Men!

det här är ju inte riktiga Digestive?
- Nje light.. ^o)
Men! åååh Jag vill ha socker! men sötningsmedle kan dom slänga i! JAg vill inte ha lacto....! Ah här har vi grejer! ( börjar knapra på Kanel knäckebröd..)
tro det eller ej men detta var Isabells ord!
NU ska vi dra mot skolan... IGEN öppet hus på the Ö house sedan blir det ZUMBA andra dagen i rad NAJS!

*TjingTjing*

Allsvensk match nu då. Heja mjällby!:-D

dsc03027 (MMS)

Allsvensk match nu då. Heja mjällby!:-D


Det stampas i tackt. Och jag sjunger givet...

dsc03023 (MMS)

Det stampas i tackt. Och jag sjunger givetvis med:) Frank Ådahl från lejon kungen:) kolla youtube. Nu ska jag njuta!


Hela garderoben är full av kläder men jag har INGET att sätta på mig!

True Story.
Jag fick lite smått panik när jag insåg för en timme sedan at tjag inte har något att sätta på mig! PANIIIIIIK!
Så jag panik sms Smuch, som svarade först nu en timme senare. Jag överreagerade kanske något när jag jämförde det med att "tänk om jag hade suttit i ett brinnadnde hus!!"
Jaja. Jag hittade en skjorta jag köpte förra våren eller något på AIMA i stan. Så jags trök sen satte till mina blåa jeans leggings och vips så var kvällens outfit klar!
Armarna är riktigt stora och sedan är det sådant gammalt stuk på slutet, tajt och knappar i rad. Och jag tyckte den var lite vårig =)
En annan possitiv sak med el Springo är att man kan ta ett glas cola med is i och sätta sig i stolen TUMME UPP!
MOMSA!!
Måste bara tillägga att jag nyss lyssnade på Toves variant av In the ghetto. Jag måste säga att det äcklade mig att jag fick gåshud när hon tog i. Ja jag tyckte det var bra. Hon har ju ingen Amazing sångröst. Men hon satte sin prägel på den!

Nu kunde man inte bädda in den så ni får länken istället. LYSSNA!!
http://www.youtube.com/watch?v=JSxrGFBWG-g 

NU ska jag snart överta badrummet och börja omstylningen inför ikväll =)

Ha en trevlig lördag folks
*TjingTjing*

In the Ghetto

Ja igår bär vi då kollade in peter Settman på kanal 1.
Så sjöng Pauline låten In the Ghetto Jag tycktes mig komma ihåg att någon från Idol sjöng den.

Givetvis hade jag rätt. Men jag lånade ändå hem orginalet med Elvis presley
Den är faktiskt riktigt rörande. det blev faktiskt ett par låtar tills om jag lånade hem igår.
Carrie med europe
seven days a week med The sounds
Living in america
också med The sounds
och Rocki'n all over the world med Status Quo

men in the Ghetto är ju helt klart en ny favorit!




nej nu ska jag efter min runda ta ett glas Cola med iiiiiis och slappa i soffan och titta på Beverly Hills =)
I kväll blir det Party i Hörby då Fisen FIA fyller 18 =)

*TjingTjing*

fredagsmys!

Me la Familja. har ätit Pizza... Jag var verkligen inte sugen på det? Hade vi ätit kinamat lika ofta hade jag nog blivit kines. Men det kan hade varit bra, e inte dom bra på matte?
Mamma köpte rätt chips till mig idag! Jag tycker nog att hon är värd en liten applåd för det så här följer nu en tom paus så ni kan applådera................... .................. färdiga? Good jag med ;)
Nu ses det på så ska det låta ett riktigt bra program! Min stjärna är med varje Fredag =) Peter Settman in my <3

NU ska jag jobba på att förstöra sommarens beachfigur!
Ha en trevlig fredag!

*TjingTjing*


Vi gör blommor till någon modevisning:) i ...

dsc03015 (MMS)

Vi gör blommor till någon modevisning:) i grönt härlig färg. Och fint blir det:)


tro mig jag höjer också på ögonbrynet...

