den 25 smäller de!

Som magnus Uggla sjunger, tyvärr smällde det först idag då jag upptäckte att mina pengar kommit in, pengar jag egentligen inte har då jag är skyldig mamma masssssssssssor... men hon får allt vänta jag behöver Jacka och skor och massor med annat, det första är väl dock prio 1

Men man kan ju ändå titta så jag tittade lite på H&M sida... se och njut mina vänner:
 Dregel dregel dregel....

Vi har precis ätit, pizza. Men jag beställde skinka & ost sallad! (Jag är riiiktigt förvånad själv!!)

Ja tyvärr hittade jag rea sektionen och tittade så pass bra att jag råkade klicka på köp...
he he he. Klänningen är en chansning, tog mina mått enligt tabellen, då det endast fanns två strl. kvar och jag matchade med en! Så 129 kr var väl inte hela världen.
Dock kommer ju den lilla rutan upp med," för att få din bonus behöver du handla för minst 190 kr" Så två nagellack blev det också :)


Blev denna skjorta på Lindex innan idag. plus ett halsband dom hade sänkt den från 299 till 149 :) sådant kan man ju inte bortse från!!

NU kören!!

*TjingTjing*

Jävligt personligt!

Jag ska jobba svart. Är det ingen som har tänkt på att de som jobbar svart ärpersoner som är missnöjda med hur våra skattepengar behandlas?
Ni fick ju full information om min jävla parkeringsbot igår,och idag ringde jag då igen till Polisen.
Hon gjorde det klart och tydligt för mig att allt var mitt eget fel. Jag skulle ha ringt något nummer och satt någon lapp i rutan osv. osv.
KÄRRING!

Bara för det, spenderas dagen hemma med det jävla ( ja allt är jävla idag) Sh arbetet och det måste bli klart....
KUK!!

*TjingTjing*


Snabb inlägg

Ja dagen gick fort, först engelska som inte var några svårigheter, efter det hål till kl 11,10 då Estetisk verksamhet började och kvart i 12 ( 10 minuter innan lektionen slutade) gick vi för att hinna med att köpa mat som vi skulle äta på tåget ner till Lund.

Linnéa och frida går mot Subway och jag ska köpa parkeringslapp. först lägger jag i 15 kr, sen tar det stopp. jag svär men trycker retur och gör om det, denna gång får jag i 18-17 kr och då står det att jag har lagt i 20 kr som är max beloppet, jag har då tid i två timmar till kl 14,00 öhh Nej tänker jag som inte kommer hem förrens senast kl 5!

Men men man fick ju ta vad som erbjöds och trycker ut lappen och går sedan och köper mat.

färden ner till Lund var trevligt och vi skrattade som alltid. Intervjuen gick strålande även om buketten man skulle göra och visa kanske inte var top 10. Men wtf det ska nog gå! Färden hem skrattadevi ommöjligt Ännu mer.
När jag och Malin sedan traskar mot bilen får jag en mindre trevlig överraskning....
pARKERINGSBÖTER!

Så jag stormar hem och ringer till polisen och klagar.

Ja tyvärr har dom du ska prata med gått hem för dagen, jag ska kolla deras arbetstider.... ja dom är här mellan 9 och 14,00

Jösses, inte konstigt att man blir utbränd här i svergie!!!!

Nu blir det Zumba, och sedan sängen, eller om jag orkar ( nej det kommer jag inte) Sh upgiften..

*TjingTjing*


Bra dag!

Hade en riktigt bra sväng till skolan. vad är det man säger That just made my day!

Ja sen han jag med att göra två parallella dekorationer och sedan drog jag och frida mot Donken för att äta lite innan det var dags för det antagligen sista mötet med Ungt ledarskap.

Oboy så kul vi hade! Jag hoppas verkligen på fler möte. Sen så var det hemfärd där ett roligt möte med Sh hemuppgiften väntade, trots att jag försökte skjuta upp det med middag mm så gick det inget vidare..
får fortsätta i morgon om jag har tid, i morgon är det ju först skola sedan jobbintervju i Lund innan det om jag har tid ofc dax för Zumba och den är ju rätt sent.

ä nu blir det finalen av House och sedan sängen.

Vad fan ska jag ha på mig på intervjun?!?!?!

*TjingTjing*


Måndag!

Jag såg för (jag skäms) första gången fram emot lektionen med världens bästa florist ( my opinion!!) Kanske för att jag för första gången övertygade mig själv om att jag kan! Det kändes riktigt bra!
När jag kom hem så fixade jag lite med projektarbetet. Och nu ska jag bara fixa och trixa med loggboken och sedan är jag i bra ordning, nu ska vi bara välja skola och sen är projektarbete Hanna & Frida igång på riktigt!
Jag släppte också bomben för mor och Peter om att jag verkligen menar det här med au Pair. Dom blev lite chockade, men nu börjar bara min övertalnings fas. Men jag har bestämt mig, detta kommer bli mitt livs äventyr, och jag kommer inte ångra mig, no matter what!

Sen plockade jag undan och gjorde lite läxa med Albin och nu ska vi äta lite popcorn och sedan är det nattdags för dom.

Wow jag åhhh. bra jag får anmäla mig så jag vet att det är på G!
fick sista klartecknet från STS idag, på mina sista frågor, and it's looking good! =)

Nu ensam hemma och popcorn =)

I morgon är det möte på Milner så det blir bara halv dag i floristiken, lite synd då vi börjar med Parallellt nu som jag tycker är rätt kul. Men men.

trevlig vecka på er

*TjingTjing*

Fantastiskt snygg men...

