Bokrean!

Produktiv dag! Uppe i ottan och kokte ägg, varav jag nu ätit ett i eftermiddag och konstaterat att de smakade GOTT!
 
Vid 9 kom då min chaufför, tillika svärfar. Så drog vi i Volvon, han och jag vi bägge. Jag var på plats tio i och steg in i butiken.
Sen briljerade jag lite och sedan bjöd jag min chaufför på middag.
 
Sedan blev det raska motorer mot Älmhult då vi fått höra att det varit ett rån mot Swedbank. Vilket vi båda skrattade lite åt, vet de inte om att Swedbank slutat hantera pengar?? Hehehe
När vi sedan kom närmre fick vi höra att det var bombhot. Väl på plats var set bara en liten avspärrning runt själva ingången och folk satt och åt på restaurangen bredvid. Då fnittrade vi lite till åt vår källa som helt klart tagit till överdrift... ;) 
 
Så vi tog en tur till maxi för att hämta upp mina böcker och plocka på oss några till. Jag kom hem med 7 och ett kvitto på 433 kr 
Åh man i love books!! 
När jag sedan kollade upp de egentliga priserna och såg att mitt köp borde ha hamnat på 1122kr så log jag. Nä okej då, jag skrattade och kände mig lyckad!!
 
Älskar bokrean! 
 
Eftersom pengar inte finns i överflöd hos oss så lägger jag gärna inte pengar på de dyrare böckerna. De lite större fakta böckerna som ligger på ca 2-300 kr st.
Men det är ju de böckerna jag vill ha!! Åh vill ha massor med böcker och sedan fylla ett rum med dem, från golv till tak. En fin soffgrupp som man lätt kan sjunka in i och så givetvis en stege. Det absolut viktigaste med rummet för att skapa den rätta feelingen. Stegen!!!
 
En av böckerna var mest till john den hette lyxlagat på grillen. Mycket trevliga recept i den, som jag hoppas få smaka på till sommaren!
 
Sen köpte jag en trädgårdsbok, gillade namnet: Den lilla gröna.
Den som inte tar bort luddet ska dö! Av David Batra.
En Hälge bok bara för att mest. 
Mina 101 hjältar ur världshistorien. Mycket finn bok! Har redan läst om Shakespeare!! Älskar fakta!
En inredningsbok som hette något med lantligt...
Och svenska slott och herrgårdar! Ska total begrava mig i den så fort jag får tid! 
 
Nu ska jag återgå till hockeyn. Jag och JP befinner oss i Lindhult. Och har precis klämt en varsin skål maräng svisch ( tar det säkra före osäkra och klämmer in både s c och h!)
Hv ligger under men stämningen E god, vi tror de vänder!
 
Hehe 1-1 hej hv blå!

So far...

Åh bra dag! Har tvättat tre tvättar, STOR handlat, bokat 4 eller 5 böcker, kan inte komma ihåg hur många exakt! På bokrean på maxi! OCH lärt mig göra två nya flätor som kommer göra mitt här fabulöst i sommar!! Åh heja mig!

I mellan detta har jag ätit upp resterna i chipsskålarna sedan helgen Och skaffat mig gymkort! For free! Yay ekonomin och min plånbok ler åt mitt val. A huset, HÄR kommer jag!
Älskar att JAG som sambo får förmåner från ikea för att John jobbar där! Hur bra?!?
Idag har det förresten snackats en del om att de nu har hittat hästkött i köttbullarna. Jaha... 2012 existerade inte ens hästen då var det frukt hit och frukt dit. Nu är det häst i allt!

Liksom varför skulle det vara värre att äta häst kött än gris eller ko? Nej det är inte ok att inte skriva ut det för folk har rätt att veta vad man stoppar i sig. Men det känns som om det vore så jävla stort för att folk rider på den och de är husdjur. Men det kan väl en ko eller gris också vara? Det är ju inte ridhästar som äts!
Jag stöttar givetvis inte att de trycker i kött, av vilket slag som helst (!!) som är full pumpat av mediciner och annat farligt trams.
Så mitt expert utlåtande är nu finito.

