kan lova att jag inte kommer göra det i sträck! Men jag kan ju börja med första punkten nu...
Ja ca halv 5 ( tror jag) den 16 Augusti 1992 föddes då moi. Hanna Emmeli Sofie Åkrell. Vet att min far ville att jag skulle heta Matilda, men att det sedan var en Hanna som kom. Och det får jag väl tacka för. Första barnbarnet för min Mormor och Morfar och jag har alltså blivit bortskämd utav bara tusan i snart 19 år. Givetvis har min fantastiska Moster och Morbror också hjälpt till och skämt bort mig med mycket kärlek. favorit uttrycket ( det enda jag vet jag hade då folk ständigt påminner mig om det) var Äh du få göa de! och jag låter det tala för sig själv... Jag lärde mig i tidig ålder också hata sången "när trolmor har lagt sina 11 små troll"
När jag var två år och två månader fick jag en lille bror. Virran mer känd som Lars Mikael Viktor Åkrell. Och sedan dess har vi väl varit i luven på varandra. Även om jag sett ett och annt fint foto på oss. Lite senare flyttade vi till ett hus där vår lilla familj bodde tills årskiftet någon gång på 90 talet då föräldrarna delade på sig. Så det blev att jag och Virran spenderade varannan helg i Sbg, med vår fader. Och det var väl aldrig något vi tyckte var speciellt konstigt.
Sent 90 tal träffade sedan lilla mor, en av männen i mitt liv. Peter. Han kom med choklad och passade oss och skojade med oss. Jag är säker på att chokladen har stor inverkan i att vi tyckte om honom. Han presenterade oss för resten av Björklundarna och vi har trivits från första stund. Grustaget är en stor del av hans ( nu vårt) liv och den platsen betyder fortfarande mycket för mig. Så de vanliga lördags sysslorna som förut bestod av att vakna städa medans mamma dunkade Aerosmith innan man begav sig mot affären för lördags godis, eller om vi hade tur folktandvården i Vånga där mamma då jobbade för lite tandputsning. Byttes till att vi ( mamma, peter jag och Virran) buggade till Celine Dion's I meet an angel on christmas day. Så småningom flyttade vi till Näsum sommaren jag skulle fylla 9. Det firades bröllop för M och P och vi var i fjällen för första gången. Sommaren efter föddes en liten klump som komma att skulla heta Albin. och två år senare var det dags för Erik att anlända. syskon skaran var då fulländad! H=  Beben,V= Bäsen,A= Bjässen och E=Bibin.  våra första bokstäver bildar också nästan HEAVen Och jag tolkar det som att vi är en liten bit av himlen, eller som att vi inte riktigt är där ännu ;)
Jag började också spela fotboll, som jag än idag älskar. även om det inte alltid var så jäkla kul att gå till träningarna.
Till slut var det dags för högstadiet och jag började ta bussen till Bromölla, där jag gick 7-8-9. Det jag tar med mig därifrån får vara de fantastiska lärarna och ja.. det är väl det. sommaren jag fyllde 15 var jag på konfirmationsläger på Åkersberg i Höör i en månad. Och det är väl en av de sakerna jag är himla glad över att jag gjort.  Sen skulle det väljas till Gymnasiet. Och det stod mellan florist eller Fordon.. Valet var svårt och jag vet inte hur många gåner jag undrat om jag verkligen valt rätt.  Men det blev florist och där träffade jag en massa goa tjejer.  efter första året på gymnasiet slutade jag med fotbollen, provade på att dansa ett tag innan det blev Zumba. Skola var slapp men betygen blev helt OK. När jag var 17 började jag så smått dricka alcohol och minnseluckorna finns på Facebook, tack. Men jag fick då också min nya mentor Jimmy. Som kommit med många goda råd. Även dessa 3 år gick himla fort och rätt som det var, var det vår klass de ropade upp och vi sprang vrålandes ut från Österänggymnasiet och upp på sceenen och sjöng Sjung om studentens lyckliga dagar! Två veckor senare satt jag på planet till Storbritannien. Och London. Där jag nu ska bo i ett helt år. Och det är väl där jag är nu.
Jag är otroligt svag för smicker. Älskar att köra bil, lastbil i Sverige ( viktigt!) Jag har alltid rätt. Jag har ett humör som inte är att leka med, mina vänner betyder otroligt mycket för mig. Min familj är viktigast i världen. Min humor är lika torr som ett sandpapper. Jag skrattar alltid mest åt mina egna skämt om jag drar några. Tycker att det mysigaste med julen är att ligga i soffan titta på mammas fina pyntningar och titta på skidor. Umgås gärna med äldra generationer än min egen, då de oftast har vettigare saker att säga. Har en riktig vinnarskalle om det så gäller Sveriges vm match eller ett parti skitgubbe mot Albin. Har en fantasi utav bara den och kan få för mig saker som inte ens Disney him self hade kunnat knåpa ihop. Herr parfym hade jag själv kunnat bära, då jag nog anser att det inte finns mycket som slår denna underbara doft. Förutom kanske doften i garget. Har inget emot lite skit under naglarna även om det finns roligare uppgifter än att städa smörjgropen. Är utbildad i den fina tekniken röjsågning av mästaren själv ( Peter) Är helt hopplös i köket, dock kom det stora genombrottet när jag var 18 år gammal och lärde mig koka spagetti som jag tycker är fruktansvärt gott! Jag har en stor förkärlek till att umgås, träffa nya människor och ha kul, Granada är det bästa utestället jag vet då man träffar massa härligt folk och det minsann inte är en massa stafjollor där. Har nog alltid varit mer utav en pojkflicka. Kan vara otroligt tuff och stark, då jag har en del skin på näsan. Men jag gråter åt allt. Från böcker, till filmer till foton till minnen. Mina tårkanaler verkar vara kopplade till mina olika humör då jag kan stor tjuta så förbannad jag är men också stor tjuta för att jag skrattar.  Jag tror på mig själv som oftast, och sätter jag ett mål så når jag fram till det, på mitt lilla egna vis. Jag har alltid tyckt om att skriva trotts att jag själv stavar som en kratta jag  avundas de som kan konsten att skriva bra.  Ja, det är väl det man kan säga..
Stört gillar denna bilden så det ser ut som att jag 3 bast har min första fylla. Dock var det förmodligen inte jag som söp mest Midsommaren hos Kicki och Mimmi den gången ;)
*TjingTjing*

Men vilken tur att jag inte lider av diabetes då!

Hade nyss en mindre skratt attack då jag läser på förpackningen av min nya fotsalva.
Unfortunately  this product is NOT suitable for people with diabetes.

utifall någon nu skulle sitta och slicka på sina fötter eller?? Skumt, sa Bull

Jaha nehe jag begav mig mot Clapham Common för att köpa lite skönhetsprodukter. Nagelsalva, fotsalva, nagellack och nagellacks remover. Jag hittade allt till lååga priser. Sen lite ipulsivt tog jag bussen till Piccadilly Circus
För att fördriva lite tid. Gick in i en stor sportaffär där som har ungefär allt man kan tänka sig på 6 våningar. Hittade ett par skor för 8 pund! billigt och bra, men de var inte riktigt snygga. sen hade de de nya Reebook skorna, de med kuddar fram och bak, rumpskorna (?) på rea för 49 pund. Dyrare, men de är förmodligen bättre. Och man går ju en himla massa nu, och jag ser att mina fötter har tagit en del stryk nu när jag går i mina ballerina skor.
Jag blev snabbt ett fän av den lilla ballkongen till höger i bild, högst upp. Vem hade inte velat bo där?
När jag kände mig klar med Piccadilly och alla j***a turister begav jag mig ner mot Trafalgar Square . Där jag gick in på Pret a Manger och köpte lunch. Sen satte jag mig vid en av fontänerna och åt halva. Innan jag gav upp.
Det är ju synd att inte klaga, men det är ju rätt fint att bara genom en impuls hamna på Trafalgar Square för middag en vanlig fredag.
Jag kan uppdatera lite om vad jag nu vet om engelskmän.
De går lätt att se skillnad på en turist och en engelskman/kvinna. Medans turisterna nästan svimmar av synen på Big ben och måste stanna mitt på övergångsstället, vet en äkta englare ( nytt ord för engelskmän/kvinnor) bättre än att stanna på ett övergångs ställe och tittar inte ens upp på Big Ben eller rycker till vid ljudet av sirener tre m längre bort. En englare går också till 99 % med en iPhone, Blackberry eller en iPad. att se människor med en iPad under armen är ungefär lika vanligt som att se en turist med en kamera.
På tunelbanan märker man också skillnaden. Här tar Turisterna en paus, sitter och kollar igenom bilderna de tagit, sitter och läser kartor för att se om de är rätt, eller pratar väldigt högt. Så sitter englarna och läser, lyssnar på sin iPod. målar naglarna, äter eller lockar/ plattar håret.
Det går inte att ta miste!
Gänget för ikväll har ökat. Just nu är det jag, Fia, Sophie och en svensk tjej till som heter Alva. ska bli himlans trevligt att träffa henne =)
Har lovat att möta Fia vid London Bridge. Ska hinna med att måla naglarna innan dess. Och det kan ju ta sin lilla tid!
Har jag nämnt att de är väääldigt stolta över att de ska ordna OS??   -.-
in där någonstanns ligger min HD kontor. Häfstift!
*TjingTjing*

Klockrena kommentarer

Käraste läsare, jag är otroligt glad att ni läser min blogg, och det gör mitt lilla hjärta så gott varje gång ni kommenterar. Är kommentarerna roliga blir det plus poäng! ofc


Peter jag ät stolt som en hippogriff över dig för att du trotts din ringa erfarenhet av internet inte sticker huvudet i sanden som en struts utan ger dig ut i fajten. Och hitentills har dina kommentarer, som jag fortfarande är shockad över, varit både fyndiga klyftiga och lite fräcka... You go glen coco!Det har också kommit till min vetskap att jag måste sluta ge falska förhoppningar. Som igår skrev jag att det skulle bli ett inlägg till. Men när jag kom hem med en sådan migrän så jag trodde jag skulle gå av på mitten gick jag och la mig istället. Detta har resulterat i ett mail från MM och x antal sms.
Jag lever!


Ja för att ta i där jag slutade igår så vandrade jag då iväg mot Stockwell station där jag laddade mitt Oyster card. och sedan tog bussen till Clapham Common. Där fick jag tillsammans med en hel hög andra stå och se när 4 bussar kör förbi oss, trotts att vi står och vinkar som idioter!
I England, London. Måste man visa att man ska med, hålla ut handen som en liten liftare. Har inte bussen någon som ska hoppa av stannar han inte på den stationen, om man då inte vinkar lite fint.

Tillslut kommer jag på en buss och åker hem till Sophie.
Sen hoppar vi på första bästa buss till Wandsworth.
Kass bild, men den bästa jag kunde få från bussen. Till höger ser ni debenhamns som är totalt igenbommat. Husen till vänster lika så. De husen där det är plankor framför fönsterna hela vägen upp är de som burnnit, precis till vänster om bussen.
Mycket var igenbommat i Clapham Junction, men en del var öppet. Och städat har de gjort.
Sophie med våra popcorn innan bion :)
Jag gllar verkligen denna biografen. finns 12 stycken salonger. Så de visar flera filmer samtidigt. Och det  är inte så farligt dyrt heller. vi såg Horrible Bosses och den är ju rätt ny, kostar bara £6,60. helt OK :)
Jag och Sophie var först in i vår salong, oh där var vi ensamma ett tag ;)
Vi utnyttjade det till fulla muggar :)
Ja då följer lite bilder på hur jag bor nu då. Utanför mitt rum i tvättstugan står nödvändigheterna! Vattenkokaren tillhör inte kategorin nödvändigheter utan snarare vad fan är det här? Men den får väl stå där och se viktig ut...
Tomt och allt blir vitt.
" you don't want to cook any food now right?" fick jag förfrågan om. Så förklarade han att han ville täcka över allt som inte skulle målas. Så jaaa.. får väl gå och köpa ett gäng färdigrätter och värma i en av nödvändigheterna.


Nu blir det en dusch, sen lite maud i magen. Och ja... vad ska jag sen göra? Försöka få kontakt med tösen i Lewisham och se när hon planerar att dyka upp. Blir eventuellt shopping ikväll också med S innan utgång!
Det e mycket nu ;)
*TjingTjing*In you're face!

MOhaha, i brist på annat gick jag upp till kidsens badrum där det finns en våg, för att se hur många kilo jag gått upp.
Men nu till er där himma som tycker jag bara äter skräp, jag har gått ner 3 kilo! Och tro mig ingen är mer förvånad än jag!
Detta förklarar dock varför alla mina byxor helt plötsligt är stora och trillar ner!
Och detta ska jag nu fira med popcorn och cola på Bion!
Har tagit lite bilder på hur jag bor nu när det renoveras, men de hinner jag inte lägga upp nu utan det får bli i kvällsinlägget =)
Har jag inte helt fel för mig åker min buss till bion igenom Clapham Junction, ett av ställena där det var värst i södra London, så jag ska fota satan!!!
Ha en trevlig torsdags kväll!
*TjingTjing*

Cola är det enda sanna botemedlet mot migrän!