Jag sitter på min fritid och spelar Rixdax. Ett spel som vår fenomenala Samhälle lärare ( även religion lärare) visade för oss. JAg vet inte om jag lära mig något. Men det är ju betydligt roligare än att sitta och läsa i boken.
Jag tror verkligen inte att det kan finnas något tråkigare än politik. Diskutera och så är roligt. Men politik och regeringen OMG take me out of here!
jag insåg mig just ha fel. det finns faktiskt något tråkigare.... Företagsekonomi... Jag fattar inte hur den människan kan få mig att vilja ta en pistol och trycka av mot mitt huvud varje gång!. Läraren är riktigt trevlig, absolut inget fel på honom. men jag känner mig så otroligt dum!
Och jag är medveten om att om jag bestämt mig för något så är det så. Men GUD
Ja idag var jag och bytte min bikini topp på Lindex. size bigger jag ska nog anama Peters uttryck, det är bara en siffra. eller siffror är det ju.. ^o)

  Denna blev det,och jag får nog säga att jag är rätt så nöjd.
Nu ska jag spela färdigt innan jag ska bege mig mot Najsum Indiana och kombinera motion med styrkadå jag ska putta hem Virran. Så snäll jag är!

föresten vill ni spela Rixda kan ni klicka in här -> http://rixdax.riksdagen.se/
Så får du se vad du egentligen kan ;)

*TjingTjing*


Jag har sagt det förut men säger det igen , jag har antagligen världens bästa mormor!

tru story!

ja de senaste dagarna har väl varit sådana som man skriver om i sin kalender, och om några år fortfarande kommer minnas. För de negativa sakerna är väl de man kommer ihåg bäst, vi är ju i sverige!
Jag och mamma var då som sagt i Malmö i Söndags och bussen och tåget dit gick förvånandsvert bra ( don't worrey vi fick ångra det sedan!)
Jag har fått lite små vinkar om att inte skriva om detta, men jag tänker ju inte gå in på fina detaljer.
Mamma var då som sagt på Gudrun Sjödén ( anledningen till att vi åkte till Malmö faktiskt...) Jag strosade runt på Lindex, provade bikini, lika kul VARJE gång!
Så ringer mamma och berättar att P nyss ringt från skogen och berättar att Virran trillat, så abulans och Brandkår är påväg. Så det visar sig att Virran brutit benet och är nu helgipsad den stackars saken.
Tåget var sedan fint nog inställt från k stad och vi ska ju av stationen efter.
Jag läste på internet på kvällen att dom hittat ett lik bredvid spåret mellan Bromölla och k-stad, som antagligen har legat där i flera månader, idag har dom fastställt att det var en kvinna men det kunde man inte se då.
Fatta jag har åkt förbi/ över ett lik i flera månader! BLÄÄÄ
Fast det är ju synd om min bror som ska vara helgipsad i en månad och sedan får ett mindre gips också....

Ja så lite handlande har det ju blivit. Lite kläder och ja kläder... Mina senaste inköp var i går när jag gick i K-town i väntan på bussen, gick inom en av mina drog affärer Body Shop ( vilke aldrig är bra då jag blir mycket pankare efter att jag gått ut...)
Jag köpte en mascara vilket jag ångrar djupt idag då jag såg den jag ville ha på rea pris! FUCK
Men också en söt necessär med en mini Body Butter, shower gel Body scrub och svamp med doften Moringa!gilla gilla!



Ja idag har vi varit och lämnat bilen på service igen -.- Jag övningskörde med P's firmabil lätt lastbil då jag nu är över 17,5 år! YEY
När jag kom hem fortsatte jag att sortera min tvätt och rensa ur garderoben, städade mitt rum och strök morgondagens kläder, får nog säga att Frida's kommentar på detta var bäst, " Har du en spricka i skallbenet?"
Jag vet ärligt talat inte!

Nu ska jag med fina lena ben, då jag provat body scruben. fixa till naglarna och sedan hoppa i säng. I morgon börjar vi med MaB igen... MUÄÄÄÄH

Men det är också Zumba vilket ska bli väldigt kul! =)

Have it you're way!

 

*TjingTjing*


Ready Ready Ready Ready to run. Sitter På ...

dsc03012 (MMS)

Ready Ready Ready Ready to run. Sitter På tåget hem givetvis försenat. Men jag hinner med bussen iaf. Hittade mitt favorit lipsyl/ läppglans på rea:-D 38 kr istället för 55. Köpte kiwi denna gång. Burken matchar min jacka riktigt bra;) och det är ju huvudsaken. . . . Right!


Ingen dör oskuld livet knullar oss alla!

