I min plånbok

Jag tycker sådana inlägg som "i min väska" är rätt så roliga att kicka på. I min egen finns det oftast bara min plånbok, eventuellt kalender och en årsförbrukning av migrän meducin!
Gjorde ett sådant inlägg när jag bodde i London, lite roligare då, då min väska var större och jag framförallt hade betydligt mer i min väska.
Igår satt jag och tittade i min plånbok och grät en skvätt över bristen på pengar där i.... Hehe
Då jag inte gått över till någon korthållare som många gjort då jag fortfarande rider  på vuxenpoängen från att ha en plånbok fylld med medlems kort osv i. Har jag givetvis ett par foto kort i. Ni vet så som alla föräldrar har... Gamla skolfoton osv. 

Jag har också det. Haha
Ni ska få se dem nu. 
Virran är först ut.

Mother 


Father 
Peter


Mitt skolfoto från åk 3

Albin och Erik

Skolfoto från 6 och det första och enda skolfoto jag blev nöjd med! 

En bild till  på mig, möjligen en skolfoto från 0. Ego much?

Nu följer bilder på mig och mina syskon tagna samma år. Jag 14 Viktor 12 Albin 4 och Erik 2Hahahahahahahahahahahahahaha. Åh kolla in Erik. Han ser galen ut. Han var så bedårande söt som liten så kraven på hans kort var nog alltid lite högre, så fick vi hem detta. Hahaha. Åhhhhh...

Något år senare, fortfarande söt dock : )

Sista bilden, JP som liten. Sötnos det också! 

Slottet

Mitt mål har alltid vara att bo flott. Och att bo flott är hy givetvis en tolkningsfråga. Jag tycker mamma bor flott. Therese också, hon har TVÅ badrum i sin lägenhet, hur king?

För någon helg sedan var jag och spanade in lite inredningstips samt åt god mat på bäckaskogsslott.
Stina har fyllt 25 och det firades med en bal!

JP provade sängen.

Selfie på slottet!

En liten tårta.

Också födelsedagsbarnet samt Vickan som klämde i, i ja må hon leva!

Sen stack jag hem, jag och JP försöker dra ner på bensinkostnadern.

I lördags satt jag i soffan i Äskya och tittade på os. Fint med ombyte sådär! 
När maten nästan var klar och JP sågat sig i fingret samlades vi alla i soffan för att se kalla göra ett bragdåk och ta hem Sveriges första guld!

Så fint gäng!

Eftermiddagen avslutades med för mig årets första semla!Juleljuset och Eva i bilden! Svisch 

Alltså denna bilden. Garvar läppen av mig varje gång! Så kul!!!!!

Gillar denna också, Harry pottern i mig skrockar gott.

Olympics

En Klar fördel med att vara arbetslös är väl då att jag kan se allt vad OS har att erbjuda. Men sedan tog den fördelen slut!

Igår var det köööör. Vi började starkt med Gärdebylåten, som blivit en riktig favorit! Framför allt är alt stämman så fin! 
Efter kören susade jag och Maggan som jag hade med mig under armen hem till deras residens för att avsluta dagen med tacos och hockey! 
Hv tog 3 fina poäng. Och jag svalde två color!Igår köpte jag en tröja för 49kr på New yorker.
Jag handlar sällan om inte aldrig där förutom när det vankas rea! Deras rea är bra. 

Hur fin? Jag Älskar den!!!
Jag är ju ett lejon, så den passar så bra! 
I tisdags handlade jag ett par svarta jeans på Gina. Hahahahaha det var Frida som övertalade mig.
So far är de nog de skönaste jeansen kag ägt. Maygaaad!


Ni ska få se mina os naglar också! De ger ett långfinger till Putin samtidigt, så därför giölar jag sem liiite extrA. Och jag känner att de väger upp då jag inte är så stadig på handen när det gäller cirklar ! Håll i tanken att jag med papper och Penna inte kan rita en sträckgubbe!

Jag gillar Gordon ramsey också... Haha

Förresten har jag en önskan

Denna klänningen.
Samt ett skal till min telefon från Apple och släng gärna på en MacBook där i farten också. 
Förra veckan vart Harry så trött på min dator som stod i vägen för honom på skrivbordet Att han helt enkelt puttade ner den.... Tack för den kattjävel.


Sjukdom

Jag väljer att kalla mitt lilla tillstånd en sjukdom. För en sjukdom blir man frisk ifrån. Eller så dör man av den. Men det är inte på den vägen jag tänker gå. Jag strävar efter att bli frisk och lägga skiten bakom mig. Men som med alla sjukdomar finns ju minnet kvar där.

Sjukdomar är skit!

Idag har jag sökt 5 jobb. Egentligen är jag hyfsat övertygad om att jag inte kommer få något av dem. 
Liksom hoppat håller sig inte uppe av sig själv och efter att ha fått höra raka motsatsen men ändå negativt från min senaste intervju har nog hjärtat gett upp lite. Även om hjärnan fortfarande ibland kan få för sig att nu, nu går det! 

Människor i min omgivning frågar alltid om jag söker några jobb, lägger huvudet på sned. En del vet hur jag lider. En del tror de vet. Det är dem jag vet INTE vet som gör mig pissed. De som aldrig varit utan ett jobb, de som aldrig har fått snåla med allt för att få det gå ihop.

JP och jag har haft det tuffare rent ekonomiskt. När det var som tuffast jobbade jag halvtid och han studerade, och valde att under en termin inte ta något studielån. vi levde då på 10 laxar i månaden. Även om det var tufft var det annorlunda för vi båda var iväg. Timmarna jag spenderade i soffan var inte lika tuffa för jag jobbade varje dag och kunde slappna av på ett skönt sätt när jag kom hem.

Nu sitter jag i denna soffan från morgon till kväll. Det suger.

Jag har kollat lite utbildningar, eller kurser snarare. Ledarskap och engelska. Gillar ju att styra folk, hehe.moch engelska,åååh engelska. Llllllove it!

Nu hinner jag inte böla mer här, det är final vecka i paradise hotel nu och klockan är 10!
Känner hur min hjärnfunktion sjunker om möjligt ännu mer när jag ser det programmet....!! Dock är de jag hejade på ute, så nu lan jag mest skratta åt det....!