Ja det blev inte mer bloggande igår, men jag fick helt plötsligt en massa andra saker att göra!
först och främst när vi har badat kidsen och sitter ute och leker. jag hade en rolig boll lek med Zoë som tjöt av skratt. Då kommer min underbara värdmamma med ett sort paket till mig!
Jag har givetvis redan öppnat det. men för att öka spänningen för er får ni se innehållet på tisdag då dagen D infaller =)
Dock kan jag avslöja att i den lilla påsen som ligger  högst upp överst var det ett halsband. från G:s mamma! Skickat från Luxemburg, eller Grekland. Inte säker på vart hon befann sig just då ;)
Jag blev i alla fall väldigt glad!
Innan på dagen när jag pratat med MM i telfonen när jag var i köket och fixade maten. Samtidigt som the handyman's var där. Efteråt så tittar den ena på mig ett tag innan han säger
HM: intressant språk du talar.
H: Haha svenska?
HM: ja det lät intressant! vad var det för språk?
H: Svenska.
HM: Okej ja intressant var det i alla fall!
A berättadesedan att ungerska och finska ska vara lika, det sa iaf de som hade koll på det. Jag var tvungen att skratta. För de som tydligen ska ha "koll" har fan inte mycket koll om de tycker de språken är lika!
Påtal om min värdpappa. Hahaha påväg hem med kidsen på gatan innan vår. Går det ett gäng ungar mitt på vägen och flyttar inte sig förren precis innan vi liksom nästan kör på dem. ( de hade alla afrikanskt ursprung)
H: muttrar surt idioter.
A: Oh Looters, shot them!
Jag skrattade så jag grät! Hujeda mig! Och jag kunde verkligen inte sluta förrens vi kommit in i hallen då jag fick bita ihop verkligen. Looters är för er som inte vet, de som har rånat och förstört överallt nu.
När jag slutat rusade jag mot bussen för att träffa my Beautiful Sophie som är tillbaka!
När jag kliver utanför dörren, kör det förbi en civilare med 4 poliser i! Oj tänkte jag. på Stockwell street var det fler poliser. och på bussen till Clapham common var det poliser i varje gathörn. Skönt
Men Clapham Common var lungt. Poliser överallt och stora piké bussar som körde runt med filmkameror på taken. och lite spänt. Men lugnt =)
S ville inte riktigt varamed på bild, men vem vill inte bli kändis på min blogg liksom?!
Vi beagv oss till Sainsburry's köpte kakor och vatten för 10 kr ;) Billigt och bra!
Fint som snus! :)
Vid 9 sa vi adjö och jag drog mig hemåt. Där blev det skype ofc.
I dag så började jag vid 7. fan vad tungt det var att stiga upp. Sen sa vi adjö på trappan och jag gick in och la mig.
Sov sedan som en stock från 8,30 - 14,30 Semester var ordet!
Som många vet behöver jag 12 timmars sömn för att fungera ;)
Ikväll är det bio Med Sophie som gäller. Horrible Bosses ska bli trevligt.
Dock vaknade av att jag fick en jävla massa sms under förmiddagen!
inget av större vikt dock. Jo mina student foto har kommit, så nu kan man beställa dem =)
Bilden på mig och Fridis blev himla bra. Jag kan lugna ABC gruppen med att jag kommer beställa en del foto och därför tog mig friheten att kopiera bilden så länge! =)
Bara 3 dagar tills mormor kommer!!  GALET!
Med det kommer även mina fina klänningar, min Charmed box. två säsonger av NCIS läkerol. ÅH MUMMA!
Sen är dagarna uppbokade till mitt andra besök. Som jag ser fram mot lika mycket som Sanni såg fram emot att få gå på systemet!
GALET!
*TjingTjing*

All these riots it's clear what's happening, Voldemort is BACK

Hahaha.. undebar ny FB grupp. Som jag stenhårt tror på! såg nyss ytterligare en lite små rolig Going out for a quiet one,and end up looting in Tottenham...

Allt kan hända i London!
Sista arbetsdagen idag, om 5 timmar har jag semester. Dock tänker jag gå upp i morgon och säga hej då till Kidsen och familjen. Kommer sakna dem, men jag är övertygad om att tiden kommer gå alldeles för fort då mina besök snaaaaart kommer! Herre gud jag kan inte fatta det!

När vi kom tillbaka från Nursery:t gick jag och la mig i sängen fullt påklädd, skulle bara sträcka lite på mig, men jag somnade fint där och sov till 11.. Fint =)
Dagen till ära glömde jg sedan kameran innan jag begav mig ut mot Leicester square för att hitta St. Martin Theatre där jag MM och Erené på måndag ska kolla på the Mousetrapp. Dagens kommentar går till Google maps. BITE ME! irrade runt som en liten förvirrad igelkott innan jag tillslut kommer tillbaka till tunnelbanan och provar gå åt andra hållet och då hittar teatern max 300m från the tube.
G hade köpt hem Brie ost till mig, Guld värt! =)
Blivande au pairer glöm inte er iPod eller Mp3! Det är rätt fint att ha en sådan när man irrar runt =)
Nu ska jag gå ner i vad som finns kvar av vårt kök ungefär och börja med maten. Nu socialiserar jag inte med kråkor längre utan x antal hugariska män... Mysigt värre!
Ikväll ska jag försöka uppdatera lite om Tunnelbanan ;)
*TjignTjing*

dragspels limo?

