Du å jag Harry!


Jag å Harry slappar i soffan och kollar in Chelsea vs Arsenal. Mitt hjärta klappar ju för blått här, Harry är ju rätt röd så jag vet inte. Dömmer inte. Så länge han inte röstar rött är det lugnt. ;) 

Jp sover i fåtöljen sedan två timmar och 45 minuter. Alltså sedan klockan 20.00
Undra vad de gör på de där mötena han sitter i egentligen? 

Har varit så galet sugen på någon chokladbakelse sedan jag förra veckan såg Miranda ( i sex and the city ) äta en chokladkaka... Idag bakade jag chokladmuffins. De blev kladdiga invärtes men efter att ha bakat dem släppte suget... Åt en ändå medans de var varma. De smakade bra. Är ingen sucker för choklad alltså.. John har ätit tre.

God natt

Ps1 Jimmy Durmaz gillade min bild på instagram där jag målat MFF naglar. Inget fan av MFF eller Durmaz. Men gillar en landslagsspelare din bild blir man glad gladare gladast!

Ds

Ps2 ja det är Harry som tar bilden. 
Ds

Funderingar

Tjenare


Idag är det onsdag... Jag har målat halloween naglar och det tog sin lilla tid... Fan vad lång tid det ska ta att torka då! Kan ju inte slänga på snabbtorkande när jag dekorerar för då blir inte mina raka linjer så raka utan mest suddiga... 

Jag läste idag att Jonathan Ericsson som spelar i NHL blivit pappa och ska döpa det lilla flickebarnet till Liv. Efter sin goda vän Stefan Liv. Så fint!! 


I helgen var jag på älgfest. Ovanför ser ni bild på mina naglar... Mycket nöjd faktiskt!  Och den är nog den ända ni får. Slutet sällskap ni vet! ;)

jag skrattade också! Oh yes jag skrattad, åh jag älskar det! Älskar att sitta och knipa med eh ja ni vet för att inte kissa på mig, ha munnen vidöppen och försöka kipa efter luft genom näsan samtidigt som jag flaxar med armarna som en efterbliven säl! LOVE IT!!

Nu till helgen ska jag hoppa in i rollen som bordell mama och ha koll på mina små tyrolerflickor och tyrolerpojkar på en oktoberfest! 

Nu ska ni få lite pics spm antingen fått min läpp att skratta eller min hjärna att vibrerar! 

Väntar fortfarande....

Älskar Lilo! Har ni sett filmen? Gör det hon har en skön inställning. Cool brud!!

Denna bilden fick john att se bröllop på världskartan någon gång i framtiden... Jag, skrattade mest...

Lagom är alltid bäst...
Min nya idol i think!


Al bundy är nog också min idol. Pessimisten i mig hjular!

Mitt typ av spel..

Min inställning
Detta vill jag nog göra... Hehe cool dudeOch jag är glad att jag inte är henne.

Detta vill jag göra någongång gång. 
Och för er som inte fattar, sök på vanilla ICE på youtube.


Illusion. Cool bild, tåls att tänka på

Och till sist en viktig bild. Läs begrunda.. Jag tror det är viktigt!


På plats!

Tänkte uppdatera er med vad jag befinner mig.
Just nu på älgjakt sedan 08.00 i morse. Drev nr fyra ska snart starta men jag vilar fötterna mot ljungen under JPs torn!

Middagen är precis avklarad och innan dess gick jag tillsammans med några stjärnor det längsta drevet. Men så gott de slutade när min idol tryckte på avtryckaren och fällde en kviga! 

Här är det tömning på G

Vad händer här med mitt hår liksom?? 

Som ni ser är solen idag i sällskap med oss till skillnad från i måndags... Den lyser och värmer gott i skogen.
Och de första tre dreven var riktigt härliga att gå! 

Avslutat med ytterligare en bild på kvigan, stor en! 
Okej, är på så gott humör att jag förbiser dubbelhakan och bjuder på min exakta plats! 
Fint d'e! 

Tv ur funktion

yes... vår tv vill inte samarbeta... Endast kanal 1 och två vill, men det är för att vi är så jävla duktiga och betalar 516 kr i kvartalet åt de där blodsugarna.... Men hallå, vill jag sitta en fin höstdag och se en norsk man paddla kajak? 
Svar NeJ.
 
Så istället satte jag igång lilla lådan till Dator för att pilla lite på mitt CV. vika lite hörn och kanske lägga till någon erfarenhet. kan man skriva att man en gång i tiden var vig som en apa? Tror ni det uppsakttas?
 
För att ni ska förstå vilka jobb det är som finns där ska jag ger er en hint. Det som talade mest till mig i Älmhults komun var ett jobb som barnskötare.... När jag sedan gick in för att läsa om det då jag insett att jag inte kan lära ut rumänska som modersmål eller laga indisk mat, ser jag att det är ett jobb 10 veckor i stöten.. jobba tio ledig tio. OK säkert ett tufft jobb. Arbetstiderna undrar ni? hehehee...
tisdagar och torsdagar..............................................................................................................
 
Vidare!
I måndags var det älgjakt, 14 oktober och Annas födelsedag!
27 år fyllde hon och hennes två bröder. yes trillingar. Hur coolt?
Men visst ser hon inte ut som 27?! Jag tänker alltid att hon är yngre än mig, en liten kyckling som sitter i min hand som jag ömt kan sköta.. nej, men hon är fin! Så fin!!
 
