Our song is the way he laughs

Tänker inte infoga så mycket till er idag.
Har lite sådär småjobbigt ont i fötterna, så att det inte märks när man sitter ner, men skulle man råka ställa sig upp. DÅ jävlar hugger det i.

Jo, idag har jag på riktigt allvar fastställt diagnosen om allergi mot tomater. Inte ätandet, det gör jag ju nu i oförsig inte ändå.... Men beröring. Skulle skiva tomater idag på jobbet och frågade efter handskar eftersom mina fingrar blivit röda och kliiga när jag hanterar tomaternas "saft" ( kinky där!) Vi hittade bara en så kniv handen fick vara utan. När jag blivit undervisad i att hacka sådär coolt som de gör på TV ( HAHAH LÖÖVE IT!) så fixade jag tomaterna snabbt och givetvis gick det galant, men lite rinnigt blidde det och efter ett tag ser jag att mitt högra pekfinger ( där saften runnit) är svullet rött och kliar SAAAATAN.

Så jag antar att jag nu också kan agera läkare! Känns skönt att veta att jag är så mångsidig!!


Här en fågelbild från hamnen i Sillsbörg från i Söndags. Då jag PW och pip & Gnäll åkte på road trip.
För övrigt vann ju Mjällby sin match i fredags med 4-3.
Jag stod och frös livet ur mig på en annan fotbollsmatch ( i okänd division....) Och drömde mig tillbaka till de varma spisarna jag svettats vid hela dagen.
Denna bilden får ni för nöjets skull
ENJOY!

Och här en bild på en del ur min uniform. Rocken, älskar den.
Liksom ingen och aldra minst jag trodde väl att JAG skulle försörja mig på matlagning!

Det stör mig lite att jag vet att alla nickar nu.....
Men I DO!
I do, I do, I do, I do!!! As Abba sjöng!

Riktigt kul är det också, känner mig cool där jag står och rör i grytorna vid en "spis" där plattorna värmer 700 grader...
Annat än den lille fule som står i köket här!!

Ha, just det. Nu vill mina advokater i London ha över mig till Manchester ( tror jag..) för att evetuellt vara med på en rättegång. Att den lille jävlen inte lägger av!  (SLUTA upp att köra ut framför mig!!!)
Jag tänker säga Nej, om de inte bjuder mig på hela resan och en fotbollsbiljett... ( ok två måste ha med min bättre hälft. PW!)


*TjingTjing*

Hallalå!

Whats UP alla followers?!

Visst är det konstigt hur livet kan te sig, först går man runt med inget jobb och sedan hipp som happ har man två!!! Jajamensan, ni läste rätt två stycken en enkel 2!!!!
Har fått mitt schema för blomsterbutiken och jobbar jämna veckor onsdagar och ojämna fredag lördag. Det är då jag vill att ni drar ett strå i stacken och kommer och frossar i mina kreationer!
Det är i alla fall det jag förväntar mig av er, så ni vet....

Jobb numero deux börjar jag på i morgon klockan 7, SHARP /

Det är på en restaurang nere i Älmhult, där jag ska vara i en månad minst som extra personal då de har en som är sjukskriven. Helt ny erfarenhet som jag ska suga åt mig som en svamp! ska bli riktigt häftigt faktiskt.
Vill ni kan ni kolla in deras hemsida HÄR . Så målet idag är att skriva om Dolly's låt från 9 to 5 till 7 to 4 tror det kommer bli en riktig dunder succé! Rätt in på topplistan och sedan flera, flera veckor på Svensk toppen ofc!
Förra helgen var då jag och John nere i Skåne och tog hand om Pip och gnäll. Riktigt trevligt faktiskt.
Så första bilden kommer därifrån.
Prick- Anna blev plötsligt jävligt intresserad av skogsmaskiner, och folk som sågar ( videon på telefonen...) så hon försökte sno åt sig Pee-Wee. Dock kom jag då på den geniala idén att åka och handla mat så jag tog med mig alla utom katterna och körde iväg. 1-0 till mig!


