varför ska man egentligen ha en rubrik?

Flugor..... Dessa terrorister, varför är det ingen som gör ett stort jävla I-landsproblem om dom?
Dom äter upp mig!

I bilen påväg hem från MM kalas ( Grattis Grattis på dig) där det för övrigt bjöds på lax, och till efterrätt  3 olika sorters tårtor. Jag var smått osocial och satt i Morfars fåtölj och läste ut min bok.
Men så till det jag skulle berätta om. Vi satt och snackade lite löst. mamma var väl lite hög på gaser framifrån då hon plötsligt börjar prata om något rekord Viktor slagit, ni kan ju förstå hur chockade alla blev ;)
Men det visade sig vara en gammal konversation som ägt rum mellan mig och mor, eller ja det var ju mest jag och Virran som snackade...
jag: Jag har klarat alla test på trafikskolan nu. Har faktiskt haft alla rätt på 3 st av dom! ( har antagligen gått igenom allt som går att berätta om dessa prov, jag förstår att mina åhörare måste vara såååå intresserade.)
Virran står och pillar på sin telefon då han under en av mina pauser säger:
- Jag har slagit nytt rekord i golf på min telefon...    
Sedan lunkar han lugnt vidare. mamma skrattade.  jag blev tyst, vilket jag misstänker mig var meningen med det hela....

Ja ja.

Jag har städat hela dagen hur tror du att jag mår?

Ja det är alldeles sant, tog mig ann det enorma berget av kläder i tvättrummet. Enligt mamma hade det börja inkräkta på resten av kläderna där...

Åh ja ni ser ju bilden i föregående inlägg. Men jag har faktiskt det i tre staplar på varje ... så jag bara ska rota i en tredje del när jag letar efter något... rätt smart tyckte jag.

usch jag hade velat skriva ett roligt inlägg, fullt med humor etc. etc.
Dock upptäckte jag nu när jag tog min lilla cykeltur genom Najsum och lyssnade på depprisiv ( finns det ett ord som heter så? och gör det de är jag rätt säker på att jag stavat det fel, ser skumt ut...) musik. aka. Celiné Dion. (Åh vad jag älskar denna kvinna!) att jag har ju faktisk tur som andas.

Förmiddagen eller dagen har gått och jag har inte haft så mycket tid att tänka, bra.

Gjorde lite läxa med A medans jag städade med Erik, sedan lagade jag middag till oss inget avancerat, men jag gjorde det iaf. Vi satte oss och åt i tv rummet och kollade på en film.
Lite hemtrevligt sådär.

Vi satt och kollade i gamla foto album hos mm.
Fan vad liten man var.... Tiden går så jävla fort

Nu har jag verkligen inget mer vettigt att skriva, fast jag kan ju göra er uppmärksammade på att min senaste Facebook uppdatering ser ut såhär:

-Hanna Åkrell Flugor har de mest konstiga parnings-ställningar..... en liten notis bara


jag satt en bra stund och funderade på den faktiskt.....

*TjingTjing*

Här får jag väl ut något utan att ta med m...

dsc03117 (MMS)

Här får jag väl ut något utan att ta med mig allt?! Tja man ska ju vara optimist;)


Dom dricker bara kaffe.....

Har haft en helt ok dag. ställde klockan åkte till stan satt på MC och åt och pratade med Pontus innan jag tog en runda på Lindex och shoppade upp lite pengar.
Hittade en BH ( hör och häpna UTAN vadering)
Seriöst, vad e det med Lindex och H&M och ja alla andra ställen med någorlunda billiga underkläder, innan la dom i uppstoppningar ( Ja jag väljer att kalla det så) som man iaf kunde ta ut. nu är dom inbygda.....!!!!!!!!!!!!!!
Om det nu sitter massa stackars barn och syr alla dessa kläder inlåsta i någon källare kan ni väl iaf bespara dom pillet med att trycka upp  30000 ton bomull i skiten!

Ja men jag hittade då en på rea ( utan uppstoppningar!) och går och ställer mig i kassan, som en blixt från klar himmel kommer jag då ihåg att dom har satt den underbara skyllten ta 2 betala för 1 ovanpå alla rea skylltar (Y)
Jag traskade glatt vidare på jakt efter en till. Tog lite tid, men jag fann tillslut en. När jag precis når kassan ser jag att det är en stor korg där med 4-pack strumpor för halva priset. jag rycker snabbt åt mig en packat, men kommer på att shit här är det ju också 2 för 1. Så jag kom där ifrån med 2 st BH:ar och 8 par strumpot alltsammans till ett värde av 258 riksdaler.
Ganska hyffsat om jag får säga det själv.
Jag bör väl tillägga att jag redan innan kollat och sett att pengarna från pappa kommit in på kortet. Kaaaaatjhing.

Jag traskade sedan vidare till stationen för att möta upp smuch.

Dagen spenderades ( <- haha ja bokstavligt talat) i staden pegar förvann och påsantalet steg.
Hittade ett par jätte fina tajts på Vero Moda som jag slukade. Det hängde givetvis bara för å retas en underbar skjorta ovanför. vit med tingel-tangel på axlarna, som var guda snygg till byxorna men 400 kr tyckte jag inte den var värd just då.... och nästa gång jag har pengar kommer den antagligen vara på vinter rea, så det är ju OK ;)

Ja man var hemma och bytte kläder innan mopeden styrde vidare mot Smuch´s  home, där vi kollade på It's Complicated
Underbar film om ni frågar mig.Men hela dagen, ja hela veckan, eller låt oss säga hela detta året, så finns du där i huvudet. Nu inte av samma anledning som då. Men jag vill inte inte inte inte att du ska finnas där! Du förstör för mig och mina nära.
jag hatar dig

Jag har sett det. Det stora beviset, och en gång är kanske ingen gång men nu var det mer än en gång. Jag blir inte lika förvånad längre utan det blir mer som bekräftelser, men det gör ont.
Och antingen är jag helt körd eller så är ja för stark, jag kan inte gråta och återigen är det ju det som jag är bra på. Jag vill bli röd i ansiktet skrika och gråta samtidigt som jag kallar dig en massa fula saker. Men inga tårar ingen ilska.... Ingenting.
Jag vill kunna gå vidare men varje gång jag är nära, ja om man nu kan kalla det för nära. Så är du där igen, plötsligt är jag lite viktig igen. Trodde ja. Eller nej det trodde jag inte, för det har jag nog aldrig varit, inte på det sättet som jag vill vara viktig.... tyvärr tror jag att om chansen skulle komma igen skulle jag ta den. förhoppningsvis kommer någon sparka mig hårt där bak så jag kan avstyra det då.

Fan jag var så glad att du så mig, jag trodde aldrig det, inte på det sättet. Men det gjorde du.
Visserligen fortsatte du sedan att riva alla murar som jag byggt upp, gick på min väg utan att visa dit mål. åh ja vad är det mer hon sjunger Aldén?
tillslut visade du dit mål, det delade inte mitt, men jag accepterade det. Men du fortsatte...
" Du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger."
Du andades på min panna, fick mig att falla dubbelt så mycket, och du sa att du stod för oredan. Jag var så rörd just då och trodde dig som ett barn tror på tomten. Jag tror du menade det då, men nu vet jag inte vad du menar. Åh. jag var så med på det, varje rörelse, jag formade mig liksom efter dig. Bara små glimtar av ljusen på morgonen när tåget susade förbi räckte, det räckte för att får mig att le, hela dagen....
I början sa jag att det inte var dit fel... för vi var ju två... Men igentligen inte. Jag var ju bara en liten unge som.. som föll pladask, du verkade med på det, men ändå inte. Jag trodde jag skulle klara av att vara vänner eller vad vi nu var,är? Där lurade jag allt mig själv.
Hur tänker du?
Jag vet knappt hur jag själv tänker nu för tiden, hur kan efter allt som hänt, efter allt du gjort den ända tanke som jag tänker när jag ser dig, eller något som jag ser dig i, det kan vara en mening någon säger eller ett ord, en bil osv. hur kan den ända tanken ändå vara:

- Jag tycker ju så mycket om dig......
*TjingTjing*

rubriken, ett stort mysterium....

jag är lite hungrig......

Ja och så har sommaren snart varit... WOW vad fort den har gått. fast jag har ju några veckor kvar.
men denna veckan blir nog bra, ska försöka asa mitt as upp till hålan och måla lite. Sen på lördag blir det jäklar i dubbelt upp! =) Först EvaRydberg den klassiska utflyckten vi gör varje år. efter det blir det att slänga av mig i Värestorp då det blir dans till LAsse Stefanz. Fan vad kul det ska bli!

Har även kollat upp lite på ansiktsboken om Helgeåfestivalen.JAg vet att sme'ns kommer dit så bara det gör ju detvärt. dock har skolan börjat då. men wtf
Och vill ingen gå med mig dit så kan jag ju förhoppningsvis ta bilen dit, då ja faktiskt har hunnit fylla 18 år då!

Nej nej nej jag tar inte ut något i förskott! ;)

*TjingTjing*

Sommaren är härlig:) sitter hos bästaste g...

dsc03116 (MMS)

Sommaren är härlig:) sitter hos bästaste grannarna. Myser med pepsi och dricker captain morgan ljus:) i morgon blir det grill fest hos sanni:) good weekend;)


Hus i helvete! Jag sitter på trafik skolan...

dsc03114 (MMS)

Hus i helvete! Jag sitter på trafik skolan och har gjort fas f 6 gånger totalt 3 gånger idag . ALLA RÄTT Tjoho!


Glass glass i stora lass lass....

jag tänker inte kommentera rubriken... den får tala för sig själv ;)

Nu har jag precis stegit ur duschen tog 2 timmar att orka asa sig dit för det första.... hrm

Så nu ska man bli fin...are så man sedan akn cykla ner mot Najsum indiana och förfesta hos Malin!
Sen bär kosen vidare mot K-stads dagarna och the one and only's Smens Baglomma

Jag känner på mig att det kommer bli en jävligt lyckad kväll! =)

Ha de trevligt i sommarvärmen!

*TjingTjing*

mitt liv hade kunnat beskrivas i FB grupper

sorligt.....

Men å andra sidan wtf, det e mitt liv.

Och man ska ju leva det fullt ut.

nä jag hade kunnat skrive en hel massa saker, men jag har tro det eller ej ett sunt förnuft som hindrar mig.

men UGH då.....

har träffat Victoria idag, hon är väldigt bra att bolla ideér med. rätt roligt att avsluta mötet med. Jag hoppas våra problem löser sig   haha vi kanske kan bli psykologer.

klarade nästan fas F på trafikskolan, jag har bevisat att jag arbetar bättre med en bunke högljudda idioter till nollor runt mig. Dom hade mopedkurs för en bunke fjortisar dvs. 15 åringar. OMg när jag kom in satt dom och kastade underlägg men wtf liksom.

Jag förvånade mig själv igen nyss genom att sitta och nästa ( jaha du bara nästan) böla till Sonja Aldéns låt       Du får inte

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet

Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Aaaahhhh...
Aaaahhhh...
Åååhhh

Du får ta den tid du behöver
(För att förstå vad det är du vill)
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
(Så att två själar kan få ro)
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
(Vad är det du vill?)
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


ja.... vad ska man göra
jag ser fram emot torsdagen. Och Bambie jag satt på bussen i dag och funderade och smålog när jag kunde se framför mig hur du tar dit lilla snack. HAHAHA

nä nu får jag sluta lyssna på depp musik och lyssna lite på smens

Hon var vild och villig
Och hon ville ha mig
Jag var full jag var villig
Och kunde ej säg nej

*TjingTjing*

My head says " who cares" but then my heart whispers " you do stupid".

Hade jag haft pengar hade jag gått till en psykolog. att prata med någon som inte känner de man umgås med och som inte kan dömma ( okej kanske i hemlighet då men wtf)

jag trycte nog in på skapa inlägg runt kl22. kl är nu tjugo i ett. jag ska masa upp aset till trafikskolan i morgon och sedan ska jag visa runt Victoria i härliga Solvesbååj. På kvällen blir det kalas för Kusin vitamin som blir hela 6 år!

Idag har jag suttit på trafikskolan också, fas C avklarad, bara fas Fordon nu och sedan repetitions kurserna kvar YAY!

jag har suttit i de förgågna timmarna och kollat mina gamla statusuppdateringar på FB haha hittade massor med sköna grupper jag gått med i, här e några!


I simply don't have enough middle fingers to show you how i truly feel.

sometimes i wonder if my mum ever thinks " my child is a retard"

Idag var det så kallt att jag såg en zigenare med händerna i sina egna fickor!

vi som bara har lust att skjuta någon lite då och då

va fan väntar du på att hela jävla stolpen ska bli grön eller kör

you're the online and i want to talk to you, BUT Im not saying hi first

alla vi som saknar personer även om dom sårat oss brutalt mycket

guys have no idea how long something they say can stay in a girl's mind...

meeting someone who is also drunk and immediately becomming best friends

I love it when i look at you and you were already looking at me

you want woman to be in the kitchen? where the knives are?

"får jag smaka lite cola?" "Du VET hur det smakar!"

Going to McDonalds for a salade is like going to a whore for a hug

fine, don't laugh at my joke. make me look stupid. I hate you

BTW Killebom 2010 så jäkla kul, men jag har absolut ingen röst kvar! På torsdag blir det heldag med Bambie i Klacken, behöver ta igen lite spild tid. nästa vecka blir det förhoppningsvis jobb i hålan John har du jobb till mig?

Ja nu måste jag sova, veckan kommer nog gå fort snart e det helg-> k dagarna-> smens baglomma :D

*TjingTjing*

Hahahahahahahahahahahaha det öser ner fan ...

dsc03113 (MMS)

Hahahahahahahahahahahaha det öser ner fan vad Gött:) synd bara att det är så kvavt! Men lite regn skadas aldrig. Nu kanske mina skor kan bli någorlunda vita igen?;)


Party like a rock star!

Swallow me then spit me out
For hating you, I blame myself
Seeing you it kills me nowJa helgen är här, igår gästades man av Malin, Sanni, Sonny och My! Trevligt som attan.
Vi var och svalkade oss i Klacken innan mitt lusthus intogs. (Just det glömt inte Hanna du måste städa där ute!!)
Ikväll ska det intas Killebom, Thorleifs kommer :D och senare blir det smens Baglomms

Och om någon som läser denna blogg är drömtydare ta kontakt med mig, samma person dyker upp om och om igen, drives me creazy ( inte på ett bra sätt!!)

JA nästavecka blir det kanske jobb i grustaget då, kan ju vara bra med lite pengar nu när k-dagarna börjat .

Igår fick jag höra senaste skvallret också direkt från byn. jag todde jag skulle spy.
Det var fucking två personer om besluten!! åhhhh fan ta småbyar och deras jävla skvaller!

Nej nu ska jag bygga lego! :D

*TjingTjing*

Ögongodis.....

ja veckan ( och då mina kära vänner är den inte slut ännu) har bjudit på mycket.
Stadskörning i måndags, trevligt. och en massa terror (teori) med Jack och Sara. Tisdag, jobbe dag. Koncentrationssvårigheter...? hmm. ja okej lite.
Onsdag. Grattis bror 8 år!

och så blev det lite sådär konstigt idag också.... jag vill inte bry mig, men det gjorde så jävla ont. Att visa upp en fasad just där och då är inget jag har spec svårt för men Aj i helvete man kan väl köra en Pontus och säga Moget Moget

Det är just nu jag känner för att göra likadant tillbaka. jag menar vi är vuxna, vi hade en väldigt nära relation, vi skulle fortfarande haft en nära relation om det inte sketit sig i det blå skåpet.
och btw vem fan svarar "ring innan så vi inte har planerat något annat"
alltså fan jag blir deprimerad. VUXNA! om man nu kan kalla dom det.

Ja och vägen hem idag var ju lika rolig som varje gång man har med skånetrafiken att göra...... Tåget är inställt men ersätts av buss. ( tro mig jag blev förvånad när dom ropade ut det i högtalarna!) Bussen kom tio över 7..... .....-.- jag slutar 6 och tåget skulle gått tio i 7 för att matcha bussen från bromölla till näsum som går tio över 7. så först en timmes väntande i sbg sedan en timme i brm. Jag älskar verkligen kollektvitrafiken!!

NU måste jag sova, i morgon försvinner mor och co. bara jag och virran hemma. eller ja bara ja han försvinner väl någon stans...

*TjingTjing*

stadskörning

Det var riktigt kul. jag var faktiskt inte nervös alls. NU är det bara halkan kvar sen e det uppkörning och uppskrivning. BLÄÄÄÄ

Jag är inte nervös. bara för uppskrivningen, men det gäller att skriva bra nu, funderar på om jag ska sätta mig på trafikskolan varje lunch nu denna veckan, i morgon är det ju jobbedax.

Synd att jag inte får några pengar för det hade suttit fint med lite extra inkomster nu. Fick reda på att jag glömt betala en körlektion nu, Bajs...'

NU ska jag hoppas på att Malin ringer mig så vi kan köra och bada. för det är FÖR JÄVLA varmt!!!

*TjingTjing*

UGH

Fan. internet slutade fungera och mitt inlägg försvann.... igen -.-

JAg gillar UGH
Gårdagen var mycket trevlig! Grillning hos systrarna Olausson, Sanni och Sony också

Sanni Sonny Thommy Jommy ;)

Vi packade den vuxna picknik korgen och begav oss till Klacken, där blev det dopp efter dopp. ÅÅÅÅÅH vad varmt det var, helt otroligt! Jag och Sanni badade mest får ja ju säga, Malin doppade sig stort steg! Sony badade också lite innan han övergick till fiskandet.
Första doppet i år! i sverige dvs..
Men det var riktigt gött, men nästa gång får vi ta med fler handdukar!

JAg har tillbringat dagen med att försöka få min familj att lyfta på rövarna å bege sig dit, det går ungefär lika bra som att jag försker få hem Smuch tidigare från jobbet.....

Men kära mor uttrade sig just med de himmelska orden. "jag vet knappt om jag vågar säga det.... vet ni vad jag är sugen på?" Rummet fylldes av surrande tankar, och det var nog inte samma tankar som snurrade i mitt och Albins huvud som det var i någon annans..... ;)
Men jag gissade eftersom hon såg lite blygt på mig "Kinamat?" När hon nickade lite försynt kände jag mig som ett barn på julafton. För e mamma med på det så brukar det oftast gå bra. TVå tjejer mot 4 killar ingen match!!

Så det blev bestämt på vilkoret att mamma och jag hämtar maten. Så jag övningskör och övar inför stadskörningen i morgon!

NU ska jag lämna min bros dator som för övrigt SUGER. och jag skriver det utan hämningar då jag tvivlar på att han läser denna utomordentliga blogg ;) Men det förvånar mig inte precis att han inte har samma utsökta smak som er!!

*TjingTjing*

internet

funkar fortfarande inte, vilket gör mig lite smått orolig. Dock blir det ju jobb nästa vecka och då har jag inte tid med löjliga små saker som facebook!

Var i sölvesborg igår. Satt på trafikskolan såg ungdommar komma och gå som klarat uppskrivningen. Blä

KAn det itne bli Augusti nu?! Men jag är iaf klar med A delen på teorin och halva B så det var en lyckad förmiddag får man ju säga. Min Far kom och hämtade mig ( för er som följer bloggen vet ju att jag har 4 st, detta var min biologiska!)
Vi åt glass på glassbåten och sedan gick vi en runda på ShackMatt Ett par svarta långbyxor och hör och häpna! Jag vet inte om jag skrev om när vi var i stan och jag provade ett par beiga shorts men som givetvis inte fanns i min strl. Jag hittade dom, provade o ja perfekt ofc. Så jag kom ut med två par byxor.
Sen var jag inne på Flora och snackade om den kommande veckan, börjar inte förren på tisdag nu. Har ju stadskörning på Måndagen. Men den ska köras med Sara så jag överlever nog den med!
Sen är det bara halkan kvar UGH! fi fän

Jag i gårkväll handlade vi lite och två sims spel inhandlades. väx upp Hanna

NU ska jag klippa gräset och ikväll blir det kanske en tur till Klacken med Malin!

*TjingTjing*