I måndags 07,00 var det uppsittning på Näset för frukost. gemensamt. Jaktstart,för älg.
en salig blandning folk från Sverige, Danmark, UK och Nya Zeeland taggade till 1000 på att få fälla en älg eller tre.
En blev det till slut, en Kalv och med resultatet i hand blir det alltså jakt även fredag för att försöka fylla kvoten! Score!!
triss i favoriter! JP,CP och GB
En styck kalv, och en styck skytt
 
en nöjd Saga, förmodligen en mindre nöjd Älg och så strupen!!
AAHHH blir helt salig när jag ser den, ser ni så häftig?? Det är något med just strupen, så mycket viktigt den tillför. Visst det gör ju Lever, hjärtat och njuren också va.. men stupen är coolast alla varv runt jorden tycker jag. Den ser liksom inte riktigt riktig ut, lite räfflad och vit, ååh räfflad. så cool!!
Gudbarn och Gudförälder!
Måndagens bästa bild tagen av mig!
Någon okänd jägare # slaktsup på denna bild på instagram. må så vara även om det inte är det jag riktigt fokuserar på...
 
Som sagt så innehöll måndagen också den 14 Oktober vilket råkar vara min och Jps dag hela dagen. John fick en fin bok på morgonen av mig och av honom fick jag skoskav en fästing ( varpå jag är säker en bit av den sitter kvar .. ) och träningsvärk. K Ä R L E K !
Nä.. men John var överrens om att inte fira den eftersom det var älgjakt, så han sköt upp det ( hehe)
 
Dagens bästa bild! ( inte tagen av mig!! haha got you)
Ser ni att mina fötter ser lika stora ut som Johns 47? fast jag i alla mina skor har 38... Yes ni gissar rätt jag har stålhätta i mina och riskerar ENTE att bli trampad på av en älg! HAHA
 
Mina kläder som för första gången sattes på prov stod på sig bra. efter att ha kastat mig handlöst i en dansk stål prins armar från ett stup och sjunkt ner til knät i en pöl brottats med granar och täta planteringar av björk Hade jag endast blöta fläckar på ena foten och runt handlederna. Kall var jag ändå...
 
Idag la IsaDora upp min nagelbild på sin instagram! Efter två timmar hade den bilden  432 likes och jag 12 nya följare. 432 likes!! det är 3,6 likes i minuten ( tack miniräknaren och inte Matte A eller B) helt sick! 
Känns fint att vara bra på något, där jag själv också inte är rädd för att ge mig själv kritik. Jag ser vad som kan förbättras och det gör mig bara glad, då jag vet att jag kan fortsätta och utvecklas!
 
Här en kul bild. Gillar stilen, så vill jag nog bli när jag blir stor!
En annan bild som jag tror nog främst skänker lite ångest... lite Say whaaaatt feeling osv. osv.
Dock är hon förmodligen från USA eller Kina, och då de ligger lite före är hon ju säkert bara 12... right?
 

Fniss

Igår spelade Sverige fotboll med våra hjärtan igen. Lyckligtvis vann de! Givetvis efter att de under en halvlek retats med våra stämband och hjärtrytm först!

Jag och JP åkte i sällskap med Father chris till Ove för att beskåda eländet.
På trappan satt fyra katter och välkomnade oss. Varav en så liten och söt ! C sparade inte på krutet och sa vad jag tänkte, Ove nu vill de ha en av dina katter! 
Det är bara att ta den, ni får 100 kr också! Skrek ova jävlen. Och kvällens första fniss satt som en smäck!

Det blev rätt många fler under kvällen men i quess you hade to be there! 

Matchen i sig var ju helt klart underhållande ( ja jag menar andra halvlek...) 
Den totala bristen på svenska frisparkar fick oss alla att se rött, men den enda som fick se det var ju Marko Arnautovic.
Mitt hjärta kramades åt lite då. Hans ögon när han såg kortet. 
Lilla problembarnet... Åhhh hans ögon . Så orättvist! Det var ju inte rött kort.....Naililicious

Hola!
nu följer lite reklam, reklam för mig. Mig och mitt fantastiska JAG!
hehe
jag har skapat en ny blogg med lite hjälp av fina vänner! Andrew som gjort min header och Philip som verkligen förstår sig på min totala brist på tekniskt kunnande! 
Hur snygg? 
Åhh.. Jag vet! Tyvärr syns inte hedern så bra om man kollar via telefonen.... Men så är det ju med en del bloggar.
Men det viktigaste syns och det är bilderna på mina naglar! 
 
www.naililicious.blogg.se 
 
besök och fortsätt besöka!
 
känns fortfarande lite konstigt att skriva så seriöst... Men jag lär mig nog, lika så med hur man ska skriva.
 
 
hur som haver, ni är hjärtligt välkomna att gör reklam för mig!
IsaDora nappade  på det direkt och ska lägga ut en av mina nagelbilder på deras blogg samt instagram! Där de för övrigt följer mig!! ja de följer en hel del andra nagelinstagrammare, men jag är väldigt glad att de förlåter just Mig!