Åhh.. jag vet inte vad det är med mig! Jag antar att man kan säga att jag är inne i en form av svacka. I så fall kommer här lite nödvändig information jag HATAR svackor! Åhhhh MUÄÄÄH jag vill inte.

Jag satt en timme och frös rumpan av mig på gungorna på Näsums skola. Som om jag inte varit där tillräckligt mycket i mit liv redan! HMPF!

Åh.. jag blir knäpp. jag känner att jag behöver lite fart och roligheter på helgerna då veckorna suger mig lika hårt som en blodigel. kan man inte bara få ge upp?
Jag vill inte mer nu. Jag har en underbar familj och underbara vänner. Men ingen av dom kan ge mig det där lilla extra som du kan. Och jag får lite små panikattcker när jag märker att det inte betyder lika mycket för mig längre.
Åh Suck det är fel på mig!
Jag blir också lite förbannad på mig själv. Jag är inte sånhär. Jag beter mig inte såhär. Jag är ju den som alltid sprudlar av energi, skrattar högst och trivs bra med allt.

Något possitivt är ju dock att jag motionerar mycket, det är lätt att tänka. även om det bara är samma sak jag tänker på om och om igen. Men det är skönt. När jag går behöver man inte visa upp den där fasaden.  Som jag tydligen inte döljer så jätte väl ändå.
Jag ska fortsätta med det. fortsätta med Zumban som jag tycker är riktigt roligt. Också köra riktigt jäkla bra på körlektionerna, plugga ordentligt för där ser jag ju målet tydligt tydligt!
Sen är det Spanien med Frida. Som ska bli riktigt roligt. Jag har fått slita för pengarna leva pank nu och det är inte roligt men det kommer bli ett minne för livet =)

I morgon blir det Malmö med mor min, ska få ut lite pengar från lönen, halva den går till körektioner och andra halvan går till saker till Spanien som förhoppningsvis inhandlas i morgon.
Så mycket som jag tar ut hinner jag jobba ihop igen på de lediga dagarna jag har innan sommarlovet.
Ser ni hur jag planerar GALET!
Nu ska jag kolla på Beverly Hills och äta choklad och ta mig en grogga.jävel!

trevlig Lördag på er!

 

*TjingTjing*


Frukosten är serverad! Momsa! Jag ...

dsc03004 (MMS)

Frukosten är serverad! Momsa! Jag lite frukost är jag värd. Tillsammans med avsnitt från beverly hills:-D har gått en runda med mamma innan också(y) bra Hanna! Ha en fin dag


Kläder är ett måste...

Synd bara att man inte har pengar! Ja fredag kväll och man sitter vi datorn med ett glas cola. Jag kan ju inte säga att jag misstrivs för det vore att ljuga, men jag kunde lätt ha roligare!
Haha för att ni med ska få ett litet skratt så ska jag berätta om en grupp jag hittade på Fisen aka. Facebook Jag skrattade i minst en halvtimme och kände att jag behövde dela med mig av denna glädje och då jag tänkte att Erik inte riktigt skulle förstå det så ringde jag till Bambie och delade med mig ( Jo jag kommer till poängen snart ;)

Hon skrattade också och delade med sig det till de hon umgicks med.

Dagens goda gärning av mig? sprida gädje !
Eller som Bambie hade sagt Sprid lite Kärlek!

I alla fall så här heter gruppen! Hur mår barnen i Tjernobyl? - Strålande

Nu kära läsare är det plats för skratt, asg eller för er trista torra typer ett litet hmpf!

Då jag kände att jag inte hade för mycket att göra satte jag mig för att kolla på lite fruktansvärt snygga kläder på Lindex. dock sprang jag inom H&M nu i veckan och såg en riktigt snygg outfit som skriker efter mig så den ska jag försöka hitta.

Denna madamen var innan ansiktet för Max Factor när hon slutade blev jag lite smått ledsen, men nu syns istället HELA hon för Lindex. me like!
 Jag tycker hon är riktigt riktigt snygg.
dock ser hon alldeles för mager ut när dom trär på henne oversize kläder! Tur å veta att inte alla är perfekta! ;)

Ja här har vi första dosen från Lindex
HAha hoppas ni gillar bikini toppen den SKA jag ha, för det är jävligt ball och för att Frida hatar den ;)
Och andra från H&M dom har snyggare i butiken


Nu blir det snart sängen =)

BTW så är det bara 55 dagar kvar till SPAIN 2010!