Kommande helg ska vi också ner och passa dem. Och jag förmodar att om vädret är fint kommer det ske e del utomhus aktiviteter. Dvs. hoppande på studsmattan. Guds gåva till jorden! halleluja!

det ha varit dåligt med bakande, har köpt hem ingredienser till dumle cupcakes från Lailas bok, men i dem ska det ingå kaffe, så jag får helt enkelt vänta tills det kommer någon som kan koka kaffe till mig!


I Tisdags hände en grej jag bara drömt om, Blev ägare till en sådan vacker sak så jag vet inte hur jag ska bete mig! Har haft så svårt att lämna den vid ett par tillfällen. Den e så beautiful. och jag börjar förstå vad Rihanna och Chris Brown menade när de sjöng I hate how much I love you
Ladies and Getlemen. Vi, jag och Johnte var på Ikea och köpte en säng. 1,60 bred och den är UNDERBAR!


Åh,jag vet nog att ni är ett par som rynkar på näsan bakom skärmen, men ni kan rynka så mycket ni vill. De enda rynkor jag får är de runt ögonen när jag ler från öra till öra åt min nya fina, FINA!!!!! säng. : )


Därför har det skett lite om möblering på ovanvåningen. inte riktigt klart, mycket vitt är det just nu, men jag tänkte införskaffa lite billigt tyg ( åh det kanske jag ska fixa nu....)som ska upp på väggarna för att få lite färg.

BILD STORM!
Gamla soffan agerar extra säng/soffa i hallen när man kommer upp från trappan.
Fler kuddar ska dit, kan jag tillägga. Så har ni fina kuddar med mönster och färger kan jag leka rädda barnen här och mottager dem mer än gärna!
dörren in till sovrummet, som ni ser är inte allt riktigt klart ännu.
"Kontor" hörnan e inte riiiiktigt fixad ännu.... behöver en hålslagare. Vart köper man dem här i Älmhult?
In i sovrummet!! Visst ser det himmelsk ut!
Sängen i hela sin prakt. Med Madrass efter min vikt ( 34 kilo...) och anpassad för magsovare!
ÅH KRIS TANKE! HUR ska det gå den dagen jag eventuelt blir med barn? Då kan jag ju inte sova på magen!? Ångest asså....
Den enda levande blomman på övervåningen.. En kantdracena som klarar ett mörkt rum galant och så sällan behöver vattnas. Kostade 12 kroner på ikea igår och krukan är i sink och kostade 9 kroner..
PLAST blommor i fönstret. Jag gillar dem :)
Och ut i hallen. Behöver en tavla där ovanför byron. Förslag mottages tacksamt!!


Nu ska jag nog kolla ett avsnitt på hemafruarna innan jag tar mig en trip någonstans!

Jag hoppas ni finner välmående!!!
Åh just det! Ikväll ska jg prova på Virestads kyrkokör, Häfstift!!*TjingTjing*

A balanced diet, is a cookie in each hand!

Åhh.. Kakboken åkte fram igen. Fast jag köpte en till på Maxi idag. Denna gången blev det Laila's Hello Cupcakes Som utökade samlingen. Välkommen!

dock gjorde jag Cupcakes från min första bok.
Idag har jag minsann varit duktig!! Körde till Växjö för att hitta lite sällskap, men hittade inget där förutom en lykta på Chili, som jag spanade in förra gången..... Ja ja, sluta whina. Va glad att jag inte kom ut med mer!!!

Okej jag köpte ett kak fat också, på Cervera. Kunde inte motstå det....
Just nu sitter jag och motstår väggdekaler på diverse hemsidor. Hade velat ha någon rolig i köket. MEN så finns det bara Detta köket är kryddat med kärlek eller. här samlas familjen... Får mig att spy rakt över datorn, vilket jag förmodar inte får den att gå fortare....
Jag hade velat ha någon sann. Typ Luktar det bränt? Bara le och vinka eller don't worrey, it's just me cooking!
Ni förstår målet! Lite svårare har jag dock att motstå rubriken, det finns en sådan dekal också.... med en bild på en kaka också.... kostar 169 kr.... Men jag lovar att kämpa, för er. - För Sverige!!