Jag hade en himla tur när A kom och sa att han tänkte hämta kidsen tidigare pga. alla poliser mm. så vi körde dit hämtade upp dem och på väg hem igen när vi står vid ett rödljus, börjar A flina lite för sig själv. Sen säger han åt mig att titta i spegeln, längre bak har det blivit kö och en limo har hamnat i mitten,  den är så lång så den täcker 3 st andra utfarter. HAHA Så det var ingen som var så glad där.
Vid rondellen i Vauxhall, pratade vi om civilare, jag sa att jag tyckte det var bra att de hade massa olika bilar, märke färg osv. då det då är mycket svårt att känna igen dem. A hade dålig koll på det, men då kommer det inte mindre än sex st olika civilare med sirenen och blinkande ljus farandes. Se där ja

I rondellen, ser jag en kvinna som pratar i telefon, hon ser en buss eller något och börjar iaf springa. jag ropar " Run Forest run!" då tappar hon mobilen och jag får vika mig dubbel av skratt.  Det var kul hennes min, och sedan ala rörelser när hon försöker fånga mobilen i luften innan hon lyckas sparka till den. Oj oj oj HAHAHA

När vi kom hem körde A med Thomas och klippte honom . Jag fixade spagetti och eftersom de Hungariska killarna nu börjat med köket är det damm över allt så nu äter vi ute varje kväll ;)
Zoë =)
Kiki =)
Ha ja föresten när vi möt civilarna såblev det tyst i två sekunder innan alla tre i baksätet börja duuu duuuduuuduu som polisbilar. jag och A bara tittade på varandra :P
Nu har jag ätit fiiin mat
tre mackor, två med Kalles kaviar och en med ost. MUmma!
säger som mamma ett glas Cola på det :)
btw. fick sms från Jayne. "stay inside, They're predicting Stockwell and Clapham high street next x" och efter det "They gatherd in Clapham Junction and currently in Clapham common moving this way x"
Känns säkert och bra! NOT!!
*TjingTjing*

Coola ner!

Skypade nyss med mor, då får jag en förfrågan på skype om ny kontakt. Och nu kan jag lova att inget kan överraska mig. Peter har skaffat skype! Så jag skriker rakt ut
H: Peter la till mig på skype!
M: Björklund, nej det måste vara en annan!
H: Hahaha nä det är peter.
Mamma springer iväg och ropar upp för trappan. och visst tusan var det Pidde.
Hahaha lätt dagens!
För att fortsätta med dagens:
dagens låt: Jag finns kvar ( från skattkammar planeten)
Dagens gata: Crawford street då den svenska affären ligger där.
Dagens sötaste får bli kiki som kom springandes till mig precis när jag skulle gå i morse när jag lämnat dem på Nursery. " Big hug and kiss first! " sötaste ungarna i världen tar jag hand om!
Är inte säker på om jag skäms eller bara tycker jag är allmänt korkad när jag vrider huvudet åt vänster när jag går ut från Bakers street station och ser Madame Tussauds ligga 30 m längre ner på gatan..
Sen blev det ett dyrt besök i den svenska affären... ops. Men snart får jag min lön för dessa dagarna hoppas jag, och sen har jag ju lagt undan en del nu tills mina besök kommer så det känns lungt.
blev så jäkla sugen på rostat bröd med kalles på ;)
sen passade jag på att ta ett snabbt samtal med Malin
H: hepåre, vad gör du?
M:är i sbg
H: jobbar du?
M: nej jag är här med mamma och Emma.
H: okej. jaa men du vad säger du om Granada på juldagen?
TYSTNAD
H: ha?
M: allvarligt?
H: jaa.
M: Kommer du hem!?!?!
H: haha ja över jul och nyår.
M: Men.. men.. åh jag börjar fan nästan böla! Kommer du hem!?!
H: hahaha... TYSTNAD.. jag med nästan!
M: men ja  klart jag är på! när kommer du?
H: som det ser ut nu 22 december till 3 Januari.
M: hmm åker du dan innan nyår?
H: haha nje 3 Januari, efter nyår.
M: ÄR du hemma NYÅR!?!?!
H: Aomen
Känner att jag uppfyllde  chock faktorn där :)
Stockwell road, som leder ner till Brixton. Måtte det ta slut innan det når hit!
Bjuder på fin klipp, lite skratt kan ju förgylla dagen :)
Dom är så levandes bra! Jag tror jag brallar på mej!

*TjingTjing*

Herre gud.

Hur beter sig människor?!
Snackar med Jayne som sitter borta i Brixton, igår kväll såg hon hur de sprängdeoch eldade upp affärerna mitt över gatan. Helt sinnes sjukt!

"De beskrivs som de värsta upploppen i England på decennier.

Polisen ber nu föräldrar att ringa sina barn för att få bort dem från gatorna i kravallernas London.

– Det är av största vikt att människor kommer bort från gatorna så att polisen kan ta tag i de brott som händer framför ögonen på dem, skriver polisen i ett pressmeddelande." står det på aftonbladets hemsida! :/

 

Känns ju säkert!


Här rapporteras oroligheter

Camden

Croydon

Hackney

Lewisham

Peckham

Brixton

Clapham

East Dulwich

Catford

Clapham

Ealing

Ilford

Woolwich

Colliers Wood

Newham

 

Jag bor i den röda ringen, och till Brixton där det typ är värst i södra London tar det kanske tre minuter att gå... De e najs!


"if it spreads as much as it did last night and does as much damage.. god help us all." 

skrev jayne nyss. Jag känner att när familjen åker på Torsdag morgon, kommer jag lägga mig i sängen och förbli där, stänga och låsa allt.

 

Sophie ska försöka komma tillbaka i kväll.

 

Tydligen har det börjat ge sig på folks hus nu och inte bara affärerna.

 

"Vad är det som hänt i Tottenham? Vi vet att en 29-årig fyrabarnsfar skjutits i samband med en polisinsats. Den ­sörjande familjen organiserade en ­fredlig protest som urartade när våldsamma våldsverkare anslöt sig.

Hus har brunnit ner, butiker slagits sönder, boende har blivit hemlösa och mängder av poliser och demonstranter har skadats." Aftonbladet

 

Nu ska jag duscha och sedan bege mig mot ker street. Hoppas jag inte dör påvägen typ.. Wohoo!

 

 

*TjingTjing*


copy cat?

Hmm.. ja som sagt så är det ju "krig" i norra London. Och igår bestämde sig valparna borta i Brixton att nä nu måste vi behålla vårt rykte om att vi e värst i södra London. Så nu har de gjort något. Copy Cat. Har inte bemödat mig med att läsa vad. Men Polismän vart skadade och det är syrener hela tiden här.
Flög en helikopeter utanför väldigt lågt i gårkväll så det förklara ju saken.
Dock bor Jayne i Brixton, men enligt sms mår hon bra. Och på Lördag blir det filmkväll hos henne =) Eftersom hon jobbar hela helgen.
Kan knappt fatta att jag snart få se MM!
Kvällen har varit bra. Har kollat med lite ledighet
Och som det ser ut nu kommer jag hem över jul och nyår =)
Jag vet att jag sa att jag inte skulle göra det, men ja nu vill jag det.
Beroende på nya scheman och så kanske jag åker tillbaka för en vecka för att sedan åka hem och åka skidor. :)
Har kollat flygbiljetter för sas, och det är verkligen billiga runt jul, jag trodde de skulle vara jätte dyra!
Nu håller jag kväll, med gott sällskap =)
*TjingTjing*

I will have to ski home, Hell just froze over!

