kul!

de säger att man ska uppskatta de små sakerna i livet, det gör jag ( jag kan se framför mig hur mor och mormor garvar läppen av sig) ...ibland.
Ta gårdagen som ett exempel! Tidig morgon och jag var inte vaken nog att kolla på himlen efter tecken på en bra dag. Bilen styrde mot skåne och med det jobbade jag på att byta dialekt, misslyckades och mamma gjorde lite narr av mig. Fast egentligen tror jag hon tycker det är kul. lite
Mötet på AF gav mig inte så mycket, mest en massa frågetecken men det blir en reunion den 8 så då ska det redas ut, vispas om och bli klart. jag fick hänga lite i hålan och även om det var mörkt som natten på kontoret så lyste jag nog upp där lite.
På väg back to Kronoberg dunkade jag absolut music 34 ( från 2000) hittar en gammal goding, som jag tänker bjuda på längre ner. Solen strålade ta mig tusan i nacken hela vägen så i bussfickan där jackan åkte av, åkte också solglasögonen på. sen kom jag farandes på vägen slår på blinkersen tittar till höger, ser att KEX:et står utanför lite traktor spår, massa snö, sol, solglasögon och musiken. Där tog jag vara på små saker, som tillsammans kändes så fint, och jag log med hela ansiktet, dvs. tills jag klev utanför bilen och insåg att det var minusgrader och lättare vind som fick min skjorta att fladdra en aning.


Låten har en lite lustig inledning tills flöjten kommer in, sen är det bara att glida med och flina åt hans röst, som i mitt huvud låter helfestlig!!

En annan grej som jag tycker är helfestlig är när jag kommer ihåg saker. Jag menar inte att jag är lite smått dum i huvudet och glömmer saker. Utan när jag gräver i minnet och remembrar. you know!!

Som igår var det ett ord, För bövelen HUR, roligt låter det inte??

Dagen då jag ska orka starta igång någon av mina datorer, så jag kan bjuda er på lite pics är nog på ingående. men men vet aldrig vad som händer på vägen!


Solly, kommer några låtar till. Jag liksom bara MÅSTE dela med mig! dels är de så nostalgi trippat, och så vill jag vara snäll.............Brittan har ju gjort ett par goa låtar, alla har väl låtit hennes plattor snurra någon gång.
Men dena låten får mig bara att vilja se videon, dansen är najs, och mina små dansfötter hoppar. MEN för heavens sak!! kolla in klädslen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och killen som gör moonwalk på Mars. Jag tror jag brallar på mig!*TjingTjing*

Radio gaga

Min skönhetssömn stördes av rop, mitt namn ett par gånger i följd så ja.. det var bara att masa sig upp, tänkte det kunde vara något viktigt.
Men icke sa nicke. Det var bara lite socialt umgänge som krävdes i tre och en halv minut..... Jag vet inte vad jag ska tycka. Blir inte riktigt klok.
men jag bugar och bockar ändå, för väl back in bed fem minuter senare låter jag ett öra lyssna på radio.
Där ringer en man in och berättar att han är uppvuxen i Irak, fast han pratade mycket om Israel också, tog lite tid att få fram orden, men svenskan lät ypperlig, så nu vet ni det också.

Det jag försöker komma till är att han sedan förklarade att han inte hade en aning om att förintelsen ägt rum. Man får inte lära sig det i Irak/Israel. Han tyckte det var dåligt. så därför föreslog han att Vi skulle informera dem om detta.
Som den vänliga människa jag är tog genast massa planer form i mitt trötta huvud, hur kan jag hjälpa dem? Hur ska vi få ut kunskapen, historien??hur? Hur ? HUR??
Resultatet blev följande, nästa eurovision song contest tycker jag att vi tar en halvtimme av programmet till att berätta om förintelsen. Jag tänker som så att det är så pass många länder som är med och tävlar och det är fler länder som tittar på programmet så, Eller kanske under OS i London? Åh nu bryter vi sändningen för en lektion om förintelsen HEL festligt! Eller vad säger ni??


The houseLord frågade häromkvällen; Du är pessimist va?
Jag höjde på ögonbrynet och frågade; vad avslöjade mig?? Varpå han fnittrade lite sött.

