2010-2011

JA då sitter man här första dagen på året.
Tänkte sammanfatta lite snabbt vad som hänt. Det blir en ordentlig tillbakablick, fast den riktiga kommer nog när jag sitter på min stora dator, då alla bilder ligger där. Jag ska verkligen försöka göra en bild sammanfattning!

Sommarlovet kan jag väl börja med, det var hemmafester, vi badade i Klacken såååå många gånger, spenderade bakisdagar där med en blöt handuk över huvudet. Vi såg sme'ns Baglomma tre gånger. Killebom, Kristianstadsdagarna och Brobydagarna ( Jag skriver Vi för att jag inte var själv )

Jag spenderade mycket tid hemmifrån och njöt av att vara lite själv, även om jag inte var själv på så sätt. Det blev jobbigt att komma tillbaka, men på något sätt känns det som om man börjat om på nytt, känns inte som innan men det betyder inte att det känns fel nu.

Jag fyllde 18 och hade fest, och veckan därpå tog jag körkort.
Jag och Smuch har gjort massor, vi firade vår egen awesomehet och åt på Salvatores i SBG ( japp vi körde dit)

Jag var i Spanien med Frida!!! Vi planerade bokade och åkte verkligen till Spanien! wow.


GRANADA!!!
wow det är värd en kategori för sig!!

Jag får ta en paus, underhålla mina gäster. åh ja... jag hoppas jag får min sladd och sedan kan jag börja lägga upp bilder ;)

Gott Nytt ÅR!!

*TjingTjing*


var fan har alla skivor tagit vägen?!?!

Ja det var tanken som slog mig då jag gått igenom alla kristianstads skivbutiker UTAN att hitta Mathias Holmgrens album Tänk om jag dör nu inatt
 
Det hela beroende började väl med att mamma och jag eller nej mamma fick hem skivan som prästen bränt till oss med alla låtar från vår konsert med just Mathias och Åsa Jinder. Jag letade snabbt upp December natt ( Halleluja) som jag nästan grät till i kyrkan när dom sjöng den. Åhh så fint det var, och då ska jag ju få be att meddela att jag inte är ett stort fan av den låten då ALLA sjunger den på alla språk och i ALLA program och ja ni fattar. Men mmhmmm,, det här var bra. Och efter den låten som för övrigt har låtnr 11 på CD:n så kommer nr 12 ( TADAAA!!) Där är det i alla fall bara Holmgren som sjunger och då låten Nästa år blir vårt. Jaaa jag satt och grät till den i bilen men det må så vara för att jag är lite labil... heter det så?

Ja men jag lyckas då som sagt inte hitta skivan nååågonstans, och ja jag är lite för snål just nu för att beställa hem den :/  (Läs: vilket är rätt kul så det aldrig är något som hindrat mig innan ^o)

Fick hjälp med bilen idag med, och wowza det gör ont..
Nu är biljävlen så lättstyrd att jag vid ett flertal tillfällen varit påväg av vägen... Måste vänja mig vid ratten!!
och bromsarna tar innan jag rört pedalen så det måste jag också vänja mig vid.

Efter det så bar det av till staden staden kristianstad med SMUCH. Det handlades och jag blev fattigare... kanske ska prova grejorna nu..
Köpte en suuuuper snygg väst på Aima. lite armband öronhänge BÖCKER ta 4 betala för 3 ;)
Ja lite Body Shop blev det också.
Nu ska jag nog bädda nytt i sängen och sedan prova lite kläder och kolla igenom H&M nya katalog och ställa klockan för i morgon.
Då bär det av mot staden staden igen denna gång för att äta gott på  Rose Garden med Bästaste Helene :)
Det är mycket möjligt att det blir fler, men det gör mig inget alls!

NU ska jag då verkställa det jag nyss skrev.

Ta det lugnt i trafiken vänner ni kör som idioter!!!

