Tagga!

Nu är jag pepp! På G , Taggad, redo, färdig, klar, påväg.
Då smuch befan sig i skåne istället för Norrland växjö drog vi en sväng till Kristianstad och jag insåg att man inte riktigt kan jämföra det med Oxford street. Tufft men det är sanningen. När vi gått igenom ungefär alla affärer och insett att nää , nu har vi inte lagt pengar på något alls. Bestämde vi oss för att käka lite på Trendie.
Mätta och belåtna gick vi mot bilen och jag släpte sedan av Linnéa i Bma där hon tog sin lilla bil mot Najsum.
Han knappt öppna ytterdörren hemma förrens Sanni och Malin kom med Volvon, som nu fint står på åkern. Blev lite traggande i Solen innan de körde igen och sen han jag in och göra iordning lite i köket innan mor och resten av packet kom innanför dörren.
Nu sitter de vid det nya runda bordet med de väldigt röda stolarna i köket. Mamma har väl ungefär en förtidig julafton. Lyllos henne.
Snart blir det packning, upphällning av sprit och lite så. Kanske man ska ta sig en dusch också? Eftersom det är ca 800 grader ute.
Fick glädjande nyheter nu också, vi är tydligen full taxi 15 pers så taxin kostar nu endas 80 riksdaler fram och tillbaka, istället för 150. Det tacka vi ödmjukast för!
TAck och hej leverpastej!
*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: