SWEDEN!

Då var det dags igen, Fotboll!! Heja Heja.
och tro fan att man e sur innan matchen hunnit börjat!

Och vem är det som gör mig sur om inte fjönten som uppenbarligen inte har råd att klippa sig och därför sätter upp håret och ser ut som en ful verision av Lilla My. Zlatan.....

Åh skit med, nu gjorde fjönten mål.... Tro inte att man arghet minskar. Noway, Men ok snyggt mål. Den bjuder jag på.

Det som gjorde mig arg var inte det faktum att han inte klipper sig utan att han inte sjunger med i nationalsången. Det spelar absolut ingen roll vad det är för sport, jag håller alltid koll på vilka som sjunger. Och att se ( av vad de filmade på TV4) att alla sjunger gör mig glad i själen. Så höjs kameran en halvmeter och visar bilden av en ful lilla My som står där och ser så jävla tuff ut och snörper på munnen. Det får mig att vilja rycka ut sladdarna och, nej vänta skit i sladdarna. Rycka ut tv:n och hotta ut den genom fönstret. Usch!


Med ans jag ändå går på här och är arg, kan jag ju slänga in att jag Hatar mygg. Har 9 st myggbet på vänstra armen mellan armbågen och handleden. 9!!!

Idag har jag gjort massor med studentbuketter. Och tagit emot ett och annat knepigt samtal. Inget som jag inte redat ut givetvis!

"Vilken fint av Zlatan! Jag tror jag dör!" Läcker fint! in my ass! Vill komma ihåg att vi ägnade minst en träning åt den finten!
Ja Ok jag ska sluta hata Zlatan nu, i skrift form i alla fall :)


Efter allt jobbandet körde jag hemåt, väl hemma hade nöden ingen lag så jag sprang bort till Maggan för att låna toaletten. Jo det finns en toalett i detta huset också, dock inget vatten vilket gör allt lite svårt. Tex var det en bra utmaning att koka spagetti igår....
Väl där blev jag bjuden på kaffe latte och prat. Det gillar jag!
Anledningen till att vi inte haft något vatten är den att de bytte någon hydro *****(??) som pumpar vatten, detta gjordes igår middag. och vi blev lovade att en elektriker skulle komma samma kväll och koppla in det sista. MEN elektriker är ju elektriker och en annan fick komma och fixa det ikväll. Utan vatten i mer än ett dygn. Man är mer beroende än man vet om!


Här är dagens kvällsmat i bild form. Det smakade delicious!!
det är pastarullar typ, som man kokar och sedan kan man fylla dem med någon röra av valfri sort. Jag gjorde köttfärs röra. Över la jag sedan helgens vitlökssås, som nu dragit till sig så pass att det inte spelade någon roll att jag blandade i 2 dl creme fraish till, det smakade ändå  bara vitlök! Plus ost sedan.
Men as I said, det smakade GöTT!!
Tips!
När jag bakade nu ikväll, upptäckte jag att vi inte har någon sådan topp man får ut saften från lime frukter tex. Så jag hittade en potatismos maker ( press kanske det heter??) Och den funkade också bra!! :)
Så får ni panik och råkar ha en sådan hemma funkar den bra till saftpress också!!
Tips2!
Ikea fynd! Bokhyllan Billy som egentligen kostar 395 ( tror jag) på Ikea hittade vi på fynd för 189 kr, lagom för två panka själar! Nackdelen var att det var lite repor på ena sidan. dock syns de knappt efter att jag torkat av den och sen syns de inte alls när jag satt upp olika vykort över defekterna. De flesta är från London tiden, de MM skickade till mig!
Här är min Morsdags bukett till Mamman min! oranga Gerbera, Lila kryss, rosa Rosor, 1st Lime deco kryss, rosa Alestromeria, Gula rosor, Salal och Texas gräs. Älskar färgblandningen! :)
Jag gissar för övrigt på att åskan kommer till Bråthult ikväll!
Här kommer bild på min Kaffe kompis! Plus hennes man GB i sin disco kostym. Lllllllike it! Ja Johnte e ju med där på ett hörn. Det är hans dop, och huvudpersonerna posar. Gudföräldrar och dopbarnet!
Jaaa.. och eftersom mitt hjärta bara total smälter när jag ser Pw som liten så bjuder jag era hjärtan en mjuk stund också. ( Ja MM sist var det bara bilder på John, och nu kommer några till!!)
Åhhh. Jag kan inte annat än stöna, och John tycker väl jag låter som en brunstig tonåring eller något.
Men hela mitt inre bara tinar upp, smälter som choklad under solen.
Bra bil förare e han sedan liten!
Okej sista nu...
Ja, jag vet inte vad jag mer kan skriva, jag har verkligen fångat en riktig 10 poängare utan dess like!
Humor avslutar vi ofc med! Haha Garvar läppen av mig!


Nu ska jag snart bege mig mot sängen, vilket ska bli GÖtt det med, ska heja lite till på Sverige och spola lite med vattnet bara för att jag kan!


*TjingTjing*

Sverige

Hola friends and foes. hoes kanske??
Näj nu ska vi vara snälla i ett par minuter....

Idag sitter jag hemma, och för första gången tycker jag inte om det. Lat av naturen föddes jag. Men jag trivs så jäkla bra på mitt jobb jobb. men skallen snurrar så jag knappt kommer ihåg vad jag gjorde i går morse.


Därför vilar jag nu rumpan mot soffan och planerar inte att röra mig, förutom för det nödvändigaste.


Sedan sist har det varit fullt upp, vilket jag tycker det är hela tiden. Lite smått jobbigt, men jag märker att när jag sedan ser en dag oplanerad blir jag lite smått hysterisk!
icke bra för framtiden.

Helgen var Gr8! Jobbade med blommorna i fredags och efter det stor handlade jag och kände lönen försvinna... Do NOT like that feeling!

Lördagen bestod av jobb och när jag sedan kom hem stod äventyr på schemat!
Helge Å intogs i Båtform och vi tog oss fram med paddlar!

Vi körde om danskar efter danskar, duckade för träd, ökade fart för att komma över träd och grillade lite i en kohage. Det var en trevlig eftermiddag och vi hade tur med vädret!!

På kvällen kom mor och Peter med pip och gnäll och Chrille P.

Vi grillade och hejade senare fram Loreén till en fin vinst i ESC. Japp helt och hållet vår förtjänst!!! You better believe me!


Söndagen var det sen upp i åttan igen för en tur i Kyrkan och lite såång! lalalala

Vi sjöng Mats Paulsson sångerna. Just det har jag delat med mig av det? Vi hade konsert med Mats Paulsson förra veckan, det var najs. Och jag kan nu bocka av ytterligare en artist jag sjungit med.
Mattias Holmgren, Åsa Jinder, Janne Schaffer, Johan Boding, Marika Willstedt och Mats Paulsson.
Jag ser mig nästan som en kändis själv om jag ska vara ärlig!!

Back on track, i kyrkan avslutade vi sedan med en av mina favvo låtar! Underbart Med Kalle Moreus, är inte säker på stavningen ( syftar på underbart där...)
Det var iaf awesome!!
Efter kyrkan åt vi oss mätta med stort M på morsdags middag i Äskya.GOTT! med stora bokstäver rakt igenom...
Nu längtar jag efter en ledig dag och lördag! För då bär det av till Tyskland!!


Okej, nu ska jag ägna mig åt huvudverken och ni ska givetvis få lite pics!
Ny gåva från gud :)
utsikt från båten! :) inte Titanic utan kanoten lånad från Björnsson!
Jag och Pw i kanoten.
Finaste Vickan på morsdags middagen! :)
Min fina fina bokhylla! Löve it! Fler och fyllda ska det bli! :)
och min tavelvägg e done. I LÖÖÖVE it!
Helt säker på att ni också gör det :)feel you later!

*TjingTjing*

MELLO!

Ja ni vet ju hur jag e, mello nörd och jaa nu är det eurovision. Och tadaaa här är jag, er egen fantastiska kommentator! Montenegro la ribban direkt med sin lot, if you get the pic!

Just nu trallar Rumänien, gla liten trudilutt. Givetvis ingen alternativt vinnande låt, men en sådan jag kommer nynna på i 14 dagar och ha på min bra från mello skiva.