*TjingTjing*


Mothers keep your children away Hanna is pissed

Alltså GUD!!! det finns inte ord!! Jag är så arg så arg så arg jag vill sjbhcedvysdcldvvfvfjbjhv

Men jag skrek nyss ÅÅÅH sopa idiot fläskfot skandal  riktigt högt och med en jävla ful röst, Erik tittade på mig och skrattade och då skrattade jag med, nu känns det bättre :)
wow... det känns verkligen bättre!!

Anyway.. Idag har jag varit med mina bröder Pip och Gnäll i Lund, ( läs: som var deras julklapp från mig) Ja ni märker kanske namnbytena... vi var inom en snabbis på namn banken och bytte från Piff och puff, till mer passande namn, enligt mig.

Vi köpte deras leksaker på Jättekul och var sedan inom en snabbis ( hmm.. snabbis igen ^o) i blomsteraffären och hälsade på mina kära vänner där, sedan blev det subway och tåget hem.

Väl hemma tyckte jag inte att jag fått mitt shoppingberoende tillräkligt aktivt så jag styrde kosen på Idoffs i Olofström och handlade (äntligen) upp min presentkort som jag fick av Smuch när jag fyllde år.
Det blev en halsduk, och en tröja. Och på Lindex köpte jag två par jeans som planerat och lite strumpor, varför försvinner alla mina strumpor??

Jag var bara tvungen att köpa säsong två av How i Met your mother, så jag sitter och asgarvar nu..

så nu ska jag fortsätta kolla och sedan hmm tagga inför i morgon typ...

*TjingTjing*

Why do I always have to shit where I eat!

Underbart uttryck från SATC.

Usch jag känner inte för något,  Tänker spendera nyårsafton med att städa mitt rum, och det kan nog glädja många.

Nej jag tänker inte skriva mer, är så otroligt arg, ledsen men mest av allt besviken.

*TjingTjing*

Jul jul strålande jul

Årets julgran och mammas paketer :)
 Gästerna står i hallen, alla ljus är tända och det är dukat :)
Årets julklappar :)
Två böcker om Axel Von Fersen och han älskade drottning Marie - Antoinette. (Jo jag började läsa direkt :) En fin ängel från något fint märke, har fått sådana varje jul nu tror jag. Bestik, en EGEN Toastgrill  TJOHHOOO!!!:D Två fina änglar i trä. Presentkort på bio och Lindex, Almanacka på Basti. Jag var med på en bild, givetvis Augusti, när jag körde till MM och hade tagit Körkort. Ett Tomas Sabo armband. ( Då det förra har hm.. försvunnit??)
Och så fick jag en burk med Lilla My på. När jag öppnar den ser jag en sådan Kub. det sår I love ju Je t'aim och på andra språk ett USB  och så låg där en svart kaluffs... när jag veklar ut den så ser jag till min ABSOLUTA STÖRSTA glädje att det är en Smen's Baglomma t-tröja.

Jag funderar allvarligt på om jag ska ha den på mig i morgon istället för min klänning....
Ja jag vet inte riktigt om jag har den där "riktiga" julstämmningen som jag brukar ha.. Men vist kittlade det till lite extra i magen när Kalle Anka tog sin början.

I morgon är det den 25/ 12. Jag ska sova så länge jag kan och sedan ska jag och Virran köra ut till Lister och hälsa på farmor och kränga hennes underbara köttbullar! MOMSA! Det ska bli en tur in till far också och sedan ska jag minsan hem och förbereda mig inför årets höjdpunkt.  fast å andra sidan har jag ju fyllt 18 tagit körkort och gjort en massa andra roliga saker i år så kanske inte året viktigaste..