Peter, min klippa i livet du slutar aldrig förvåna mig. Jag kvalificerar dig nu till ett steg närmre ett medlemsskap på Facebook ;) Gratulerar

Jag förmodar att du gör en sådan nu ;)
Herre gud, min första svacka är gjord. När jag gick från bussen idag fattade jag verkligen inte vad jag bölat för, jag har ju det bra!
Jag jagtyckersyndommigsjälvjävligtmycketnu hade lagt sig lite i middags klädde jag mig och gick ut.
Jag begav mig mot kliniken för att boka en tid så jag om ja blir dålig kan springa dit och få meducin. Dock tvivlar jag starkt på att dom har samma bra antidepprisiva som vi har i Svea (dvs. Läkerol)
Blev lite kludd först men efter ett tag fick han hjälp av en mer rutinerad och jag fick en tid nästa torsdag.
Papper att fylla i och grejoa.
Vissa av frågorna e ju störda.
Man: hur ofta dricker du 8 eller fler drinkar i sträck?
Kvinna: hur ofta dricker du 6 eller fler drinkar i sträck?
Hm.. jag tror jag ska svara manligt bara för att.. ;)
Och jag kan ju inte sprecis säga att jag hoppar upp och ner av glädje som en liten smurf vid anblicken av det där glaset till vänster i bild :/  örk!

Sen tog jag bussen till Clapham, gick till Greggs och köpte en Baguett och cupcake och gick sedan till parken och satte mig och socialiserade med 6 kråkor.
Hälsa artigt på mina nyfunna vänner. Vilket ursprung de har jag dålig koll på ;)
Har varit lite höst väder idag, är hösten på G nu månne?
Det gör mig absolut inget. Älskar hösten, kläderna, färgerna, vädret. ALLT!
tidning och tuggumi för 0,63p alltså typ 7 kr !
Billigt och bra.
*TjingTjing*

Vild och villig

jag är en fråga utan svar 
aldrig tydlig aldrig klar 
ingen knähund att klappa ibland 
Och jag tänker glömma allt ni sagt 
Jag ska sluta gå i takt 
Era drömmar dom har aldrig handlat om mig och mitt liv 

Och vad är det som ni vill förstå 
Ska ni resa er och gå om jag säger precis som det är 
Och när ska ni fråga om jag vill 
ha ett liv där allt står still 
Era drömmar finns inte kvar 

För jag vill att verkligheten bränns 
Jag vill känna hur det känns 
att stå stadigt när stormen tar fart 
Och det som vill styra allt jag gör 
det är just det som förstör mina drömmar 
men jag finns kvar 

Men du ser vad andra inte ser 
Att det finns så mycket mer 
under ytan som jag nästan glömt 
Hjälp mig att visa att jag kan 
gå från pojke upp till man 
Att ta steget och ändå förbli den jag är 

Andra drar mig längre ner 
Jag är inte den ni ser 
Jag försöker att glömma och fortsätta drömma ändå 
Era ord, era lögner ska jag aldrig mer lita på 

För jag vill att verkligheten bränns 
Jag vill känna hur det känns 
att stå stadigt när stormen tar fart 
Och hur kan ni säga att jag ska 
bli en sån som ni vill ha, utan drömmar 
När jag finns kvar 
Jag är här 
För jag finns kvar 
Jag finns kvar 
Jag finns kvar

Nu friedns and family söljer bilder på saker som ligger mig varmt om hjärtat, saker som jag saknar, och undrar varför jag faktiskt lämnade.Två av mina favoriter :)Stunderna i Garaget. Galna upptåg med John John =)

Mitt favorit ställe på jorden :) Alla gånger!Ego pix på moi and Mamma

Min härliga föräldrar, som alltid finns där för mig. 
<3

Fjällen :) Här finner jag peace. När jag svicshar ner för backarna i 200 km/h 

Frida innan spanien 2010 <3Kanske ingen fin bild på oss, men det är  vi 5 

Smuch å jag. Min bästaste bästis, Hujedamig vad jag saknar dig. Vi är poliser, vi är de bästa, ingen kan slå oss ingen kan klå oss
Sommar 2010

Sanni boy :) Givetvis dagen efter.. ;)

Midsommar i Norje boke, 2011 5 dagar innan England. Bästa helgen detta året utan tvekan!
Danmark 2010 med familjen Olausson =)

<3

Himma :)

Virran. jag saknar dig också.. trot eller ej
Mina lilla plutt

Svensk sommar :)

Min brudbåge :) Mor och P provar den ;)

Foto: Magnus Denker

Bambie,jag saknar våra samtal, djupa konversationen. Jag saknar hela dig.

Till dig som blivande au pair. Bli inte avskräckt, att vara u pair är en fantastisk upplevelse, man har sina ups & downs. Det hjälper mig att blogga. Därför gör jag det.
Jag kommer aldrig ångra att jag åkt hit. Detta har varit och är en fantastisk upplevelse.
Jag har kommit till världens bästa familj. Kidsen är fantastiska och värdföräldrarna är helt underbara.
Jag har träffat vänner från Australien, Tyskland, Frankrike och Sverige ( so far)
Just nu är jag lite wierd, jag kom för att leva livet, men är de det jag gör?
Är det detta jag vill med mitt liv?!


Avslutar med en bild som fick mig att gråta av skratt. Mor lilla mor, det finns ingen som du
*TjingTjing*


För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

I would fly away to the moon and back
Take a train on a one way track
To be close to you, to be close to you
I would bring the sun when the rain falls down
Stop the world from spinning around
To be close to you, to be close to you
I would if I couldJag har suttit nu i någon timme och läst så mycket fint.
Först blev jag ledsen för jag tänkte, att så har inte jag det. Men det har jag visst det slog det mig sen.
Enda skillnaden är att jag åkte ifrån det....
Hemlängtan? Nej 
Jag vill inte kalla det de. Mer en känsla. Jag känner mig likgiltig till mitt liv här. Jag är varken super glad
 över det eller super deppig. Jag behöver något av det, inte hela tiden. Men lite då och då. Jag har inte haft en riktig riktig 
nedgång. Jag vill känna att jag lever
 Här känner jag att jag lever, det är fint.
 Mycket fint 
Jag känner ingen längtan över att åka hem över jul nyår, men alla andra åker hem då och vad fan ska jag göra här ensam
typ?  Dock känner jag en stark längtan över att åka hem vecka tre och åka skidor. Vid middagen idag snackade vi om det.
Inga problem sa de, fast egentligen hade jag viljat säga att jag vet inte hur jag känner, men jag är rädd för det. Jag vill inte
göra dem besvikna igen
Jag vet fan inte vad jag vill, och det vet jag fan alltid!
 jag längtar som en galning till mina besök. 
Veckodagarna går alltid fort. 
har saker jag kan göra i veckan så jag e sysselsatt
* i morgon går och skriva in mig hos läkaren, beställa tid
* åka till Baker street för att hitta till Madame Tussauds.
* Åka och hitta rätt på teatern där vi ska se Råttfällan.

Har snackat en del med Fia ikväll, hon va också på depp humör. Skönt att ha henne :)
Påtal om depp humör så kan jag knappt bärga mig till den 16, inte för att det är min födelsedag utanför att jag då äntligen 
ska få hångla loss med Johnny Depp, Leonardo Dicaprio, Brad Pitt, Sherlock holmes, Captain Jack Sparrow, 
Och jag ska få ge Justin Bieber en riktig jävla pungspark! Wohohooo!!

Nu är klockan tolv och jag kan faktiskt svara på varför jag inte har gått och lagt mig.
Dock funkar inte den ursäkten längre så nu ska jag borsta tänderna och krama min kudde så hårt jag kan!

*TjingTjing*

Hair

Nej inte musikalen, eller filmen. Mitt eget hår....
Jag har haft lite ångest nu i några veckor om varför i helvete jag klippte av mig mitt fina fina hår.
Jag saknar cokså mitt bruna hår. mitt brunröda hår.
#33 RÖDBRUN CLIP ON SET HAIR EXTENSIONS 50 CM (110g)
Så jag funderar på att till hösten, färga mitt hår ( själv alltså inte hos någon frisör för då får jag börja spara nu och sedan färga det lagom tills jag åker hem) brunrött och skaffa hårförlängning. alltså sådana man själv sätter fast med klämmor. Fia har det och det är himla snyggt på henne!
Och riktigt löshår här är väldigt billigt!
Hmm.. ja undra hur många gånge rjag kommer hinna ångra mig innan hösten?!
Om det inte redan är höst dvs. ;)

Långt hår vill jag iaf ha igen, gärna med det samma, om det går ;)
*TjingTjing*

Sen gick det runt runt

Har haft en minst sagt händelseriks helg!

igår begav jag mig då mot London Bridge för att möta Fia, i satte oss på Nero och drack kaffe, och började prata.
Jag har hittat ett Harry Potter fän till! :D Long live Harry Potter!
Sen gick vi lite rundor, snackade ännu mer.
Blev lite shopping, innan vi gick till Wasabi köpte med oss Sushi och satte oss utan för St Pauls och åt den.
Varpå ett gäng killar går förbi, riktigt nära, och säger "Oh look they're eating Sushi!" Öhh.. vi kan höra er!
Sen blev det kaffe igen på starbucks och denna gången satte vi oss på den stora trappan framför kyrkan. Sen letade vi upp ett tåg och hoppade på där för att åka till Lewisham. där Fia bor.
Verkligen den coolaste lägenheten jag varit i. So far

Sen gick vi till en typ.. kinesrestaurang och åt mat. Gott fast de total blandade ihop våra beställningar, Jag skulle ha 92 och Fia 76, jag fick 96 och Fia 72. Men det gick å äta.
Sen blev det godis framför Tv:n med filme Pride and Prejudice den med Kiera Knightley.
Många skratt, sen blev det youtube klipp tills vi somnade vid 3.
I morse blev man bjuden på  fin engelsk frukost, ägg och bajcon. Mumma :)
Nu har jag varit hemma ett litet tag, det regnar fint och jag känner för att lägga mig i sängen och ligga här tills ikväll..
Denna kvällen har jag längtat efter

Nu är de skype med MM, och sen ska jag slappa.
Här är en bild på Fia
*TjingTjing*

Lördag

Sitter i köket, väntar på att tiden ska gå... går inge bra :P
Ska åka till London bridge och träffa en tjej från Sverige. Jag tror det blir ett besök till svenska affären :D Jag ska se om de har gräddfil där, till senare tillfällen.
Tillägnat Pidde pidde Peter.
*TjingTjing*

Surpirise!

Ha, det kan man gott säga. Pizza killen måste trott jag var dum i huvudet, när jag stod där mitt i gatan och stirrade, på ingenting. Räven hade då sprungit iväg..
En räv, jag menar en livs levande räva jävel mitt i London!
Nä jag upprepat detta femtioelva gånger efter att G berättat att den sprungit på deras altan innan, så hon slutligen.
- We don't have any bears, but yes we do have foxes..

Nu ska jag äta upp min subway macka, titta på en film och sova riktigt riktigt gott. :)
åter igen st Pauls. Ska minsann gå in i den en dag, så enormt vacker byggnad!
*TjingTjing*

Men Hagrid, kan vi hitta allt detta i London?

Om man vet vart man ska gå!
När jag irrat runt ett tag hittade jag då tillslut fram till... eh... ja dit jag skulle :P
Himla mysigt tt gå runt där:)
Till slut hittade jag då den läckande kitteln :)
Fast den är ju svart i filmen, ingången alltså. Är en glasögon butik där på riktigt.
Najs.
Ja sen fortsatte jag och vandra runt.
Blev lite bilder
Åter igen, HUR har de tänkt??
Det var många fina byggnader i Bank området. Och alla gick runt i kostymer, så jag antar att det är ett viktigt område ;)
Nu ska jag kolla vad det kan tänkas bli för mat till kidsen ikväll.
Är lagom trött, och ser fram emot att få sova ut i morgon!!
*TjingTjing*

Jag ringer på Fredag!

