Man ska inte vara rädd för höjder. . . . ....

dsc03109 (MMS)

Man ska inte vara rädd för höjder. . . . . . . Jag är :s


without the Zsa Zsa Zsu

Ja i Sex and the city, snackar Carrie om Zsa Zsa Zsu. hon har en rätt bra föklaring på vad det är också.

"Fjärilarna i magen när man inte bara älskar någon utan måste ha honom, och även om det försvinner så ha man minnena av Zsa Zsa Zsu"

Dom säger rätt bra saker i den där boxen jag snart tittat ut. vad ska jag nu göra alla de regniga dagarna av sommaren? har jag tur kanske jag slipper regniga dagar (Y) fast nää. jag vill ha regn, det är för mycket sol.
Anyway.

Killen som spelar Marcus,  Stanfords pojkvän. även kallas Sean palmer. I avsnittet I love a charade. Som faktiskt är ett av mina favorit avsnitt så är han som grymt snygg. och jag säger som carrie.  "jag höll på att svimma när han lotsades riva ost på Marcus mage..!!"
Hittade ingen bild som gör honom rättvis på datorn, bara en där man ser hans huvud sticka upp mellan Mirandas och Samanthas


En annan grej dom säger är följande.

Allting händer av en anledning
detta sägs oftast av kvinnor...... som ofta går igenom en seperation just då.

usch kan det vara sant. Jag kan nog tro på det där om att allt händer för en anledning. och jag går inte egenom en seperation just nu vad jag är medveten om.

Det kan iof vara seperationen från Linnéa, fast den är ju inte förrens till helgen.  JObb jobb och jobb

Ja det är väl lika bra att skriva av sig nu när man har tillgång till internet.
I söndags, hände en sådan sak som man kan tänka på. undra hur det blir när det händer, kommer jag reagera så eller så eller ja hur blir det.

Det är ingen jätte sak, och jag viste att det skulle ske, för Näsum är för litet för att inte stöta ihop med sådant.
Men ja det hände, och jag måste säga att överraska mig själv det kan jag jädrar i.
Istället för att le så att nästan ansiktet går i tu, som jag brukar göra ( ja jag förbannar mig själv för det...)

Så fick jag en sådan kräkreflex. den varade genom hela paraden och när jag väl kom fram stannade jag och slängde av mig hjälmen. Hjälp.... eller kanske wow?!
Det är tur att jag har fantastiska vänner som jag kan tala med dessa saker om.

Midsommar var en sådan dag.
eller kväll, natt?  jaja vi satt och snacka, lite smått under kvällen och sedan fortsatte det, vi satt i en varsin fotölj med filtarna om oss när de andra gått hem. en drink i ena handen och hjärtat i det andra. När klockan var tre kunde vi inte sitta stilla så vi gick, gick och gick, tills Victoria skulle fixa med sin sko och satte sig mitt på vägen, och där satt vi sedan. vid fem tiden begav vi oss mot tältet där vi somnade och vaknade fem timmar senare.

ja kul hade jag i alla fall. JAg är så otroligt glad att jag träffade dig Isabell så du kunde sammanföra mig med denna ( och nu ska ni veta att jag inte använder ordet underbart!) UNDERBARA person! Victoria!

började jag skriva innan att jag haft en heldag med Linnéa i klacken? jaja det har vi, jag har också färgat mitt hår hos frisören efter det körde vi till Olofström där vi köpte ingridienser till mackorna och lite picknik stuff även godis till filmen ikväll.

Nu ska jag spela lite sims innan Linnéa kommer lite i 11 för att hämta mig så vi kan dra till bromölla för att 23.59 kolla midnattsvisningen av Eclipse! =)

*TjingTjing*


Riktigt fin dag. Jag är uttråkad. Och här ...

dsc03108 (MMS)

Riktigt fin dag. Jag är uttråkad. Och här klipps gräs. Mitt internet funkar inte. . . Ja det är deprimerande. Jag tror jag ska sträck läsa eclipse nu så jag är redo till midnattsvisningen på tisdag;)


Kärlek till mycket. Jag peter blev lite kä...

dsc03105 (MMS)

Kärlek till mycket. Jag peter blev lite kärleksfull under victorias bröllop LP blev lena och peter. Gulligt. Nu blir det förfest till midsommar. Trevligt folk grillning och lite spel. Kanske något att drickas också. . Men nu ska det fortsättas att städas. . . .Yippie!!!


hemma!

Ohh ja Borta bra men hemma bäst? Ja jo det kan jag nog hålla med om!

Ja kom hem i söndags efter ett antal timmar i bussen, men den gick som sagt inte sönder på vägen hem och vi fick deras orginal buss! Gûtt! Trött var man så jag ville bara lägga mig i sängen, men istället så delades det ut ut presenter och så fikade vi lite innan det äntligen blev sängdax!
Jag fick peter rörd till Tårar när vi hade följande konversation:

Jag: JOnär vi åkte genom Tyskland på Autobahn så titade jag på deras vägkanter. jag bara Wow Mats-Inge får jävlar i motstånd, fan vad jämt och fint det var, så kom jag på att vi var i Tyskland och att han kör i Sverie!

Varpå Peter spenderar några minuter med att titta på mig innan han knackar mig i huvudet och frågar hur arbetsskadad jag egentligen är..... Men vad gör man inte ;)

Ja. Igår kom Pontus hit så jag som är fast besluten att få honom att avguda Sex And The City plågade honom med det innan vi cyklade ner till Malin och Sanni för at snacka lite skit. Vi kom fram till att vi ska ha en lite förfest till midsommar på torsdag så då blir det grillning här! Trevligt Trevligt. Åh ja Sanni det blir Whiskey! ;)

Senare kom Linnéa och henne behöver man inte lära tycka om SATC Tur det ;) Så vi körde ner i spöregnet och köpte chips och tillbehör  innan vi fortsatte kolla på SATC

Idag blev det staden med mamma Albin och Pontus, har även tagit en tur upp till Hålan, hälsat på folket där. Några veckor där ska vi allt hinna med, Om inte annat för sällskapet iaf!
Efter det körde vi inom Sibbessons där jag bestälde en låda jordgubbar och även en midsommar krans, riktigt fina var prototypen som hängde där!

I stan gjorde jag lilla misstaget att gå inom Body shop, jag skulle bara titta. Men givetvis så var ju hjärtattacken där och det var ju rea så jag kom ut med -135 av mammas pengar och med en ny bodylotion och shower gel med Hallon doft.

Men har man dyra vanor så har man, eller hur var det du sa ?? ;D

Köpte även midsommar outfit, ska försöka få upp den här! Nu ska jag klippa gräset, om skiten vill starta!

*TjingTjing*


I like it!

Jag trivs här I LIIIIIIKE IT!

*TjingTjing*

Shoooping!

Ohh me like SPAIN!

D
agen har bestatt av frukost pau hotelet och sedan har vi legat vi polen hela dagen, atit pau hotellet alla tre middagar. Riktigt bra lite smaklost ibland men det vet man tills i mrogon, ni ska se efteratterna :O OMG! Harry Potter stil alltsa!

Efter middagen begav vi oss till shopping gatan dar inhandlades det en planbok lite ringar och annt smatt och gott ;)

sedan blev det en Sex on the beach vid havet, fina fisken.

 

NU dunkar har Michael Jacksson pa diskot. och tiden e snart ute Ha det nice i blasiga Sverige ;)

btw. vi lever pa pringels och cigg ( inte jag bara frida dá ;)

 

*TjingTjing*


SPANIEN BABY!

Ja dau sitter man har men det saknas nagot de tre sista boksatverna i alfabetet kanske!!!  -.-

Men jag overlever da det faktiskt e 27 grader har.... Jag kompenserar ;)

Lite strul i Frankfurt dar vi blev fast i 5 timmar..... trycket i vaxelladan funkade inte  AAAAHH bussen var 45 min sen pa morgonen ocksa!!!

Men nu ar vi har haratit pa resturante och kant pa havet.. kallt i kvalls solen

Dock har vi balkongen vett mot de hallet dar solen gar ner sauuu det e fett varmt pau balkongen vilket ar riktigt skont!

NU ska jag dricka Cosmopolitan! =)

*TjingTjing*

Last one....