Granada i Lönnsboda, Sannex ska dit, har försökt lyssna lite på dom på Spotify, men nja jag vet inte.
Dock kunde Malin glädja mig med att den 5/1 är det åter igen Granada och då ska Blackjack dit. Och det ser jag tusan fram emot, Äntligen ska jag få höra Inget stoppar oss nu live :D

Jag tänkte se om jag hittar filmen The Holiday här nu, orkar mest troligt inte titta på hela, om jag inte somnar redan innan jag hittar filmen dvs.
Såg slutet igår på TV. Det är en av mina absoluta favoritfilmer. Med Kate Winslet, Jack Black, Jude Law och Cameron Diaz. Jag gillar dom allihopa.
The Holiday är helt klart en film jag rekomenderar om du är lite filmsugen :)

Hade fått ett mail från sts om att dom hade tagit emot min betalning och att mina uppgifter nu var skickade till en intervjuare som skulle ta kontakt med mig inom en vecka!! Dock är det ju mitt i julveckan, så det blir väl antagligen i mellandagarna, nervöst... Jag har ju något planerat varje dag så... Det värsta är väl om dom ringer när jag sitter på tåget på väg till Lund med gossarna och jag ska sitta där och prata Engelska med henne/honom och samtidigt hålla koll på A och E OCH hoppas på att det inte bryts.


Nej nu ska jag leta film och sedan blir det sängen :)

God Jul allihopa och ha en fortsatt trevlig Helg :)

*TjingTjing*

Snabbis

Näää inget svar från STS hm.. synd hade hoppats på det.
Och min datorsladd har lagt av så näää nu dör min dator.

Jobb idag, försov mig.. jobbade till halv 7 och var hemma 8.. lagom ;)

NU måste jag stänga datorn:P

*TjingTjing*


Händelserik söndag

Vill bara meddela att jag kommer vara dödens trött i morgon......

Vaknade upp i eriks säng. ( orkade inte flytta allt.. hm.. skit från min säng) så jag makade lite på honom och la mig där istället :)

Dagen har sedan spenderats i Sanni Nilssons S40 och på Ikea. kul att vara där, ännu roligare om man hade haft pengar och ännu roligare om man hade kunnat köpa något som man hade kunnat ha användning för!


Har skickat in första delen av min ansökan till STS nu :) min Application form och mitt personliga brev plus de 8 bilderna. Jag hoppas dom blev bra och att jag valde rätt.
Sökte på mitt namn på Google och fick upp min ID bild ( som jag använde i tidningen är jag fyllde 18) så den passade ju perfekt till mitt personliga brev! :)

Nu väntar jag på den 13 Januari så jag kan få min medical form ifylld :D
Sen jäklar kan jag börja snacka med familjer :)


jag  känner mig förövrigt lite konstig.. Jag känner liksom inte riktigt, kanske vill jag inte känna efter.

Jag ser saker som får mig att vilja slita av huvudet, men eftersom det inte är bevis så kan jag inte riktigt bryta ihop för det, och så länge jag inte kan det kan jag fortfarande hoppas. För jävlar vad jag hoppas.

det måste vara det, för jag vet inte annars.

Jag vet ingenting.

Säger som Matti i Ronja rövardotter. Han fattas mig

*TjingTjing*


Hmm.. knåpar

Ja om ni lägger märke till det så skriver jag i en ny kategori ;) Au pair.

Jappsedidodandej det är bestämt, jag ska åka som Au pair. Jag håller på att knåpa på den sista ansökan ( man gör två en på internet och sedan en lååång som man ska maila och posta in :)

Så ikväll på mammas kalas ska jag försöka ta en profilbild och få ifyllt olika referenser.

Oj nu kom Therese in. måste rusa!

*TjingTjing*


Oj OJ

MIn helg är fullare än killarna jag umgås med...Vilket kan vara svårt :)
Praktiken går fin fint :) Ska vara chaufför i kväll och i morgon blir det jobb och sedan bär det av direkt till familjen Skoog för  passning av barn.

Julbordet förra helgen var kanon kul!! När Smen's kom in i kostym svär jag på att jag höll på att trilla av stolen,
Kanon bra var dom, Och jag hade uper trevligt med Anna.
Och nu orkar jag inte skriva mer, jagvet det e piss.

*TjingTjing*

Smens baglomma i kostym:-D lovley

dsc03201 (MMS)

Smens baglomma i kostym:-D lovley