I bless the rains down in africa

Mjaooouu...*TjingTjing*

Absolute hits 2004

En helt OK skiva.
Den fick snurra ett par varv under tiden jag körde till stan och även om det var lite ensamt i bilen var jag glad att jag satt själv. Gamla låtar innebär att man hör introt, tänker FAN! det är ju denna låten! Sen sjunger man för fulla muggar, dvs. det man kommer ihåg från refrängen och enstaka ord i verserna resten blir mest ett väldigt högt hummande ylande och andra icke nämnbara rop.
Ingen vill veta vart du köpt din tröja, är ju en riktigt sad låt! Hej hej monika hej på dig monika kunde jag dock hela på kan jag ju passa på att skryta om!


Svirrade runt torget gick in i tre affärer köpte lite fina jul grejor på Borett och sedan fick jag tillslut min fina macka på subway!
Slutet nått allting gott


*TjingTjing*

mitt nya liv!

Ett helt nytt har jag, och jag trivs så med det!!
Sims 3 djurliv heter det.
Har haft ett par förträfligt fina dagar i Norrland. Efter Ikea där jag spenderade en halv förmögenhet med ögonen, men dock bara få utvalda saker fick följa med ut blev jag avdumpad vid lilla gula huset, där jag laddade ner sims sims och började spela!
För er små poliser vill jag säga att jag betalade för spelen jag laddade ner via sims hemsida!!!!!!
Sen satt jag i trans och spelade, tills det blev dags att göra mat. Provade på kycklingen igen och den blev rätt lyckad vill jag lova!
I torsdags var jag i Växjö, där jag tydligen " kan gå runt och titta lite själv" Dock ringde jag och väckte lilla smuchen min och spenderade dagen med henne, lite lan och mera shopping!
Har nu mera två klänningar till att välja mellan till Granada! JÅBBIGT!
städa städa!
Riesens ätande och tapet kollning i min lilla säng i min lilla lya.
Fika på Grand Samarkand,( DÄR SATT DEN!!)
Med min ögonsten!!

I morgon rullar bilen från Najsum indiana till Fjärraboda redan vid 4 och sedan ska jag slå klackarna i taket på Granada!!

Nu rullar bilen mot Kristianstad city där vi ska fira världens bästaste moster som fyllade 40 förra helgen då hon rymt till Paris med sin kära.


* Jag är J E T T E sugen på en subway macka!!

* Jag har på mig fjäderöronhängena och mina fina nya vita blus!! Som jag btw får ha på konserten för vi ska vara vita och svarta!! TJOOHHOO!!


*TjingTjing*


Ajax

inte fotbollslaget, usch hatar holland!!

Kan inte tro ni är förvånade över det.. men that's it!
NU ska jag börja skura, har 1.5 timme på mig, kanske lite till innan Malin kommer.
Vi tänkte göra slag i saken och hämta ut tapet böcker också!! WOOOAAAH!!
Happy happy happy!

Märker ni att jag fördriver tid... för att jag kanske inte riktigt är sugen på att gå in i lilla huset med 11 grader i? Ni märker så rätt så, men keep it low will you!?

Men man måste börja någon stans, kanske ska höja elementen? Vart ju några eldrivna där. smart sickan!
Åh.. det hade varit fint å se en jönssonligan film...

Men det finns det ingent id för nu, nu ska jag gå in i dimman förvandlas till husmor komma ut med gula gummi handskar tvättsvamp och Ajax i högsta hugg! Whatch out!!

*TjingTjing*

Jag önskar ni hörde vad jag hör!

Av hela mitt hjärta. Hela familjen minus mig sitter i soffan och kollar på Waterworld på 6:an.
Jag har flämtskrattat sådär ett par 100 gånger.
Det har ungefär gått till så att Peter skrattar högst:
P. HAHAHA oj oj såg ni han stod på näsan!
M: Men varför ställer de upp på detta?!?!
V: MEn fattar ni inte hur kul det är!!
Och så skriker de lite till.
Bjuder på fin cam bild nr 1 Inhandlade nödvändigheter till skurande av köksluckor och tak i min lilla villa. Hur vet man att det är en villa? Huset har två våningar, kan nog bara bo på en av dem. Fin pelletsugn, lågt i tak. men en fin trädgård ( när jag är klar med den!)
I morgon har jag tänkt börja på mitt projekt. MM sjänkte några visdomsord till mig ( inga tänder där inte!)
Tvätta tak är jobbigt, ta ett i taget! Och jag ska inte vara sen och lyda hennes ord!

Maten jag bakade blev kanon!! Potatisgratäng som var gräddig och fin, givetvis färdigjord. Jag tar ett litet steg i taget! Kycklingen med sin bädd av riven ost, creme fraishe, vitpeppar och paprikapulver. JA! paprikapulver. Ni som fått äran att lära känna lilla jag vet att paprika befinner sig utanför mitt förstånd. låter kanske gott när någon knaprar det i sig, men lukten och smaken är outhärdlig! En liten ynka bit paprika kan förstöra en hel gryta, och jag är den första som märker det. Kan känna doften när jag hoppar av bussen uppe vid 116 om mamma har paprika i grytan en halv kilometer hem. Usch och fy och blä! Men pulvret gick ner och tillförde något visst. Gott blev det!


Älsar potatisgratäng och denna är ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh så god! Ett tag åt jag den kall.... Givetvis hade den tillagats en gång innan men kall var den.


Jag hade ett himla roligt inlägg på G innan men jag tror det försvann. sinade ut. blåste bort. gick upp i rök. flög sin kos. gav upp och gick hem.

Fler kan jag inte komma på just nu, har nio fler idéer mottages de gärna
Bjuder på en fin liten bubbla från Skånes humor-kung Johan Glans
" jag har mensvärk, varför säger du så det gör det inte bättre. räcker det inte med att du kräks i direkt sändning? måste du få med mens på ett hörn där?  men va fan gör ett hattrick skit på dig med" Oj så jag skrattar för mig själv här vid det runda borde i köket i Gonarp på västra smalgatan. Drottning vid runda bordet.

Batteriet lider också mot sitt slut så det kanske är dags att borsta tänderna och hoppa i tält sängen och kolla lite i Ikea katalogen. På onsdag drar jag och Malin kosen dit. Ska bli så fint att få plocka på sig nödvändigheter till min lilla lya. Högst på listan står täcke och kudde. förlåt menar kuddar säng har jag kirrat, så den står fint där inne.

Funderar på att börja elda redan nu så jag kan sova där till helgen i alla fall. Lukta på målarfärg och känna vattendropparna från taket i mitt ansikte.

‎" Alladin asken då, det är en sadist som har gjort den. barn älskar chocklad låt oss göra var 5e oätbar"
Solly, men jag kan bara inte låta bli!

Ja under några inlägg har ni ju hört mig skryta om att jag vill skapa. Nya läsare som inte orkat bläddra i arkivet har ju således noll koll på vad jag går för! Och det känns ju synd tycker jag!
Brudbukett som gjordes i tvåan. Vet inte riktigt hur jag tänkte med Veronicorna, skulle varit snyggare med fontängräs tror jag. men den doftade ljuvligt med både freesia och syrén!
Begravningskrans!  Tänkte först skriva vegetabilisk och sedan vegetarisk men kom till slut på att det är ekologiskt binderi. Alltså har jag bara användt mig av material som är nedbrytbart. Riktigt nöjd med denna blidde jag även om Nejlika ett och fyra i långa linjen ser lite lustigt placerade ut just på denna bild!
Nu ska jag fortsätta kolla in Johan glans på youtube
(sagt och gjort)

Jag har fått en kommentar också, en som utmärker sig lite extra dvs. anonym Det var en fin kommentar som mitt hjärta gladde sig åt och huet svällde en storlek eller två. Men det hade varit himla intressant att veta vem anonym är.
Just nu är du anledningen att jag ligger vaken om nätterna och.. Nä inte riktigt, men nyfiken är jag lite...okej mycket. Så flera kommentarer och gärna ett namn. Så blåser segerns vind i mitt segel igen! Och det är precis så jag vill ha det!

Då ler jag ikapp med solen :)

*TjingTjing*

Kundvagnar

Det slog mig idag när jag handlade ingridienser till kvällens middag, som jag ska laga(!!!)
att jag inte berättade om hur jag häromveckan gick med vinst efter en runda på Maxi.
Nej jag köpte ingen lott eller så. Jag lät mamma betala för min skvaller tidning jag bara inte kunde vara utan. Sen kissade Grålla all over den, men jag han läsa den en gång iaf!
När jag sedan skulle sätta tillbaka vagnen ser jag det. Det finns två olika sorters vagnar, jag ser absolut ingen skillnad på dem, men några är gråa och några är röda. Dessa kan man inte sätta ihop och få ut sin lilla peng.
Så efter många om och men har väl folk gett upp med det där. De sista idioterna är alltså inte födda!
Så jag gick dit och ordnade om, rätt vagn i rätt led. Och gick därifrån med en guldpeng och två stora silverpengar. Alltså 20 riksdaler rikare!
Alltså tjänade jag på att åka med och handla, gick med 100% vinst!
Sådant är inte fel! :)
*TjingTjing*

DIE MF DIE!!!

Jag har åter igen haft en mycket fin helg. Det har blivit så nu, ibland är ju rutiner bra! Tänka sig!
I lördags körde jag till Norrland, där packades det om till saaben och vi drog vetare en halv kilometer typ. Där bakades det Pizza och dracks öl. Ölen tackade ju jag nej till med sedan kom Morgan och jag sa ohoy Captain! Och sjönk ner i soffan.


Kvällen till ära hade jag på mig mitt fina Sabo armband med London bussen, det uppskattades högt av en liten söt flicka. Och det fick mig att le så till en grad att jag tackade gud för mina öron så att inte toppen trillade av.

Kvällen avslutades i soffan där ungefär alla somnade, innan saaben rullade hemåt.

Yo, I'll tell you what I want, what I really really want,
So tell me what you want, what you really really want,
I'll tell you what I want, what I really really want,
So tell me what you want, what you really really want,
I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really
really really wanna zigazig ha.Söndag blev det sovmorgon, och jag sjöng som de gör i Robin Hood Prisa gud här kommer skatteåterbäringen! och en liten runda med fralle försäljning

Sedan bjöds vi på älgmiddag och det smakade så gott så gott så. Efterätten var pricken över i:et och min mage log i kapp med mig.

Sen gick det i höga hastigheter hemåt där Viasat fotboll slogs på och derbyt Man. Utd. och Man. City.
precis innan första målet kom, som gjordes av city.... Så gör J ett ljud, liksom ett OH! precis som hans systerdotter gör. jag lägger huvudet bakåt och skrattar och en halv sekund senare blir det 0-1.


kvällen avslutades sedan med Pizza, ett tänt ljus och morden i Midsomer.

Idag ringde sedan klockan oförlåtligt tidigt... och jag jobbade med en kroppsdel i taget på att ta mig ur sängen. fan vad jobbigt det ska vara då!

Men upp kom jag.. tillslut och sedan var det bara att krypa ut till bilen och tuta på skåneland.
Då jag glömt efterspänna hjulet jag fick byta stannar jag efter ett tag då jag tyckte bilen skakade, mer än vanligt då! Men nej då bultarna satt där de skulle och jag lyckades inte rubba dem.
Jag gasar sedan vidare och ringer upp lilla Mor som ringt och sms:at femtioelva gånger, Hallå? Har ni ingen tilltro till att jag klarar av att gå upp om mornarna? hum hum
Jag är hemma till 8 mamma lilla jag lovar! Lägger på och ja.. då dör bilen. DÖR! Och då funderar man på vad man ska skrika, dö biljävel dö! Är ju liksom inte fungerbart.
Men mitt där på rak sträckan sjunker alla värden, alla pilar pekar nedåt och bilen dör. Karma tänker jag, där fick jag för jag envisades med att vara kvar!
Varför ska allt hända mig? Eftersom Oljelampan och batterilampan båda tändes, gjorde jag som mästaren lärt mig, stänger av och rör ingenting.
En halvtimme senare kommer en annars 1.89 lång man som en pygmé.
Kollar alla värden, som är bra sätter sig i bilen och kör hem.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Fuckin skojaru me maj?!?!

Hemma visar det sig att hantverkaren fortfarande inte kommit, och nu 10.27 är han fortfarande inte här. mellan 8 och 9? In my as!

Just nu kom Peter hem och jag går ut och hjälper honom in, stackaren har ont i ryggen.
Halv två ska jag vara i karlshamn säger han. Så står han i hallen och ser så bedrövlig ut.
H. Har du provat att stå upp rakt?
P. Höhöhö.. säger han
Och då jag i all snällhet vill vara snäll och sträcka på honom spjärnar jag emot med min fot på hans fot och ska precis trycka upp axlarna då han tjuter som bara den
P: AAAAAAAAJ MIN TÅ!!!
Då har jag ju trampat på hans onda tå. och sen står vi båda dubbelvikta av skratt. Jag mer hjärtligt än Peter som låter lite ömklig.
H: Men visst glömde du bort det onda i tån ett tag?!?!
P: JAA! hmm. jag kanske borde slå en spik genom tån istället??

Tror minsann, att jag ska följa med till Karlsham och smyg äta på donken.. :D
Nu ropar den döende på mig.
Over and out!
H: MEn var är det, det gör ont då?
P: Ja jag säger till när du är där.
H: äh jag tror inte du har ont du bara inbillar dig!
P: Du trycker inte tillräckligt hårt!
H: Nu då?
P: hmmmm.....!!! Vad är det för hårt?
H: Jaa du en knuta kanske!!?
P: Åh.. kan du inte slå sönder det med en hammare??
H: HAHAHAHAHA*TjingTjing*

it's a party at västra smal-gatan

Golven gungar och fönsterna skallrar... typ. Nästan- ungefär.
Igår inspirerades ja ju som sagt. Åkte till Lund och fick en fin liten känsla när jag steg av tåget. Hur mysigt Lund är på Vinterhalvåret, hur lycklig jag var när jag gick vägen från stationen till butiken. Men jag blev också påmind om hur långt jag kommit sedan jag var där sist. Hur mycket jag faktiskt gjort. hur mycket jag varit med om.
Men inspirerad blev jag och nu vill jag skapa. dekorera och inreda. Jag vill hämta hem tapet böcker och bläddra där och ha ångest över vilka jag ska välja, en sort på varje vägg??
Alla tåg från Hässlehåla till kristianstad eller bromölla var inställda, så planen blev som planerat och jag tog ett nytt tåg, Kalmar, Alvesta... Häfstift! Nää jag åkte ju det till Lund i julas, och så åkte jag och Sanna fel en gång när vi åkte från båstad.
fem över 11 rullade tåget in på stationen, där stod limon och det blev hemfärd.

Igår lagade jag mat också, väldigt avancerat minsann! brunsåsen låg sedan utanför min kunskapskrets så den fick de hårt arbetande männen komma in och göra. Tack och amen för det sa jag och slurpade i mig den med sked.
Men det blev en fin liten måltid där. :)

Idag blev det sovmorgon, det var ljust ute när jag vaknade och jag trodde fan något var fel, det var ljust och sen stod klockan på halv tio. Jag blinkade tre gånger och log för mig själv. Sovmorgon!! Sen sov jag som en stock på bussen påväg hem ändå! Jag begriper mig inte på mina sovrutiner egentligen. .. Fast tänker jag efter är det väldigt lätt. Sova hela tiden, alltid!


Dagen har spenderats på fint sätt, en tur på Ikea där jag fick lukta lite på bokhyllorna och klämma lite på julsakerna.  kina mat blev det också, och jag kom och tänka på hur sjukt det verkligen var att vi satt där.
Ibland är lite bra konstigt!


Nu ska jag gå och äta lite tårta och bullar, har helt missat fikan nu, Galet!!
Nyss sträckte sig kusin Edwin mot en godisburk
mormor: Ja ni ser att han sträcker sig efter karamelburken!
Mamma: Jamen det vet väl inte han vad det är!
Jimmy: Det kan ju inte du veta om han inte vet!

De har så roliga samtalsämnen här. Nu diskuterar de dräktig-heter här. Hur länge olika djur går dräktiga, tre månader var de inne på.
Jimmy: Ja men vilka mer går i tre månader då?
Mamma: SCANIA!!!
Då blev det fina skrattsalvor från vånga borna, och Najsuma delen tittade snett på oss.

Nu ska jag sluta skriva trams och äta bullar.

*TjingTjing*

Ge maj en kauga te kaffet

Gymledare och andra hälsofreak (bambie) håll för öronen och ögonen, Jag vill ha en bakelse!
Jag blev så himla sugen på det nu! Och om sanningen ska fram så är väl jag inte någon kakperson, mer en godis/chips/läsk/dipp-person. Om ni förstår vart jag vill komma.

Jag vet att frida förstår... TRANS FETTER!
Dock får jag dela denna glädje utan Bambie... Hon står bara inte ut med att se de gyllene bågarna, hon liksom slaktar sig själv och lägger sig i frysdisken bredvid de andra döda djuren och säljer sig för 19,90 kr hektot. men det är väl synd tycker jag.
Tillbaka till MMMMMMM Jag menar nu inte ostbågar, det är jag inte så förtjust i. Kanske om påsen legat öppen över natten, då kan det vara gott ibland. Oh nu blev jag sugen på mjuka sotbågar...
Jag menar M:et i mitt liv. Inte Mer och inte Marabou heller för den delen, även om dessa råkar vara himla tillfredsställande de också!
Isabell och mormor titta bort och fortsätt läsa på nästa rad.. McDonald's. I'm lovin' it
Cupcakes på stationen på Baker street.


tro nu inte att jag hade kunnat leva på deras hamburgare, nä så långt vill jag inte gå, men kanske en gång i veckan??

Nu har jag latjat lite och skrivit om mina behov för dagen och min bigdeal love Donken.

Igår sa jag adjö till pidde Peter via telefon då han ska förbi Norrland och provköra Scania. Ett eller två lycka till fick han också, kan ju behövas!!
På fredag kommer han tillbaka till säkerheten och verkligheten igen. Jag ska välkomna honom med en kram.

I morgon fyller min äldsta lillebror år. 17.. Alltså är han inte riktigt där, och även när han kommer dit så kommer jag ändå ha varit där före honom, så han får fortsätta kämpa. Sicken tur att han har mig så han har något att leva för!

Jag uppfyller krav utan att veta om det :)
Känns bra att vara jag!!

Men födelsedag betyder kalas, det betyder att i morgon får jag träffa mina nära och kära! Har inte träffat allihopa ännu. Jag har vinkat några gånger på oscar men icke mer, men det blir det ändring på i morgon, och det gör mig gladare än gladast!
Jag är sugen på något gott, jag vet inte vad, brunsås hade varit gott. Jag vill sitta i soffan och äta gott och titta på film. Fan vilken soffpotatis jag är!
Det är bara inte bra att vara arbetslös såhär!!

Ska nog dra mig en runda mot centrum, strosa rundor i affären. det finns fler här men jag vill inte lämna soffan för längre, lagom är bäst, säger jag och gläds åt min påhittig het!

Blir dock att köra Saab dit... saab scania... voine voine Jag sökte ett tag efter det där uttrycket, för att kolla stavning, tror det är finska, men då jag inte lyckades vidare bra tog jag saken i egna händer och gissade! Smaka på den kakan. Ohh.. kakor...

-Den är rolig att köra, sa ägaren och jag kan bara hoppas för soffan skull att jag överlever.
Optimisten i mig säger att det kommer gå så bra så bra och att jag på vägen faktiskt av en händelse stannar till vid vägen då jag såg en söt liten hare skutta in där, och jag travar efter för att se hur den mår och hittar då Willi wonkas godis trädgård, där äter jag mig mät och sedan kommer jag tillbaka mätter och trätter.
Pessimisten i mig - Men hallå lägg av, lyft på dig ta bilnycklarna kör till Maxi köp något onyttigt kör hem sätt dig i soffan och titta på någon förlossningsdokumentär som du tycker är så jävla bra.
why? WHY!!!  varför slutades ni tillverkas?
Jag vet inte vilken jag ska gå efter??
Ikväll blir det inspiration, ska åka tåg till Lund där jag ska joina mitt gamla crew, bara en som är kvar, två nya. spännande, sen blir det att inspireras i Malmö på Interflora för den kommande julen
KUL i JUL!

*TjingTjing*

Jag är Genial

Jag lyckas med allt, helt omedvetet, jag är bäst helt enkelt. Ledesn för pilen i ögat Fene, men nu har jag gått om dig!
PÅ bara några dagr har jag lyckats med att må fin fint, varit på en trevlig intervju, fått erbjudande om ett heltidsjobb, tackat nej, fått punktering, rivit tapeter, drömt hemska drömmar, bytt däck, och mått fint igen.
Jag är inte emot något av det, kanske drömmarna. Men ja man kan ju inte vara nöjd med allt!
Vi börjar med min ögonsten Bambie. Här är blusen, kan inte tycka bilden gör den rättvis, snyggare i verkligheten, ser jäkligt vit ut här.
Men söt är den och jag är ju söt så skulle jag råka ta en ton fel kan ju folk råka missa det pg.a. att jag är så söt!
Blus Vit
Måndag vaknade jag, nej rättelse väcktes jag och frös som ett sviskon. Tog täcket med mig ner till soffan och kollade in twins tv-reklamer innan jag tog bilen från Norrland till, ligger Karlskrona i blekinge eller småland??
Jag hittade till Karlskrona rätt enkelt trots att solen stod i ögonen på mig hela vägen

Väl inne i centrum, kände jag igen mig lite tack google maps då smäller det. Jag tittar i backspegeln, körde jag på något? Men jag fortsätter, missar min infart får vända och kör tillbaka, tillslut ger jag upp och bestämmer mig för att hitta en parkering, då smäller det igen. Faaaaaaaan skriker huvudet.

Återigen, för mycket motgångar och jag blir inte så trevlig. Parkering hittar jag, jag öppnar min dörr så långt det går lutar mig ut och ser vad jag fasat för. Luften har sinat och bakdäcket står på den fina aluminium fälgen.

Okej Hanna, nu tar vi det lugnt, räkna till 10 Jag måste räkna långsamt för innan jag kommer till tio har jag ringt Peter och sitter och stört tjuter.


tre år senare när jag lugnat ner mig hittar jag tillslut fram till arbetsförmedlingen och en kiosk utanför fick ge mig ett litet choklad i utbyte mot pengar.

Tillslut kunde jag asa mig innåt och efter ett tag kom bossen ut i en fin blå jacka, tjenare tjenare och ett fast handslag. Sedan blev det intervju i 3 timmar. Jag är inte ironisk nu! Halva tiden vart vi dock ute så jag fick prova på jobbet och se hur det fungerar.

Sen var det bara att bita i det sura äpplet, gå och byta däck. Så där ligger jag i mina fina beiga byxor på kullerstenarna och stryker mina oljiga fingrar över låren....

Då kommer bossen med orden - Jag tänkte du kunde behöva lite hjälp.
Där fick jag för jag sa att jag var händig...
Okej, nu erkänner jag. Jag har aldrig bytt ett personbils däck... varit i närheten när någon gjort det ja kanske, men då har vi haft maskiner. Lastbilsdäck, det är en annan femma det!

Idag efter mötet på Af körde jag upp för att se vad det var för fel på däcket och få ett lagat tillbaka på plats, 80 gränsen på cykelhjulet passar inte riktigt mig!!!

JAg möts av skrattsalvor från paugarna, jaha.. du.. säger de och tittar på mig.
Under mina år har jag aldrig sett något liknande!
Liksom bara kolla in! Nej internetdosan var inte inne, det är bara så ni ska få en storleksuppfattning. Borren har böjt sig innan den tillslut brustit, därav två smällar förmodligen.

Men ändå, hela borren inne I hjulet!

Jag kan ju konstatera att jag förmodligen inte gör om det.

Rivit tapeter har jag också, så att mina naglar har blödit och skrikit.
Stackarna... Grannhuset är tomt och vi har huggit hela helgen, i söndags...
Kommer bilder, före och efter.

Så i morse bar jag över CD spelaren och sen sjöng jag och Alice Cooper Smoke on the whater och Sweet home alabama och fler Absolute rock anthems
På hög volym, sen ringde bossen och jag tackade nej.

Men det gjorde att jag fick en fin inledningsfras på AF idag
-Hej Hanna hur är läget?!
- Haj, haj.. jo då jag tackade nej till en heltidstjänst idag men annars är det fint !

Nu ska jag iväg och sjunga på kören kören, Gud ge mig styrka säger jag bara....

Hujeda mig, nu är mamma ute genom dörren, och jag sitter i underställ, det börjar bli kallt om rumpan! Skynda skynda som Gunde Svan hade sagt.
*TjingTjing*

Jag vill ge denna dag till dig

Åh jag stört gillar våra låtar, ser till och med fram emot mitt lilla solo.
Ensam som en liten sol ska jag stå där och sjunga solo.
Har redan bestämt outfit, lilla mor påpekade att vi inte bestämt det ännu. OCH?

Jag behöver den söta lilla blusen på Lindex för 299:- Kan du förstå de?
Åh det är någon Astrid Lindgren karaktär som säger de orden.. Vem?
Cool liten gumma!

Jag spelar spotify och dissar helt reprisen av Idol, herre gud, när mina favoriter sjungit vart jag bara nere. Tar direkt kontakt Molly va fan hände??

Tjejen som fick ta sitt pick och pack och flytta ut från hotellet är ingen favorit, men det fanns ju klart sämre.
Så det var ert dagliga expertråd, från moi

Veronica Maggio har blivit lite som en gud för mig, Oskar också, när han sjunger om sina cigaretter och namn på dörren. Då har jag en blandad feeling: Fan vad coola ni är som skriver dessa texter, ni är så coola! Åhh.. nu lyssnar jag på dessa låtar som alla spelat i tre år och förstört.. fan, jag ska ju vara originell. Jag kämpar stenhårt för det! originella Hanna at your service!


Snart ska jag äta älg, dödad för några minuter sedan, slaktad och har sedan legat och tinat i diskhonen sedan igår. Smakade lite nyss, smakar som något jag ätit innan, tror inte jag har testat skogen konung innan. Gott var det och jag ser fram emot resten av måltiden.Kommer med lite roliga nyheter, för mig. Min lilla mormor hotade att säga upp kontakten med mig, men jag är fortfarande lika uppspelt.

igår ringde ett 08 nr på min mobil, Fan ringer försäljare på mobiler nu? Äh jag svarar kan ju vara kul att få smacka till en liten försäljare såhär på kvällskvisten!
istället blev det jag som fick en liten smack, av verkligheten.

När samtalet var slut hade jag en arbetsintervju för Viasat på måndag. WHOOOOT? Två jobb på en dag? så har det varit öde i tre veckor?
Ja vi får väl se hur det går, kommer förmodligen hinna dö fem gånger innan jag kommit till Karlskrona. Överlever jag lär ni märka det.

I min fina Passat påväg till Norrland igår hade jag ett litet ryck. Men det var mörkt och inte ens idioten som inte kunde stänga av helljuset såg hur jag hoppade skrek och skrattade. Nu är feelingen mer såhär


Let's nu fokusera på framtiden. Vi får se vad som händer.
Och jag hoppas MM inte säger upp bekantskapen med mig ännu ... ;)

*TjingTjing*

mamma tog fram flöjten...

Men min lilla glädje håller sig kvar trots att mina öron nu drar ihop sig.
Pratat med min lilla Chef i Lund idag och jag har jobb 12-23 december, Och det känns SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR bra!

Har kört fram och tillbaka fram och tillbaka hela dagen och nu ligger jag fint på soffan.


Träffade BAmbie idag också och det har varit dagens höjdpunkt.
Fick ett fint smmss när jag gasat därifrån i min Pick up
Åh vad jag har saknat dina Eurovoice-aggressions-problem :)


Känns skönt att veta att man var saknad.
En liten bild på en gla typ, John John.
Just här leker han elektriker, han tyckte det var J Ä T T E roligt.När jag hämtade Axeln ute i vildmarken så gick jag in på kontoret och frågade efter den, gubbarna skrattade högt och och sa att om jag gick till nästa kille så skulle han visa mig vart jag kunde hitta Axel. Så skrattade de och tryckte ner mig i dojjorna. Om ni inte vet så är det en axel jag ska hämta, en sådan som sitter under ett fordon och håller ihop hjulen, det borde väl två så viktiga män som ni veta!! Ville jag säga till dem!!
Fast de körde mercedes hela bunten så jag lät bli att vara nedlåtande, de kan ju inte ha det lätt om de kör sådana bilar!

Vid Vånga krossen träffade jag David.
D: VA? Jag trodde du var i Marieholm och gjorde vid vår släp! Satte på plåten och lite så.
J: Nää, inte än. Det fixar jag senare.
D: ja jag tänkte väl det!
J: Ja det finns ju en dag i morgon också!
D: Ja du har ju hela helgen på dig! Avslutar han och jag skrattar hela vägen ner från berget.

*TjingTjing*

Hallå du gamle indian!

Just nu vill jag vara Rambo, Indian eller Robin Hood. Sätta pilar i folks ögon. En liten pil riktar jag således till min lilla dator som nyss raderade ett fint inlägg.
Borde kanske nacka den?


Nej men en pil eller flera vill jag skjuta idag. Jag associerar nu för er som inte hänger med. Jag spelar på de vuxnas melodi ikväll.

Min nära döden upplevelse? Lång historia kort:
- jag i en pick up
- Smal krokig väg
- Stor lastbil med släp
- Låsta däck som hackar sig fram medans bromsoljan pumpas åt alla håll.

Och där mitt i allt jag med nävarna så hårt knutna runt ratten att jag nästan fick den i knät. tre cm till och det hade blivit ett öronbedövande brak, från en frontal krock. Lilla hjärtat mitt klappade i otakt i x antal timmar, tills jag tog en tur upp på berget igen med T och åkte ner med honom...

Nu ser jag gladeligen fram emot att få räkna lite hål i ögonlocken!

P.s Ikväll intas tält sängen, hurvidare den nu är någon match mot soffan återstår att se. D.s

*TjingTjing*

uppdatering

Jag dog nästan nyss....

Men bara nästan. Mitt hjärta är fortfarande efter.
Undras när det kommer ikapp?

NU tar jag på mig mina skyddsglas och hörlurar för att slippa spräcka trumhinorna mina, Och så går jag tillbaka till min plats.
Ser allt gult bakom mina solglasögon kan jag va mig själv

p.s min handled gör jävligt ont... arbetsskadad. Var när och hur sjukskriver man sig? d.s

*TjingTjing*

Burn victim..

Måste bara avbryta detta icke påbörjade inlägg med att köra näven i luften och skrika SVEA!!!!
3-2! Från de att jag snubblade in över trösklen har det gjorts tre mål! Okej bara två var sveriges kunde varit allihopa men men. Vi leder och jag hoppas nu de håller i det!


okej back to B.

Upp med dig svullo ropade luren och jag masade mig upp till lilla hålan där det blev jobb. Till kvart över 12 då jag gasade himmåt för lite spagetti och ett nytt sett kläder innan jag slösade, ja slösade bort 45 minuter av mitt liv i ett rum på arbetsförmedligen.

Hallå kan ni skynda på jag har ett jobb att gå till!
Vart kanske inte det ultimata att säga.
Men efteråt gasade jag tillbaka mot hålan och jobbade till 4 som alla andra. Svettig och brännskadad.


Mammas fleece tröja fick sig ett litet hål och mitt bröst fick sig ett litet märke. Ont som fan gjorde det, rent ut sagt. Där stod jag böjd över borren och tryckte för allt jag var värd på lemmen för att komma igenom och så kom lilla gnistan från David som skar i plåt och sen brann jag.

Men lugn i stormen jag lever.

Hemma tog jag burken i näven och kollade arbetsbehövande. De är inte många vill jag lova. Sökte ett i Växjö idag, Växjö. Smuch får jag det får jag nog sova på din soffa.

I kvällen har jag galt, ungefär som de döda älgarna. Kanske någon tonart högre, vem vet.
Sjöng mitt lilla solo för första gången, skakade som ett asplöv där jag stod med ena näven om stolsryggen och häftet under näsan. Hanna what the plop are you doing? Du kan låten utan och innan!

I morgon blir det jobb igen, börjar 7 så ingen sovmorgon, i morgon är det sedan åter gala time igen, denna gången i Sibbhult för att slå ihop våra stämmor med deras kör.

Ursäkta, men varför i helvete ska det nu vara bragd för att sverige nu ser ut att vinna? Fan Vad fick damerna när de kom 2:a i VM 2003???? Och är det inte värt att kommentera också att Svea vunnit alla matcher de spelat utan Zlatan nu? Ja något sådant sa han kommentatorn nyss. Fan Sport kommentator skulle man blivit

Kan fortsätta på fotbolls spåret. Under kören nämner jag Sverige spelar. Då sjunger vi för dem! Säger en del, medans en del biter i det sura äpplet och säger att ja det vet vi hur det går. Mitt i en låt tjoar jag 1-0 till Sverige och alla blev lika chockade!

SVERIGE HAR VUNNIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har väckt hela huset, FY FAN VAD FINT!
HEJA SVERIGE TAAAALALALALALA!!
Nu kan jag sova fint! Hamrén är mållös, och Isaksson gjorde ju en för jäkla fin match, av det jag såg.
Nej nu måste jag sluta prata.. skriva.
Hujeda mig!


*TjingTjing*

Kids of today

Erik: Albin det är din tur att välja film idag, säger han trött och går in i sovrummet med en suck. Hör och häpna det är en suck Åh-skönt-att-jag-slipper-välja ? Hallå! Hur gick det här till?
Albin: Åhh.. Nej du får välja!
E: Jag vill inte du får göra det idag!
A: Då blir det ingen film! Ja det är en hotelse
E: Meh! Kom igen!
Och i mitten står jag och ser ut som ett frågetecken. Det finns inte på jorden att jag skulle ha låtit Virran välja film när vi var små. Vad har hänt med dagens ungar? Det hela slutade med att jag fick välja film åt dem. Föreslog en massa bra, innan det tillslut blev Fifel. Ni vet den lilla musen.


Jag har alltså varit barnvakt idag, eller i eftermiddag. När jag kom in slirandes på lilla gården vart de dock helt öde. Duschade snabbt innan huset brakade loss. Familja var hemma! Eller delar av den 4 av 6. Mig inräknad.

Frida anslöt sig och sen drog mamma iväg. Det snackades en hel del trams och oviktigt, men också en hel del viktiga saker, vi är ju faktisk vuxna nu, vi anstränger oss allt! Tro inget annat!

Jag lagade middag, spagetti och bacon. det sistnämnda kanske inte blev så bra. små svarta klumpar, men ett fåtal smakade salt och gott.
Som kronan på verket åt vi vid TV och jag och Frida kollade Sex and the City.
Varför ska ni kolla på det där? de har ju bara en massa sex. Inte de andra så mycket, hon Samantha har det mest! Sa Erik och högg in på sin portion.

Men de måste ju lära sig i tid!
Albin snurrade sedan en av mors sjalar runt huet och satte sig sedan bekvämt, Erik tittar på honom ett tag innan han sak enligt säger Hade du varit lite svartare och haft en mustasch hade du sett ut som Gadaffi.
Jag undrar vad de får allt ifrån, ungen är 7. Han vet inte ens vem Gadaffi är! Eller? Han uttalade det till och med rätt! Säger Frida smått chockad.
Så här små är ni inte längre pip och gnäll.


Bilden e från när vi bodde i Elsas hus, det var minsann länge sedan. Det lilla rucklet hade nog kunnat bli fint om man rustade upp det, hel renovering. Eller riv skiten och byggde ett nytt likadant. Läget är fint i alla fall.

Nu ska jag komma till de roliga, jag har varit så jäkla vuxen i ett par dagar! Riktigt roligt, faktiskt.
Lördag kväll; handlade mat, sedan begav jag mig mot Norrland med det och det lagades toastar, mina världsberömda sådana. Rätt säker på att de uppskattades.

Som riktiga vuxna så somnade vi i soffan. Halv 9 vaknar jag.
J: Vi kanske ska gå och lägga oss?
J: Vad är klockan?
J: Halv 9.
J: Herre gud nej, lite chips och cola nu så blir det bra.
Sagt och gjort, chips och cola blev det och en halv timme sedan sov vi båda igen.
Fint som den renaste snus vill jag lova.
Söndag, jobb för den ena och för mig som fint låg kvar och "mornade" mig i 1,5 timme på soffan efter att jag gjort frukost till båda, körde på ett vinnande koncept. Toasts... Innan jag röjde upp och sedan körde för att handla middag.

Får säga att jag gillar Norrland även om deras Ica är lite knepigt, trångt och jag fattar inte upp lägget, tacka vet jag Olofströms Maxi. Love it
Dock blev jag lite mallig när jag slapp visa leg när jag köpte snus. Okej jag vet att jag inte behöver göra det himma i Najsum heller, men där sa faktisk personalen till mig om att hon sett mig i tidningen att jag fyllt 18, hon grattade till och med mig. Så det kan inte riktigt räknas.
Väl tillbaka från utgångspunkten skalade jag grönsaker och dippade de medans jag låg i soffan och tittade på Sex and the city

J kom inom för att äta upp nästan alla grönsaker, jag tror dock bensäkert på att han ville se på SATC, även om han inte riktigt medgav det.
Sen blev vi bjudna på Pizza på en av småvägarna, och det var himla trevligt.
Åt så det stod härliga till och behövde kran hjälp för att komma ut i bilen igen!
Väl tillbaka i det lilla gula huset blev det en film, har jag för mig. Jag mins inte och allt behöver ni inte veta. Bhaaaa som om ni får veta allt! Jag döljer både det ena och andra för er, vad är det annars för spänning? Jag förlitar mig på min magkänsla att ni läser min blogg just för spänningen i min händelserika vardag!!
Hur som helst fick gårdagens planerade middag bli en tidig lunch idag istället. Och det smakade riktigt gott. Vuxen poäng igen Då jag var delaktig i matlagningen ( den skötte sig själv) plockade ur diskmaskinen OCH dukade. höhö Stor flicka AB

Fick sedan träffa världens sötaste lilla tjej igen, åter igen är jag ingen gullmänniska. Men jag vill verkligen bara sitta där och gulla!! Nä höpp höpp lite tuffa tag nu Hanna!
Vuxen Tjaj! Aomen..

Under tiden i england, eller i alla fall Sophie's tid där så kallade hon mig ofta för Hannibal. Fränt tänkte jag äntligen ett smeknamn! Coolt! ( Malin jag har inte glömt bort Hannis)
Jag hade ingen större koll på vad den där Hannibal var för typ men var rätt säker på att det var en tuff hjälte i någon action film.

Idag fick jag svaret. Tuff- jaa. action film- Jo det kan man säga. Hjälte- Hell no!
Sjöng som fröken Maggio Satan i Gatan när Hannibal bet näsan av en polis. Jag trodde för det första att När lammen tystnar Var typ en deckare, något mord och sedan en tanke film. Fick ju raka besked om att så var inte fallet. Hujeda mig. Såg sedan också filmen Hannibal, jag låg kanske mest under täcket och skrek. Jag tycker om att veta vad jag ger mig in på, jag bryr mig inte om någon säger att den personen dör, om det är en hemskt film dvs.
Spänningen återstår ändå för mig.
Usch och fy och blä som Bill och Bull hade sagt

Frågan som återstår, Sophie, Varför började du kalla mig för Hannibal?

Nu kan jag meddela att jag för första gången laddat och satt på vår tvättmaskin helt själv. Hängde upp lite tvätt också, det har jag gjort förut. Lugn i stormen.
Morgon dagen ser ut att bli händelserik, på riktigt. Ska köra med et par byxor till mormor för Virrans räkning och sedan kopiera mitt cv, dela ut det till icke behövande och vid klockan 1 är det möte på arbetsförmedligen. Då ska de enligt Frida berätta för mig varför jag inte kan ha en e-mail adress som bigsnorre27@hotmail.com när jag söker jobb.
Spricker av nyfiken het om varför!!

Nu är ni en helt massa information rikare, och jag hoppas att ni inte spricker när jag slutligen berättar att i morgon är det 19 år sedan jag döptes.
Jag vill med andra ord ha en massa fina grattis här.

Heja heja!
P.S Såg nyss att Sophie skrivit i min logg M Sophie Ja Hanna Åkrell "Hannibal, jag talar flera språk! Jag lär mig svenska! Jag heter Sophie. Jag är från tuskland. Jag studerar. I'm learning now Swedish at my University! That is so cool! How are you, pumpkin? Are you fine being home in Sweden? I have to visit you and improve my swedish :D"
Hur läskigt är inte detta?? Jag ser filmen Hannibal skriver om det här och samtidigt skriver Sophie till mig om det! Läääskigt! D.>

*TjingTjing*

Kors i taket!


Herre gud vill jag lova! Jag var inte en av de som hade en sverige tröja med zlatans efternamn på, då jag redan då inte riktigt klarade av honom.
Förutom när han säger att han älskar att vinna, då e vi två ler jag.
Men nu när jag satt på sportbladet och bläddrade hittade jag denna intervjun. Och under den första minuten säger han fan bara kloka saker!!