Ja sista blogginlägget från Sverige på ett tag nu då. Kommer att uppdatera lite smått från Spanien, typ jag lever eller något liknande!
Befinner mig hos Frida och har nyss ätit en utsökt middag bestående av lax och ny-potatis. och en god gul sås ( jag glömer alltid namnet på den)

Frida duschar och jag passar på att uppdatera nu innan vi ska gå ner och göra morgondagens lunch bestående av kyckling- pastasallad. MOMSA

Gjorde då brudbuketten idag och JAG blev nöjd med den, tog hem verktygslådan och satt sedan en timme på Brödboden med Pontus  18 jävla kronor för en BURK cola! Jag är förvånad att dom kan ha så mycket gäster med så höga priser, jag menar colan smakar ju likadant över allt ;)

Jaha min fina bild på Eclips soundtrack vägrar komma upp, så ok. Men den och Sex and the city boxen befinner sig hemma. Skivan lyssnade jag på i bilen på väg hit :D

Sitter nu och lyssnar på när Frida står och sjunger i duschen. lite roligt. Man kanske ska gå in och skrämma henne? Fast då kanske hon trillar och slår sig och då måste jag åka ensam till spanien. Och det blir ju trist.. :(

Ja som sagt så ska jag försöka uppdatera bloggen i spanien... Kan ju inte lova något såklart. Men jag åker ju med datanörden så det blir nog så!

Jag hoppas all sommarens regn kommer denna vecka i Sverige så det kan vara sol när jag kommer hem! =)

*TjingTjing*

John det är din lyckodag liknar den inte f...

dsc03103 (MMS)

John det är din lyckodag liknar den inte färgen jag hade ja hm. . Lite var stans?;)


Jag fick låna en ängel

Denna låten sjungs av Shirley Clamp
Den spelades tillsammans med den film vi såg på riskettan, om pojken som blev ihjälkörd av en rattfyllerist.

Eftersom jag inte kunde sätta mig och asböla där så höll jag emot och det kändes som om jag skulle gå i sönder innifrån, när man såg hur ledsna alla var, när man såg platsen med alla ljus, när systern berättade att han begravdes med sin bandyklubba och två bollar ifall han skulle skjuta bort den ena...

Ge er tid och lyssna, den är så otroligt vacker.*TjingTjing*

Oh, you play guitar? Excuse me while i take my clothes off

Ja får jag inte tillgång till någon dator i morgon så är detta de sista blogginlägget innan jag far till spanien!
I morgon hämtar mor mig i staden och vi kör med mina väskor i bilen till Everöd där natten ska tillbringas och sedan ska vi upp i gryningen min vän och jag och fara hela långa vägen till Spanien. WOW

Jag vet att datorn kommer sättas igång ikväll då Sex and the City skivan ska läggas in på min iPod men det bloggas antagligen inte då.

Ikväll eller nu blir det kalas hos Kusin Rasmus som fyller hela 8 år. Grattis på dig <3

Jag kan säga att jag inte har jätte mycket att skriva, imorgon blir det brudbukett och så smält choklad och frukt som vanligt i skolan ( det har sina fördelar att vara florist)

Jag har målat mina naglar blåa som vattnet och himlen i Spanien. Jag väntar förödande på när peter ska fråga om jag klämt mig eftersom jag har blåmärken över händerna.... Det har inte hänt ännu. wierd. och han har varit hemma ett tag nu! :O

Nä nu ska jag kontrollera packningen igen, hålla för mitt huvud och sedan är det kväller och morgonen gryr och det är SPANIEN BABY!!

*TjingTjing*


saker jag inte sagt förut.

idag har jag sagt en del ord jag inte sagt förut, jag har gjort bort mig rätt grovt två gånger.

gång nr 2  (börjar med den då den är minst roligast)
Befinner mig på House of Bagels där jag åt något mysko men rätt gott med Frida, Pontus och Robin.
Jag ställer mig i kön för att köpa en mintchokladmjölk åt frida. beställer och följande konversation äger rum:

KBD (Kille BakomDisken) slakas jefjke?
Jag: Ha?
KBD: dönvsvnvf?
Jag: inte en jävla aning, det är inte jag som ska ha den.
KBD: inte? vem ska då ha den?
Jag: min kompis *pekar ut genom fönster*
KBD: jaha men ska hon ta med den eller dricka den här?
Jag: (inser att det är det han har frågat mig och jag svara inte en jävla aning. FAIL Hanna) Hon ska dricka den här...

Tar drickan och försöker coolt gå ut.

Gång nr 1. var på skolan jag och Frida hade funnit Victoria och stod och pratade med henne
F: Jag har frågat mamma om allt, tex tänk om Hanna trillar och hamnar i koma.

Jag: Ja du hör själv trillar och hamnar i koma. ( jag ironin formligen sprutar från mig)
V: *skratt*

Jag: ja vem vet jag kanske får barn i spanien! *lägger ena handen på magen* Detta lyckas jag gör samtidigt som två äldre (antagligen lärare eller några viktiga män) går förbi. Båda vänder sig om och stirrar på mig den ena flinar lite. verkligen synar mig uppifrån och ner.
Frida och Victoria skrattar
jag säger högre än nödvändigt så dom ska höra: Om tre dagar alltså!
Dom borde ju fatta att inte ens jag lyckas fixa en unge på tre dagar!

Jaja.. kom på en tredje händelse var inom i morse och skulle köpa frukost
Jag: Hej en frukostmacka med kyckling och skinka... ( helt död, och står och tittar på kycklingvingar)
KBD: Öhh..? (jag inser mitt misstag och säger snabbt:)
jag: jag menar skinka och ost.
KBD: En ost och skinkmacka alltså?
Jag: aomen....

Ja dagen har varit spännande, minst sagt.
Har packat färdigt och nu är det bara handbagaget  kvar, dvs tandborste och sminkväska. sen är det dags att åka!
dvs i morgon ska det duschas och göra sig i ordning för sista natten hemma!
i morgon kan jag säga " I morgon börjar det!!!"

WOW

Nu  ska jag min skäl och da sova.
Vill ni skratta kan ni ju checka in dessa vidio klipp, Hysteriskt roliga!HAHAHAHAHAHAHAHA

 

*TjingTjing*


Packar och tycker minsan att det går rätt ...

dsc03101 (MMS)

Packar och tycker minsan att det går rätt bra:) i övermorgon börjar det:-D


Sannslöst att man kan skratta åt en fågel....

dsc03100 (MMS)

Sannslöst att man kan skratta åt en fågel. Vi tyckte det var skit roligt!;)


Varför kommer alla hit? nu när jag åker!

Ja okej då jag vet att det är Sweden rock. Och att jag antagligen hade varit där och dreglat över Aerosmith om jag nu som av en händelse inte skulle till Spanien och smäxa istället.
Jag vet inte om jag ska vara ledsen över att jag missar rock eller över att jag samtidigt som jag inte tar del av den ändå måste stå ut med allt jävla folk som komemr med tågen. Jag ber seriöst till gud att det inte blir som förra året!

Jag kollade i arkivet för att se om jag skrev något ironiskt litet inlägg om det men icke sa nicke. tomt som i min mage.

Men lyssning vänner and folks JAG FUCKING KLARADE MAB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG FICK G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag vet att ni sitter framför era datorer, shit den bruden överdriver asså! Fortsätt runka säger jag, för Hell no att jag gör!
Jag vet att jag har medhåll från de som läste det med mig, kanske även någon el kille där? ;) HAHAHA

Jag fick också G i samhälleprovet.
hade sista idrottslektionen Bad. vi var 4st. vi hade livräddning, men eftersom vi var naturbegåvningar så fick vi fritt. Sen blev det Subway, Så dagen har varit rätt bra

Har även varit hos frissan och fått min utväxt ännu sexigare. bokade dock färgning.

Nu ska jag bege mig och ta farväl av min smuch :'( awwww

Vi ska fira min MaB seger då min familj inte fattade hur viktigt det e att fira något sådant!

Vi förstår varandra <3

( ja luggen är klippt så jag ser nu inte ut som en 3 åring i mammas frisyr från 90-talet)

*Tjingtjing*


E du helt jäla dum i huvet eller??

( Ronny å Ragge replik där av stavningen!)
Frida vi kommer inte å dö! Jösses, vi ska ju åka buss! Vi kommer klara oss skit bra och ha skit kul!

Idag har jag suttit i gungfotöljen i solen och läst. bra bok hitentills (Y)
Har köpt de sista grejorna inför Spain nu =) Ska packa lite till nu och sedan ja då åker vi!
Helt galet!

Jag är dock lite depp då jag vet att jag behöver ta hem lite blommor så jag kan stiffta dom. till brudbuketten som ska göras på Torsdag.

Ja Bambie den lilla terrorist och ogärnings kvinnan ringde innan och hade mage å säga att hon fått jobb i Helsingborg och inte kommer denna veckan " så vi ses ju inte förrens ni kommit hem från Spanien"

Men e du helt jäla dum i huet?! Så kan du inte göra!
ÅÅÅÅH jag blir så arg!

NU ska det packas badkläder inför sista idrottslektionen ever, i morgon är det sista Ma lektionen också, eller ja vi ska ju bara få reda på nationella. Snälla gud låt mig få G!

Nu ska det packas =)

*TjingTjing*

Shopping

Ja dagen blev just mycket mycket bättre! I min Väntan på Pontus som ska komma hit och äta glass ( något han inte vet om) så tänkte jag, nä nu jäklar ska jag gå in på Cdon och beställa Harry Potter and the order of the Phoenix

Så jag klickade mig in där och möts av en frälsar syn. Sex and the City boxen för 399 kr
Jag slängde mig på telefonen och ringde mamma.
Så nu är denna underbara sak på väg hem till mig tillsammans med min efterlängtade bok som jag ska läsa på väg ner till Spanien! :)
btw 6 dagar kvar idag!

Kolla så vacker den äääääääääääääääär!

samt då min bok inbunden inte tramsiga pocket!
Harry Potter and the Order of the Phoenix (barn) (9780747551003) -  J. K. Rowling - Böcker

Nu ska jag lägga mig i solen och sedan blir det glass glass i stora lass lass =)

*TjingTjing*

nån där uppe måste ha sett mig

å tänkt att nu....... NU gör vi henne mer förvirrad!
hit skulle jag vilja fly nu. Nej inte till palmhuset med 50 grader utan bara en grön plats ( jag avgudar att jag fått mde trappan den har en sådan härlig charm synd bara att några jävla homosapiens går där borta och förstör!)
en viss någon ( ja Frida du kan känna dig träffad) sa till mig under ett samtal : du blir liksom inte arg du blir as förbannad direkt..
just nu känner jag för att bli arg, riktigt jävla arg

Jag har till min förfäran upptäckt att jag tar ut denna ilska på en person som jag egentligen tycker så mycket om... bara för att den inte säger emot. Denna någon gör det enda rätta ger mig egen tid, stör inte om du märker att jag inte vill, jag är dock lite rädd att jag redan sårat dig då. det är väl inte så moget antar jag. Moget moget som du hade sagt.  jag gör det inte med vilje, snälla spåra ut på mig, DAMPA sluta vara perfekt. det hade knäppt till mig på nosen. och jag hade kanske fattat att jag inte kan ta ut ilskan på dig.

.... jag gör det inte medvetet....

Så jävla patetiskt. jag är inte den känslosamma personen, vist jag kan sitta och stortjuta åt filmer böcker mm.
Men detta är en helt annan nivå. passar inte mig, det måste sluta snart.
Jag behöver annat att tänka på, vilket sållas ut ungefär som 0-5 hade hade försvunnit i 0-90.
it sucks.

Nu ska jag sova. då är det lugnt. Egentligen är det väl dumt å klaga för det är ju inte så att  jag inte klarar av att det är så, det finns ju betydligt större problem, som tex. att jag inte vet vilken färg på naglarna jag ska ha i Spanien... funderar på turkosa, men då måste jag införskaffe detta nagellack... shopping ;)


Nu sängen

*TjingTjing*

Ugh

Ja det är en hälsningsfras jag kör med håller upp handen och delar på fingrarna tumme, pek och långfinger går åt ena hållet medans ring och lillfingret går åt höger.

Jag är så jätte uttråkad nu, jag var rätt duktig på tt underhålla mig själv innan, jag kunde läsa i timmar eller hitta på annat skoj. Det går sämre nu.
Jag bestämde mig för att plugga i iPod isen och hoppa lite studsmatta.  Det gick bra i ett par minuter.
Jag är inte sugen på godis ( bra Hanna BRA!) så jag kan inte ördriva tiden genom att äta.
Jag cyklade forsarundan en snabbis innan vi åt korv.

Dagen spenderades på trafikskolan. Riskettan. Jag fick jävlar i bita ihop för att inte stortjuta när man såg filmerna om olika ratfylleriolyckor. FY fan!

När jag kom hem läste jag novellen som man fick i den fina fickan. Leva med döden  av Caroline Larsson

Jag låg påstudsmattan för att få lite färg och läste den. Jag grät som en gris ( ja det var jobbigt ;)

Jag ska jävla i skaffa en bil med alkohollås. Jag kan inte med ord beskriva hur hemskt det var att läsa den.
Jag vet att jag är rätt stark som person, skin på näsan eller vad ni vill kalla det. Men jag hade inte klarat att ha någon annans liv på mitt samvete jag hade gått i sönder, brutits itu helt. bara Pang

Vart fan är mina vänner?! Nej dom är på annat. Pontus erbjöd sig sitt sällskap även om det var inbäddat i massa andra förklaringar, Men jag uppskattar det underbara du!
Nu ska jag nog försöka få med mig mina bröder ut och hoppa lite till. dvs dom som kan ;) Asg he he

Virrab e ju ändå inte hemma så det gör ju iof ingenting...

