veckohandling

Vet ni, jag tycker det är rätt så kul att handla. 
Ni vet på maxi! Krävs såklart en del för att det ska bli riktigt festligt. Tex så föredrar jag att handla med en lista. Inte så ofta jag klarar hålla mig till den, men det är skönt att ha den där ifall att du vet!
Framför allt föredrar jag att handla en gång i veckan, gärna måndag och sedan bara en snabbhandling på fredagen eller lördagen för att plocka upp lite dillchips till mitt chipshjärta!
 
 
Så igår slog vi våra kloka heads ihop jag och sambon och gjorde veckans mat ´lista. 
Vi har delat upp olika sysslor i hemmet. Tex så städar JP köket och jag tar hallen, vardagsrummet och toaletten. Så jag handlar maten och sen så turas vi om att laga den. Jp gillar ju som en del kanske snappat upp att laga mat medans jag tycker det är piss pest och senapsgas! 
 
Idag så besökte jag då Maxi och inhandlade veckans matsedel.
efter två pantkvitton på 20 riksdaler hamnade notan på 170kr. Hur fint? Extra fint eftersom det är jag som betalar den notan!! Mycket hänger klart på att vi numera inte behöver handla potatis ( nu är de små rackarna upplockade!)  och att vi idag ska äta älgstek som ligger i frysen på onsdag är det älgfärs köttbullar och torsdag är det fisk som också ligger död i frysen! Älskar frysar, de kan bjuda på så mycket fint! 
 
Älgjakten är också avslutad! Synd men så kul att den varat!!
Vi blev 100% och det tycker jag man alltid ska fira!
Första drevet ville GB ha sällskap så jag sprang efter honom, snacka om älgakliv!!
 
Såhär ser utsikten ut för en drevkvinna! Men hellre gå i detta än på myrarna, eller i tät granskog!
Kai hittar levern för stekning och jag vill mest ta på allt! KOLLA så häftigt!!!! Innehållet från en vuxen älg, minus hjärtat som på något sätt blev kvar i älgen! Men vi fick ut det också.
I tisdags var de ju då vår dag som i sedvanlig ordning inte firas pga. jakten. dumt att planera in något på kvällen då man aldrig vet vad som händer, tycker John. och hur sant har han inte haft, eftersök drog ut på tiden så vid 6 fick jag köra ifrån för att inte missa jägarskolan. GUD SÅ KUL!!!
Tre år med min fina är också kul, jättekul faktiskt!
 
Nu ska här jobbas!
 
 
 

en cellsam historia

Kommer ni ihåg de tecknade "barn" programmen man fick se i skolan om hur kroppen fungerar?
Jag tittar på dem just nu! Åh som jag har letat efter dessa!! Och hur fint är det inte att kunna titta på film och lära sig? Rätt fint om jag får söga det själv!
 
Igår var jag i Ullared och besökte Gekås. Fick med mig en del saker hem. Bäst av allt var min väst. Men den köpte jag inne i jakt butiken mitt över gatan! Nu är jag redo för älgjakten!
 
MIn Jägarskola har också dragit igång, det går fint. Om än mycket att lära. Av 70 frågar få du endast kryssa fel på 10. Alltså kunde du ha 8 mer fel på körkortsprovet! Men det är viktiga greje även om jag inte precis bryr mig om hur en kanadagås ser ut...
 
En annan femma är ju att tiden går rätt så fort. Helt plötsligt är det torsdag och även om jag minns vad jag gjort veckans tidigare dagar känns det lite smått ogrepbart att det redan snart är helg igen.
 
I morgon ( fredag) Ska jag promota mitt Naililicious på en träff. Lördag är det kalas dax och söndag ska jag sedan tillbringa i MalmöE på hälso och skönhetsmässan.
Med mina fint tilltrasslade ord vann jag nämligen två tickets dit. Let me hear you say AMEN!
 
AAAh Just DET! Var ju i helsingborg i söndags och sjöng gospel. Ja alltså det var SÅ fantastiskt att jag knappt vet hur jag ska förklara det. Kanske en tyst minut??
 
Vid 3 började uppsjungningen med Gerald T. Smith. En väldigt annorlunda men rolig uppsjungning med en tvättäkta amerikan! Let me hear you say AMEN!
När den var klar gick vi direkt över till genrepet och efter det blev vi informerade om att vi nu hade tid att äta gå på toa etc. Innan vi vid 10 i sex skulle befinna oss på scenen igen. OK, phanx. Kollar klockan och den är 17.30....... eh 200 quinns på tre toaletter??
Okej det var kanske mer än 3 toaletter men ni kan ju ana... Mina ben längtade dock bara efter att få sätta sig ner efter nästan tre timmar av hoppande och studsande!
Men det gick verkligen inte att sluta le!
 
Men det var bara att hoppa upp på scenen igen och börja klappa och stampa i takt. Och sedan gick 2 timmar helt galet fort och pang så var det över.
 
Här nedan kan ni kolla in trailern. 
 
 
 
Grymt var ordet, kolla in energin på kören ( inte vi då)