Ja då var det jäklar i Fredag igen! helt galet vad tiden går snabbt!
37 dagar har jag bott hemirfån nu, Utan att träffa någon! Jo jag har ju träffat Anna.
Men inte Mamma... men det är inte jobbigt nu, jag har liksom mitt att sköta. Se pratar vi ju rätt ofta.
Jag var på Åkersberg i en månad men då träffades vi efter två veckor, då var det de längsta vi varit utan varandra. Men då pratade vi ju inte alls i veckorna, vad jag kommer ihåg, förutom första veckan då klart!
9 dagar till första besöket och 14 dagar till nr 2! :D

Som jag längtar!!!
Idag ska jag bege mig till Leadenhall Market. inte så långt här ifrån med Northern Line tar det kanske 10 minuter, om jag har tur.
Där ligger i alla fall den läckande kitteln
Dock finns inte The Leakey culdron på riktigt, men det är där de spelar in det iaf.
Allt är inomhus, så nu kom jag på att jag kunde ha åkt dit igår fast det regnade, men det var skönt med en slappe dag :)
Jag hoppas på att få många fina bilder där. Blev ju inte direkt några nya bilder igår!
*TjingTjing*

Måltid, skjutande, skador mm.

Ikväll har allt varit lugnt. Nemas problemas.
När flickorna lagt sig gick jag ut i trädgården och strosade runt, A grillade.
"isn't this a christmas flower?!" Helt chockad blev jag för att där mitt i alltihopa står två stora julstjärnor!
Jo då, så förklarade A att han haft dem i vardagsrummet tills Maj då de börjat se vissna ut då planterade han om dem här ute.
Sen gick vi runt och han berättade vad alla blommor hette. trevligt.
Vid 8 blev det middag, chicken, pork and sallad. Dock åt ingen mycket sallad...
Ja sen satt vi och pratade tills klockan blev 21,30
Så där satt vi och åt och skrattade, retades med varandra och ja det var riktigt trevligt.
Nu hittade jag NCIS på tv:n så det ska jag somna till.
*TjingTjing*

Disney theme songs!

Ja, jag har ungefär laddat ner alla känns det som...
Förra skivan jag brände till bilen, är bra. Men jag lyckades pricka in att ha med en shrek låt och en Blixten McQueen låt. Kidsen Älskar dem. Dock blir det inte så mycket variation av att lyssna på dessa två bara
Denna är visserligen ingen Disney, men attans bra är den :)
Jag hittade en väldigt fin blogg nys också, som jag kan tipsa om. Hittade ett väldigt sött inlägg om iphones klicka
HÄR för att komma dit =)
Nu ska jag snart koka spagetti sen blir det att hämta kidsen =)
4 jobbdagar kvar sen e det två veckors semester =)
Och det betyder fint besök från Sweden! :D
*TjingTjing*

Jalla Jalla

-dusch
-frukost
-handling
-slöande
Ser ut att bli en bra dag =)
Och mina böner har livit besannade, idag regnar det =)
*TjingTjing*

800 grader!

Asså, nu får det minsann vara nog! GE MIG HÖST!

Det är minst 30 grader för varmt!
Idag har jag varit på Oxford Street tog bussen dit, känns som om det var ett tag sedan man åkte buss. Tog tid, men det var trevligt. När jag hoppade av går jag uppåt, och efter ett tag kommer jag på mig själv att nu är jag nog helt fel. Så jag vänder och går tillbaka. Jag har hoppat av vid Oxford Circus, men lyckats gå förbi gatan. Hur lyckas man med det? Jag skrattade gott åt mig själv iaf.
Ja så går jag där mitt bland allt folk. Längre fram står en kille, ser förövrigt himla bra ut. Han sträcker ut armarna, jag som är övertygad om att han väntar på någon bakom mig går åt sidan, då går han fram till mig.
K: Åh tack för att du vill stanna och prata med mig, säger han och tar min hand. Så ler han och frågar hur det är. precis som om vi känner varandra!
H: Do i know you?
K: ( skrattar) nej jag tänkte bara informera dig om denna välgörenhetsorganisationen för barn (bla bla bla)

Sen stod vi där och pratade ett tag, han undrade vad jag gjorde i London om jag bodde här. När jag sa att jag var au pair och ska bo här ett år, frågade han hur många barn jag tog hand om, hur gamla dom var, sen frågade han om mina syskon. Han berättade att han var yngst.
K: Hur gammal är du?
H: jag är 19
K: OH NO! verkligen skriker han. Du måste vara 20 för att får anmäla dig här!
H: Synd, sa jag och gick.
Helt galet

Ja sen gick jag runt i lite affärer och tillslut hamnade jag på Wasabi igen och köpte med mig mat 6 st sushi bitar för £3! helt galet billigt!
Jag gick till Soho Square och satte mig och åt, bland alla andra människor och duvor.
Ja.. sen tog jag tunnelbanan hem för att det skulle gå lite fortare.
På stationen fixade jag även två Oystercard till MM och Erené.  Dock fick jag inga platsfickor, så nu måste jag köpa en till ;)
Ni som följer Kenzas blogg såg kanske att hon handlat i denna affären. Den finns på ett antal ställen i London, men jag har aldrig gått in då jag trott det varit en hitte affär typ... hrm...
men idag jag jag in och blev glatt överraskad :)
Denna, stört gillar färgerna :)
när jag ska betala med kortet frågar han mig om jag vill betala med svenska, ÖH? men ja 94 svkr blev det :)
prövade ett bar riktigt snygga skor, ja ni vet sådana av trä. för £9 på rea. Jag tänkte att är de kvar när jag kommer dit nästa gång så ska jag köpa dem :)
Träffade en svensk tjej på sts sida på Fb idag, så på lördag ska vi träffas och lalla runt lite i London :)
Najs.
Det går bra med filmerna också :) Har nu lyckats med, Trassel, Sweeney Todd, robin hood, mitt stora feta grekiska bröllop, Grease, 50 first dates. Har ni förslag får ni gärna komme med det. Huvudet blir verkligen tomt när man väl ska söka!
Just det btw. Från Näsum, Bromöllas sweden, till Stockwell, London, United Kingdom är det 1410 km
Ska enligt google ta 15 timmar och 6 minuter att köra ;)
För er som antecknar..
*TjingTjing*

G'natt

Först en parantes till MM. Biljetterna jag hittat på Interet kostar 38 Pund, dvs. ca 400 svenska kronor. 3000 är lite mycket serru ;)
Nu har jag hoppat i min Björklunds grus tröja, ska lägga mig i sängen med något kallt, för omväxlings skull Peter, HAHAHA och titta på Crocodile Dundee :)
Och be att huvudverken går över.
Åt en väldigt god laxsallad till kvällsmat =)
Tillit & fred
*TjingTjing*

Fleet street

Herre gud jag kommer smälta bort!
Dagen so far har återigen varit mycket bra. Kidsen var riktigt snälla i morse inget gnällande alls när det var dags att klä på sig.
När jag vaknada ( läs: en minut innan klockan ringde) så vräkte det ner ute, verkligen spöregnade. Så jag började spåna på att handla hem lite gott och titta på film och mysa hela dagen. Men det vädret gick snabbt över. och det är jag fakiskt glad över.
NU är det nästan molnfritt och 30 grader( minst) ute! Hujeda mig!
När jag kom hem slängde jag in lite tvätt innan jag tog tunnelbanan till Chancery road. Sen gick jag till Fleet street :)
Här har vi Gringotts.  Det spelades in där inne.
Vaddå Hogwarts vibbar?!?!
Dock var det bara The royal Courts of Justice ;)
Fleet street är tydligen mest känt för att det var på denna gatan alla tidningar låg.
Sen gick jag in på Wasabi och åt middag, Sushi. Åh så gott det var!