Tycket det var värt att kommentera! Såg också att Troja vann över Malmö. Det skrattade jag gott åt. Fint när mindre lag tvålar till "jättarna"

Ungefär som lyckan som varade i veckor över att Mjällby slog Malmö med 4-2 när jag satt på läktaren och skrattade i kapp med målen.
*TjingTjing*

solchips

Känner mig som ett sådant... Ja eller hur!
Sådanhär får mig lite smått hög.
Det kliar i mina fingrar, jag vill skapa och inreda. Jag e ju för tusan utbildad!
Innan jag somnade igår kväll låg jag och tänkte på alla regler som nu sitter i ryggmärgen.
Dominans, färg utbyggnad, färgdominans, gruppering, gyllene snittet osv. Regler som hag inte tänker på utan ser eller gör.
Också lilla stegen.. Ett måste, spelar ingen roll om bokhyllan så är i midjehöjd, stege ska jag ha.
Spanade in en sådan på Ikea för något år sedan, och sen dess ha jag inte kunnat släppa det!
Loggar in på min mail igen, dröm senariot är att jag har flera mail där från jobb jag knappt sökt med vill ha där de skriver så fint

Hanna, vi vill erbjuda dig ett jobb hos oss. Vi har sett din potential, vi tycker du är kanon!
Du kan börja på måndag, lön får du direkt, vi erbjuder dig tjänstebil som du får använda till och från jobbet.
Vi ber om ursäkt för att det tog oss så lång tid att inse hur bra detta kommer bli. Hoppas du förstår.
MVH BossenHar jag gått och blivit optimist? Haha sällan, dock hoppas jag som tusan nu, men det är inga sådana mail i min inkorg ännu.... Lite ledsen i ögat på det. Men fan, någon måste anställa mig.

Nästa vecka får jag kanske börja raida runt och ta dem med min oemotståndliga charm istället. Det kan de ju aldrig ALDRIG motstå!


Gårdagen spenderades då på kyrkvägen i Najsum indiana City Pizza med beasås ( nej jag kan inte stava till orginal namnet)
Ja sen var det ju då Sveriges fotbolls spel. 2-1. Grattis? Ska jag erkänna att jag nästan hejade på Finland i slutet?

Jo jag förstå absolut att de inte var lätta spelförhållande. Men va fan, betong i dojjorna eller? 8 av 10 passningar gick ju för tusan till en finne! Gick efter sina markeringar. Och hur många gånger spelade de in mot mitten eller in i eget straffområde när de lyckats ta tillbaka bollen? Fan ut på kanterna eller tryck till den upp upp och iväg!
Det var ju det första man lärde sig!
Ska dock bevisa att jag faktiskt är svensk och gnälla lite på dommaren. Han var lite knepig i ett par lägen, kan jag tycka.

Under andra halvlek hade Svea dock ett fint passningsspel på vänster kanten, snabba direkt pass, väggspel och det gick bra en bit och var riktigt snyggt. Och de vann ju faktiskt, det är det som står i tabellen, tvåa efter Holland. Bra jobbar gubbs.

Blev sedan några tårar av skratt, som alltid.
Innan idol drog igång och mina öron krympte som russin.
Kollade i morse och såg vem som åkte ut, tyckte helt rätt åkte..
Får säga att jag har tre favoriter, Linni, Moa och Molly. Molly för att hon är den enda som kan sjunga. Trist men sant.
Men herre gud sicken bitch jag är! Nu får jag sluta upp. Fuck you! Min blogg, mitt gnällande. Gnäller jag här kanske de jag möter slipper. Då kan jag vara snäll, go, ödmjuk och skratta på de rätta ställena.
Längtar till julen gör jag också minsan! Hoppas som tusan på juljobb i Lund, det hade varit en räddning. Nackdelen är väl att förbindelserna Näsum Lund är inte så fina. Går inget tåg i tid, såg nyss att jag inte behöver byta. Men fan alltså åka hemifrån 6. komma dit jobba till 8 halv nio sedan hemma mitt i natten sju.
Varför går det inga tåg från Näsum? Förra julen bodde jag ju hos Therese, kanske ska smyga in mig där igen? En tält säng i hennes bibliotek? Trivdes gjorde jag ju!
Jobbet hoppas jag på, för jag trivs minsan där i Lund i lilla butiken.
*TjingTjing*

Svea

Har införskaffsat mig en ny hobby i allt detta jobbsökandet, - att träffa nya människor.
Har träffat en del nya nu under dessa dagarna. Och det är så himla roligt! JAg hoppas att jag kan kirra ett jobb där jag får möta nytt folk.
Jag kan förstå att ni har väntat på att få reda på hur det gick med min matlagning,  kommer, kommer!
Gjorde det väldigt avancerat. Potatisgratäng och kyckling. ( Färdig potatisgratäng bara in i ugnen i 35 min, chicken nuggets in i ugnen 12 minuter)
Allt detta låg helt på min nivå.
Sen tog jag min handväska ( mammas...) och hoppade över skåne gränsen.
Kvällen spenderade jag i Ljungby.
Mina erfarenheter av Ljungby är inte så stora så jag hade inte mycket att gå på. Ljungby maskin, vet jag givetvis vad e och där har jag ju varit men nu intogs Hockey hallen.
Första allsvenska hockey matchen för mig. Troja Ljungby- Sundsvall. Stå plats och nära klacken och jag brydde mig inte om att hockeyn de spelade stundtals var sämre än mitt fifa spelande, för jag trivdes fint.
Jag körde näven i luften och skrek glatt när Troja gjorde sitt första mål och ställningen var 1-2. Jag fick jubla tre gånger till. Dock blev det bara två mål till men de gjordes alla av Troja spelare så slutligen blev det 3-2 så det var ju bra.
Tredje gångens jublande kom som lite utav en chock för mig. dommaren blåser för något jag inte la på minnet och musik börjar genast dunka i högtalarna. En välkänd truddelut som har en fin plats i mitt hjärta. Jag vänder mig till mitt sällskap och tjuter, men det är ju min låt!! Uppe i varv märker jag att musiken slutat spela och matchen är igång. Men och? De spelade Every little thing..... Kvällen var på topp!


Torsdag, mer trevligt folk och när fislukten innifrån blev för mycket intogs jogging skorna och vi gick en runda.  Efter första skuren var allt OK och vid vägdelandet valde jag långa rundan. Då visste jag inte att följande skulle ingå. Inte en enda väg, gående i två ko hagar hoppande över en bäck med mycket vatten i, och ytterligare och lång regn skur.

Men jag skrattade ändå i kapp, förutom i ko hagen då de galopperade mot mig allihopa.

I morse blev det fin frukost. Och sedan hemfärd.
Dagen har spenderats i bromölla, en liten sväng inom  Rosen där jag och Malin hälsade på fröknarna där, och även en matbit på Frasses innan det var storhandling. Där mötte vi vår gamla lärare och med ens kändes det som om det var jäkligt längesedan skoltryggheten fanns.

Nu ska jag brumma ner till kyrkvägen igen för att Heja fram Svearikes herrar. Vinst är ett måste, jag hoppas givetvis på det, men ha insett att herrarna till skillnad från damerna inte är bäst när det väl gäller. Men HEJA SVEA!

Pizza blir det också. Och så kunde jag inte låta bli på Maxi... Det är inte mitt fel, utan en annan chipsälskare, annars hade jag aldrig smakat dem. Esterellas Gräslök och färskost. Hujeda mig....
*TjingTjing*


hektisk dag..

Mycket, hela tiden, alltid.     Inte.
Ikväll ska tydligen jag ha lagat mat, innan jag liftar med bussen igen.
Ska ladda över sångerna till iPoden iaf så jag kan öva på dem. Kladda lite i nothäftet och känna mig mycket musikalisk! Hell yeah! Go for it Hanna!!

En bild från när man fick stiga upp tidigt tidigt och se soluppgången i väntan på bussen, stunder jag tro det eller ej njöt av. Stå där och vinka på lastbilarna. Jag känner mig cool då. Mina fina lastbilar.
Har fördrivit lite tid i hålan idag också, snackat skit med John John på hans kontor.
Lite skvaller och anant kul.
Så dagen är ju inte helt onödig ännu ;)
*TjingTjing*

Bulls, dag sa Bill

Ja taggandet inför Granada, var onödigt. Känns lite tattigt att berätta vad som hände här, Skriver fullt ös medvetslös. För mycket av det goda funkar också.
Så när klockan blev 6 söndag kände jag mig helt OK, duschar och hoppar sedan på bussen till olofström, däifrån Taxi till Norrland.
Det blev en fräsch åktur...
Men sen kunde jag lägga mig på soffan och få lite omsorg.
Måndag middag, bussen hem och jag kunde nu slita ögonen från vägen fint nog och slå en pling till Frida. Det blev dejt i staden så där spenderade jag eftermiddagen och åt för första gången sedan lördagen. Fint med en lite chease burgare sådär.
Ja och så en hel del traggande två arbetslösa imellan, dock har F extra jobb. Det har inte jag.
Jag är utsatt, outbildad och obehövd.. något mer? Jo just det Pank !!

Igår togs min oskuld på Fifa. Efter att nu sett alla miljoner status uppdateringar om att Fifa 12 kommit tänkte jag att det var min tur.
Sagt och gjort. Mötte ett proffs...
Jag satt på golvet och svor ramsor, klagade på att de inte sprang rätt.
Min lärare tittar på mig med något som ser ut som överlägsenhet i ögonvrån, den lille jäklen...
Om du trycker X så passar han ut bollen när närmsta spelare, säger han. Jag provar, Och inte fan är det min mjällby spelare som står närmst då utan hans jäkla Göteborgare!!
Flinar elakt gör han innan jag glidtacklar honom och skjuter iväg bollen.

Andra matchen står det 2-0 i innan han går med sin målvakt in i målet. Medans jag hoppar upp och ner, JAG VILL GÖRA MÅL SJÄLV!!!
2-2 slutar matchen och jag fick inte göra något mål, straffar blev det och när alla är lagda talar smarthuet om att jag ska använda båda knapparna att flytta målvakten med....
Kort sagt är nog inte Fifa min grej, även om jag fick lite beröm. Så en karriär i det e väl inget att sikta mot heller.
Vägen mellan Norrland och Olofström må vara tråkigast ever, speciellt i mörker, men under fina dagar som denna är det mycket fina färger på alla träd. Mina florist fingrar kliar!
Tog en gammal skiva också som avbrott i mitt fina stämövande och hittade låten ovanför.
Jäkligt grannt... var en gång i tiden sönderspelad, och jag kan förstå varför. Hans röst är kanske inte len som snus, men fin som snus är den.
Denna är också en gillare faktiskt, även om Rihanna inte är någon favorit precis.
Gött nog bakar mamma kanelsnurror, Jävligt fint är det.
Ikväll är det kören kören. Får se hur pigg jag är på det.
Nu ska jag återgå till att söka jobb, vara lite frustrerad och tycka synd om mig själv. Det är en aningens depprimerande, men det funkar...
*TjingTjing*

Tagga!

Nu är jag pepp! På G , Taggad, redo, färdig, klar, påväg.
Då smuch befan sig i skåne istället för Norrland växjö drog vi en sväng till Kristianstad och jag insåg att man inte riktigt kan jämföra det med Oxford street. Tufft men det är sanningen. När vi gått igenom ungefär alla affärer och insett att nää , nu har vi inte lagt pengar på något alls. Bestämde vi oss för att käka lite på Trendie.
Mätta och belåtna gick vi mot bilen och jag släpte sedan av Linnéa i Bma där hon tog sin lilla bil mot Najsum.
Han knappt öppna ytterdörren hemma förrens Sanni och Malin kom med Volvon, som nu fint står på åkern. Blev lite traggande i Solen innan de körde igen och sen han jag in och göra iordning lite i köket innan mor och resten av packet kom innanför dörren.
Nu sitter de vid det nya runda bordet med de väldigt röda stolarna i köket. Mamma har väl ungefär en förtidig julafton. Lyllos henne.
Snart blir det packning, upphällning av sprit och lite så. Kanske man ska ta sig en dusch också? Eftersom det är ca 800 grader ute.
Fick glädjande nyheter nu också, vi är tydligen full taxi 15 pers så taxin kostar nu endas 80 riksdaler fram och tillbaka, istället för 150. Det tacka vi ödmjukast för!
TAck och hej leverpastej!
*TjingTjing*

1 Oktober

Har en liten feeling nu. Jag sitter i soffan, magen kurrar tittar på nyhetsmorgon. Är sugen på kaffe.
Jag hade gärnat velat sitta i mitt eget vardagsrum i min egen soffa, sätta på ett par avsnitt av Vänner, eller scrubs. NEJ fan Sex and the city!!
Nu fick jag lite fart i brallorna, ska göra ett par toast's och titta på Sex and the city. Fan så fint.
Med buller och brak, begav sig resten av familjen iväg i morse mot Norrland, Småland lam-något för att hämta möbler, mammas runda köksbord äntligen!

M: Detta är en fin butik nu Peter inget haffs och slaffs!
P: Okej.. hum.. hum.
M: Det har en kökslampa för 5000 ( ser drömmande ut)
P: Har vi köpt en sådan???!! ( ser kallsvettig ut)
M: Nej.... humm. men de har dem. massor med danska designers. Fint.
P: Hmpf!
Ska tagga inför kvällen nu, Sanni ringde innan och frågade om jag ville styra hans bil mot Dönaberga innan, och man tackar ju inte gärna nej till att få köra lite riktig bil, Volvo!! Även om det nu är en S60.
Men fan så uttråkad jag är! Skivan med kölåtarna är givetvis i den stora bilen också så den lär jag inte se mer av idag. Usch.
Nu ska jag sluta dra skit över er fina lördag. ta mig i kragen äta kolla på sex och glädja mig inför kvällen som ska bli så ruggigt fin!
*TjingTjing*