Sen pilade jag lite på mitt CV och körde ner med det till Willys. Hoppas på sommarjobb där! Och eftersom jag ringt och meddelat min ankomst stod hela personalen i entrén och välkomnade mig. GRATIS cola Hanna Welcome to the crew!

Skönt att ni inte kommenterar så mycket, då kan jag fortsätta överdriva såhär och känna mig cool. HeHE....
Nej, men på riktigt så ringde jag faktiskt innan, så långt e vi överrens!


Nej misann, nu ska ni få lite bilder så jag sedan kan slänga mig i soffan och heja på BRYNÄÄÄÄÄS om för övrigt leder med 1-0 BUUH YAH!

Såhär ser det ungefär ut när jag bakar... plus en bänk till då, där jag vispar.
Såhär såg de fina ut efter att ha stått 25 minuter i ugnen och blivit urgröpta av moi. Men jag e ju inte elak.. .. Mot mina kakor iaf! Så jag fyllde hålen med hallon!
Garnerade med glacyr och hallon och GLITTER!
Nakdelen med att baka kakorna är att jag vill använda allt klitter, så idag blev det som ni kanske ser olika dekoration på dem alla!
den med hjärtan på ska givetvis mitt hjärta få när han kommer hem från fotbollen!
Ser ut som ett riktigt Barbie kök nu!
Har börjt tollerera ljusrosa lite smått ( Smått smuch för helvete! Dö inte bakom skärmen där!!)
Helt ok om det e lite puttinuttit med kakor ( ENDAST kakor!!!!)
Här e då även cupcakesen jag gjorde igår med. Får fan aldrig till den där citron glacyren, ska öva... flitigt.
Men vad gillar ni min ställning?? 199;- Helt OK med mig!
Och såklart min lyckta! I LLLLLLLLLLLlllllLL ike it!
Nu ska jag äta hallon och fortsätta heja på Brynääääs
Heja Heja!!*TjingTjing*

Uppenbarat

satt och hummade lite för mig själv och kom in på en av låtarna från resan mellan tvivel och tro. Så en av låtarna fick agera rubrik idag!
Ibland är det inga pix att fixa det där med rubrik! Skönt.


Jag börjar med förklaring till bilderna i headern, som e ny. Vilket jag hoppas ni lagt märke till! Eller ni kanske hoppar direkt ner till inläggen för att de är så satans roliga att läsa? - amen ni e för söta!!

Bild 1 Tower Bridge, från mitt fina London. Kunde inte riktigt slita mig från denna bilden. Förnär jag såg bron för första gången fick jag sådan London feeling. Och ja, platsen runt är nog min favorit plats i London!
Bild 2 Tagen i Spanien, då jag och Frida var där 2010. Gillar bilden, lite peace över den. Kan vara bra ibland.
Bild 3 Grustaget, vad annars? Kräver ni förklaring??- nej tänkte väl det...
Bild 4 Körsbärsblomma hemifrån. Somrig bild, I like!
Bild 5 Kvar från förra omgången Jag Sophie och Franzi i M&M butiken vid Piccadilly.
Bild 6 Bild från när jag Anna och Denisé åkte London Eye. Bilden e ju som ni ser på Parliament Square. Där jag körde dagligen, och så ser man ju hela Big Ben.
Bild 7 Jag vid Wembley arena. Lite sport med sådär!
Bild 8 JAAAAAG, helbild på mitt face! In you FACE!

Och där med basta. - Bada bastu de e hälsosamt sa Bull.


Sen senast?Åh jag vet inte. Allt går lite segt just nu. Har jobb fredag och lördag och ska sedan passa Pip och gnäll tillsammans med min fining tills på söndag då Mor och P kommer med färjan från Polen.

