NU är det fredag!

Idag är det fredag och jag har haft eng nationella i writing, super lätt vi skulle skriva hur vi trodde vårt liv såg ut om 10 år alltså 2019.
Vi skulle skriva till en vän som skrivit till oss och frågat hur vårt liv var, så det var ju bara att fantisera! :)
NU ska jag äta PIZZA hoppas jag, dom andra har beställt då det ska bli vinprovning till mammas 40 års fest här. jag ska däremot fly fältet och ta bussen med älskade smuch till Bromölla och kolla på bio.
NEW MOON!!

Jag ser fram emot det till 10000! så nu ska jag fixa mig och packa ner servetter, det lär ju slinka igenom en tår eller två ;)

 

Har ni inget och göra kolla himlen, stjärnorna är fantastiska ikväll!! :)

 

*TJingTjing*


Resursdag

Jag måste medge att jag är fruktanvärt dålig på att uppdatera. Jag har blivit helt fast på Facebook!
idag är det resursdag, och jag hade planerat att jobba, men när jag väcktes så hade jag sådan migrän att jag knappt kunde stå på benen, mamma backade då två steg tittade oroligt på mig och frågade om jag hade fått influensan.
HAHAHAHA tack för den kära mor!
Så jag gick och la mig igen och vaknade halv 12, fortfarande lika ont i huvudet. Så jag körde till Arnes då vi inte hade något bröd hemma, givetvis blev det saltiner ( en kur som jag tror stenhårt på!!)
Något liiitet godis blev det också.
NU sitter jag framför tv:n och har precis kollat färdigt på The Duchess en verkligt bra film tycker jag, den inhandlades på Ullared, jag letade också efter Marie Antionette men hittade inte den, tyvärr.

Regnet öser ner här och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Varför ska man vara sjuk på sin enda lediga dag? Positivt var dock att jag fick sova ut. Kanske borde jag öva lite på engelska stavning så jag har nationella i engelska writing part på fredag, vad som mer händer på fredag är ju att New Moon Har premiär! TJOHOOO!!

Jag vet inte mer vad som har hänt i mitt liv, som kan vara värt att berätta om ( Linnéa om du läser detta ska du veta att jag bara skojar!!!) HAHAHA jag var hos Linnéa i måndags för att planera lite saker och snacka skit då vi inte träffats på sisådär 200 år.
helt plötsligt ringen min telefon, 0406 nr jag svarar efter lite tveksamhet.
RÖST: Hejsan detta var från bla bla bla bla foto studio
JAg: (något förvirrad) Öh.. Hej?!
RÖST: Jo det är så att din kompis Fia Henningsson var här och blev sminkad och sedan fotograferad av en proffsfotograf, nu vill hon att du får samma chans ( medans hon säger detta gör jag lite små danssteg för att Linnéa ska fatta)
Jag: Okej vad kul! jag och min kompis har faktiskt pratat om det!
RÖST: (säger något)
JAG: vi vill jätte gärna bli fotade! ( nu trillar Linnéas haka ner i golvet!)
När jag lagt på så tittar jag och linnéa på varandra innan vi tjuter av lycka och börjar sedan dansa runt sjungandes "vi ska bli fotade vi ska bli fotade" varpå vi hör Linnéas lille bror " min syster hon är cp min syster hon är cp, hennes kompis hon är cp"
Vi skrek lite åt honom, och sedan började vi sjunga igen.
Jag trodde absolut att vi skulle fotografers på the Studio men när jag sedan pratar med Fia så fick jag reda på att det är på modelab vi ska fotas! deras hemsida är jäte cool och dom tar många fina bilder, jag har inte sett deras bilder hos andra, däremot har jag sett the studios, dom är jättefina men hallå alla e ju lika!
NU ska jag ringa mamma och kolla när vi kan köra och fixa nytt ID till mig då mitt går ut nästa vecka typ!:)

Vi ses!

*TJingTjing*


New Moon kommer om 8 dagar!!

Wiie jag som äkta Twilightfan är helt galen av längtan, det är bara 8 dagar kvar tills New Moon kommer ¨på bio!

Jag ska självklart se på premiären ( dock inte midnatts visningen..) Jag ska se den med ingen annan än min älskade smuch :D Som jag även, om jag har tur, får spendera lite av helgen med!
Fick mina omdömmen idag!
A= ig B= G C=VG/MVG
idrott: C
Religion: C
Samhälle: B/C
MaB: B/A
Hantverksteknik B: B/C
Hantverksteknik C: B
Sv A: C
Eng A: C

Lite förvånande att dom var så bra!:D

Fick även veta att någon som var ytterst skratt retande idag. VEt faktiskt inte om jag ska tro på det. Peter du ljuger väl inte för mig??

NU blir det kören, efter en trevlig em hos Mormor och Morfar:)

*TjingTjing*
p.s givetvis har jag Twilight deluxe saken :) ME looove!

Låt mig sova!

Ännu en vecka är över.
JAG ÄR SÅ TRÖTT!!

Seriöst nästa helg ska jag BARA sova! Jag vet verkligen inte var jag ska bli av! Måste plugga ma B i helgen, men i morgon så åker jag på läger med konfirmanderna i Näsum. Jag dra med mig Simon, så det blir nog inte så illa ;)

Idag hade vi då stora snittblommsprovet.  Då vi i 5 veckor har haft 10 blommor som vi ska kunna Svenska namnet, artnamnet och släktnamnet ven vad det är för stjälk, vatten och näring.

Idag skulle vi då ha prov på alla! Då ska vi även veta hur dom ser ut då det kommer live blommor. Jag har pluggat VARJE dag denna veckan för att komma dit ( ja som alla andra) nervösa och får provet.

Då har vi 16 blommor!!  16 blommor!! alla var live men det var ju enkla så som Leucadendron, Hortensia mm.

Jag trodde jag skulle svimma. bra för betygen dock men det känns ju så jäkla meningslöst!

NU ska jag packa sen ska jag se IDOL då jag missat det de senaste 3 veckorna pga. läger utbildningar mm.

Träffade även Fia idag super trevligt! :)

Sov nu gott i helgen allesammans!!

*TjingTjing*


Jag ska börja veta vad tiden är!

Jag har köpt mig en klocka :)
En KNOKK
 lila ofc.  blev lagom avundsjuk på Malins! Och lila har ju alltid varit min färg.

NU blir dt snart sängdax. ett stort - till snittblommorna man ska kunna till fredag..