fars dag.

För mig är Far och pappa två helt skilda ord. kanske för att Far aldrig använts av mig muntligt. tjaa förutom när jag lekte då, lekte aldrig i real tid utan minst 100 år tillbaka i tiden, på med mammas korsett ( i hemlighet) från hennes bröllop och far användes så ibland. 
 
Pappa har alltid varit det rätta för mig, lika så mamma även om mor används betydligt oftare.
där emot har jag en Far. Far = Christer.
John och hans syskon använder bara Far och mor. en gång sa John morsan. Men jag sneglade bara att sa att han skulle sluta stegra sig sådär...
Eftersom Far inte legat i mitt vokabulär blir det istället som ett namn för mig, därav den stora bokstaven. 
En och två gånger har jag sagt Far när det pratats om just Chrille.
Och det har aldrig känts fel, eftersom jag inte assosierar det med pappa. ( Fan vad mycket krångliga ord jag drar till med idag, impade??)
 
Ni kan kanske gissa att farsdag då ha spenderats med just min Far. Vi har ätit älg och glass. Inte just i den kombon, men i den ordningen. Alla kidsen Petersson och så Jag och Juleljuset. Vickan kom när det nalkades glass och om hon var välkommen.
Allra gladast blir jag nästan när hon kommer i min klänning. Den jag köpt till henne, aaahh så fin hon är i den. Klart hon är fin i allt, men lite extra i den och min livmoder skjuter ut tre extra ägg vid blåtta åsynen!! Vacker.
 
Idag snackade vi historia. Hon frågade vad man använde an påskfjäder till som hon hittat. Jag förklarade att man brukar sätta den på pinnar till påsk för att ha fint.
Jag vill ha den i håret, sa hon. Och vips var vi tillbaka på 20-30-talet och gick igenom modet. Älskar historia!!
 
 
Igår firade vi Otto...Halv sex kröp jag ned under täcket igen. Och då hade jag hunnit med en del. Dels målat mina naglar i form av fotbollstema. Liverpool och Malmö FF. Kommer INTE hände igen.... Men Otto var givetvis värd det! Mot slutet när endast eliten stod på sig bjöd Dj Dempa på lapdance, och även om inte jag fick motta den var jag lyckligaste på stället!!
Gb bjöd givetvis på näsflöjt när vi alla stämde in i MIo min Mio för födelsedagsbarnet. Fattig bondräng och jag är en jävel på kärlek hann vi också med.
 
Jag har utökat min rutin om dagarna. Varje dag sjunger jag igenom tre låtar. Först Roar med Katy Perry, sedan I'm on top of the world, och tillsist Mr Big med To be with you. Jag läser noga textent ill melodierna för att övertyga mig själv.
Måste det. Jag är bra.
För just nu är inte det min första tanke när jag vaknar, hell no.
Att inte ha ett jobb är dötrisst. Jag har sådan ångest och jag blir så väldigt otrevlig eftersom jag redan vid middag är så understimmulerad. John får ta skit som inte han ska ta, och det är tråkigt. Jag förklarar att det inte är hans fel. Men känner mig ändå kass när jag skriker att han är kass.
Bara idag målade jag om naglarna tre gånger. Visst jag var inte helt nöjd första gången, men det var ändå brukbart.
 
I veckan gjorde jag en efterrätt från halv åtta hos mig, tyvärr kunde inte Helge komma... Men vet att han hemskt gärna ville! 
Passionsdröm hette det. galet gott
prova!

Passionsdröm

Godkväll Människor.

Det är onsdag och TV4 har gjort som plikt och serverat bonde söker fru till oss. Även om jag inte tror det blir bättre tv än när de filman en man i en Box som kräks av kissdoften, var jag nöjd med kvällens avsnitt.
Till avsnittet bjöd husmor ( jag.... Sluta skratta mamma!!) min man på passionsdröm.
Något jag sett på halv 8 hos mig för någon vecka sedan. Liksom passionsfrukt, vad kan gå fel där?

Cheesecake
2 ägg, separerade i gulor och vitor 
100 g cream cheese 
1 dl strösocker 
1 dl vispgrädde 
2 passionsfrukter 
1 mogen mango 
2 dl Start müsli 

Där hat ni ingredienserna. Plus en hallonsås upptill. Jag tog bort sås och serverade bara hallon. 
Det var väldigt gott!!!
Dock ska jag nog dra ner portionerna lite till nästa servering...

Eller inte. Innan drömmen intogs hade jag tryckt i mig en macka en bit morotskaka och så kvällsmat i form av fiskpinnar och potatismos. Allt inom loppet av två timmar.... Fikan innan kvällsmaten stod dbk mötet för. 

Anledningen till att jag skriver är ni. Jag vet ju att jag är er humorbank och vill därför dela med mig av bilder jag observerat.Detta händer john varje kväll..... Jag har aldrig vaknat av kon.. Herre Gud jag har stirrat på denna bilden så många gånger och alltid tänkt gris. Men det är ju en ko. Det ser ni ju!!

Där emot har jag vaknat av en häst. True story!
För någon vecka sedan drömde jag att jag låg i min säng, och runt i vårt sovrum galloperade en häst. Runt runt, tillslut början den springa upp på väggarna och tillslut springer den uppe i taket. Och jag tänker Hallå! En häst väger mycket den kommer trilla rakt ner på mig, och så slänger jag av mig täcket och springer in i min lilla sminkhörna.
När jag vaknar står jag i den hörnan och stirrar rakt in i spegeln. Ingen rolig syn att vakna upp till vill jag lova. Något skakis kunde jag gå tillbaka till min säng, nöjd med att ha undansluppit att få en häst i ögat samt att för första gången gått i sömnen!
I Wanna go there! Yay yay yay!

Okej har ni skrattat?
Fnittrat då? 
Okej va sura då... Vad bryr jag mig ?

Idag hat jag pratat med mormor. Även om vi turas om att ringa så står jag ofta på maxi under våra samtal. Herre Gud vad de väggarna fått höra, för att inte tala om de anställda !!!

Igår såg jag Manchester ge bort två poäng. Det ska vara tre inte ett. Fellaini tog två gula och fick se rött i 90. Men han E ju bara hår den... Jag såg också rött medanns john såg svart då han sov. Jävla United, spela eller skjut!!

Förresten går det bra för mina lack bilder! 80 följare! Jag blir så glad varje gång någon följer mig eller gillar mina bilder! Framför allt blir jag glad när jag ser att jag utvecklas! Funderar på att göra om någon av de manikyrerna jag gjorde i början för att visa Hur bra. Men kan bara dumt att skryta.....

Här har ni en bild på mig och EB. Jag är väldigt nöjd med mig själv här. EB är ju alltid fin så jag låter henne få vara där.
Men som jag ser ut här vill jag uppfattas, trevlig. Jag tycker jag ser trevlig ut, kanske till och med vacker. Ibland över jag på att le i spegeln, ibland tycker jag att det blir bra och jag känner mig fin. När jag sedan ser bilderna ser jag aldrig ut som i badrumsspeglen... 
Men här lyckas jag nog. Det känns bra. 

Jag gillar mig