I påsk var det rätt mycket kalas. fredag var det utgång och det var med ett helt nytt gäng Girls. Och för att använda ett bevingat uttryck så var det nAjS

Sen hade jag sådan satans migrän dagen efter, - varför ska de spela så hög musik för???
Lördag var det sedan påskparty med en något kändare skara och en hel drös okända till.

söndagen spenderades sedan i Skåne där det bjöds på påsklunch.

Lördagen var väl då alla stockholmare "firade" långfredag då Skellefteå skickade ut AIK ur slutspelet med huvudet före.
SM finalen är igång och jag kniper extra för Brynäs i år!! Heja Heja!


Och ön är nu ompyntad, påsken är nedpackad! Officiellt. Sista fjädrarna togs ner idag och de var dyngsura....
Köpte nytt gräs, gillar det! och så fick min fina kopp stå framme lite till!! en fjäril sitter också på.
Rosen och glaskupan har också sin plats. Lite romantisk feeling sådär.....


När jag hämtat John och vi står i köket frågar jag om han tycker det är fint.
John: Ehh.. ( snurrar runt och letar nytt)
Jag:( Höjer ena ögonbrynet)
John: Har du köpt en ny kokbok??
Jag: Öhh nej, den var du ju med och köpte för någon vecka sedan?? ( höjer andra brynet)
John: ( svettas) ehh.. okej...
Jag: (Pekar på kreationen)
John: Åh vad fint!
Jag: John, vilket är nytt??
John: Gräset!, glaset , eh rosen!...... FLUGAN!
Jag: Men John, det är väl ingen fluga?!
John: Slända!
Jag: Fjäril kanske???
Så fnittrar han sådär sött som bara han kan, den lilla godingen.


Nu ska jag passa på att se ett avsnitt av desperate housewives medan Johnte är på träning.
sen ska ju givetvis maten stå på bordet när han kommer hem!


Avslutar med en bild på dörren ner till källaren, som Pip och Gnäll dekorerade när de var här sist!


BTW! Spelar ni rumble adda mig! hesakrell heter jag ofc ;)


*TjingTjing*

Spik!

Har lite träningsvärk i armarna nu faktiskt. Jag lovade att inte spika så mycket. det blev faktiskt bara 96 st! eller ja 99 med de tre till tavlorna....

Men katten så bra det blev!

Innan idag var jag och Malinowski på Ikea, åt mest och tittade. Sedan besökte vi cirkus alla affärer i Älmhult, som jag tycker är värda att besöka.
Provade på symaskinsaffären idag, enbart för att köpa tråd till väggen, och till min klänning.

På väg hem plockade jag upp PW och svängde inom Ica där påskmiddag inhandlades. Sill från fiskbilen, till Johns delight. Så ikväll blir det stekt sill, potatismos, räkor, ägg, majonäs och förmodligen någon bit Valjegrova!

Det ska tydligen vara fest i skolan bredvid, så för att slippa vara artiga och öppna dörren varje gång någon knackar på dörren föreslog jag en tidig kväll ( jag blir trött av att gå upp halv sju!!) förslaget nekades dock, John har tyvärr inte lärt sig uppskatta det där med att bara ligga....!!


Tillbaka till mina spikar!
Före bild, ofc. Vitt, vitt och trisst!
96 spikar senare...
Väldigt nöjd blidde jag med resultatet. Vill passa på att tillägga att det ej är snett! Har mett överallt! uppifrån och ner kant till kant, så jag har förmodligen vinklat kamerna när fotona är tagna!
& ser helt klart coolast ut.
Ja OK jag bytte Gardiner också...och bäddade sängen. Och så fick PW lite tavlor på sin sida.
Vi kör på Lila och Brunt. Eller vi och vi.. JAG kör på Lila och Brunt, fint att kanske lägga till något guldigt, kaske en fin kudde på sängen. Fast då måste man ju förstås bädda och där är det ju bara å inse fakta.... Ain't gonna happen very often!!

Dock tycker jag det är viktigt att inreda med värme i ett sovrum. Att man inte inreder med för kalla färger. Rummet upplevs som kallare. Och studier har visat att man blir lyckligare av att vakna upp i ett ljust och varmt rum!!
Och nu då till lite oroligheter.
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
Svenska folket, sluta älska Zlatan!
Det finns ju inte en chans i världen att Zlatan skulle vara bättre än Barcelona, ett helt jäkla lag.
Och nej, Barcelona är bättre, för de är ett lag. Lagsport ni vet?
Milan bygger upp hela skiten på Zlatan. Ungefär som landslaget gör när de vill förlora.....
Jag är inte säker på att det är bra för hjärtat att kolla resultaten för detta.... jag brusar upp lite lätt liksom!


Förresten märker ni kanske att jag inte ändrade något i designen, Philip kirrar det till mig istället!!
Lite bilder ( alla utom två) ska bytas ut i headern, får väl förklara mig när de väl är på plats, vilket kan ske redan ikväll om så vill! :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och ligga (!!) är helt slut efter gåande, spikande och bloggande!


John hälsar förresten:
Vagnen har kommit... (............................)
senast jag såg honom??
hmm...
tisdag kväll...


Men jag får ta det, jag får ju förstå att jag inte kan stilla lekbegäret så pass mycket med mina häng det lite längre ner, eller DU hade inte en bokhylla varit snygg där? GUD jag vet precis hur Jag kan inreda hela ovanvåningen nu!!

Konstigt eller hur??


Glad påsk på er!


*TjingTjing*

idag är en sådan dag!

Att jag vaknade upp och tänkte nää, fan vad snyggt det hade varit med Page!
Sagt och gjort körde ner till frisören och klippte av 15 cm. Och jag är sååå nöjd!
Verkligen ett av mina bästa impuls köp!!
Riktigt nöjd med valet av frisör salong också, med tanke på att det finns minst lika många frisör salonger här som pizzerior!

Anledningen att jag kickade in här är för att jag nyss i min trisstess satte igång datorn för att kolla runt lite.( lie, satte i gång datorn för att kunna spegla mig i skärmen, sa jag att jag älskar mitt hår??)
När jag var klar med mina vanliga sidor, de jag inte kollar via mobilen dvs. så tryckte jag spontant ( det e min nya grej!) in på Bilddagboken, kommer ni ihåg den sidan?

I alla fall kom jag ihåg att sist jag var inne där försökte jag ta bort kontot eftersom jag inte använt det de sista åren, så nu gjorde jag slag i saken och då kommer följande bild upp
Hallå? vaddå försöka rädda sina användare
Bitchar tänkte jag och tryckte på knappen HELL YEAH!


*TjingTjing*

Ljus

Vi kör på rökiga rubriker nu, ett nytt tema. Kanske borde lägga till rökeffekt? Vad hade ni tyckt om det?

Just i stunden känner jag mig lite sviken, anledningen?
Det är CL kväll. Barca mot Milan. Jag vet med säkerhet att minst två av de tre inbjudna hejar på Barcelona i vanliga fall. Så det är lugnt tänkte jag, kan vi gotta ihop oss mot PW. HAHAHAHA
Så börjar matchen och vad fan tror ni händer?? ALLA hejar på Milan!!! Vad fan händer undrar jag? Har skällt lite på dem, så kontrar de med att de måste ju heja på Zlatan.... Liksom vad ska jag då säga? Jag kan ju inte ta fram min kalashnikov och skjuta dem alla. Jag tycker om dem för mycket.

1-1 är ställningen nu. Men jag ser ljus ;)

Idag har jag bakat hela dagen, dvs. när jag inte handlat eller städat. Två olika sorters Cupcakes och en tigerkaka blidde det. Levandes nöjd blev jag. Dock fick Tigern stå lite för länge utanför ugnen så den blev hårdhudad...

Tog en paus när posten kom och satte upp mina fina väggtexter. My GOD vad bra det blev!
Jag lovade bilder så nu kan ni frossa och avundsjuka er på mina, eller ja PW:s väggar!