Jag ska krypa upp för trappan och lägga mig så jag ser fantastico ut imorgon på min arbetsintervju!!
Jag har privat chaufför i morgon. Vi sticker tidigt i Volvon, vi två vi bägge. Kommer bli najs. Och ifall nu intervjun skulle gå åt pipan har jag ju i alla fall trevligt sällskap!
Intervjun kommer inte gå åt pipan. Förutsatt att de inte sabbar sig då ofc.
Jag har ju min fina statistik att luta mig mot. 6 intervjuer och 6 jobb till mig.
Fast jag ska vara ödmjuk också. Jag hoppas på det bästa. Jag får helt enkelt vänta tills i morgon och se vad som händer!

God natt


Nytt!

You like what you see?
Det tro jag ni gör för igår klickade ni in här över 100 gånger! I love you!
 
Som ni kanske ser så har jag en ny header! Det är jag på bilden och mitt namn. Jag gillar mitt namn. Liksom lika bra att vänja sig tidigt eftersom man ska leva med det ett rätt bra tag. Förhoppningsvis.
 
Jag ringde och smörjde lite för min htlm vänn Philip! Ahh..vad hade jag gjort utan den killen!  snäll som han är hjälpte han mig att sätta in bilden på rätt ställe. Bilden är tagen av mig och så ha Frida fixat till den! Man I have gr8 friends!
Själv har jag satt in två bilder i menyn! Bra Hanna!

Och när Philip väl fixat fram koden så satte jag in mina instagram bilder också! Precis under menyn finns dem. De kommer givetvis att uppdateras så fort jag lägger upp en ny bild på instagram! Och vill man ta en närmre titt på dem kan man trycka in på dem och då kommer man till en ny sida där man sedan kan trycka på list of hesakrell och trycker man där kan man se alla mina instagram bilder! Ni som har appen kan givevis se dem där också. Men för er som inte har den ( mormor) så kan ni se dem här nu istället!
 
I morse ringde Albin och drog mir ur sängen. De ville komma och fira sista lovdagen hos mig! Iiiih Hos MIG!
Efter lite panikstödning och frukost bestående av juice knäckemackor och en kiwi stod de i hallen.
och där, DÄR kom migränen.
Men jag lekte cool då jag i mors bil till ikea fick ha solglasögon på mig för att inte ögonen i ren protest skulle vända sig innåt. AJ
 
Hemma igen blev det kaffe med alla mina och så John och Christer.LIKE it.
 
Nu ska jag och migrän storlek medel lägga oss i fåtöljen och titta på unga mödrar. Lär mig såååå mycket av det programmet........
Bjuder på en ooooooooooooooooooooold bild på mig och Frida från Väla. 2008... hehe

Födelsedag!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Edwins 2 års dag!
Lilla minstingen i kusin skaran! icke så länge till dock då en lite knodd beräknas anlända i april.
Men idag är det Edwins dag och ikväll blir det en tur ner till Skåne igen för lite god mat och tårta! Ahhh, som om inte de 5 olika kakorna räckte igår!!!!!!!! kommer blir FET....are. Men jag känner att jag kanske kan unna mig det, då mitt kalori intag har legat rätt lågt denna veckan! 
Heja Hanna!
 
Idag är en sådan dag då det går snabbt att skriva, kollar bara lite lätt på tangenterna ibland, men resten kommer till mig. Blir kanske inte en massa skoj, och visst finns det de som skriver mycket bättre än mig. Men det handlar trotts allt om min njutning. När jag skriver kan jag hitta på. Det jag skriver är inte alltid sant, men inte lögn heller, då det är påhittat. det är min historia. 
Jag kände mig rätt så upplyft då jag redan efter frukosten använde lite klämmor och fick mitt hår att se fabulous ut, klädde mig lite fint och sedan satte mig vid datorn för att kolla igenom gårdagens bilder.
Jag leker lite i mitt huvud. Hittar på saker, gör dialoger. Älskar det. Kompar ihop människor och ger dem karraktär och sen är det jag som bestämmer hur de ska gå tillväga! I'm the boss. Sorry springsteen! 
Saken är den att jag så snabbt blir uttråkad. hittar på något nytt. Har flera påbörjade dokument, men oftast sträcker de sig inte längre än några sidor, för sedan har jag tappat intresset och gått vidare till något annat. Ena dagen vill jag skriva om storstaden, men när jag väl presenterat den är jag så nöjd och då dyker något annat upp. Som lockar mer och storstaden får stå där ensam och ofärdig.
 