Åh vad skönt att få släppa sig....!

Ja inte så, utan mer att allt ha släppt. Denna vecka har varit helt sjuk!
Så mycket press ochså har man varit på gränsen till sjuk, gått hem två dagar,(idag en av dom) Jag pallar inte det. Och nu är det äntligen helg =)  Wiiiee
Lördag ska vi grilla på Pilsö verkar det som, Söndag blir det Malmöe med mor min, så tyvärr ingen Zumba :'(
I dag.. jaaa jag ska nog ut och gå en sväng nu. Sen har jag en fin chips påse som väntar på mig hr hemma. Hoppas Peter kommer snart så vi kan övningsköra. kan ju behövas då körskolan kommer närmre och närmre :)

Ha en trevlig kväll!

*TjingTjing*

Ottos glass och sluta tidigare. Hade det i...

dsc03003 (MMS)

Ottos glass och sluta tidigare. Hade det inte varit för de Satans krukväxterna hade min dag varit gjord:)


Trötthet är en sjukdom så jag är sjuk i morgon!

Ungefär såhär känner jag för om med dagen
  Inte min dag någonstans.
det började redan i morse, vaknade och kunde knappt andas genom näsan, huvudverken var MUÄÄH och halsen ska vi inte prata om!

Men jag tryckte i mig lite tabletter och när jag kom till Bromölla, var inte huvudverken så påträngande längre (Y)

Skolan var helt ok inget fel så. Det var väl hemvägen som tog LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG tid som var värst. Jga gick inom och hämtade mitt omdöme...... Jag tänker inte ens komentera. Men min Mor sa något riktigt bra:
Ta nu dit körkort snabbt, sen kan du ta lastbill och så är det bra! true story mamma
Så det hoppas jag på.

Så jag sätter mig i en hörna på tåget, vill hem hem hem lägga mig och gråta eller något annat deppigt. När klockan då är 5 i ett, vilket tar ett tag för mig att fatta, säger (ursäkta mig nu men nu kommer mini rasisten i mig ut) Danskjävlen till konduktör att detta tåget är tyvärr inställt NI GÖR DET FÖR ATT RETAS ERA JÄVLAR!
Så jag suckar (rätt högt eller kanske stönande) reser mig och går till resecentrum. Och bölfian nr1 kan då inte hålla sig för nu har hela jävla världen rasat så hon ringer  till sin klippa i livet ( Peter) och bölade ut lite för honom, jag snackade lite om Gödning och bensin tillsammans KABOOOOOOM! Hehe

När jag sedan väl kommer fram till rese så går det inge JÄVLA buss kvart över ett. HALLÅ det ska det göra!!
Så då ringer jag desperat till min mor HÄMTA MIG!!
Jag går genom hela stan IGEN och när jag kommer till stationen igen står där en extra buss, men den går bara till Karlskrona WHY GOD WHY? Ett år ca efter kommer det äntligen en buss till som går till bromölla.
väl där möter min mor mig. Vi går inaom BR skor med Piff och Puff jag hittade sååååå många fina gladiatorskor, har jag några pengar NEJ
Men lite tröst godis blev det på Maxi. ( jag motionerar varje dag så det unnade jag mig själv UTAN ångest!!)
Nu har jag suttit vid datorn och nu ska jag minsan börja plugga på dessa jävla KrUKVÄXTERNA

jag tycker verkligen synd om mig själv... I do I do I do

men innan jag gör det måste jag berätta om världens diss jag gav någon finne nyss!
Ett nedladdningsprogram jag använder där kan man tydligen chatta med olika personer så skrev iaf en kille till mig: do you wanna do sex?
Jag svarade: yes but NOT with you!
K: yes come on sweety
Jag: how can you know if I'm sweet?
K: skriver något om att det brukar sådanna med det kvinnliga könsorganet vara :O
jag: do you wanna play a game?
K: shure if i winn :)
Jag: yes you can win! You just hold you're head under the whater and i counte to one million (Y) BLOCKAD!

HAHAHA det var kul.
NU ska jag värma min Pizza och sedan plugga.. MUÄÄÄH
Btw har bokat tre körlektioner idag =) Nu ligger jag flera minus på kortet :/

Dagens låt: Veronica Maggio - Gamal sång
*TjingTjing*


Hade måndag varit en person hade jag slagit honom i ansiktet!

true story!
Jag har fortfarande fett ont i halsen oh nu gör huvudet ont också! BLÄ
Men ändå en helt ok först dag i skolan, Jag har ju saknat de korta rasterna/middagaran springa till lektionerna och den härliga Österängandan!
Usch jag orkar inte skriva något fint inlägg. är trött och inte blir jag piggare av att veta att jag egentligen borde plugga KrUKVÄXTER....MUÄÄÄÄÄÄH!!

Nu ska jag plugga ( hehe ser ni de korsade fingrarna?? )

 

*TjingTjing*


Godmorgon Godmorgon!

Solen lyser fint och det känns inte helt fel att kunna gå upp kl 8! Och när jag nu tittarär kl kvart i 9 jag sitter i idrottskläderna väskan är packad och det är bara att borsta tänderna kvar!
Det är redig lyx det här! Jag hade kunnat vänja mig vid det lätt!
är ju inne i stan vid kvart över 10 så då går jag lite raskt ut till Österäng och är där lite över halv. lektionen börjar tjugo eller kvart i. Jag tycker jag har planerat rätt bra ;)
Nu har jag kollat runt lite på fisen och jag ska nog börja göra mig smått redo.

Jag har märkbart ont i halsen och jag kunde knappt andas genom näsan när jag låg ne,så nu åker man väl på en härlig förkylning. Men vädret ser ju ut att bli fint, så man kan ju hoppas att man slipper det!

Det ska blir trevligt att träffa mon petite friends igen =)

Till er som är hemma! Var ute och glassa er i det fina vädret och NJUT av att nu våren ÄNTLIGEN är här!!


*TjingTjing*


if tomorrow never comes!

Ja det hade kanske inte skadat eller? Men å andra sidan känns det väl så efter alla lov... Så det är väl något man får lära sig leva med iaf i 5 omgångar till! Det är sommarlov, höstlov, jullov, sportlov och sedan påsklov sedan ska jag aldrig mer skriva så! Kanske om man får jobb men det är ju en HELT annan sak!
Wow framtiden är oförutsägbar!
Idag har jag i alla fall haft min första Picknick med min Smuch i Klacken! Finally! Så skönt med fint väder, så man kan slappa på bryggan och äta godsaker! Innan dess hade jag dock hunnit med en forsarunda, den LÅÅÅÅÅNGA! Sen drog jag med mig Linnéa på Zumban också och jag tror hon gillade det ;)

Men jobbigt var det ju! När jag sedan kom hem med höga förhoppningar om att min mor skulle vilja följa med mig ut och springa, så visar det sig att dom har beställt pizza. Jag var väääldigt sugen på kyckling fräsh sallad och makaroner ( Ja ni hör ju själva vad är det för fel på mig :O)
Man kan väl hoppas lagom på att man får i närhetn av en sådan mage till Spanien HAHAHA I wish!
Så jag tog en lite bit Pizza och sprang/gick sedan forsarundan. Gå får man ju motion av men inte kondition, men jag vet inte riktigt om det är det jag är ute efter!

Så i morgon är detdå back to work ( skola) Och eftersom det inte är någon maB och Eng läser jag inte så börjar man inte förrens halv 11! Jag tar 10 tåget och går sedan snabbt som attan in till österäng HEJA MIG!
Detta betyder alltså att jag kan ta bussen vid 9 och går upp kl 8! OMG Gud så skönt!

Men nu ska jag duscha packa alla kläder och sedan får man kanske börja kolla på de där förbannade                  K(r) UKVÄXTERNA! Usch dom tycker vi INTE om! Jäkla terrorisering egentligen.

Nä nu måste jag sätta fart hoppas ni haft en trevlig påsk. Jag har =)

*TjingTjing*


Framtiden har inga säkra kort. . . . . Och...

dsc02996 (MMS)

Framtiden har inga säkra kort. . . . . Och det är en sak som är säker! *TjingTjing*


Pingis kväll hos O och D mumsa med mat:) f...

dsc02981 (MMS)

Pingis kväll hos O och D mumsa med mat:) fint som snus;) *TjingTjing*


näst sista dagen på loovet

synd. Jag vill jobba mer. sant Sant.
Jag får hoppas AGP och John står på sitt ord om att adoptera mig så jag får ledigt en dag i veckan så jag kan komma och jobba =) Det ser vi fram emot!

