Resursdag

Jag måste medge att jag är fruktanvärt dålig på att uppdatera. Jag har blivit helt fast på Facebook!
idag är det resursdag, och jag hade planerat att jobba, men när jag väcktes så hade jag sådan migrän att jag knappt kunde stå på benen, mamma backade då två steg tittade oroligt på mig och frågade om jag hade fått influensan.
HAHAHAHA tack för den kära mor!
Så jag gick och la mig igen och vaknade halv 12, fortfarande lika ont i huvudet. Så jag körde till Arnes då vi inte hade något bröd hemma, givetvis blev det saltiner ( en kur som jag tror stenhårt på!!)
Något liiitet godis blev det också.
NU sitter jag framför tv:n och har precis kollat färdigt på The Duchess en verkligt bra film tycker jag, den inhandlades på Ullared, jag letade också efter Marie Antionette men hittade inte den, tyvärr.

Regnet öser ner här och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Varför ska man vara sjuk på sin enda lediga dag? Positivt var dock att jag fick sova ut. Kanske borde jag öva lite på engelska stavning så jag har nationella i engelska writing part på fredag, vad som mer händer på fredag är ju att New Moon Har premiär! TJOHOOO!!

Jag vet inte mer vad som har hänt i mitt liv, som kan vara värt att berätta om ( Linnéa om du läser detta ska du veta att jag bara skojar!!!) HAHAHA jag var hos Linnéa i måndags för att planera lite saker och snacka skit då vi inte träffats på sisådär 200 år.
helt plötsligt ringen min telefon, 0406 nr jag svarar efter lite tveksamhet.
RÖST: Hejsan detta var från bla bla bla bla foto studio
JAg: (något förvirrad) Öh.. Hej?!
RÖST: Jo det är så att din kompis Fia Henningsson var här och blev sminkad och sedan fotograferad av en proffsfotograf, nu vill hon att du får samma chans ( medans hon säger detta gör jag lite små danssteg för att Linnéa ska fatta)
Jag: Okej vad kul! jag och min kompis har faktiskt pratat om det!
RÖST: (säger något)
JAG: vi vill jätte gärna bli fotade! ( nu trillar Linnéas haka ner i golvet!)
När jag lagt på så tittar jag och linnéa på varandra innan vi tjuter av lycka och börjar sedan dansa runt sjungandes "vi ska bli fotade vi ska bli fotade" varpå vi hör Linnéas lille bror " min syster hon är cp min syster hon är cp, hennes kompis hon är cp"
Vi skrek lite åt honom, och sedan började vi sjunga igen.
Jag trodde absolut att vi skulle fotografers på the Studio men när jag sedan pratar med Fia så fick jag reda på att det är på modelab vi ska fotas! deras hemsida är jäte cool och dom tar många fina bilder, jag har inte sett deras bilder hos andra, däremot har jag sett the studios, dom är jättefina men hallå alla e ju lika!
NU ska jag ringa mamma och kolla när vi kan köra och fixa nytt ID till mig då mitt går ut nästa vecka typ!:)

Vi ses!

*TJingTjing*

Kommentarer
Postat av: Marina

sv: aaaw! :(

2009-11-18 16:32:52
URL: http://ironic.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: