Semester :)

dsc03186 (MMS)

Semester :)


Besviken...

Den där Sex and the city boken är inte ny!! Jag hade kollat på den länge innan jag fick den på min födelsedag den 16 Augusti!  Hyffsat ny, Ja men helt sprillans ny är ju att ta i.

Helgen har varit bra men mycket har hänt och jag har inte precis prioriterat datorn ;)
Sista veckan innan lovet och det känns fete bra! En hel vecka i danmark väntar, med fint sällskap och go mad och dryck. och en hel vecka utan facebook!  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH Nej det blir nog inga större problem.
Problem är dock att jag inte riktigt hunnit växla pengar ännu, jag har inte kollat över bilen ännu så den inte dör får slut på olja eller något annat kul när vi är mitt på bron. Hanna alltid lika välplanerad...... -.-

Nej men det ska bli så jäkla kul. Nackdelen är ju som sagt också att vi åker på lördag morgon och på lördag kväll är det Granada... :( Skit också, sa jag och Malin. Vi får vänta tills den 27 November då smäller det igen och vi ska slå klackarna i taket

Och alldeles precis nu har jag klickat hem Sex and the city 2 fraktfritt från CDON.com gud jag älskar deras erbjudande!!!
 Tyvärr hittade jag inte datumet för när den släpps så jag vet inte när jag får hem den, men det är ju säkert när jag är i danmark...

Och jag kom påvägen hem på att jag glömt k(r)Ukväxtpappret i skolan så jag hoppas innerligt att vi har dom tills på Tisdag istället!
Någon gång ska man väl ha tur! ;D

NU får jag försöka sova, ska bre mig satan över sängen! Hanna <3 sin säng

*TjingTjing*


det ser för jävligt ut.

Dålig blogg uppdatering, så tyvärr har alla ni 10 000 läsare fått hitta på något eget roligt i er liv än å läsa om mitt.
Måndag: tandläkaren för avtryck till bettskena. örk. och putsning av tänder (Y)
Tis: textning i skolan, lite gravsmyckning, och städning.
Onsdag: ledig dag, som spenderats med Johan. Städat det sista i Malmö och nu på väg... öh ja mot nästa ställe.

Har skämt ut mig totalt på MC så där kan jag inte riktigt visa mig igen. Statusen just nu är i bilen med VOLBEAT på hög volym.


Ja det går inte så bra att skriva, har inte riktigt tid.

Men fint med ledig dag iaf :)

*TjingTjing*

Inget konstigt med att ha ett sallads huvu...

dsc03177 (MMS)

Inget konstigt med att ha ett sallads huvud mellan sätena;) Men Gott e de:)


Flyttlass från malmöe. Och plastpåsar finn...

dsc03175 (MMS)

Flyttlass från malmöe. Och plastpåsar finns det;)


Du å ja Albin

Ja detta inlägget hade jag först och främst tänk att tillägna en av mina bröder ( ja jag sitter och har dötråkigt och passar på att bli lite sentimental nu så härpå kvällskvisten ) Albin.
 Av alla oss 4 så är nog du och jag mest lika varandra, och det är nog därför som du och jag råkar i luven på varandra oftast.
Du är lika envis som jag. Så som jag slutar du inte att argumentera även om du förlorat, och det inte kan bli tydligare att det du säger är fel. Vilket leder till många skratt från mig, och även om jag ler när jag skriver detta är det ju lite skrämmande, jag e ju likadan!!
 Du är en så sann djurvän så det finns inte. Elak ligger nog inte i din natur ( möjligt jobbig jävel) Men att se dig vara elak bara för att vara elak är en ovanlig syn.
 Du har en go humor och vill så gärna berätta allt du vet. Du berättar om allt du vet, allt du varit med om.
 Erik har en sådan tur som har dig som storebror.
 
Albin Albin Albin

Betydelse / ursprung: Den vite, ljuse
Kommer ursprungligen av det latinska ordet albus som betyder vit. Först kännt som en from munk, som 540 blev biskop i Frankrike.