St. Pauls

Ja sen går jag vidare och plötsligt ser jag nedåt, och mycket möjligt att ni inte ser det på bilden men jag såg, Så med ett glatt flin i ansitket gick jag ner mot vattnet för där var:
The Milenium bridge!
Äkta Harry Potter fäns förstår ;)
Ja sen fortsatte jag gå på andra sidan av bron, då jag på lång håll kunde skymta Tower Bridge, och mina fötter längade så efter att få vila sig lite på den fina gräsmattan där :)
Helt plötsligt går jag förbi The Globe theatre
Fina grejor!
Riktigt mysigt att gå där längs strandkanten.
dock vet jag inte riktigt vart på normalskalan det hamnar att hitta ett pirat skepp mitt i alltihopa!?!
Sen var jag framme, överraskande nog visade det sig att det inte bara var jag som fått för mig att vila där. Det var ett par andra också;)
Var inne i en bokaffär på Fleet street också. Letar efter en bra Sherlock Holmes bok. Kommer till Crime hyllan, gött tänker jag. Men vad fan får mina ögon beskåda?!?!
Henning Mankell, Marin Beck, Liza Marklund, Camilla Läckberg.
WFT!

Och nästan slutligen, HUR hur?!Har arkitekten tänk här?!
??????

NU ska jag göra mat och kolla på repmånad igen, som jag visserligen kollade på igår, MEN efterseom den lätt är en av de bästa filmerna i svensk filmhistoria. Så dör jag absolut inte av att se den ett par gånger till ;)
Låg verkligen och tjöt av skratt igårikväll.
Nej nu mat!
*TjingTjing*


splashing!!

Vilken eftermiddag!
När jag gjort färdigt pankakorna, som jag för övrigt tyckte va såhär roliga att göra:
Körde jag och hämtade Kidsen, det har för övrigt varit 1000 grader här idag.
H: Do you know how many degrees it is outside today?
A: hm.. yea about 28-30
H: Oh no! Let it snow!
A: oh NO!
Ja vägen hem gick strålande, sen åt vi pankakor och tog sedan fram deras nya mini pool och blåste upp den.
Sen blev det vatten krig, som resulterade i att mina shorts nu hänger på tork...
Men kul var det.

Upptäckte sedan att vi har en STOR buske med blad som i Sverige kostar ca 20 kr st!
skojar inte!
Galet!
Ja sen ikväll har vi ätit grillad fläskfilé och mumsig sallad.
Jag frågade de hur de hade tänkt att jag ska överleva när dom åker till Grekland, nu när de skämt bort mig med so god mat?!
Fin buske Hortensia :)
Vi har en palm :)
Bambu??
Liknar också en blomma vi haft på floristiken.
Jag avslutar med en bild på min favorit kille
NU ska jag titta på film! =)
I morgon ska jag ta en runda till Fleet street, och hälsa på min gode vän Sweeney Todd! ;)
*TjingTjing*

Arsenal

Dagen so far, har inte varit mycket att klaga på. Jo förutom den jävla värmen då.
Hade dock tur, A skulle inte jobba idag eftersom han har semester, men han ska  ändå jobba i morgon och någon dag till. Så jag slapp iaf köra hem (Y)
Men när jag gick hem från tunnelbanan nyss såg jag att dom fortfarande inte har stäng av Stockwell road, som de skulle ha gjort klockan 8 i morse. Så ja håller tummar och tår för att de stänger av längre ner så jag slipper svänga av vid Groveway!
För att då återgå till dagen. Jag bestämde mig för att ta tunnelbanan till Arsenal för att se om jag kunde köpa biljetter där till matchen den 20 Augusti ( Arsenal vs. Liverpool) När jag går av stationen är det förvisso skylltat till Emirates stadium men det kändes typ som om jag hade hamnat i Näsum, eller någon annan liten håla! det var förresten bara jag som gick av på den stationen. Första gången det händer!
Så nu följer lite bilder från när jag irrade runt på stadion.
Kände mig som en inkräktare när jag gick runt där och fotograferade. Då jag absolut inte är ett Arsenal fän. Dock tycker jag mig minnas att Fredrik Ljungberg spelade där, eller?
först trodde jag detta var plattor med alla spelarna som spelat i Arsenal's namn på. dock såg jag när jag kom ner att det var hälsningar mm  från vanliga dödliga!
Ja annars var där rätt öde. Mötte man någon så hade de på sig Emirates tröjor. Jag skojar inte, verkligen alla hade det! Jag mötte en äldre man som hade någon lärare på emirates eller något liknande på sig. Helt skumt!
Jag drömde förresten i natt att jag började träna fotboll igen. Fin dröm =)

När jag sedan insett att det inte gick att köpa biljetter där begav jag mig tillbaka mot tunnelbanan.
Tog Piccadilly line och hoppade av vid Leicester Square och gick runt där lite innan jag som alla andra hårt arbetande folk ( enda skillnaden är att de bär kostym, det gör inte jag) gick och köpta daily meal på Tesco.
Daily meal,är för er som inte vet något som finns i de flesta mat affärerna, du väljer en smörgås, eller sallad eller sushi om du nu vill det, en liten chipspåse eller choklad  en dricka för typ 2 pund. Billigt och bra, och man blr garanterat mätt :)
När jag sedan kom hem och satte på datorn upptäckte jag att alla mina filmer har laddats ner (Y)
Så ikväll ska det tittas på film, nu blir den svåra frågan, vilken ska jag titta på först?
Repmånad, american pie 3, Crocodile Dundee1 , 2 ?

Bra fråga!
15 dagar till min födelsedag
13 dagar tills jag får besök första gången
och 18 dagar tills gäst nr 2 kommer :D
Nu blir det överraskande nog Pankakor ;D
*TjingTjing*