Har fått årets första myggbett. i plural!!!!!!! Icke OK. Gillar Gina som är med och kommenterar.


Idag har jag haft en Gr8 dag! Spelade UNO på jobbet, och vem visste att det kunde vara så roligt! Inte jag kan jag säga. Garvade läppen av mig, och fick skämmas en aning när jag fyllde lungorna och garvade som en nödig älg.
När vi sedan kom utanför portarna till CL ( gamla CL, vilket inte står för champions league utan Central Lagret) gick det upp för oss varför alla köpt glass idag, 26 grader. Blev dessutom hem skjutsad av min idol. BEAT it! :)


När shorts och linne inträdets gick jag och Johnte en runda, och det var GÖTT att få steka lite i solen utan att ligga allt för stilla.

Denna vecka är en killer vecka igen, icke roligt, men på lördag efter jobbet drar jag och Johnte på utfärd, ska kanota på Helge å och grilla lite, kommer bli kanon känner jag på mig!

Idag kände jag mig för första gången lite gammal. En av brudarna på jobbet har söner som är i åldern med mig. under en diskussion utbrister hon "TPL!" efter lite kommunikation oss alla emellan berättar hon att hennes söner använder detta, ofta. "Ja tex när de pratar i telefon så säger de ÅH TPL! Har ni inte hört det??"
TPL betyder Trött På Livet...............................

Jag skriver inte mer om det...
Istället ska jag inse att jag inte har så mycket att dela med mig av, förutom att jag igår nästan fick hjärnblödning på kineserna som kom och åt hos oss. Jag ville dra upp luggen på dem och fråga om allt var på lotsas.

Jag jag tror väl på klichéer kan man säga, Efter som Jackie Chan kan karate kan alla kineser det, eftersom de uppfunnit någon bra pryl är alla genier. Jag kan nu garantera att så är det INTE!
Det där med karate vet jag ju förståss inte, men några genier e de fan inte!!!!!!


Försökte köra ner Brickorna i hålet där man lägger ner besticken och, ställde burkarna bland kaffe kopparna. Det värsta är att de är precis så långa att de har lapparna med BILDER för var de olika föremålen ska vara mitt i ögonen!
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH


NU innan jag går och lägger mig, ska ni får bilder på den person som mitt hjärta klappar lite extra för. ( nej mormor denna gången e det inte du :-* )


Don¨t worrey! Jag framkallade 100  st, så jag blir inte utan! Dock är det inte lätt att välja ut vilka som ska upp på väggen!
I-lands problem!!*TjingTjing*

Sköna MAJ!

I'm BLACK!
sorry menar back såklart.....

I följande inlägg lovar jag bjuda på bilder, fina ord och en del svordomar, givetvis ett och annan utropstecken också!! (!!)

Ett tag sedan jag satte mig ned har framför lilla burken. Tiden räcker inte till. Och även om jag oftast sett att dygnet hade fler timmar så jag fick längre sovtid, har det börjat luta åt mer vaken tid.
Denna veckan har jag fan inte sovit hälften av så mycket som jag behöver ( ca 12 timmar per natt, spädbarn ni vet...)

Jobbar sex dagar denna veckan, har haft kör tre kvällar och har packat upp i måndags.
Där kan jag ju passa på att smyga in första nyheten. Jag har flyttat, befinner mig nu på ännu mindre ort. Orten heter Bråthult och jag trivs redan bra!
Givetvis flyttade jag inte bara hit sådär, letade efter lite konstigt namn på kartan och tänkte, där. DÄR! ska jag fan bo. Nää, även om det också hade varit hääääffstift så gick det inte till så. I huset som är Gult med Vita knutar bor sedan innan John.
Ni kanske har märkt att jag skrivit om honom innan, ibland under namnet PW/ Pee-Wee. Ibland har jag också låtit bli att skriva namn, som under London tiden. Då jag mest skrev i kluriga ( JÄTTE!!) gåtor, för att verka mystisk.

Men honom är det. La ögonen första gången den 23 Juni och kort därefter jublade jag precis som gubbarna i Ferdinan Honom ska jag ha!

Och nu är jag ju då här!