Gårdagen var rätt lugn tills Malinowski och Sanni kom för att lämna New Body kläder. Vi kom på att vi alla hade rätt tråkigt så vi satte oss i bilen, jag i jobbe skjorta och min nyfunna favorit accessoar skyddsglasögon från hålan =)
Vi drog mot Biljard men han vägrade tro på att jag var 18 är det inte Augusti nu? Wierd

Så vi drog mot Knislinge där det skulle vara en fest, vi var där en timme innan vi körd mot k-stad igen, för att sedan köra hem mot Najsum igen!

Jag sov gott i tolv timmar och vaknade inte utvilad vid  halv ett. OOOh jag känner mig som ung igen *blinkblink*
Sen dess har jag gått en runda ( forsarundan ofc) och Pratat med Bambie i en halv timme =)
snart ska vi gå in till danskarna och fika lite. Har inte varit med någon av gångerna så nu får jag nog lyfta på aset!
ikväll  blire Pingis tunering i Vånga!
är sugen på chips. HAHAHA ovanligt ;)
Nej nu ska jag kolla igneom NewBody kassen där kanske finns något kul =)

*TjingTjing*


Sista dagen avklarad!! Och det är med sorg...

dsc02976 (MMS)

Sista dagen avklarad!! Och det är med sorg i hjärtat. . . . Nej skoja bara. Men nästan;) nu ska vi hem och förhoppningsvis blir det lite övningskörning ikväll(y)


Solen skiner och fåglarna kvittrar! Och ...

dsc02975 (MMS)

Solen skiner och fåglarna kvittrar! Och nu är krossarna igång. Sista dagen lagom tråkigt:-( men man har fått lite nya förmåner;)


Har velat ta dig till mig, sen den första sekund

Jag kan bli lite smått irriterad på mig själv ibland... När jag lyssnar på en låt och hör en bit av texte som tilltalade mig jag kollar upp den och den handlar om precis det jag känner för en person. det kan vara har, ilska glädje eller bara ren äcklig jäkla kärlek.

en även en sanndröm, måste någon gång finna sitt slut
Och sen du försvann igen, växte saknaden minut för minut
 
Dagen har varit riktigt bra, bjöd på många härliga skratta och jag tror jag valde fel linje trotts allt. Men det är inget att göra åt nu! Man får göra det bästa av situationen och ta det sista året med en nypa salt.

Att det kan bli problem har jag fått lära mig
om man är snabb att säga ja.
Men det är faktiskt ganska svårt att säga nej
när det är dig jag vill ha!

I morgon lär jag inte få allt det jag vill ha ut av en perfekt dag men, det ska nog gå ändå...!
Lite tråkigt dock att det är sista dagen i morgon... varför går alltid loven så snabbt? GE OSS 2 LOVVECKOR!
sen är det ju inte mer lov förrens sommaren, Och då åker jag ju som bekant till Spanien!
Lilla frida har en fin liten nedräknare på sin blogg -> www.flikkanfrida.blogg.se
 fett gammal bild men det får man väl bjuda på!Så Generös jag är!!
Nu ska jag lägga mig i sängen  och SOVA!

Gud jag är trött. Ska be om att få min skvallerblaska tillbaka då också ;)

*TjingTjing*


Gult är fullt? Nej för fan. Gula möbler är...

dsc02972 (MMS)

Gult är fullt? Nej för fan. Gula möbler är fina fisken. ;) och vädret blev fint idag med. Gött! \o/


Jag ska måla hela världen lilla mamma! Da...

dsc02971 (MMS)

Jag ska måla hela världen lilla mamma! Dagen kunde inte börjat bättre:-D Hade mitt leende haft samma effekt. . . Då hade du också varit oentusiastisk när det gäller målande;)


shake those hips!

Jag tyckte ju att jag var fruktansvärt duktig som lärde mig mobil blogga. trots misstagen.

1. det ska vara me inte of T9...
2. Smuts var ju menat till den bilden jag tänkte ta inte på den jag tog.

Heja mig!

Jag är just nu smått hög på spolarvätska och andra härliga gaser, Jag målade med samma färg som i höstas så nu behöver jag inte måla naglarna på någon månad igen!

Nu måste jag äta en macka eller något verkar som om vi ska beställa mat idag. AJAJAJ mitt huvud!