Det abvildade sig fan i mej inte på fotona som togs. JÄVLAR! Elna hade ju dock en bra förklaring, " du äääär snygg bara det att kameran inte fattar det!"  Och jag ska lite på den + lägga till att den var lite dimmigt i huet. För det är sådant man får skylla på ;)

Nä men kvällen var trevlig. Dagen inte lika, men det får man väl skylla på sig själv för! Men lives goes on en dag i soffan är ju inte fel! Dock hade jag behövt börja på Sh uppgiften som ska in på fredag, en lång jävla hemuppgift som jag tänkt göra med Therese eller MM gjorde jag det, nej.

På Onsdag ska vi ju ner till Lund och kolla Juljobb, jäkla vad kul det hade varit om det blev jag! :) Fast hon skulle ju ha fler så om jag blev en av dom helt enkelt!!

Jag ska denna veckan anmäla mig till Au Pair. Så när jag väl pratat igenom det med Mor och Far (Peter) så ska jag göra det! Och så hoppas jag få sista mejlet från dom också så det inte blir några svårigheter!

I'm so excited, and I just can't hide it
I'm about to lose control and I think I like it


Ja Jag sitter här vid det dukade bordet och tittar ut och njuter när jag ser hur mörkt det blivit! kl är ju bara halv 8!  Åh i like it! Fick precis sms från mamma nu lämnar dom k-stad så om ett litet tag blir det att köra iväg och hämta dom! Åh jag har saknat dom små förädiska svinen
Nej nu ska jag spana runt på lite annat kul.

Och ja A och E kollar på något barnprogram givetvis från england, å denna underbara dialekt!! Tänk om man pratar så någon dag? Wiiee

*TjingTjing*

men det kliar!!!!

Åh mina ben gör mig galen!  Jag tror dom är torra och det är därför dom har börjat spela ut mig. Oftast brukar detta hända efter att jag duschat. Men inte nu!!

Åhh Jag vet att jag igentligen borde ut och röra på mig, men jag han en aning om att jag måste slänga mig i duschen och skrubba mina ben! men jag ville ju inte duscha nu! då måste jag sätta upp håret nu åh.. ja ni ser vilka problem jag har!

Jag har pratat mer med Au Pair byron (STS) och om allt går som jag vill ska jag skicka in ansökan så fort mamma och Peter kommer hem! =) Men då måste jag betala avgiften också, det enda man betalar faktiskt. Wow
Men jag har bestämt mig! Detta ska hända!

I kväll ska det bli dansa av in i dimman på Frida et Pontus 18 års partiie!

Nej nu MÅSTE Jag göra något med mina ben!!!

*TjingTjing*

Stolthet och fördom

Ja då har man sett den också. och givetvis har jag sett halva en gång till!
Men helt otroligt nog så somnade jag! Jag har sovit varje dag efter skolan denna veckan! Therese tar verkligen musten ur mig!
Ska bli super skönt med ledig dag i morgon.

Planerna är att handla med Therese och kanske åka till stan med Malin och fixa klart Hemligt uppdrag och efter det dra mot Broby och låta tatueraren kolla till tatueringen, men jag kan ju glädja alla er som bryr er att ruvorna är väck och den är helt slät och fin (Y)

Nu ska det bli kvälls kaffe med Therese och sedan kallar väl sängen.
Var och hämtade min bok på bokia idag... Bättre sent än aldrig va?
 Så den ska jag väl börja läsa så småningom...
sist jag var inne på Bokia och kollade efter åvanstående bok kom jag ju som sagt ut med boken vi läste i Sv A i 1
Så här såg omslaget ut på min bok nu:
 och såhär såg den ut när jag läste den i skolan:
 Jag tror jag tycker bäst om den sista varianten, den första verkar så mesig och det är en väldigt stark bok. Så ja sista tycker jag bäst om!


Nu blir det fika och kanske film(?)

*TjingTjing*

Sugen sugen sugen!!!

Åhh fick nyss ett sms från mamma et Peter ofc. Dom befinenr sig i England just nu ( de förädiska ******)
Men jag blev glatt överaskad när jag såg att jag fått svar från STS Au Pair. Wiiiee

Jag har nu tagit mig igenom bloggar och berättelser och åååååh Kan jag inte få åka nuuuuuu?!?!

Jag ska göra detta. Jag kan göra detta. Jag vill göra detta JAG SKA GÖRA DETTA!

Hon föreslog iaf att jag skulle skicka in ansökan runt årsskiftet. allt som allt ska det kosta 2900kr och då får man försäkringarna och flygresa tur och retur en veckas betald semester på 6 månader alltså 2 veckor på ett år.

Åh jag skulle vilja skicka in ansökan nu bara för att få se familjerna som söker!

Wow jag är helt uppe i varv!

>För då att gå från dröm till verklighet kanske?

I går hade vi då Heidi. Jag fick sådan beröm och det var riktigt kul att jobba. Jag blev nöjd med mitt arbete och jag kände att jag förstod vad hon menade när vi gick igenom mina arbete Stor tumme upp på det!

På em var det Eng b som gällde. Och vi var trötta redan innan så ni som känner mig och Frida och Linnéa som pricken över I:et kan ju förstå att det blev mycket (!!!) skratt.
Först när Läreren ställer sig och liksom inte vet hur hon ska uttrycka sig och säger " Hörde ni när han sa att han var en vampyr!!!!" ( en kille hävdade förra gången att han var vampyr, skum kille...)
Vi skrattar så att tårarna rinner, och lite senare när vi pratar om body language så skrattar vi åt något annat hon säger och under tiden säger hon " så ni inte står som många killar gör och raffsar runt" Hon drar ut byxorna stoppar ner handen och rör runt med handen, precis då öppnar vi ögonen och jag svär på att vi skrek av skratt hela klassen. Vi har verkligen en helt underbar lärare!

Idag så var det bara lite plock på floristiken. Jag tycker det var ett tag sedan vi gjorde något ordentligt med Monica. Jo just det vi gjorde beställningar till den årliga modevisningen i Kristianstad. Så jag och Frida åkte med Monica ( i hennes dö coola cabbe bubbla) och plockade fin fina rankor, som sedan blev fina höst rankor.

Ja vi gick igenom nästa projekt vilket blir parallellt. Ska bli skoj.

Nej nu ska jag antagligen se stolthet och fördommar med Thedese som kom och bytte av MM nyss :)

*TjingTjing*

Valvaka 2010

Jag brukar väl inte vara den som följer trender men tjo flöjt jag ska glo på valvakan!
Hoppas rätt parti vinner, men det gör väl alla;)

Var och röstade för första gången, och kände att jag kunde lyfta huvudet lite högre när jag lämnade fram mina kuvert.

Ja i fredags så var vi ju på Granada, Emma, Malin Sanni och jag.
Fy satan vad kul det var! Super trevligt. och vi ska deffinitivt, eller jag ska iaf dit fler gånger. Nästa gång är det Lasse Stefanz och de må bli fullt med folk men damn vi ska dit! och då har jag ju fått min fin fina klänning från L&B så den ska jag dansa runt i :)
6062Jag kan själv tycka den ser gräslig ut såhär, men jag får vara snäll mot mig själv och säga att den satt verkligen fint:) Fick iof ta en större strl. men den skulle inte skilja så mycket enligt måtttabellen ;)
Klänning Kardemumma, dom har alltid väldigt söta namn på kläderna.
Vill ni kan ni ju kika in på deras hemsida www.lingonochblabar.se

Nu fick jag ett fint litet samtal från Malin, vi ska valvaka tsm :) SÅ nu ska jag bege mig till Kyrkvägen

TjingTjing:)

Film beroende

Jag glömde ju skriva anledningen till att jag rynkade på näsan i mitt förra inlägg. Vi lyssnade på Robyn. Jag är inget jätte fän av henne... Men Frida är och jag hoppas hennes pappa hittar biljetter till henne!
 
Efter skolan så passade jag och Bambie på att besöka valstugorna, och prata lite. sen fick jag rusa till Tåget.
På bussen hem satt jag och Hanna och åt morötter, mycket gott :)

Väl hemma besökte jag Linnéa för att hämta min trippeltång, som vi kom fram till har varit där ungefär sedan jag köpte den :) Men i morgon ska Bambie trippla mitt hår för att sedan göra någon vacker frisyr så jag kan bli grann till kvällens bravader.
 Jag har sett The Duchess och Marie Antoinette fler gånger denna vecka än jag vågar erkänna! Men Damn dom e bra!

Tittar just nu på Debatten på TV 4. Men jag vet inte om det är något för mig. Jag blir ju bara arg! Jäkla motståndare till det JAG tycker!
När Björklund sa att ni säger att ni är arbetspartiet men ni vill inte ha en lärningsutb. Hur går det ihop?
Jag applåderade! Det han säger är ju sant ( Jag röstar INTE på Folkpartiet) Ungdommar i 17 års ålder är skoltrötta! Det verkar ju S inte fatta -.- SUCK på politiker!

Så nu blir det kaffe och debatt på tv, jag hoppas det är bullar som mamma hämtar i frysen nu!

Jag ser fram emot morgondagen!

P.s Nej det var en brio burk som låg i källaren MUMS!

*TjingTjing*

16/9-10


 Jag , Frida och Linnéa sitter med varsin laptop.
Jag med min egna ofc. Thomas hjälpte mig att ansluta till skolans nätverk. Tyvärr sitter vi i andra änden och ja...det är ju inte det bästa :P
Vi åkte tidigt till skolan för att rösta och sedan skulle vi sitta och göra ENG. Vi kom snabbt fram till att vi skulle jobba hemma så nu lyssnar vi på musik kollar bloggar och annat viktigt här i livet!

Nu lägger tyvärr internet av -.-

*TjingTjing*

Trix och fix

Ja sedan vi kom hem från restaurang besöket har jag försökt hålla tungan i munnen och fixat lite med den nya datorn =) Jag la över lite bilder och så, Har hunnit ladda ner Spotify, antivirus och så planerar jag att så fort som möjligt ladda ner VLC också. Så man kan glossa på film när man reser etc.

Har gjort lite mappar och så. Men jag kan fortfarande inte hitta knappen där man byter bakgrundsbild! Helskumt!
Besides that I love it!

Ja där kom det in lite engelska också ja. Lämnade in the short story idag och ja.. läskig var den väl inte precis men det var nog rätt bra engelska i den. Glosorna gick strålande och jag missade bara en.
 Och så här fint var det i går morse... Det är jobbigt utav bara hel-ete att gå upp, men att stå där på vägen, känna lastbilarnas sug när dom kör förbi, vinka på de man känner. kolla på den fina soluppgången, eller ja den har ju inte gått upp ännu men men. Men jag tycker om det, morgonen börjar bra på det sättet (Y)
Oj då, jag svor att jag inte skulle stanna uppe längre än till 10 nu är hon 59 :S

Ops.... :S
Kan man inte stanna tiden?

*TjingTjing*

Är helt nöjd :)

Min fina nya lilla dator :)
Hoppas du bjuder på många härliga stunder ;)

NU ska man klä upp sig för vi ska minsan ut och äta!!

*TjingTjing*

1700-talet

Wow. jag ska försöka skriva vad jag har på hjärnan, även om det är mitt i natten -.-

När jag kom hem fann jag mig återigen sittandes framför datorn och läsa om Marie Antoinette och Georgina Spencer. Wow asså vilka kvinnor. Filmerna är outstanding, jag kan verkligen se dom om och om igen!

Jag suger åt mig all fakta som en svamp. och kan sedan sitta och prata om det, tyvärr tror jag inte att mina åhörare är lika intresserade.

Fan att jag inte kunde läsa Historia....!!!!!!!!

Något som jag precis upptäckt är följande:

Vi tar det från början. Marie Antoinette gifte sig med Ludvig XVI  ( 16) Men har som alla visste om ett förhållande längre fram med den svenska Greven Axel Von Fersen. Kul att Sverige kunde bidra med något under den Franska revolutionen, njutning åt Frankrikes drottning ;) Det är ju även han som försöker rädda kunga familjen men det misslyckas ju och alla avrättades.
I alla fall. Georgina Spencer  gifte sig måndagen den 6 juni 1774, dagen före sin sjuttonde födelsedag, med William Cavendish, 5th Duke of Devonshire. Deras äktenskap var inte det bästa och även fast Georgina eller G som hon kallades försöker blunda för hennes makes ständiga otrohetsaffärer så är hon inte lycklig.
Hon träffar Elizabeth Foster eller Bess som hon kallades av de närmsta. Bess blir hennes närmsta vän.
Tills den dagen hon upptäcker att hennes make även satt klorna i henne. Bess förklara att hon gjorde det endast för att det var hennes sista utväg. William var av så pass hög rang att han kunde få henne att återse hennes söner. ( i filmen påstås hon ha 3 söner, enligt fakta jag hittat har hon 2 söner och en dotter  som avled 8 dagar gammal med sin FD make John Thomas Foster)
Georgina föreslår då ett avtal, dom kan fortsätta ha sin relation om hon får träfffa Charles grey. Som hon är djupt förälskad i. Givetvis är detta inte påtal och William nekar henne. Han skickar iväg henne ut på landet där hon föder sitt 4 barn, dock Mr. Grey's barn Eliza.  Sedan tidigare hade Georgina med sin make 2 döttrar och en son, men hon uppfostrade även Williams dotter, som föddes av en piga som dog.
Hon besökta Eliza många gånger innan hon dog i leverskador 48 år gammal. Eliza som växte upp hos familjen grey söpte sin äldsta dotter till Georgina.
Prinsessan Diana är i rakt nedstigande led släkting med Georgina. ( Hur häftigt är inte de)
Så till poängen, Georgina var en av Marie Antoinettes favoriter, enligt min åsikt var dom mycket lika. båda hade ett stort intresse för fester, spelande och modet. Bess, Georginas bäste vän hade också ett förhållande med den svenska Axel Von Fersen.

Wow vilken liten hingst vi avlat här i Sverige, rände runt i både England och Paris och hade kul!

återigen wow. jag hade kunnat sitta i timmar och läsa. Hittade sidor där man kan köpa 1700-tals klänningar ( jag svimmade nästan) och en sida med fakta och böcker och WOW WOW WOW

Nu får jag nog asa mitt as till sängen, i morgon så ska man träffa konfirmanderna... önska mig lycka till ;)

georgiana cavendish
Marie Antoinette
Hans Axel von Fersen2.jpg Axel von Fersen


( bilder och fakta har jag hittat hos slottsfrun.se deffinitvit värd ett besök!! och wikipedia)

*TjingTjing*


Party it is;)

dsc03144 (MMS)

Party it is;)


Bara en liten stund

Åh jag kan inte släppa låten alls! Jag skrev om den för ett par inlägg sedan.
JAG BEHÖVER DEN LÅTEN!!!!!

Veckan har gått otroligt fort, detta trotts det faktum att Bambie varit 1000mil bort.  Kroatien...

På väg till skolan idag diskuterade jag och Malin framtida tatueringar. (Mormor titta bort nu :P)

Vi var båda överens om att man inte bara ska tatuera sig hipp som happ utan fundera ut något man kan leva med resten av sitt liv, och att den ska betyda något. Man behöver ju inte säga det rakt ut, men att man själv vet vet vad den står för.

Jag ska prata med Denis som gjorde min ( inte nu utan längre fram.... Money Money Money!!!) Om det här med att tatuera i svanken, Vissa ställen på ryggen är ju känsligare än andra. Epidural- bedövning ( stavning?) kan man få nekat om man har tatueringen på fel ställe. och det tycker jag är lite korkat.
Men annars är jag rätt inne på att tatuera texten Tutto a te mi guida i svanken då.

Texten betyder Allt leder mig till dig  Och detta var ingraverat på de ända smycket Marie Antionette bar under sin fängelsetid innan hon blev avrättad. Marie var en väldigt stark person, och filme har verkligen satt sina spår i mig, jag kan se den om och om igen!
Och så ren fakta jag är född i fel århundrade!
Nu ska vi förska få conection med Pidde sedan ska vi äta Kina mat och ikväll bär det av på trevligheter
Ha en mycket trevlig Fredagkväll!

*TjingTjing*


OJ oj oj händelserik dag!

Ja man började då egentligen tolv men redan kl 8 ringde klockan och jag skuttade upp, gjorde toasts och kollade lite på spy kids ( den nya filmen som nu rullar om och om igen här hemma)
vid 9 körde jag till Malin och plockade upp henne innan det bar av till Broby, där vi mötte Sanni sedan gick vi in...
Och ut kom vi med.... 2 st tatueringar. Malin en super fin sträckkod på handleden med sitt personnr. Och jag med 14 st stjärnor!

Nej det är inte så illa som det låter! Jag bjuder på en bild

Oh jag e fett nöjd =)

Nu ska jag försöka kolla på film, annars somnar jag nog rätt fort i min goa säng!

*TjingTjing*

Hur går det här ihop?

Hur kan man var ensam på kristianstads största skola?
Men så är fallet. Då alla antingen är i Kroatien eller är sjuka så fick jag själv befinna mig på eng i morse. Eller ja Helena var ju cokså där förstås.
Men nu har alla gått till fe som börjar 20 i tio och nästa lektion för mig börjar 11,10
Gud vad jag älskar att gå upp kl 5!
Usch, kanske ska kolla lite i böckerna nu när man står här i florist hörnan och deckar...?

Läste föresten lite upprörande saker på Fb nyss.

Jag är inte för ett regeringsskifte. Och igentligen, om man tänker på de borde ju inte de som arbetar på företag där dom trivs med sina chefer vara det heller! Vänstern vill inte att man ska ha egna företag, staten ska äga dom.
Sen såg jag en tjej som hade skrivit att hon tyckte de rödgröna var bättre för det hade inte alls blivit lättare att strata eget som Reinfeldt lovat
Men öppna ögonen för tusan!!

Det har varit dåligt med pengar i hela världen!!!! Folk har inte lust att lägga ut pengar på saker längre! Inte lika mycket i alla fall! Förstå det!

Alla får ha sin åsikt, absolut men man behöver ju inte skjuta sig själv i foten för det?!?!

Haha John jag skrattade lagom åt din kommentar

*TjingTjng*


Fotboll och tatuerings tankar

Ja här sitter man nu i soffan, har varit och gått min lilla forsis. Och märkte att när jag går där och lyssnar på min "ryck upp dig" lista så ler jag stort för första gången på länge känns det som. Skönt!

Ja Sverige leder ju med 3-0 och har en utvisad. Så jag tog mig friheten att spåna vidare på dagens samtalsämne Tatueringar.
Jag hade som sagt tid i Spanien, men avbokade då, eftersom jag inte var 100. Det var absolut den tatueringen jag ville göra, men nej jag var väl inte redo.
 
Under dagens samtal så blev jag mer och mer sugen, har varit det egentligen sedan jag tog de tre nya hålen i öronen.

Ja min tanke är då att göra en lite stjärna inte ifylld utan bara linjer,och är det sedan så att man nu får den här måååååste göra fler tatueringar Så kan jag ju bara utveckla den.

Tanken är att den ska sitta bakom mitt högra öra.

så en sådanhär stjärna fast mindreOch vill man kan man sedan bygga ut den som Rihanna, men mindre stjärnor i mängd
 Jag ska ju dock INTE ha något på ryggen!

NU måste jag hämta Virran

Jag ska iaf följa med Malin och Sanni till tatueraren. Sedan i morgon ska jag om allt går enligt planerna följa med MM och MF och prova bil c30   :D

*TjingTjing*


7/9-2010

Wow, det är september! Så underbart, nu ska jag bara införskaffa mig de röda conversen en härlig höstjacka och sedan ska jag kasta med mitt röda hår =)

Mmm. ögongodis!
Men det får antagligen vänta för det verkar som om jag e på väg att avsluta dealen KÖPA DATOR!
I kind of like it! Väger ingeting, inbyggd kamera, driftstid på 9,5 h.
Och den blir inte varm! Ohhh I like it. Blir antagligen blå, eftersom lila inte verkar finnas...
gallery_left

Dagen har varit riktigt bra!
Känns skönt, känns som om  det var ett tag sedan jag tyckte det var riktigt kul på floristiken!

Vi gjorde lite små saker, sen kollade vi på film från 1997 då Heidi vann yrkes VM. Jag fick riktiga rysningar när dom sa att Sverige vann, fast jag redan viste om det!

Efter det skulle vi göra två helst tre småarbete. Det blev en paketdekoration, en flaskdekoration och tillslut en näbbkorg. Mycket söta. Blev nöjd med alltihopa.

Men som ni kanske förstår så kan man inte köra till köskolan och ge en näbbkorg... -.-

Så det får bli en annan dag.

Nu ska jag nog bege mig ut och gå forsarundan, sedan ska det pluggas lite för Eng i morgon och har jag tur ska jag sedan se Vampyrer suger med bror min =) Kvällen verkar lovande!

 

*TjingTjing*


Helgen

Ja det blev ingen boxning, när jag kom ner med kläderna jag tänkte hoppa i ( okej kanske inte hoppa då..) så tittar mamma på mig och frågar " Vart ska du?"  ÖH...? Vaddå slap in the face?!

Pucko mor! tjata inte en hel vecka om att det är så kul och detta ska du följa med på osv. Så när jag ska gå säger du att det inte går jag har ju ingen att boxas mot.... Hmmm

Jag sprang en runda runt Najsum Indina och kände mig duktig som få, käkade ett äpple när jag kom hem och sedan efter duschen så har jag suttit fint och skrivit min utvärdering till Körskolan.

Så den ska jag försöka lämna i morgon, hopps vi får ta hem det vi gör på floristiken i morgon :) Så jag jag överraska dom små liven på TS!

Helgen har omfattat så mycket. Ett tag trodde jag att jag skulle gå i sönder, det gjorde så ont. Nu är det bra, eller inte helt det tror jag ju inte förstås. Men bättre än jag trodde det skulle vara efter så kort tid deffinitivt. Har till och med börjat se det från olika hål. Vaddå vuxenpoäng!

Det har städats i Drängkammaren också, mest Mamma så klart som alltid ( vad skulle vi göra utan dig mor?) Jag rensade bland mina saker och som alltid så gick mesta dels av tiden åt att titta igenom allt. läsa igenom berättelser man skrev på lågstadiet. Helt otroligt, vilken fantasi man hade!
När  man hittar foto tekningar mm som man gjort så kan jag se dom hängandes på väggar i mitt eget boende!
Åh kan jag inte få jobb så jag kan få flytta nu!

Och så fixade jag ju då med datorn, nu kan jag äntligen skriva ut igen Tack Bo och förhoppningsvis kommer jag införskaffa mig en lite dator, en liten gullig typ att ha i handväskan.
Tro för allt i världen inte att jag kommer blogga mer för det lär jag ju inte göra om jag säger det, istället kör vi på facebook! ;)

Och när jag städade hittade jag fodralet ( givetvis inte skivan) till MGP. Junior 2002.
Jag kollade igenom och såg min favorit, jag kunde nästa texten utantill fortfarande efter 8 år!

Snälla stanna ett tag
Vi behöver inte sova en endaste blund


Så var det dags igen
Som så många gånger förr
Ja ännu en gång
Så står du utanför min dörr

Så det är en sak jag måste våga
Att fråga
Kan du inte stanna kvar hos mej?
När jag ber dej

Snälla stanna ett tag
I alla fall tills natt blir dag
Bara en liten stund
Vi behöver inte sova alls
Snälla stanna ett tag
I alla fall tills natt blir dag
Bara en liten stund
Vi behöver inte sova en endaste blund

Så har det hänt igen
Du sitter framför mej så tyst
Och flera timmar har gått
Utan att jag blivit kysst

Så det är en sak jag måste våga
Att fråga
Kan du inte kyssa mej?
Åh jag ber dej

Snälla stanna ett tag
I alla fall tills natt blir dag
Bara en liten stund
Vi behöver inte sova alls
Snälla stanna ett tag
I alla fall tills natt blir dag
Bara en liten stund
Vi behöver inte sova en endaste blund

Du behöver inte vara så blyg (Aaah aaaah)
Jag vet att du har tittat på mej i smyg (Du har tittat på mej i smyg)

Så kom lite närmre (Så kom lite närmre)
Så jag kan känna din värme (Så jag kan känna din värme)

Kan du inte alltid vara min?
Nu och för evigt

Så ska jag alltid vara din

Snälla stanna ett tag
I alla fall tills natt blir dag
Bara en liten stund
Vi behöver inte sova alls
Snälla stanna ett tag
I alla fall tills natt blir dag
Bara en liten stund
Vi behöver inte sova en endaste blund

Givetvis kan man inte ladda ner den *host* menar låna hem den. Lyckas någon så får ni Gäääääärna ta kontakt.

Nu ska jag lä lite engelska innan det är dags för sängen :)

 

*TjingTjing*


bra start på veckan

Ledig... skönt. hade ställt klockan på halv 9 för att gå upp och gå en runda, städa laga frukost och sedan kunna slappa. Ungefär såhär blev min dag:

-Gick upp halv 10 städade, körde och köpte bajcon gjorde brunch låg i soffan till mamma kom hem.

Men dagen har väl inte varit helt värdelös. Ska följa med mamma på boxning halv 8. Vi får se hur det blir :S

Eftersom Zumban inte var så br igår. Jäkla vad folk där var! hoppas dom försvinner till på onsdag ;)

Och så har jag bett vår data nisse att kolla priser på netbooks till mig (Y)

Nu är klockan redan 7 upptäckte jag ops... måste kila!

*TjingTjing*

Brunch ägg bajcon spagetti grillad kycklin...

dsc03135 (MMS)

Brunch ägg bajcon spagetti grillad kyckling vitlöks bröd och cola. Jag kräver applåder efter denna kraft ansträngning!;)


OJ OJ

Jag sitter och lär mig texten till Celiné Dion I met an angel och Frondas Rullar fram. Men det låter väl begripligt?
Och så gjorde jag äntligen valkompassen! Har ni gjort den? klicka bara in på svt.se och sedan val 2010 s står där STOR valkompassen 2010

Jag trodde inte de rödgröna skulle få så mycket. IllaNu ska jag byta om för Zumban lyssna på min "upp med humöret skiva" och köra =)

*TjingTjing*

Jag önskar...

...att jag vore en sådan bra skrivare att jag kunde förmedla smärtan... Det kan jag inte, jag e duktig på att gömma den, om inte minst för mig själv, och sedan skojjar jag bort den med ironi   -.- Jag i ett nötskal.