Och jag har tänkt lite då och då, hur coolt livet är. Tanken har ALDRIG slagit mig att jag kanske skulle bo i småland, Blekinge har ju funderingarna gått till. Men aldrig, aldrig småland.
Men som sagt, jag trivs och väntar ni någon dag till så är ni 9 st speciellt utvalda som får ett flyttkort hem i brevlådan. Jag hoppas på mer brev än kommentarer här, men det ska väl inte vara så svårt att slå.......

Jag gillar att skriva punkter, varje gång jag gör det sådär efter att jag skrivit något ironiskt ( vilket jag ofta gör!) gör jag ett litet pipande ljud som min moster gör, spärrar upp ögonen och skakar lite lätt på huvudet, samtidigt som jag trycker in massor med punkter! Jätte roligt tycker jag!


Ny ort innebar givetvis ny kör, men det har jag nog skvallrat om innan. Vi hade genrep i Tisdags och i går ( onsdag) hade vi då konsert tillsammans med Janne Schaffer, Marika Willstedt och Johan Boding
Janne hade tungan rätt i mun ( nooot) och det var en helfestlig kväll. 435 pers tog sig för å lyssna på vår sång, det var najs och ni bör ångra att ni inte kom!
Kan tillägga att i de 435 ingår inte vi 50 i kören!!

Kön var välbärgad utanför kyrkan!

Givetvis kom några av mina fänz från Skåne för att lyssna, Mor, MM MF och Therese! Blommor fick jag också efteråt, så de måste tyckt jag varit bra. Eller bra för att jag slutade sjunga tillslut ;) Who knows?


När jag sedan kom hem blev allt lite jobbigt, trött som ett AS vr jag halv tio och halva veckan hade bara gått. Hungrig var jag, då jag inte hunnit äta sedan middagen och så kände/ känner jag att jag inte hinner med någonting, speciellt denna veckan. Så när jag ligger i sängen snyftar lite och tycker synd om mig själv. förklara läget för J så hummar han lite innan han säger :
- ja.. det e bara å kämpa på. Du har 40 år kvar, sen får du vara ledig!

(....................................................................................................................!)


Såhär blev väggen när tyget kommit upp! Eftersom jag nu har införskaffat en häftpistol, tänker jag nog göra om det.
Före bild på krypin:et i sovrummet
Efter, är inte riktigt klar än, alla smycken ligger fortfarande i en låda någon stans.. tex.
Andra sidan ( e ni klara?!)
På jobbet idag hade vi provsmakning på fikan. Mycket uppskattat av mig! Citrongrejen till vänster var så jävulskt god! Riktigt syrlig, 10/10 sockerbitar. Kompisen i choklad till höger var också god, choklade smakade dyr, ungefär som en kladdig kladdkaka fyllig och god. Men en liten bit räckte!
Min ena chef sa under fikan, jag trodde innan att du var en sådan nyttig person, en hälsomänniska. Jag är inte riktigt säker på vem som skrattade mest efter de väl valda orden!

Eftersom en person har blivit sjukskriven så har jag nu hand om disken. ( jaja, jag vet right back at me mamma...) Men det är riktigt roligt faktiskt, dagen går mycket snabbare nu när jag vet precis vad jag ska göra hela tiden. Dock är hackning fortfarande en favorit. Så jag hackar allt!
Min och Johntes nya nyckehållare, I LÖÖÖÖVE it ! Fåglarna sitter alltså med i nyckelknippan. Och blåder man i aset på den så blir den en nödvisselpipa. Ifall man skulle råka illa ut! ;)
Avslutar med en bild på min nyaste bok! Passae på att köpa den engelska verisionen också, kan aldrig få för mycket böcker!!
När jag frågade efter den i butiken, knappade biträdet lite på sin dator innan hon tittade upp och frågade:
Vi har den nya zoombie verisionen om du vill ha den?
..............................(Känner att lite punkter passar in här)..........................................................................................................................................
...................................................................................................


Nu ska jag fixa flyttkort, papper till försäkringskassan och sedan göra en tavla med grejer från London!*TjingTjing*

Håll ut!

Gå inte jag laddar upp med massor med roligheter att berätta för er, och så har jag bilder på mitt nya hem!!
Detta är ju något ni bara inte kan missa!

Feel you later!

*TjingTjing*