Min kära söta duktiga lillebror
Du å ja Albin

*TjingTjing*

Buffé

Jag fick min post nyss, ett inbjudningskort och tidningen Buffé från ica
Vuxen poängen formligen spottas på mig.   Kaaaaaatjhing.

Ja det var ju ett tag sedan ni fick se lite fina bilder här, men jag skyller på att Mor, som fick låna min kamera när hon var i England har laddat ur den och slarvat bort sladden.
Hittade dock lite gulliga bilde på mig och Sanni från hans 20 år's fest.
För övrigt de enda bilderna som jag tog den kvällen.

 Ja här är vi väl båda med. Fast det kan inte vara från hans 20 års fest, jag körde ju då... detta var tidigare.
 Sove Sanni?
 Smickrande...

Ja ungefär lika smickrande som det faktum att jag just fått tid till utprovning av betskena hos tandläkaren, samma dag som vi har mössutprovning... För vi ska ta studenten

Onsdagar är totalt meningslösa i min tanke. börjar 8,10 med engleska ( såg idag färdigt filmen dead poet society) lektionen slutar 09,30 och sedan börjar nästa lektion 11,10 och håller på till 12,00 då vi slutar för dagen. Lönt.
Idag fördrev jag mellanrummet med att följa med Malin och sälja deras fin fina armband eller Uf produkter.

Och på estetiskverksamhet, som var dagens sista ämne så målade vi på våra teckningar..... Jo det är trean på gymnasiet jag går;)

Nä nu kanske man skulle ta å börjastudera inför sv provet i morgon... Yippie.
ikväll blir det en tur till Gänget på andra sidan berget. (Y)

*TjingTjing*


Månadens sista pengar gick till en sallad ...

dsc03170 (MMS)

Månadens sista pengar gick till en sallad på mc. Mums:)


Nu är det vinter och höst :-D

dsc03169 (MMS)

Nu är det vinter och höst :-D


Åhhhh Dagens may God bless you!

Dagens May God bless you går utan tvekan till Philip som har lovat att göra in nya blogg design! =)
Och planerna är i full gång mina vänner och den ska bli så fin så fin!!
Jag ska leta tusan efter bilder som beskriver mig och det jag skriver om mm. Har ni förslag får ni gärna komma med dom. Vad tycker ni avspeglar mig eller denna blogg?

Kommentera och skriv till mig :)
 Dagens Fuck you får gå till oväntade händelser. Som kan vara posetiva men just idag var dom inte det.Och så har jag ju inte skrivit om helgen heller ännu!! Helt otrolig, men den har varit fullspäckad! Fredagen spenderades med bästaste Malin och biografen i Bromölla, mycket trevlig. Sen i Lördags blev det Bowling Med Johan, Malin och Sanni. Kvällen började hos Malin och avslutades även där. Och den var minsan lyckas :)
I söndags så träffades vi alla fyra hos Malin igen och killarna fixade med bilarna och vi ( Ja jag också!!!) Bakade bullar. På eftermiddagen våldgästade jag MM och MF och passade på att äta lite mat där, innan jag brummade hem för att göra mig iordning till Kööööören.
Kl 17,00 samlades vi i Vånga Kyrka och vid 18,00 började tacksägelsegudstjänsten, Jag somnade under Predikan.... Ungefär så intresserad var jag ;) Vinet man dricker till nattvarden är också otroligt gott har jag märkt, så det får införskaffas!!

Påkvällen blev det sockerbulls ätande hos familjen Olausson och det smakade jäkligt bra.

Dagen har tillbringats i skolan, och det har då jäklar i inte varit min dag, helt slut. Vi gjorde ändå något av det roligaste! Vi har sorgbinderi, parallellt och kistdekoration! Och jag är helt off! INTE OK!

NU ska jag sociala mig med Emma

*TjingTjing*

Fiiiiiiiilm kväll

Äntligen Fredag. Times goes fast

vi blev fruktansvärt vackra på vårt foto. Bild kommer kanske om jag lyckas få tag på någon ;)

Efter skolan brummade jag och handlad åt signe och sedan han jag jäklar i knappt hem å vända förrens Malin ringde och frågade om jag ville följa med till Lindex.
Vistelsen slutade med att jag pratade i telefon större delen, men wtf jag handlade ju inte, för är det något jag kan så är det att handla för pengar jag inte har!

Sen var klockan mycket så det var bara att köra hem och hämta biobiljetten och sedan brumma mot the city off Bromölla Thai mat åts och vi blev goa å runna.. Vi skrattade pratade lite i telefon och ja...bara va, sedan bokade vi bowling 21,00-22,00 disco bowling i Bromölla i morgon, ska bli mycket trevligt.
Sedan blev det godishandlande, eller ja vi köpte cola och körde sedan och parkerade utanför  bion och satt där och väntade på att klockan skulle gå, vi skrattade och skrattade.
Vi gick in betalade delade på en popcorn och skrattade mer..... Mycket skrattande blir det när Hanna och Malin är i farten.

Så började bion, och där satt man.
Under slutet så slog det mig, varför jag inte riktigt kan ägna tid åt det med hela mitt hjärta, jag trodde det berodde på tidigare men icka sa nicke, för det fick jag bevisat. Ändå känns det inte fel att skriva att jag hade kunnat ge så mycket för att det där leendet skulle vara mot mig. men jag fick inte den där woooow känslan längre utan mer, oj fan det var det.

Jag är en liten ynkrygg, så jävla rädda att bli sårad igen ( fan vad sentimentalt, det passar inte mig) men det är ju det jag är

Nu måste jag sova, konfirmanderna i morgon, orkar inte det just nu -.- Får se fram emot kvällen istället :'D
 måste sooova...

*TjingTjing*

snart helg!!

Gud veckan har verkligen gått fort! inte mig emot då helgen bjuder på massa roligheter!

Dock börjar det redan idag! =)  Halv sju blir det kafferep hos Malin, Johan kommer hit och hämtar upp mig snart så då ska jag kränga tårta och kolla på medan de dricker kaffe, då jag fortfarande inte lärt mig dricka denna sörja! (ick)
I morgon blir det bio med Malin, Love eat pray.

Lyckan kärleken och meningen med livet
Längd: 2tim 20min
Åldersgräns: Barntillåten
Genre: Drama

Julia Roberts spelar huvudrollen denna gripande film baserad på Elizabeth Gilberts storsäljande bok ”Kärleken, lyckan och meningen med livet”. En kvinna som är lyckligt gift kämpar tillsammans med sin man för att bli gravid men hon kommer fram till att sitt liv måste gå en annan väg. Efter en smärtsam skilsmässa reser hon iväg på en ”jorden-runt-resa” för att upptäcka sig själv. Vi ser även Tuva Novotny i rollistan och Ryan Murphy står för regin
 Källa www.filmpalatset.se

på lördag blir det att ha hand om konfirmanderna och sedan så ska det blowlas på kvällen! =)

NU måste jag rusa! =)

*TjingTjing*

Helgen

Oj ja det var lite dålig uppdatering där ett tag.. Men helgen så ungefär ut såhär. I fredags brummade jag till Pontus och kollade på män som hatar kvinnor med han och hans mamma, Trevligt:)
Men det var ju först på lördagen som det smällde ordentligt :D
Lasse Stefanz på Granada. Jävlar så kul jag hade! Vi hade. Åhh Malin jävla vilken tur att jag har dig så vi kan ut på rediga ( ;) ) ställen tsm!!!
Och får man tipsa så bör ni prova vodka med hallon lakrits i. Mums så gott!!!

Lördagen då var det Zumba åh jaa sen var dagen slut

JAg har en sådan jädra huvudvärk så nu ska jag ta en tablett å lägga mig i soffan!

*TjingTjing*