SWEDEN!

Då var det dags igen, Fotboll!! Heja Heja.
och tro fan att man e sur innan matchen hunnit börjat!

Och vem är det som gör mig sur om inte fjönten som uppenbarligen inte har råd att klippa sig och därför sätter upp håret och ser ut som en ful verision av Lilla My. Zlatan.....

Åh skit med, nu gjorde fjönten mål.... Tro inte att man arghet minskar. Noway, Men ok snyggt mål. Den bjuder jag på.

Det som gjorde mig arg var inte det faktum att han inte klipper sig utan att han inte sjunger med i nationalsången. Det spelar absolut ingen roll vad det är för sport, jag håller alltid koll på vilka som sjunger. Och att se ( av vad de filmade på TV4) att alla sjunger gör mig glad i själen. Så höjs kameran en halvmeter och visar bilden av en ful lilla My som står där och ser så jävla tuff ut och snörper på munnen. Det får mig att vilja rycka ut sladdarna och, nej vänta skit i sladdarna. Rycka ut tv:n och hotta ut den genom fönstret. Usch!


Med ans jag ändå går på här och är arg, kan jag ju slänga in att jag Hatar mygg. Har 9 st myggbet på vänstra armen mellan armbågen och handleden. 9!!!

Idag har jag gjort massor med studentbuketter. Och tagit emot ett och annat knepigt samtal. Inget som jag inte redat ut givetvis!

"Vilken fint av Zlatan! Jag tror jag dör!" Läcker fint! in my ass! Vill komma ihåg att vi ägnade minst en träning åt den finten!
Ja Ok jag ska sluta hata Zlatan nu, i skrift form i alla fall :)


Efter allt jobbandet körde jag hemåt, väl hemma hade nöden ingen lag så jag sprang bort till Maggan för att låna toaletten. Jo det finns en toalett i detta huset också, dock inget vatten vilket gör allt lite svårt. Tex var det en bra utmaning att koka spagetti igår....
Väl där blev jag bjuden på kaffe latte och prat. Det gillar jag!
Anledningen till att vi inte haft något vatten är den att de bytte någon hydro *****(??) som pumpar vatten, detta gjordes igår middag. och vi blev lovade att en elektriker skulle komma samma kväll och koppla in det sista. MEN elektriker är ju elektriker och en annan fick komma och fixa det ikväll. Utan vatten i mer än ett dygn. Man är mer beroende än man vet om!


Här är dagens kvällsmat i bild form. Det smakade delicious!!
det är pastarullar typ, som man kokar och sedan kan man fylla dem med någon röra av valfri sort. Jag gjorde köttfärs röra. Över la jag sedan helgens vitlökssås, som nu dragit till sig så pass att det inte spelade någon roll att jag blandade i 2 dl creme fraish till, det smakade ändå  bara vitlök! Plus ost sedan.
Men as I said, det smakade GöTT!!
Tips!
När jag bakade nu ikväll, upptäckte jag att vi inte har någon sådan topp man får ut saften från lime frukter tex. Så jag hittade en potatismos maker ( press kanske det heter??) Och den funkade också bra!! :)
Så får ni panik och råkar ha en sådan hemma funkar den bra till saftpress också!!
Tips2!
Ikea fynd! Bokhyllan Billy som egentligen kostar 395 ( tror jag) på Ikea hittade vi på fynd för 189 kr, lagom för två panka själar! Nackdelen var att det var lite repor på ena sidan. dock syns de knappt efter att jag torkat av den och sen syns de inte alls när jag satt upp olika vykort över defekterna. De flesta är från London tiden, de MM skickade till mig!
Här är min Morsdags bukett till Mamman min! oranga Gerbera, Lila kryss, rosa Rosor, 1st Lime deco kryss, rosa Alestromeria, Gula rosor, Salal och Texas gräs. Älskar färgblandningen! :)
Jag gissar för övrigt på att åskan kommer till Bråthult ikväll!
Här kommer bild på min Kaffe kompis! Plus hennes man GB i sin disco kostym. Lllllllike it! Ja Johnte e ju med där på ett hörn. Det är hans dop, och huvudpersonerna posar. Gudföräldrar och dopbarnet!
Jaaa.. och eftersom mitt hjärta bara total smälter när jag ser Pw som liten så bjuder jag era hjärtan en mjuk stund också. ( Ja MM sist var det bara bilder på John, och nu kommer några till!!)
Åhhh. Jag kan inte annat än stöna, och John tycker väl jag låter som en brunstig tonåring eller något.
Men hela mitt inre bara tinar upp, smälter som choklad under solen.
Bra bil förare e han sedan liten!
Okej sista nu...
Ja, jag vet inte vad jag mer kan skriva, jag har verkligen fångat en riktig 10 poängare utan dess like!
Humor avslutar vi ofc med! Haha Garvar läppen av mig!


Nu ska jag snart bege mig mot sängen, vilket ska bli GÖtt det med, ska heja lite till på Sverige och spola lite med vattnet bara för att jag kan!


*TjingTjing*
Kommentarer
Postat av: Mormor

Åskar det inte jämt i Bråthult? Eller det bara låter så. Ett tips om lime: man rullar frukten med handen hårt mot bordet till den känns ganska mjuk. Sen delar man och kan med bara handen klämma ut saften. MM

2012-05-30 23:17:57
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: