Mellandagarna

Herre gud.. Var har detta året tagit vägen?? Jag begriper inte alls det!
Då jag inser att senaste inlägget ligger långt borta lovar jag att skärpa mig och bjuda på ett fint inlägg här och nu!

Om man skulle ta och sammanfatta året lite kanske? Innan jag berättar om min superba jul!
Året började med Fjällen som vanligt. Njöt av de isiga backarna och la tyngden på dalskidan!
image description Och så har vi alla förfester till Granada. Och givetvis Granada it self, dock verkar det inte exictera några bilder därifrån.. kanske lika bra det?
Jag och Malin drog till Kreta för att spara in de dyra pengarna för solarie, smart tyckte vi!
......
Vi kom vi sågs vi segrade!
Ja sen var det då studentveckan! En mycket fin vecka. Once in a lifetime
Jag kände mig finare än någonsin och det var en helt fantastisk upplevelse. Stupade i säng sent, trött som bara den!
Var hos världens bästa frisör och blev fin, klippte av 15 centimeter av mitt långa mörka hår blev blond och grät som ett barn som blivit av med klubban. Vande mig och är mycket nöjd.
Men det har ju inte bara varit ett bra år. Bästa frisan sattsade på dubbelt upp och snart anlände twinsen och då är de fem så saxarna blir lagda på hyllen. Jo jag har försökt att tjata för att hon ska vara kvar men, ni vet ju hur vi tjejer är!
10 juni kom och ingen dag har nog gått så fort som den. Skrek med i ramsorna sjöng om de lyckliga dagarna men kunde för mitt liv inte begripa att det var slut!
Vi hade finaste lastbil.
Och Pidde Peter körde oss varv efter varv i stan och vi hoppade så fjädringarna fick sej en omgång!
Midsommar...  En sådan fin helg. Kunde inte haft en bättre sista helg i Sverige!
och så kom dagen då jag lämnade Sverige. För att flytta till United Kingdom.
Jag lärde mig fricka kaffe. Lärde mig tunnelbanesystemet utantill och trivdes som fisken i vattnet när jag hoppade runt i London city.
Jag träffade fina personer, dessa finingar från Sverige och Tyskland. Som gav mig så många fina minnen.
Mormor och Irene kom på besök och vi firade bla min födelsedag!
samma vecka fick jag också besök från Norrland
Jag och min absolut finaste Alva åkte till Oxford och jag fick Harry Potter anda och kunde inte sluta titta eller fotografera alla fina bygnader!
image description Efter mycket om och men valde jag att lämna London för att lugnare liv i svea. ( Filten är en av årets julklappar högst uppskattad!
image description Året börjar lida mot sitt slut. Bilden från Juldagens förfest innan Granada. Jag och Tim-ellitim.
Jag har haft turen att träffa så många fina människor detta året. Många i slutet av året som jag har så mycket glädje av och det känns fint alltihopa.
Nu har jag gjort femtioelva saker samtidigt kommit av mig och börjat skriva igen. Brilliant!
Men icke så rogivande för mig, eller er stackare som får läsa...

*TjingTjing*

God jul!!

Det är julafton och jag ska njuta i fulla drag!! Hoppas ni alla blir tjocka av julmaten så ni sedan kan lova löften om beach 2012 ;)


*TjingTjing*


Strålande jul.....?

Jul stämningen infinner sig inte riktigt, kan jag tycka. Ändå har jag inkasserat två styck julklappar idag från min chef. Jag har också köpt tre julblommor att ge bort. Alltså har jag varit snäll så fler julklappar måste jag ju få!!

Igår beställde jag ett till skal.. Och en billaddare för 49 kr. Tyckte det var värt det. Så nu är både min och phonens nyårs outfit klirrad , sådant är ju alltid skönt att slippa ha ångest för!!! Ni vet vad jag menar.

Åter igen är jag mellan två jobb, dock känns det lite ljusare då jag nu åtminstone får betalt för det.... Men det är ju också b reminder som man kanske gärna hade varit utan.

Situationen just nu är följande : - jag på tåget påvägg hem, bloggandes, iPoden i öronen med laddaren i den för att jag inte ska få allt för tråkigt. Åh just det lyssnar på Josh grobans jul skiva för att komma i stämning så jag är redo för julgransdekorering och julskinka senare. Jobbar på det.

Jag var en god medmänniska igår också ska ni tro gav bort pekhandskarna, jag tror det kommer bli hans bästa julklapp!! No tvekan.

Nu gav en av mina motståndare upp på wordfeud, känns bra och dåligt på samma gång, nu får jag inte känna mig duktig för att jag leder... Omvänd situation hade varit outhärdlig!!!!

*TjingTjing*


Man får inte vara dum!

Part nr 1 är och leker fredag, så jag fick ta mig en funderare, hur ska jag kunna slå detta?

Bilderna får tala sitt tydliga språk ;)

På lunchen idag svirade jag runt i Lund city. Gick in i telenor butiken, jag känner mig som en förrädare !!! Så jag får öva på det också...

Dock mötte ögat fröjder då skylten 49:- nådde mina ögon. Norpade åt mig ett svart skal och hittade sedan ett lila för en något dyrare peng. Två skal rikare blidde jag och sedan BJÖD de mig på ett par pekvantat.....! Ja ni hör ju själva. Killen i telesnor tröjan uppfattade dock min uppnäsa och tillade snabbt - du kan ju ge bort dem om du vill!! De är väldigt användbara....
Jag tackar för informationen.

Nu ska jag gå och laga allt mat Tina nyss gjort på tv:n.

HAHAHA

*TjingTjing*


Fika

Oj så mycket jag har att berätta, men jag sitter på min lilla ajfån och försöker pricka rätt, övar fortfarande ... På väg till jobbet är jag också. Näst sist dagen kom jag på att det är, tråkigt måste jag erkänna. Trivs så bra där i lilla lilla butiken!! Men vad ska man göra?

Jul r det också, har köpt en julklapp i år, en tuff en. Men en till mig själv har jag ju hunnit med ofc!! Telefonen kom och älskades direkt!! Jag vill röra på den hela tiden med mina jordig fingrar. Men mitt hjärta skulle brista om den blir smutsig, tänkte försöka skippa julbadet i år .....

Just nu ser jag frAm emot frukost nr två för dagen på jobbet 1:an åts i lindhult. I går blev det fin frukost på annat ställe och jag passade på att inviga mina kameror!! Rysligt fin foto!

*tjingtjing*


vi känner inte varandra, vi har bara sex..

"Den här resan från sundbyholm och hit har gått..." På 10 minuter!
Japp jag satt och kollade på bröllopet. Jo jag fällde en tår under vigseln. När han klappade henne på kinden när han läste sina löften. Men nej.. nej NEJ! Åter igen ni har känt varandra, eller nej ni träffades för 5 månader sedan!

Jag kanske också borde fria här? Och jag får lite ångest när de sitter var för sig och säger, jag kommer aldrig känna för någon annan vad jag känner för pelle/ lollo. Jag vill leva med honom/henne för resten av mitt liv

Ångesten får jag givetvis för att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta.....

För övrigt jobbar jag och sliter i Lund, trivs fint som sist.

Funderar över framtiden och grubblar vidare. Life goes on.


Nu ska jag planera mitt framtida bröllop med Herr. strumpbyxor och sova en sväng!
p.s rubriken är från Grabben i Graven bredvid. Ofc!

*TjingTjing*

Kallt!

Nä, antingen tar vi en kopp kaffe eller så går vi och lägger oss för något varmt ska jag ha i mig!
Då omständigheterna är är som följer, sällskap katterna följande ... inget. Så tar jag mig en kopp oboy!

Idag har jag ätit Sushi och tänk på Alva. Det lunchades i meteorpolen Ä med fint sällskap, antalet 4. Men som Uggla sjöng. 4 sekunder underbart e kort!
Maten tog slut och andra betalande gäster föste ut oss.


Envis som man är bestämde jag mig för att fira mitt nyfärgade hår med att sova första natten i huset ( läs:ensam) började bygga på mina inköpta grejer. Var på Ikea med Frida i onsdags och handlade för 2,5 mile så det var en del att ta tag i!!
När jag upptäckt att internetet funkade även in till moi, satt jag där och frös. Byggde en ställning. Tänkte oooh sau grant!!!
Frös lite till, ringde lite phonecalls. japp de svarade minsann allihopa. Bambie ringde ju dock upp efter ett helt OK lugnt eurovoice meddelande, hon lät lite tagen...

Klen som den lilla ungen man är saknade man mamma och den sprakande spisen utanför dressingroomet med min lilla tältsäng. Så jag packade ihop och gick in till mor. Kände jätte fint!


I morgon blir en hektiskt dag! Först måste jag upp i ottan och göra femtioelva saker som jag nu ska skriva ner på lista för att inte glömma!
Sen ska det serveras på begravning med MM och sedan ska jag gasa järnet mot 1 års kalas som hålls för en söt lite tös!

Nu ska jag börja med listan. 1..2..3..4..5elva.

Svar till Kommentaren:
Efter att jag skrattat en kvart åt din e-post började jag fundera på vilka föräldrar det är som döper sin unge till Ringa? Det rimmar ju på Bringa. Men bättre att ta den där än i bugen!
Som svar kommer: Det skulle du bra allt gärna vilja veta va??

*TjingTjing*

Helg

Jag är helt övertygad om att ni vill höra om min fantastiska helg, men ni kan ta det lugnt. Det kommer!
Den har varit så förbaskat trevlig så jag bjuder på den.
Serverad på ett silverfat, voila!

Fredagen spenderades första delen i huset. Det börja faktiskt ta sig, är egentligen på väg in dit nu, men bakfyllan från den nyktra kvällen vill inte riktigt ge med sig så jag väntar liiite till.
När jag hämtat de två yngre generationerna plus kompis vid skolan, puttade jag ut dem ur bilen för att färdas mot nya mål.

Jag körde snabbt och effektivt och kom fram lagom till kaffet som jag inte dricker. Men lika glad var jag för de!

På kvällen kurade jag upp mig i soffan med dippa och grönsaker samt smöriga popcorn. Fick sedan besök av grannen och systern till ägaren av lilla huset. Och vi drack glögg ( första gången för mig!!) och pratade lite och tittade på Idol.
Fredagskvällen vart med andra ord gjord!

Lördag= sovmorgon för något ordinära människor. Och det lär det inte finnas i Norrland har jag märkt, de är istället extra ordinära och total skiter i sovmorgonen. Ni hör mig ofta whina om det här med att sova, men saken i sig har varit min bästis i 19 år, jag lär inte ge upp, eller åtminstone inte sluta gnälla om det, för gnällandet har hängt med ungefär lika länge!!

Korven inhandlades på Coop och sen badade vi mors skor i skogen på visning av skogsmaskiner, bjöds även här på glögg. Men jag ansåg att den mest var till för att värma mina händer. När den sedan var lagom kall fick den drickas upp, Och mina händer intog frysposition igen.

Resten av dagen spenderades med att värma upp mina tår, med det gick ganska bra och fort. Med diverse olika metoder.


Himlen öppnade sig och så gjorde mina ögon och jag insåg att en hemfärd hade varit på sin plats. Efter ungefär en halv minut i bilen blidde regnet till snö och jag skrattade som ett barn på julafton.

Himma intogs mina festblåsa och efter ett par stopp längs vägen drog bilen mot Österslöv för julbord med gruskornen i maskinerna.
Åh herre gud så mycket gott. På silbordet frestades jag enbart av äggen även om remoulad sillen såg lite smaskig ut.

Vid nästa bord fanns alla godsaker som hör julen till och några till! Det marinerade vildsvinet blev en stor favorit och även om jag nu insett att älg är väldigt gott hlppade jag över hjärtat som låg och dunkade på fatet.
Knaprade istället på revben! och en massa lax! lax lax lax i stora lass lass lass!

Sen pratades det en massa strunt resten av kvällen, så kort och gott vart den lyckad!


Nu ska jag kanske slänga ihop ett fint personligt brev som jag kan skicka till nästa jobbansökan. Hoppas som alltid att jag får detta jobb, men jag tycker verkligen det är jobbigt att skriva ett personligt brev!! Sitta där och skriva bra saker om sig själv...

Kanske bäst att måla en bräda eller femtio i huset istället?

Mitt finaste snus Alva hade gjort sin plikt och lagt upp lite bilder i helgen också, Jag är så stolt över dig! <3

*TjingTjing*