Igår var det tänkt att vara vilodag efter kalaset, eller jag tänkte det... Vid två blev vi barnvakter och det var fint hela vägen in i mål! Efteråt blev det godis i soffan till en film vid namn I am Legend. Se den inte, bara ett tips.

Kalaset gick också fint som på räls! Kakan blev SÅÅÅÅÅÅ bra och alla gick på sina egna ben från partyt. maten uppskattades också och kvällen blev en så trevlig tillställning! Fick fundera ett tag över hur jag hamnat bland en sådan trevlig skara. Lilla pessimistiska, elaka jag? Men jag jobbade på min vänlighet och jag tror inte jag avslöjade mig en gång! Men gud så jag trivs, hade jag kunnat spinna ( som en katt) hade jag gjort det, viftat på svansen som en hund och frustat som en häst. GnÄGg!


Nu tänkte jag inleda dagen med frukost, bryna en kycklingfilé och mumsa på salladen som blev över, Sallad, Gurka och fetaost! GUD så gottelligott GOTT!!


Have it your way!
*TjingTjing*

störtåk!

Dagen som idag är en söndag, spenderas med att njuta av den fina snön som nu även pryder lägre delar av riket Svea. Söndag gör att jag befunnit mig hemmavid i två dagar.
Efter min fina fika i förra inlägget träffade jag på guldtiorna IGEN och åkte ett par åk med dem, och fikade ofc!
När jag sedan precis hunnit med liften hem blev jag bjuden på en bild som hette duga och sedan blev allt lite j-o-b-b-i-g-t-!! x fem


Sista dagen efter första fikan erbjöd jag mig att fika IGEN med Albin som spenderat tid i skidskolan, de lärde sig åka baklänges i liften.....(?)

Sista åket kom och jag njöt så jag nästan slog umkull.
Hemma i stugan packades det in i bilen och hemfärden började, Med ett stopp i Lindvallen där vi plockade upp senap som lekt skidproffs men misslyckats.....................................................................!!

Men på så sätt fick jag bästa platsen i bilen och lutade mig fint hela vägen till Bråthult town.


helgen har sedan varit lugn, med fläskfile och gul-sås-med-gröna-prickar-i. Mumma.
snöat har det också gjort i stora mängder, jag bugar och bockar. och rullar mig av skratt.
Dagen so far har toppats med ett besök i Äskya, som förövrigt måste vara ett av de roligaste orden som exicterar! Dock uttalade ju jag det hel fel första gången, men nu ligger det fint i munnen.
Väl i Äskya ( nästan lika kul att skriva det!!) blev det bus i snön med liten tös som var så söt att snön borde smälts en aning. HujedaMIG!


Planerar för kalas görs också, eftersom det på onsdag är dags för börfdaj party. jag ska baka tårtan...... Måste nog rensa i garderoberna så jag kan gömma liken där sedan.
Men den som kan baka befinner sig på annan kontinent sååååå jag får skylla på henne i rätten sedan, Nu syftade jag inte på mat rätten!!

HAHAHAHHAHAHAHA

NU snöar det igen, och min rumpa lämnar soffdynan i jämt tempo.


bey bey alla fäääääänz

*TjingTjing*

Bingo!

Igår hade jag, vad man skulle kunna kalla för en mycket lyckad kväll. Dagen i sig var inget att hurra för, skidorna gled dåligt det var dimmigt blåsigt och jävligt kallt.

I ett försök till att rädda dagen intogs en styck kärleksmums på toppstugan lyktan, men varken den eller colan värmde mina tår och fingerspetsar.

Så jag nöjde mig med det och stakade hemåt.
Ringde och bokade grillbuffen på restaurangen och kände ändå lite flyt.

Efter ryggbiff kycklingfilé och annat gott ropade magen efter flytande "föda" Så jag hoppade över till tandådalen och hälsade på guldtior hemifrån, två till antalet och tillsammans utgjorde vi en fin trio.

Intog pianobaren framåt småtimmarna visade leg och någon arm.
Höjdpunkten för en ung tös var när man väl inne märker skylten på dörren 20 + leg.

Kvällen gjorde de frusna tårna värda och hemma hos hunden igen stupade jag i säng halv 3!!

Första uppgiften idag blev att sätta mössan på huvudet för att undvika att håret skulle trilla av, men en panodil senare intogs backe nummer 1 röd och nypistad. Tanken är den att är backarna så bra här bör de vara kungliga i tandådalen.

Men även den bäst gör misstag. Så nu knapras det på kexchoklad ( de hade inget snickers!!)
Är det värt några backar till eller ska jag bort och göra hundfjället igen?
Ensamheten blir ju mindre påtaglig här då sittliften endast rymmer 4 små rumpor här.
Hör så ynkligt!!

Ibland kan jag vara en elak person,
Nej säg inte emot mig, det är så...!!
Stod i lång liftkö och väl framme frågar hjälpen om jag är redo innan han kör upp galgen i röven på mig.
Varför fråga det liksom? Tror du jag ställde mig i kön om jag var oredo?
Så tänker jag. Men jag tackade för galgen och åkte vidare.

What to do liksom?

Nu får jag fika klart och sluta fnissa hysteriskt åt kvinnan som två gånger tryckt upp näsan i fönstret där jag sitter, öppna dörren?

*TjingTjing*


I'm in love

Niklas Ekberg, vilken kille. Söt som socker och så kan han idrotta! Sätter straff efter straff. Kan han spela piano eller gitarr så är saken biff. Nej jag kommer Inte dela med mig, ska du titta gör det i smyg....

Idag har skidorna glidit, upp och ner, ner och upp.
3748 låg fallhöjds m på idag när jag lugnade ner mig. 23 lift åk och 6 st pins.
( Ekberg lobbade in en straff och hela jag vibrerar!!!!!)
En av pinsen fick jag då jag åkt 25% av sälens liftar. Jag känner mig kung !

Turen bort till tandådalen visade sig vara värd tiden i liftarna dit, trotts de torra bullarna på fiket.
I liftkön uppfattar jag gul jacka och ett bekant face. Vånga bidrog så med en guldtia, i form av kompis i backen och han höll jämn fart med mig så där slipades tian ytterligare!!

Mitt i backen ringer luren och som den kvinna man är talade jag sedan i luren med stavarna och vantarna i ena näven och iFånen i andra hela vägen ner för den svarta backen. Beat it!!

Kvällen avrundades med en tur till experium i lindvallen där käglorna slängde sig undan mina rullande klot. Efter en stadig grogg vinglade jag upp och satte tre strikar i rad och ja det var väl det ungefär.


Åh just det höll på att glömma! Spöade min gamla datorkunskaps lärare i wordfeud idag, sa jag att jag är kung?

*TjingTjing*


In My way

Jag upptäckte mitt stavfel ( ironi) för sent igår, so far so good ska det ju vara!

Just nu glider skidorna under mig, jag är en bloggerska på väg,
Mot tandådalen. Hur cool är jag inte? Åh säg att jag är cool. Använder mina Mac produkter och åker lift!!

Heja mig!!
Nu ser jag slutet, skynda skynda!

*TjingTjing*


Idrottsgalan

So far so god

Finaste Fields of gold och när de tillslut visade upp Stefan liv. En eller fem tårar.
Fick lilla flash backen från London när jag satt på mitt rum och läste och tittade på allt jag kunde om Stefan , mindes och grät, och grät.

I övrigt killar jag Robin, Annette Nordberg och lagsport.

Jag gör några sit ups skriker lite om jämställdhet mellan dam och herr idrott, äter lite chips och gillar idrott :)

Heja Sverige!

*TjingTjing*


T-bygel

Dag numer två, jag har erhållit 3 st pins på myskistar, känner mig rätt cool.
Hunnit med fin fika i våffelstugan och skrattat så att tårarna rann har jag också.

Måste bara berätta om skratt anfallet. Före mig och mor i liften åker en far och en son. När det är dags att hoppa av släpper fadern bygeln och sonen lyckas få hela sin del in under jackan. Liften stannar inte för det och drar iväg. Killen lyckas undvika muren av snö och kommer in runt bakom där liften snart tar slut. Jag försöker dölja skrattet som bubblar medan pojkstackarn dras med ansiktet ner i snön och skidorna åt alla håll. Då ska Peter vara snäll och ska snabbt vända sig om och trycka på nödstopp. Lyckas på vägen slå mor på smal benet med skidan ( ja hon har fortfarande ont och haltar som monsterögat moody)
Ser sen att pojken till slut kommit loss och kommer tillbaka till oss. Ser att mor ser sammanbiten ut. Och ska förklara sig. - jag skulle ju snabbt trycka, hur hade det sett ut om han följt med och fastnat där uppe??
Jag skrek av skratt. Och mor som trodde p skulle hjälpa E hade väl lite skuld känslor. Och jag skrattade och skrattade.
Skadeglädje, löve it!!

Lite choklad i värme stugan satt fint i kistan också.

Vid middags bordet berättar Erik om sin skidskole grupp. - jo det var en tjej som som jag tror var handikappad... Hon hade helt genomskinligt.. ( så håller han för näsan) vi väntar alla med spänning.
- snor.

Två sekunders tystnad och sedan brakade det loss. Och Erik såg lagom oskyldig ut.

Men backarna har varit fina och skidorna har glidit fint!!

I morgon tar jag föräldrafritt drar till tandådalen för att fixa fler pins och lift antalet ska öka.

Nu dags för chips och idrottsgalan! Don't worrey jag ska göra sit ups samtidigt :)

*TjingTjing*


Like it

LLLLLL ike it!

Dock inte att jag lyckades radera alla mina bilder och videor från idag :( röv iPååån


Sääääälen

Here we go again! Jag är tillbaka bland tomtar och troll i Hundfjället. Känns lite som att komma hem, hade det varit samma folk hade jag känt dem alla. Nu byter de således ut personalen Varje år, Fel rekrytering kan stå er dyrt har poolia lärt oss.

Ställde klockan okristligt tidigt och den började alarma redan 04.30
Mor skickar och frågar om jag är vaken, ja eh varför skulle jag Inte vara det??

Bilen rullade till Norrland för ett snabbt stopp där, där Mac produkt hämtades upp. Resten av dan åt vi MC produkter, så kort och gott en bra dag : )
Så nu sitter man norr om Norrland med trötta familje members. Minus Virran som inte ville lämna prick-Anna och Sirius black ensamma hemma i kylan.

I morgon ska vi kasta oss ut i backarna och jag ska glida ner och känna adrenalinet pumpa!
Love it!

*TjingTjing*


whats up?

Det knackade på dörren, blogg.se gav mig femtioelfe varningen och fastställde att jag bara inte kan skita i bloggen så här! Det går vi bara inte med på! skrek de i örat på mig.
Men stenball som man är rykte jag på axlara höjde på ena ögonbrynet och stängde dörren fint och försiktigt....HAHAH skoja bara, smällde den i deras face och skrattade hela vägen upp för trappan.


Nu skrattar jag inte, är rädd att kroppen ska brytas i sönder då, av förhastiga rörelser. Det är kallt.... Ungefär som ute skulle jag gissa på, men det är ju bara jag!

Har jag berättat om min nyår? Klart jag inte har! Den var superb, fanastisk, lövly och ja helt OK.....
Champagne frukost klockan 12 (AM) och ja, sedan gick det utför. Men kvällen var så lyckad och trevlig!!!!!!!!


Det nya året har börjat bra, Höjdpunkten stod Granada för den 5/1 som inte bara var min namsdag, utan Jack Black stod och sjöng om sena söndagkvälla. Och jag stod mitt på dansgolvet och skrek för fulla muggar i natt i natt är det du eller jag! Kom och ge kom och ta kom och dansa med mig Hade sällskap av fint folk och ja, det blir en svår nöt att knäcka för det kommande året. Klart jag hoppas på fler fina tillfällen, men man ska inte hoppas för mycket, man blir bara besviken.

My good friend Kenneth har lärt mig, Gör en risk analys på livet tex. 100% dödlighet!

Anyway! nu ska jag slappa vidare i soffan, gnugga mina tår. Och titta på Vänner.

*TjingTjing*