(hehe 2-1 till barca! ;)
Emil texten, som i emil i Lönneberga ni vet!
Kan varna att det var lite knepigt att få till de med den översta. Då väggen inte är helt slät utan har lite mönster så fick jag använda min nagel och även London boken att trycka med.
Texten på toa gick super lätt!


Det är faktiskt så att jag är lite imponerad av mig själv.Lyckas med allt detta på en dag. Och Tv.n har varit av hela dagen! Men det förklarar ju det å andra sidan, får jag inte titta på mina hemmafruar får jag väl bli min egen!

Choklad coockiesen, smakade bra säger de som äter dem.
Jag har inget intresse av att smaka det själv... endast smeten e god nog ;)
Å Nej, det är inte klumpar i glacyren, det är Marshmellow bitar.... Så att alla förstår ;)

För att återgå till rubriken så är jag inne på ljus. Jag skrev i förra inlägget om min super fina lykta som jag är så strålandes nöjd med. Dock är jag ingen sådan person som springer runt och köper ljus. PW har istället en tendens att alltid få ljus, vet ej varför. Men jag slipper ju tänka på det iaf!


Så när vi steg innanför dörren ikväll sprang jag genast efter tändaren och tände på allt jag kom åt!
Mina fina lyktor! Alla från Village

Dumt nog slog blixten på så mys faktorn sjönk lite. Men fin e den allt.
Helt klart värd de 99 riksdalerna!


Nu ska jag försöka greja lite i headern, så ser det för jävligt ut så är det bara jag...


*TjingTjing*

inspiration

över lag är jag rätt så dålig på att bli inspirerad. Blir inte sugen på att köpa alla kläder jag ser i mode bloggarna. Inte intresserad av att göra likadant eller göra något liknande.
Har egentligen ingen inspirationskälla. Utan jag tittar mer på individuella föremål. Ser sängen och tänker sedan ut resten av rummet, i min egen stil.

Men så här om dagen hittade jag bloggen Kreativ inredning som fick mig att gå bananas!
inredning satte sig på huvudet som en dålig Marcoolio låt.

Givetvis är det roligare och a hell of a lot enklare om har någon stans att inreda. I do, och har därför något att göra om dagarna.

Men när jag tittar på hennes blogg kliar det i fingrarna direkt! Så vill jag göra, så kan jag förenkla det och så hade det sett ut här!

Och idag gick min inrednings mania i taket när jag steg in i Chili, en inredningsbutik i Växjö. Som jag tror är Guds gåva till jorden. Tjong i kotteljongen asså Att de sedan hade en hel avdelning med english stuff gjorde mig om möjligt ännu lyckligare.
Inte farligt dyrt och det gjorde ont att gå därifrån. Men jag fick med mig lite i alla fall!
Tower Bridge :)
149;-
London låda som ser ut som en bok 89;-
Också denna skönheten som jag fick span på hos Pw syster. 99;- kostade den och jag tog den ungefär innan jag kom innanför dörren!
det blev en kaffebryggare på Media Markt också. Så medans jag som inte dricker kaffe letade reda på en sådan satte den kaffe drickande typen sig till rätta i barnhörnan......
När jag kom dit var de kö bakom, en liten kille stod och tittade.


Så det blev lunch på grand Samarkand och sedan bar det av hemmåt.

Bästa köpet idag är en grill har jag förstått. den ska invigas ikväll!! det ser jag fram emot. Det ska smaka gott med grillat kött :)

Väl hemma hade inrednings manian inte riktigt släppt så jag klickade in på dekalhuset.se och klickade ham två väggdekaler.

Och som ni vet är jag ingen tuttinutt person. och därför blev det ingen jävla carpe diem utan istället dessa två!
Riktigt najs tror jag de kommer bli!


Gillar man föresten dem på facebook får man just nu 20 % rabatt på hela köpet! och texterna är inte dyra. Du väljer färg och storlekt själv. och hittar du ingen text som passar dig kan du göra en egen!


återkommer när det är uppe och på plats!
Nu ska jag kolla in grillbygget här ute, klockan är kvart i sju och det är så ljus ute, riktigt najs!!


*TjingTjing*