Good day today! alltid lika trevligt i garaget. Så många skratt. Man kan liksom vara vanlig där, man behöver inte lotsas eller anstränga sig. Och det är något iaf. jag uppskattar =)
Jag skrek inget,(tyvärr)  Haha jäkla surskånk...

NU Blire Zumba! Wiiiee

*
TjingTjing*


Smuts. . .

dsc02970 (MMS)

Smuts. . .


Country road take of home

dsc02967 (MMS)

Country road take of home


Jag kan den leken... So if you wanna play.Lets Play!

Jag vet inte hur många minuter sammanslaget timmar dagar, som jag väntat på denna egentligen inte så speciella dagen. och nu efteråt så vill jag bara gå ut och skrika. Grustaget är bra på så sätt. Mycket saker att sparka på...
Att sitta i stekande sol med underställ och slå ut stenar så man kunde måla, var rätt bra tills jag blev tvärförbannad och bara mer sur.. Yay
Ja man är väl bara mänsklig... Men wtf har jag gjort något ? Talk to me! Som du gjorde innan kanske... typ

Men dagen har i stort sätt inte varit någon kattastrof, trevligt är det ju alltid i hålan. Men ändå känns det som om jag missat något, som om något fattas. Jag vet vad det är som fattas. Tyvärr tvivlar jag på att det kommer att komma tillbaka. Men det kan inte vara mitt fel! Det var ju inte jag som började, kanske spinnade jag vidare på samma tråd men i stora drag var det inte jag.
Vart tog energin och kanske till och med viljan vägen?

I morgon är de Zumba! Då jävlar blire energi. Måste på tal om det fixa någon som kör mig till el Vånga.
Nu ska jag däremot ut och gå, ska prova och mobilblogga samtidigt ;) Spännande spännande ;-)


*TjingTjing*

Motion är bra.. när man ätit 4 påsar chips..?

Ja man får väl tro den hemska sanningen. Men faktum är att jag kan plugga i hörlurarna och sedan gå bara stirra rakt fram och min högra hand slår fingertopparna mot varandra. Linnéa trodde det var någon form av tvångsbegär... låter ju hälsosamt!
och detta gör jag utan att tänke, Börjar jag tänka går jag saktare och så kommer jobbiga tankar som, uhh vad långt det är  hem nu. Vilket inte är så kul :-P
Idag begav jag mig på min cykel ner till Smuch<3 alltför länge sedan vi träffades, vi gick till kiosken och fyllde på hennes påskägg och tittade sedan på Kärlek på menyn gullig film! Sedan tyckte vi att de minnen vi hade från Näsums skola började försämras (?) så vi gick till skolan och gungade, tills jag kom på att min rumpa fastnade så det gjorde j**ligt ont att gunga, så vi satt där och pratade lite.
Nu har jag cyklat hem och gått forsarundan igen efter det (Y) Nu ska jag titta på VHS som jag hittade när jag rotade igenom min brudkista, den och Hela Humlan sjunger  ;) Sen blire Beverly Hills 90210!

But where am I gonna look?
They tell me that love is blind

*TjingTjing*


Påskdagen

Jag ser mig själv inte som super religös och är inte i Kyrkan mer än nödvändigt, men en hälsning till alla er där ute! tråkigaste högtiden är utan tvekan Långfredagen, tråkiga psalmer och ja, bara depp TRÅKIGT!
Där emot Påskdagen! Nu var det livat! Altaret är klätt igen och psalmerna är roliga och svängiga!
Vi i Kören sjöng idag tre st låtar. På en av dom hade vi solo av Marie, Ett av de bästa solona tycker jag! Mamma du är och förblir alltid bäst, men det är kul med variation!
På tal om Variation så lyssnar jag nu på Om du vill bli min fru med Drängarna fast på eng Will you be my bride. Så nu vet ni det!

För att då återgå till det jag skrev om PÅSKDAGEN!

Så kommer här lite utdrag ur de psalmer vi sjöng i dag

153 "Livet vann, dess namn är jesus"

helt ok

741 "Graven ligger tom"

Graven ligger tom, och i gryningen gråter kvinnor högt. var är nu vår vän? se jesus går i solen så levande och glad bland vilda anemoner och silvergrå oliveblad! och det är bår och det är påsk i palestina land!

texten kan verka lite skum. Men melodin är en sådan som fastnar på hjärnan och det är bra gung i den!

154 "Dina händer är fulla av blommor"

Dina händer är fulla av blommor vem var det du tänkte att ge dem till? mina blommor var tänkta för kristi grav. Men han fanns ej där och hans grav är tom. Halleluja, Halleluja, Halleluja Halleluja
Dina läppar är fyllda av sånger. Säg, var kommer glädjens sång ifrån? ifrån graven den tomma, där jesus låg. Han som lever nu ger oss glädjens ton.
Halleluja, Halleluja, Halleluja Halleluja

Åhh en Riktig favorit!

612 "Uppstått har jesus"
 
ja texten handlar precis som den låter, uppstått har jesus hurra hurra.

Ja på vägen hem plockade vi upp Tilda Vilda som har varit på Humletorken hela helgen på konstutställningen, så hon fick komma hem till oss och chilla lite =)
Envis som jag är fick jag för mig att motionera så vi tog cyklarna och körde ner till cafét. Lyckat Hanna! När vi kom hem var vi sjöblöta med betoningSjö!
Så vi slängde oss i soffan och tittade lite på Beverly Hills (Y)
Och sedan dess har det blivit mer chips och Buzz spelande YAY

Nu ska jag lyssna på Joddla med siv =) Ha en forsatt trevlig söndag i regnet!

 

*TjingTjing*


Påsk!

Ja man ska väl inte säga Glad Påsk ännu, då vi firar Påsk för dels att Jesus då korsfästes och att han sedan återuppstod. Men det är först i morgon så jag säger Trevlig Påsk Helg på er!
Apu:n är nu över och efter lovet väntar skolan igen, första provet på fredagen 50 k(r)ukväxter. YIPPIE!
I går alltså Långfredagen så var det först gudstjänst och galande med kören, Det är faktiskt utan tvekan den tråkigaste högtiden att sjunga på, sångerna är inte roliga för fem öre!
Dock var kören bara med mycket på en av de tre låtarna vi sjöng, då de andra hade solister. En av dom var min lilla Mor som sjöng solo av låten Förklaring. Så Riktigt fin text på den!
När vi var hemma drog jag med mig Mor och Peter till konstrundan på Humletorkan. Alltså tavlorna var så sjukt fina! Blev sugen på flera stycken, men det är ju sådant vi fattiga studenter bara kan drömma om!

På Kvällen eller ja vid fem Kom Fam. Stjärnguist på middag Lax päror och saus! MOMSA!!
Och eftersom det nu mera är ljust länge på kvällarna så begav vi ( the kids så att säga) ut på åkern och spelade fotboll. Jag och Emil mot Erik, Albin och Axel. Alltså 90-talister VS 2000-talister HAHAHA
Tilda Agerade Dommare, men ibland målvakt till oss.

Axel var en riktig lite lirare och spelade ut oss totalt och pluttarna vann tillsist med 3-2.
Men till mitt försvar kan jag ju säga att jag är fruktansvärt otränat. OCH hade ätit avsevärt mycket mer mat än de små ^^ Ni tror mig väl?

När jag vaknade i morse hade minsan påskharen varit här! Jag tog foto på det fina ägget, men nu är sladden bort IGEN Så bild på den fina väskan jag fick kan ni inte få ännu.. Inte på strumporna heller men ni vet väl hur strumpor ser ut va ;)
Var även och handlade då vi har folket från Kullagården som ärhär nu. bjöds på påskmat! smet inom på Lindex också givetvis kom ut med denna:
Skjorta - 100% Bomull Och ett par leggings mycket snyggt sydda och med en härlig mossgrön, eller Peter tycker dom se bruna ut med dom är mörkt gröna, de och mina coral converce. MOMSA vad snyggt!
så det sitter jag i nu, det blir även det man ska klä sig i i morgon då det åter igen blir att sjunga i el kyrko
Efter det så bär det kanske av till Tilda Vilda. Den som lever får se!
Nu kanske man ska gå ner och sociala lite med Gästerna? Man kan ju inte sitta här hela kvällen=)
Vill faktiskt gärna titta på Beverly Hills Min nya Tv serie favorit. Köpte ju första boxen i veckan, har bara sett 3 avsnitt... Men dom är ju lite längre.
Ni får ha en fortsatt trevlig påsk!

*TjingTjing*