Oj, snacka om att byta spår?? Ehh. funderade på att ta bort det för att skona er, men njaa. Nu har jag ju skrivit det så lika bra att låta det stå.
 
Nu lite pix från gårdagens birthday kalas för morfar ginko!
Födelsedags gossen!
Min gosse! 
Dekorationen från mig och Johnte, made by me. Detta samt en biljett till stockholm med övernattning och se Jerry Williams. Från barn och barnbarnen.
ett ofarligt exemplar av den farligaste hundrasen, Voff! Lilla vargen Bastie
Bakverk! Svullon...
 
Ett styck creazy aunt, och en lillebror!
En Kusin!
Två "stora" kusiner!
Liten kusin, OCH dagens födelsedagsbarn!
 
Små kusiner.
Kusin skaran -Virran
Sedan bjöd Edwin på konsert dagen till ära. Så när han blir näste Mozart, remember who first told ya!
 
 
 

Mutad?

Okej okej okej okej.
3 saker!
1. Olivia. Det glädjer mig att du vågade! Imponerad!! Applåd till dig.
2.Ni andra ska också ha tack.
Och nu till er som inte kommenterade, ni vet om att jag kan se hur många som varit inne på min blogg va?? Exakta antalet faktiskt. OCH sid visningar också. Och det verkar som om jag har någon stalker. Det känns skönt.
Faktiskt är det så att besöksstatestiken låg rätt så mycket högre än antalet kommentarer. Så busted!!!
3. Rätt så många har röstat på 1............. Till Fridas glädje men inte min. Hallå!!! Förstår ni vilken pina hon varit!!! Varför vill ni göra så mot mig? Har hon mutat er?? Slagit er? What!!! Nej?
Jag tycker själv att bilden ser överjävlig ut. Ja just det överjävlig. Å andra sidan har jag Alltid haft svårt för bilder på mig själv. Tex. Skolfoton årskurs 6 individuella kort blev kanot bra på mig. Men det är också det enda av 13 möjliga. According to me.
Jag kan visst stå i spegeln och tycka jag ser fin ut och ibland till och med vacker! Men på kort är det något som händer. Något går fel, något Blir fel. Vad har jag inte kommit på. Trodde ny kamera skulle lösa det. Men njaaa. Förbättring? Helt klart, på en del.... Men jag får väl öva :)

Trotts min brist i fotogenetik så vill alla ändå ha mig!! Ahhh JoBbiGt!
Folk ringer och vill ha mig här och där.
Tisdag är det arbetsintervju i Ljungby. Blomsterflicka.
Och nästa tisdag igen ska jag charma artärerna ur folket på ikea. Yes! Min första intervju på ikea är bokad!
Kaaaaaatjing!

God dag med sådana bra nyheter!
För övrig fyller min morfar år idag! Tyvärr har inte ipaden hunnit med i svängarna och fixat bilder, men i morgon kanske jag bjuder på en och annan från kvällens kalas, som vart deluxe!

Nu några bilder som fått mig att le lite under veckan so far.
Kondom reklamen. Hehe, john fnissade sig under stolen när han såg den. Lite flash back från min London tid. Då jag minns att det gick en rätt så "vågad" reklam på tv för samma company. Och den gick även på biograferna. Konstigt att Sverige som ändå är relativt lång fram i mycket är så långt bak där. Pryda svenskar??

Samt lite kreativitet!! Älskar att vara kreativ och människan som kom på detta hade jag säkert gillat!

Okej, förmodligen hade jag inte det.....


Ordet

Hej alla readers!
I helgen har jag lagat mat!
I ett top kök!!
tjabba tjena hallå!! Jag och Johnte fick mamma och P's biljett då de "tyvärr" låg i influensa. Ja jag vet kaninöronen låter elakt, men hade inte de varit sjka, hade ju aldrig jag fått åka dit!!! Med oss hade vi min morbror och moster med respektive. Åh så fint det var att få träffa dem! Blir alltid så varm innombords när jag får umgås med mina egna. Vet liksom att jag inte döms så hårt när jag ballar ur där,då de liksom mer been there done that. Med mig, you get it?
 
i alla fall lagade vi en tre rätters och det helade började bra när kocken sa Ta för er i baren!  Thank you, och med ens blev det hela mycket lättare. Cola gör allt lättare, hehe.
 
Jag och Magnus fick stå för förrätten som bestod av marinerade kräftstjärtar med chili och vårlök. och till det serverades parmesan sticks. Riktigt gott.
John och Oscar fick huvudrätten. Helstekt vildsvinsinnerfilé med kantarellsås och rotfruktsgratäng.
Och Therese och Daoruang fick efterrätten. Hallon cheesecake. Åh godaste cheesecaken jag ätit!
Givetvis fick vi med oss alla recepten hem! Så nu vet jag precis vad John ska få laga till mig i helgen... hehe
 
Vi ( jag och John that is) sov hos mormor och på söndagen blev det senare ett besök hos O och D för en liten titt på det lilla...... nya garaget.
Vi han ungefär knappt innanför dörren innan jag började skrika och härja om våfflor. D som inte riktigt hunnit ur sängen var kanske inte riktigt med på noterna, men när vi kom in från garage titten var det nygjorda våfflor på bordet!! Scoore!
 
 
Nu dear followers behöver jag litta hjälp inför framtiden. Ni kommer få ett par bilder, och ni ska titta igenom dem och sedan trycka kommentera och berätta för mig vilken ni tycker är finast!
Can you do that for me? gr8, like  my friend Tony would say!!
 
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
 
Ni får givetvis skriva mer än ett nummer. Ni kanske rent av besitter en bild på mig som är gorgeous, skicka då gärna den..
 
Under min och Johns alla hjärtans dag middag såg vi på Nat geo wild kanalen. Har blivit lite utav en vana. Det handlade om Leoparden. Om att det för några år sedan fanns ca 700.000 leoparder men inte på grund utav att de är ett hot utan för att människan tycker de är så vackra finns det nu bara 50.000 kvar. Hur sick är inte det?
Hur sick är inte modeindustrin? Enligt kanalen var det deras fel. Människan... Skärpning!
 
Heja Man Utd!

Slalom

Aaah, sitter och lipar åt slalomen på svt 1 .
Inte åt att Hansdotter inte lyckades hålla ledningen och kom trea istället, för det är kanonbra ändå!
Utan åt vinnaren Mikaela Shiffrin s föräldrar! Fina pappan som stod med kameran och torkade tårarna ur mustaschen, och kramen med sin också gråtande fru!! Ahh härliga känslor! 
Hansdotter var dock så nära ett silver bara fyra hundradelar till Kirchgasser och sedan 24 hundradelar till Shiffrin!
 
Och damen Shiffrin är också den tredje yngsta som vinner ett vm guld. 17 bast.
Waoozaa grym brud!
 
Helt klart nöjd med topp trion. Kirchgasser som äntligen fick sin första individuella medalj, och på hemmaplan! 
Bra dag detta!
 
Till saken hör att snabbaste andra åket gjorde Maria Pietilä Holmner! Bra Sverige! Tyvärr gjorde det första åket att  hon hamnade utanför prispallen.
 
Eh, har ni hört nog nu från er skid drottning?? Inte? Okej bjuder på två bilder från Lindsey Vonns hemsida hon var ju med om en otäck krasch i början av vm och såhär ser de ut nu efter operation
Kan ju säga som så att jag inte är så avundsjuk på bruttans ben!
men hon verkar har rätta psyket för att ta sig igenom detta!! You go girl
 
Alla hjärtans dag har passerat och där med också bloggens födelsedag! Jag är lite sårad över er brist på uppskattning, men jag tror jag ska släppa det förbi mig. 
Eh eh! Jag sa kanske!!
 
alla hjärtans dag spenderades med Frida och min kamera, helt ok brA. Ochsedan kvällen med john god mat kör övning och almondy diam tårta,
lovely!
 
Jag fick också finaste kortet från den finaste personen, ja jag vet, för något år sedan hade jag också spytt på mig själv. Men nu E jag happy så fuck you
Och så svarade han helt rätt på frågan i boken han fick av mig!
Resten sv kvällen roade jag mig sedan med siri, love that guy!
nu ska jag locka håret! Adios

Må väl

Igår var det cl kväll. Men jag tyckte vi behövde gosa till det lite och fixade därför med en lite spakväll. En Liten provisoriskt sådan.

Baljan till fotbadet kanske inte rymde två av Johns 46 perfekt, och det provisoriska borde till grönsakerna rymde kanske inte också dippen. Men skönt var det.

Ansiktsmaskerna gjorde dock sitt och de var balsam för själen. Mmm!
Fotbadet och massagen satt också som de skulle.

Ikväll ska jag göra egna pommes. Japp. Jag har köpt tre bakpotatisar som ska bli pommes. Har hittat recept som ska hjälpa mig lite på vägen.
Istället för att lägga 11 kronor på en påse färdiga pommes som jag vanligtvis njuter Utav.
Till råga på allt har jag köpt en annan sås. Rödvin sås. Ska tydligen också passa bra till kyckling som är huvudnumret i rätten. Japp ni läste rätt. Jag har får offra min bearnaisesås också!!
Ahh vart är världen på väg?
Jäkla john och hans Jag orkar inte med mer halvfabrikat!!!
Äh snick snack!

Igår hände en annan sak också. Min telefon ville också njuta av spa kvällen och tog sig ett dopp i min fotbalja.
Jag som inte är rädd för vatten räddade den givetvis snabbt och gjorde ett försök till mun mot mun.
Drog av den kläderna och så insåg jag att den redan levde.
Inte en skråma eller tecken på död!
Hallelujah ! Så bra!

Nu lite pics från gårdagen som jag roade mig med! :)


Känsla!

Åh älskar känslor!
Tänk vilken tur att vi är skapta så vi kan få känna!
Visst alla känslor kanske inte är något att hurra över. MEN hade man inte haft tråkigt eller varit ledsen så hade de tju inte varit roligt att få ha kul och vara glad. Då skulle vi bara vara ehh.. likgiltiga. 
Boring!
 
Nu ikväll har jag haft fina känslor. Känslan av att vara vuxen. Älskar den känslan!!
När det är kul att vara vuxen alltså, räkningar och annat trams är tråkig vuxen känsla, you get it?
Kvällen Trevliga vuxn känsla var matlagningen! JA jag vet, heja mig!
Skalade potatis, stekte kotletter och hackade sallad. Mycket sallad, och så gott det var med det till maten. Gjorde en djup tallrik med sallad och så delade vi på den. JA jag vet, heja OSS!
 
En annan som har visat mycket känslor idag är Märta!
Gjorde en tripp bort till Björnssons för att föra över lite Märta dop bilder till mormodern.
Och då kommer de innanför dörren Märta Maya och så deras kompisar. Till råga på allt får ja våfflor med färska hallon och grädde. Avundsjuka? Ja, jag förstår det!! Galet gott.
 
Då en gunga blivit upphängd, behövde den givetvis gå en omgång och så blev det ytterligare en photoshot med Märta i fokus!
Har briljerat lite med bilderna ikväll så här får ni ett par i svart vitt!
Mamma Maya och Märta i full gång! ( mormor, Maya är Johns kusin)
Bästa lekstället nu mera?
Morbror Otto, var lite avundsjuk på Märta...
 
So there you go! Andra inlägget idag, med bilder!
Nu kräver Bones min fulla koncentration!
 
Adios!

Bilder!

Åh lyckans morgon! Äntligen kom lilla rutan från kameran upp på datorskärmen och bilderna kunde forsätta strömmas från kamera till dator!
En liten stor sten som trilla bort från axlarna SKÖNt!
 
En annan sak som hänt som nästan fick mig att fälla en tår i provhytten, jag köpte en skjorta på MQ på Emporia med Anna.
En skjorta som jag suktat efter ett tag och som av en händelse va den nu nedsatt från 600 till 179!!
Lycka! Som blev total lycka när jag insåg att storlek 38 satt som handen i handsken på mig, MIG!! 38! Det har jag inte kunnat ha sedan well, i dont know.
Å ja, jag vet att jag inte äter så hälsosamt som man skulle kunna. MEN! Nu är det inte lilla magen som varit i vägen ut två saker lite högre upp som total strejkat när det gällt kläder för min del. Mother fuckers. Gillar inte dem.
Men de sitter där och gör så att storlekar som 38 som alltid borde sitta fint på mig. inte alls sitter.
Men denna skjorta gjorde och Hallelujah för det!!
 
I helgen var jag på 25 års fest. x2! beat it!
Nej, det kan ni inte.
Det var ett succé party och när väl sedan kiosken rullade in tog det fart på riktigt!
Här har ni el kiosko, med allt från Fanta till delicato bollar!
Väl inne på arenan, mötte vi celebrities från hela fotbollsvärlden!
Alexi lalas i egen hög person!
Dennis ?
Och
Alexi lalas?
 
Nu följer lite bilder från annat roligt som ni inte fått se då kamera sladden som bekant inte varit med!
Fjällen gänget!
Strike!
Lysande träd!
Love is in the air!
Och nu lite Julius dop bilder!
Gudmor och gudson!
Storasyster tar hand om lillebror!
Prästen visar upp min strumpa och jag ba what the?
Lite musik :)
Gruppbild.
Lite älg bredvid vägarna i Bråthult city.
 
Yes, det var det!
Enjoy!
 
 

Messi

Lång dag, tråkig dag. Men livet ska inte bara vara en dans på rosor, Det ska vara roligt också!

Fast i mellan åt har jag faktiskt tyckt att de ha varit roligt att stå och stryka alla skjortor. Vika tvätten och hänga upp det som inte torkat på stolen framför fläkten.
Okej det blev mindre roligt när kg insåg att tvättmaskinen var vattenfalls och visar felkod 17. Helluuu ser jag ut att kunna felkoderna på dig din knäppa lilla maskin??
Svar: Niklas Erik Johan!!

Men så ibland när huvudet började hänga med insåg jag att Nää klockan fyra kommer det ingen.
My man är i el stockholmo, han lär sig om sitt yrke. Även om jag personligen har svårt att förstå vad han lär sig om inköp av att sitta på en arena och kolla in när 22 män jagar efter en boll.
Fast vad vet jag han kan ju sluta som inköps chef för puma!! Jag hejar på honom i alla fall!!!

Jag ska gå bort till Björnligan och heja fram Sverige. Känns givetvis lite jobbigt då lille Messi ska springa med på plan. Och även om jag drar fint på smilebanden när han gör mål får jag nog försöka hålla mig ikväll.

Igår gjorde jag lite plans med My soule mate.
Bruden jag alltid blir argast på men också bruden jag skrattar lättast med
The one and only Frida!!
Ser galet mycket fram emot det och kände att migränen släppte något då planerna tog form.

I morgon ska andra planer ta till verket då moi och Anna ska dra mot Malmö med tåget och ha det bra!
Ska bli lyx!

Bilden älskar jag och jag tror jag vet en till som gör det.. Host Olivia host.. ;)


Roligt!

Åh jag hittade nyss en bild på Facebook som fick mig att skratta så in i!

Det roliga är att jag kan se mig själv och ett flertal av mina vänner göra detta framför mig.
Aaaaahh får inte luft!

Andra bilden är på smilegubbarna
Den får mig också att skratta lite lätt.
Jag har aldrig begripit varför man gör mer än en ) ?
Ler man mycket så kan man väl lika gärna göra en :D eller?
Eller betyder det att man ler och sedan slutar och sedan ler igen eller?
För då tänker jag, hallå har du ryck eller?
Elak, svar J ohan A dam !!

Btw för er som undrar
Ja det var först Frida jag tänkte på.
Lite karnevalen fylla typ. Hahahaha åååå jag kan se det så tydligt.
Det hade också varit roligt om Bambie gjort det, stått lätt framåtlutad med sin hand på dvärgens axel och uttalat allt men en tydlig brittisk accent.
Nä nu dör jag snart över min iPad.
Får icke ske!!


Faith

Idag påväg till affären för lite veckohandling så valde jag att byta ut Så mycket bättre skivan till en annan då mina stämband sökte nya toner att ta ton till!
Valde skivan som jag döpt till Ryck upp dig!

Här om dagen hittade jag en som jag valt att döpa till Gråt för fan!

Man kan väl säga som så att jag hade en lite ostabil period där ett tag... hehe möjligtvis!!
 
Utan att riktigt haft en riktigt förhållande så lyckades jag lägga ut mitt lilla hjärta på ett par fat som tyvärr valde att slängas.
och även om jag gråtit så mycket för det och bara tyckt allt varit meningslöst så kan jag inte ha varit gladare att det gick rätt åt helvete!
 
så många val jag gjort i mitt liv, en del mindre bra än andra.
Ett val som påverkar mig faktiskt fram till idag är valet jag stod inför som 15 åring.
Gymnasievalet. 
Lilla huvudet visste varken ut eller in. skulle det bli florist för att jag visats ha fallenhet för det, eller fordon för att tja.. det var kul. Jag hade varit en av få tjejer. Undra vilken person jag skulle bli om jag valt den linjen? Vad hade jag gjort nu då?
samtidigt var jag rädd för att förändras från den jag var till en rikgit tjej tjej.
Men florist blev det och jag tycker att jag lyckades rätt bra med att förbli den jag var innan. även om jag la på mig någon mer egenskap! Eventuellt...
 
Men just de valet gjorde att jag fick en annan umgänges krets och just den lilla kretsen gjorde så att jag befann mig på Norje Boke camping midsommarafton 2011 och det är det bästa valet jag gjort so far i mitt liv!
 
Min finaste juvel, mitt finaste finaste hjärta. Det finns ingen som du
Bild från får vårt första nyårsfirande tillsammans 2011-12.
prick på 12 slaget och vem som var onyktrast är svårt att avgöra tyvärr.

Bok

Hola!
Kontoret börjar nu, johnnens favvo program. Läste på Aftonbladet att programmet stämts för att de gjorde narr av cp skadade.
Hur småsinta har människan blivit? Först skulle jag vilja veta vem som anmält dem? Inte tror jag att det E de som lider av sjukdomen i alla fall.
Förresten såg jag att Jonas Helgesson sk föreläsa i Växjö. Hade varit fantastiskt att se honom. En otroligt inspirerande människa som öppet och lätt talat med mycket humor om sin cp skada.

Nu så back on track.
Books, böcker, BOK.
Love them. Helst inbundna böcker då jag tycker om att känna på dem. Under min högstadie tid lästa jag hur mycket böcker som helst. Hela tiden. Många mer än en gång.
Jag har njutit av varenda minut då jag suttit med en bok. Att helt och hållet få sjunka in och leva i dess värld. Julafton för något år sedan spenderade jag med den sista Harry Potter boken som just kommit ut. Lästa boken från pärm till pärm samma kväll som jag öppnade den. Vissa sidor mer än en gång för att förvissa mig om att jag inte missat någon detalj. Ja Harry Potter böckerna är mina favoriter. Nu som vuxen om jag får kalla mig det men även som ungdom och barn. Heidi Böckman var också en författare som fint fyllde mitt behov.

Tyvärr känner benen av en stor under stimulans så de vill inte gå med på att sitta i fåtöljen och bara läsa en hel dag. Så böckerna har sinat vilket jag tycker är räv piss!!

En annan Donna som dock fyller behov är Astrid Lindgren. Någon presentation av henne hoppas jag inte behövs.
Idag besökte jag hennes födelsehem.
Med mig hade jag en fin trio. Alla på P.
John, Chrille kebab och Cillen. Jo P sa jag. Ni får suga på den karamellen.
There you go.

Vi fick ett varsitt hörlurs sett och så fick man var och en höra om Astrid.
Jag känner att av bara rösten känner jag mig så säker. Liksom att när vi sitter tillsammans och jag lyssnar på dig behöver jag inte oroa mig. Vi kan sitta här du och jag och läsa och lyssna. Och inget ont kan hända mig.
Inte alla som har den powern bara i rösten!

Bruttan ställde ju till med en del rabalder också. Heja henne!

Aah har svårt att koncentrera mig just nu då en film på tv vill få mig att gråta...

Ger er lite bilder istället.
John med barnasinnet kvar, kolla in smilet på min finaste juvel!!
Astrid Lindgrens hus där hon föddes .
Trädet som gav idéen till sockerdricksträdet i Pippi, då det också var ihåligt. Och sedan lite böcker!!