Jag är fortfarande i chocktillstånd. Fast det kanske man inte ska kalla det, kräkzoonen? Ja det låter bättre, för det känns så. Det är så fel och det ja, jag får inte grepp, hur när var? VA?!

usch, jag vet varken ut eller in. Jag ska göra det där jäkla arrangemanget nu sedan ska jag ut och gå, och i eftermiddag drr Zumban igång igen =) Wiiiee

Döskönt.

veckan som kommer ser bra ut, ledig på måndag, ingen kör på torsdag, dock ska jag börja med mina konfirmander på söndag, the very same dag som Frida fyller 18!

Nu måste jag dra tummarna ur röven (tyvärr) ha de!

*TjingTjing*


No Hapy ending

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.

Wake up in the morning, stumble on my life
Can't get no love without sacrifice
If anything should happen, I guess I wish you well
A little bit of heaven, but a little bit of hell

This is the hardest story that I've ever told
No hope, or love, or glory
Happy endings gone forever more
I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' every day

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
Then live the rest of our life,
But not together.

2 o'clock in the morning, something's on my mind
Can't get no rest; keep walkin' around
If I pretend that nothin' ever went wrong, I can get to my sleep
I can think that we just carried on

This is the hardest story that I've ever told
No hope, or love, or glory
Happy endings gone forever more
I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' every day

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
Then live the rest of our life,
But not together.

A Little bit of love, little bit of love
Little bit of love, little bit of love[repeat]

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
To live the rest of our life,
But not together.


Nej Nej NEJ!

Det här skulle inte inte hända, hur fan blev det såhär?

Igår blåste jag totalt av alla planer jag hade, Men jag kunde inte sitta hemma, inte en kväll till pga. dig
Jag drog till Fene, pratade lite innan jag körde hem och la mig.

Jag stod och förbannade mig själv, jag hade sminkat mig i en halv evighet ( kändes det som) också skulle allt rinna bort, FAN HELLER! Så jag stod och andades, in ut in ut om och om igen ( finns det inte en låt som går så?)

Idag var jag en trevlig medborgare och körde Jimmy till Fårabäck. och bestämde mig sedan för att köra om kristianstad hem och äta på MC tog mc drive  och körde sedan till Österslövs parkeringsficka för att äta där.
Väl där åt jag några pommes konstaterade mängden av kvarlevande insekter ringde ett samtal och slängde mig sedan i bilen vansinig, och fy fan vad jag bölade ÄNTLIGEN
Jag hulkade och skrek smärta allt fy fan, äcklad(?) hur fan blev det så här. Sen lyssnade jag på mig själv och kom fram till att det lät ju fruktansvärt illa. Det hjälpte dock inte utan jag grät grät och grät. Hela vägen till mormor. Där åt jag min mat och pratade om allt annat. skönt.

Nu är jag hemma och ska snart göra mig iordning för ikväll ska det partayas!

FY FAN

*TjingTjing*


Musik från bilen en rast plats mc mat ocks...

dsc03134 (MMS)

Musik från bilen en rast plats mc mat också jag, inte helt fel


Suffer in silence...

Vem var det som sa att kärlek är något possitivt, för egentligen är du ju bara väntan och ja annat skit.
Antingen är man kär och så har man hittat en som man är tillsammans med osv. Då ska man vara nervös över att denne kanske är otrogen, eller så är man nördligt ( nytt ord) kär i en som inte har den blekaste aning och inte bryr sig. Då blir man arg på sig själv för att man inte vågar säga något.
Det kan också vara så att man är löjligt förälskad i någon trotts all skit och att man kanske rent av blundar för den, även om hjärnan skriker nej så vrålar hjärtat JA!
Varför vinner då alltid hjärtat?

I alla fall är det så med mig. Jag vet ju inte hur det är med er.

Jag tror på kärlek det är inte det ( Wow här sitter man och låter som en 100 åring som levt hela sitt liv och kan allt) Jag vet att jag bara e 18 och man ska leva livet osv osv. BULLSHIT! Ska man bli ignorerad sårad utnyttjad och allt annat hemskt för det? Jag tycker det är fel att skylla på åldern i detta sammanhang, Vist kan inte ett förhållande i åk. 1 gämföras med ett förhållande man har när man är 20. Men från 15 och uppåt kan man nog faktiskt tycka att dom börjar likna varandra. Jag tycker ändå att dessa jäkla förlovningar hit och dit har blivit för mycket, det har liksom tappat sin betydelse.
Så här står det om Förlovning på wikipedia:

Förlovning är ett tillkännagivande av att en parrelation avser att leda till äktenskap eller registrerat partnerskap. Efter att ena partnern friat till den andre, och denne svarat ja, är paret förlovade fram till dess att vigseln eller registreringen har fullbordats. Av tradition växlar man vid förlovning förlovningsringar. Förlovning kan firas som en familjehögtid.
I en förlovningsannons i en tidning skrivs enligt tradition kvinnans namn före mannens (medan det omvända är det sedvanliga vid vigsel). När paret har förlovat sig, är kvinnan mannens fästmö och mannen är kvinnans fästman. Dialektala varianter av dessa beteckningar har funnits, till exempel havett från västra Blekinge för fästman.
Förlovningen har, till skillnad från trolovningen, aldrig varit rättsligt bindande.
Förr i tiden var det tradition att förlovningen högst skulle vara ett år, innan man gifte sig. Idag förekommer det att man bara förlovar sig utan att gifta sig överhuvudtaget. Likaså förekommer det att man gifter sig på en gång utan att först tillkännage förlovning.