Frida Jag Ewa Bambie och Malin I botaniska trädgråden 2010

Morgondagen är totalt oplanerad, vilket suger.

Det kanske märks att det inte blev någon bio... det suger också.

OM man är sugen på något och sedan inte är det längre, har man blivit avsugen då?

*TjingTjing*


Hv2 goes to Danmark!

Ja okej några bakfulla treor och ettorna var med med givetvis men det är ju itne intressant ;)

Ja kvart över 5 samling på stationen i k stad och sedan bar det av till Köpenhamn
 on the bridge!
sen bara å börja frossa! ;)

ni anar inte vilken jäkla tid det tar att ladda upp bilder Blogg.se BLI BÄTTRE! vi vill kunna ladda upp fler samtidigt!

Men dagen ha varit bra för övrigt. Köpte bokmärken =) En klänning och ett par shorts. Jag och Frida provade två par FETE snygga skor! Jag dog lite

I morgon är vi lediga men jag ska upp i ottan och gå på riskettan... -.- på kvällen blir det Kommissarie späck med Frida Vi ska skratta!!

Jag ska försöka ta bilder och ladda upp i morgon I lovar!
Jag tror att det fortfarande är lite varmt ute så jag ska minsan packa med mig aset och sätta mig i solen och läsa riskettan!

*TjingTjing*


Nu är vi på bron och snart i danmark. Fan ...

dsc03098 (MMS)

Nu är vi på bron och snart i danmark. Fan vad trött jag är. Panodil är min bästa vän!


Haha frida fick Hanna att gå med på att so...

dsc03097 (MMS)

Haha frida fick Hanna att gå med på att sola igen fan vad grym jag är Hehe jag tjuvbloggar även igen Hihi


Greetings world! Nu sitter vi ute i solen ...

dsc03096 (MMS)

Greetings world! Nu sitter vi ute i solen och käkar frukost och jag (isa) mobilbloggar för första gången. Hannas bästa citat: 'har du drömmar, lev dem' hej då ;-)


2 juni wow det är varmt! Jäv...

dsc03095 (MMS)

2 juni wow det är varmt! Jävligt varmt faktiskt! Men ju för 3orna då dom har skattjakten idag. Jobbigt om det hade regnat.


Och så var det över!

Ja ett helt annat inlägg men med samma rubrik kommer jag skriva om 9 dagar, då skolan definitvit är över, Men NU skriver jag det för att jag gjort det sista provet, Om dom inte lägger in ett oförberätt men det skulle dom ju bara våga. Då ska dom få se på vrede!

Jag är fortfarande kär i låten I am woman och jag har hittat min kära picnik sida! Så jag roade mig lite där ett tag resultatet blev följande:

 blom bilderna är då tagna av mig för er som inte fattar det!
 jag ändrade lite på en annan bild som hade passat bättre i ramen, men jag orkade inte ladda upp den på sidan ;)

Ja denna vecka händer det lite saker må jag säga, men det är ju redan tisdag så det går förhoppningsvis rätt fort =)

idag åkte man till skolan som vanligt tidigt som attan för att sitta och göra prov i en halvtimme och sedan var skoldagen slut.
Jag drog mig mot Sölvesborg och åt där med pappa och Tinna sedan blev det körskolan för hela slanten. Har klarat första delen ÄNTLIGEN
Fan vad terorin går dåligt. Och då ska jag sitta på riskettan i 4 timmar på fredag -.-

Ja men har haft min sista körlektion idag, ska ha en innan uppkörningen med sedan är jag klar wiiie!
I morgon ska det solas, zumbas, växlas pengar och jag ska ha sex and the city 2 soundtrack!

Nu ska jag packa till mamma och läsa lite.

antagligen komemr jag sitta här och prata med adam til alldeles för sent... -.-
Men då är det dit fel ADAM!

*TjingTjing*


Fika med far och hans fru. Sedan blir du k...

dsc03094 (MMS)

Fika med far och hans fru. Sedan blir du körskolan