Vilken kväll!

2/4 Vilken kväll! Honey Honey Jag steg upp sprutade två sprut nässpray i varje borre för att kunna använda dem till andning och svalde två panodil, Pigg i övrigt fattade jag löparbyxorna och sprang min runda, eller ja ni vet, gå halva gå/ jogga andra halvan. Det var kul och det gick lätt! Hemma åt jag min frukost och pratade med mamma innan jag klev in i duschen för att bli fräääschh. Honey Honey.

Sen raceade jag med Volvon till Inter sport där min Frida tog emot mig med öppna arms. Hon hjälpte mig bli dö snygg i springspåret med nya racer skor, racer byxor, racerjacka och nya sulor som kunde matcha mina nya racer skor, ja ni fattar! Honey honey

Sen styrde jag Volvon mot city där Therese mötte upp mig, vi styrde stegen mot Smart eyes och där provade jag med hjälp av de båda i personalen alla deras bågar… Yes Skojar inte. Honey Honey

De första jag provade blev de vinnande paret, såklart…. Samt ett par till… och ett par till…. Ett par vardags, ett par roliga när jag vill vara sån, och ett par solglasögon. Tror det kommer bli bra!

Sen gick vi igenom alla de skobutiker Kristianstad erbjuder, typ. Först ut blev Din sko där skorna fattades i min storlek och servicen var kass. Så till slut la vi ner det projektet. Vi sa Hej då till varandra för ett tag och jag tog Istället Bambielicious i handen. Hennes skor var Top Notch, tyvärr visade det sig att hon köpt dem på just Din sko, så vi traskade dit. Även denna gång var servicen URDÅLIG. Så det sved extra mycket att behöva köpa mina skor just där, men nöden har ingen lag sägs det ju….

Sedan gick vi inom House of Bagles för att köpa med oss käk och väl hos Fridis som precis halkat ur duschen började förberedelserna! Vi snackade skit sjöng till dålig musik från 90 talet drack skumpa åt mat fixade oss OCH bokade taxi. Allt detta på En och EN HALV timme. Let me hear you say Hallelujah!!

Färdtjänsten dök upp på avtalad tid och för 85 riksdaler totto totto körde han oss till stadion. Väl där sänkte vi medelåldern med ungefär 40 år… men vi vart ju lite tidiga så det ändrade sig snart!! ( thank god..?)

När klockan slog 20,00 drrog showen igång och Oboy kan de konsten att hålla en show Alcazar! Yesbox. Göttigt var det och ÄNTELIGEN fick jag dansa i ett regn av konfetti! Sedan traskade 3 högklackade ladis mot Hessle. Där beställde vi ett varsitt stort jäkla glas vatten. Yes allt vrålande hade gjort oss törstiga. När väl det var nere tog vi tag i de djupa sakerna. Och ungefär när vi insett att vi börjar bli till åren började en av oss gäspa och sen vart det kört. Jag och Frida ( hur sjukt att jag tänkte skriva Eva nu??) kröp hem till henne och i säng. Där sov vi tills det blev dag på nytt och då tog vi frukost/ brunch/ lunch, vi åt mat på Mc Donalds och blev riiiktigt djupa. Alltid där det händer!!

Sen styrde jag Volvon mot Bråthult. Och kunde andas ut. Ja hade överlevt 24 timmar i staden… Honey honey

Hemma låg JP på soffan och tittade på film, jag gjorde honom sälle. Målade naglarna innan vi gick en runda med vårt lilla odjur.

Igår Måndag vart det löp dag numero uno för veckan. Jag snörade på de nya racer skorna och sprang lätt, fast benen var trötta. Oj så trötta mina vader va, men jag orkade och övrig kroppen ville ha mer och jag kom på mig själv med att springa och LE, hur hände det liksom? Nu sitter jag ärligt och längtar efter att få ge mig ut på onsdag, och framför allt Lördag då ska jag springa hela ena halva. Jag är 100 på att jag kommer klara det. Det känner jag va. Men lite pirrigt ändå!!

Ja så ser det ut mitt liv för tillfället. Jag gillar tydligen å springa.. lite.

Honey honey


Freeeeeedag!

Alltså hur gött med fredag? Gött göttigöttgött, skulle jag vilja säga!

Först måste jag berätta om något som gjort och gör mig glad. I onsdags när jag kom hem duggregnade det lite, och huvudvärken började smyga sig på.

Jag drog på mig vad träningskläder jag kunde hitta och kopplade i lurarna. Så stegade jag i gott tempo mot min 1,2km markering, väl där vände jag tillbaka och började jogga, jag joggade i takt till musiken och märkte till min förvåning att jag inte avled. När jag märker att jag börja närma mig halvvägs börjar det trycka lite i sidan och jag saktar av, går tills pulsen sjunkit och joggar sedan lite till. Eftersom jag vill jogga sista biten in på gården saktade jag snart av och kunde efter några meter sedan jogga igen och så jogga hela vägen in i mål! HEJA MIG!! Så himla nöjd var jag med mig själv. Jag orkade minst dubbelt så mycket som jag trodde jag skulle orka, och väl i mål vart jag inte så himla trött. Jag stretchade noga och har idag fredag bara liiiiite lite känning från min första löp tur.

Imorgon lördag är det dags igen, gå halva och jogga/ gå andra halvan. Och jag ser fram emot det!

Jag känner mig mycket säker med att till nästa lördag orka jogga hela andra halvan, för att sedan börja på andra målet att jogga hela sträckan. 5km känns inte så långt borta ändå!

Efter min tur i morgon ska jag belöna mig själv med en tur till stan, där ska jag för mina presentkort köpa mig ett par nya racer skor, idag joggar jag i mina andra gympadojor och de har jag ju även på jobbet. Inte så fräscht om ni frågar mig! Samt ett par löpartajts. Grävde fram ett par som jag vet mamma köpte till sig själv för något år sedan. De såg väldigt små ut men jag drog på dem, och mitt under mitt springande märkte jag sedan att de satt på rumpan, så jag fick springa och hålla i dem, tror de är så gamla så gummit gett med sig. Så det ska jag också fixa.

När jag gjort av med de pengarna ska jag möta Therese som ska hjälpa mig välja glasögon och sedan ska jag möta upp mitt lilla viltgäng, Bambie ( Isabell) och Rådjuret (Frida) Tillsammans ska vi ha GETkul. Vi ska fixa oss som tjejer och dra till stadion för att vicka på våra rumpor i takt med Alcazar! Ohoj så kul det ska bli å dansa lite med dem!! :D

Visst låter min helg fin? Jag är själv väldigt nöjd med den!

Så ikväll ska jag bara mysa med mina stjärnor.

I natt fick jag sova i gäst rummet…..

Förklaringen får väl ta sin början torsdag morgon då jag vaknade med migrän. Gick upp sjukanmälde mig, körde JP till jobbet körde hem, kräktes lite, tog två eeze gick upp drog för alla mörkläggningsgardiner i sovrummet stängde dörren, la mig i sängen och näta gång jag tittade på mobilen var klockan 12,53. Migränen var då borta. Och jag vet inte om det var att den var borta eller att jag hade lyckats somna om och så länge som chockade mig mest!?

Så när klockan sedan slog 22,00 hade jag liiite svårt att somna. JP somnade som vanligt så fort han lagt huvudet på kudden. Efter att han sagt att han mådde lite dåligt. Han började snarka direkt och jag puffade på honom för att han skulle vända sig. Det gjorde han, men vart snart tillbaka i sin håla. Med sin mun i mitt öra snarkandes. Så vid halv 12 tog jag min kudde och gick mot gästrummet. JP vaknade till för att fråga vart jag skulle i oro, men han knappt avsluta meningen innan han åter snarkade.

Så då har man provat det också. Men ikväll ska jag se till att somna fort, så han inte hinner börja snarka innan jag somnat!

Ha en fin helg raringar!