(citat; Wikipedia)

Hallå vet ens den yngre generationen om detta? Nej skulle inte tro det.

Men så till vändpunkten, ibland vill alla. Ja jag vågar mig på att skriva alla gammal som ung torr som våt lång som kort, alla vill någon gång bara få krypa in i någons famn..
 Alla...

Man klarar sig själv. Jag vet eller är överygad om att jag klarar mig själv, sitta hemma tända lite ljus och läsa en bok eller spela riktigt dålig musik för högt är inget jag är rädd för. Det tror jag inte andra heller är. Kanske är det just orden för evigt som skrämer dem liksom mig?

Kan man bli bildberoende? Jag var det innan, jag kunde kolla på bilder om och om igen, alltid med samma motiv,
Du

Men efter ett tag slutade väl jag att tro, tro på att bilderna skulle vakna till liv, eller att jag precis som i den där videon skulle bli indragen och få vara med, vara med dig.
För någon dag sedan, givetvis en riktigt värdelös da jävel Så fick jag se den, den nya. wow knivar kan sticka till två gånger oh ja... Och eftersom det var en värdelös da jävel grät jag givetvis, nu tänkte jag HA HA nu kommer det nu kan jag gråta mig till söms och i morgon är allt bra. Jo så blev det, men den där spärren som ska släppa och tårarna bara forsa släpptes aldrig, och vist kände jag mig bättre på morgonen, men sen kom bilden, meningen och pang så var man medveten om det verkliga livet igen.

aj aj aj aj aj aj aj

Ska man inte lära sig första gången? Så att andra ska bli mindre smärtsam och man kan rätta till alla fel. Jag trodde jag rättade till dem, men folks här kommer en nyhet, det hjälper inte!!!
Och det att man klarar mer, BULLSHIT! inte sant för fem öre! ( och då har vi ändå avskaffat 50 öringarna idag!)
Finns det inget program där dom svara på dessa frågor?
Kanske var det mer på riktigt denna gången? Eller i alla fall för mig?

Jag har alltid undrat hur man kan vara otrogen, liksom har man inget vett i kroppen alls? Att vara otrogen och inte säga något till någon av personerna är riktigt illa. Den enna vet inte om frugan och frugan vet inte om den andra.

Men att vara otrogen och den tredje personen vet, hur klara den det? Antagligen har ju mittpersonen inget problem med det, hur klarar man det?

Men vad gör man, hur ska man reagera om man får veta senare att man är den tredje personen, är det på gott eller ont?

Usch är det så här att bli vuxen? fast ja detta hände ju innan, men ändå! 
NU ska jag snart lägga mig och sooooova i morgon blir det föreläsning mellan 10 och 12 efter det blir det hemligt uppdrag och sedan ska jag strosa på stan till 15.00 ca innan jag beger mig mot frisören. PÅ kvällen blir det Norje =)
Och på lördag god damn it ska vi suba till Sme'ns igen ;)

Hoppas ni inte somnade under läsningen, och stvfelen dycker upp på ett eller annat ställe ... jag ser det som en accesoar jag inte kan ta av ;)

*TjingTjing*


Mitt internet slutade att fungera.

Phu.. det känns bra att h en ärlig anledning till att jg inte bloggat. Mitt internet dog ju som sagt under sommaren. Och idag TADADADAAAM har jag fått tillbaka det. Bättre sent än aldrig -.-

Det visade sig att mitt mobila-bredband hade dött. Hur kan det bara dö så där? Så nu har jag en jätte liten, jag menar verkligen jätte liten sak i mitt usb uttag. Gulligt värre. Nackdelen är ju dock att jag bara kan ha datorn där jag har tillgång till trådlöst internet. Vilket är lite synd.
Mitt tagentbord är också lite smått segt, hade gärna haft en ny dator nu. Men pengar växer inte på träd, och om det gör det så hittar jag inte dom i alla fall.

Vad har hänt sedan sist? Bland annat har jag fyllt 18. Jag klarade körkortet på första försöket
 
Såg nyss en jätte fin mening på en annan blogg, när jag sökte på körkort.
"Ibland är en dröm det finaste man kan ha."

Finte de, Mer hmm....
Mitt hjärta har krossats, eller nej inte riktigt men det är lite brutalt att skriva så. Jag tror att jag har en magnet som drar mig till fel, eller så är killar helt enkelt as. Det kan ju vara vilket som.

Vi var på Elmia som ni kanske såg, kvällen innan så var jag Malin, Sanni och Julia ute och svängde på de lurviga som du skulle sagt. Jag körde, men vi var först på Biljard sedan styrde vi stegen mot Banken, eller Bånken som det nu heter, skitlöjligt -.-  Så vi var inte hemma förrens kl 3. halv 6 väckte mamma mig, nu ska vi åka.
Jag var inte på mitt bästa humör kan jag ju säga.
Men vi hade en trevlig dag på Elmia och sedan på kvällen blev det kräftskiva hos Malin & co Och i söndags var det kalas i Yngsjö trevligt trevligt.
Nu ska jag ta igen lite tid med min återuppstådda dator sedan ska det galas=)

*TjingTjing*

 


Fryser röven av mig! Höst jacka, ja vårjac...

dsc03133 (MMS)

Fryser röven av mig! Höst jacka, ja vårjackan jag köpte i 8 ska få vila!