Dela

Bjuder ikväll på en goding då jag känner på mig att ni inte är så intresserade av min feber eller svullna hals. Har spenderat dagen i soffan med Ted , Lilly, Marshall , Robin och Barney.
 Ted berättade en sådan rolig historia!! Hahaha! 
Här är då kvällens treat, Johnny Clegg med Dela, go låt! 

One day I looked up and there you were
Like a simple question looking for an answer
Now I am a whale listening to some inner call
Swimming blindly to throw myself upon your shore

What if I don't find you when I have landed
Would you leave me here to die on your shores stranded?
I think I know why the dog howls at the moon
I think I know why the dog howls at the moon

I say, "Dela, dela, ngiyadela
When I am with you
Dela, sondela mama sondela
I burn for you"

I've been waiting for you all my life, hoping for a miracle
I've been waiting day and night, day and night
I've been waiting for you all my life, waiting for redemption
I've been waiting day and night, I burn for you

The blind bird sings inside the cage that is my heart
The image of your face comes to me when I'm alone in the dark
If I could give a shape to this ache that I have for you
If I could find the voice that says the words that capture you

I think I know, I think I know
I think I know, I think I know
I think I know why the dog howls at the moon
I think I know why the dog howls at the moon

I say, "Dela, dela, ngiyadela
When I am with you
Dela, sondela, mama sondela
I burn for you"

I've been waiting for you all my life, hoping for a miracle
I've been waiting day and night, day and night
I've been waiting for you all my life, waiting for redemption
I've been waiting day and night, I burn for you

Sondela, sondela, mama sondela
I burn for you

I've been waiting for you all my life, hoping for a miracle
I've been waiting day and night, day and night
I've been waiting for you all my life, waiting for redemption
I've been waiting day and night, I burn for you

Burn for you, I burn for you
Burn for you, I burn for you
Burn for you, I burn for you
Burn for you, I burn for you
Burn for you, I burn for you

Djungel George snygging!

Är han inte lite lik John? HA

Fotboll

Fotboll var morgonens samtalsämne under den timme innan vi slår upp portarna för er andra dödliga homosapiens. På jobbet alltså.
Vi hade en besökare, och samtalet fördes vidare på tråden där man i en familj hejar på olika lag. Inget problem här sa chefen. Mmm sa besöket och menade på att han personligen inte hade ett lag utan var nöjd om han fick se en bra fotbollsmatch! 

Jag som faktiskt alltid hållit på samma lag i premier league sedan jag  såg deras röda tröjor spela bollen till varandra med flyt, var helt ärlig och sa att jag där någon gång i början på 2000 -talet föll enbart för att de hade finare färg på tröjan än motståndare. 
Detta fick chefen att himla lite med ögonen och började då rabbla upp namn på bra fotbollsspelare som gjorde att han började heja på sitt lag. Men det gjorde mig lite konfundersam...

Jag som håller på Manchester United samma lag som min sambo, har ju fått höra att jag antingen bara håller på dem för att JP gör det, eller att jag började hålla på dem för att de vinner rätt så ofta. Men jag började inte hålla på dem för att de vann, när jag började heja på dem visste inte jag att de redan vunnit pl si och så många gånger, med andra ord heeelt oskyldig! Sådant kan göra mig lite små irriterad! Jag var ung och dum när jag började heja på dem, capish!?

Samtalet ledde vidare om än jag något mulen för gliringen om mitt lag.  C berättade om en kille som gått från hans lag Tottenham till Arsenal ( båda London lag hett derby! ) något de flesta fotbollsnördar förmodligen skulle se som högföräderi!!!  Men hans avsmak för Arsenal log ikapp med min. Jag delade med mig av att Arsenal är som AIK för mig, ick! Alltid varit och än något ogrundat. Men har man ett favorit lag så har man ju motsatsen. Sverige vs Holland tex! Samtidigt som han Beundrar dem för att ha så god ekonomi och varit så pass smarta tidigt tyckte han det var synd att de valt att ha halva tyska landslaget i sin trupp och inte köpa några engelska spelare. Detta fick mig att fnissa en del trots att jag bara på rak arm kan säga en tysk spelare som spelar i Arsenal. 


Här en bild från min första cup. Näsums cupen och en guldmedalj runt halsen la grunden. Min första och sista nif cup resulterade i en guld medalj med blandade valörer däremellan. 
Sista cupen var då något speciellt, kan vara för att det är den jag kommer ihåg mest.....
Dagen innan hade jag införskaffat mig sprillans nya dojjor i guld. Som en av de två äldre som fått hoppa in med rutin i dobbarna, passade jag fina bollar till mina lagkamrater som stabil back och det tog oss till en final, mot Olofström. Alltså en final i derby, typ som Tottenham vs Arsenal! Vi som lag slet som djur och 0-0 stod sig tills jag får en passning vid mittcirkeln och hör någonstans pappa ropa, SATTSA!!!!!! Jag lägger vikt på höger ben och tar i för kung och fosterland och känner så vänste vrist träffa bollen som seglar iväg rakt på målvakten och jag hinner tänka en del svordomar i vändningsprocessen när jag i ögonvrån ser målvakten stappla till och inte få grep på bollen och den går in i mål. Chocken för mig som kan räkna nätade mål på ena handen i viktiga sammanhang slog mig samtidigt som hela laget kom och kastade sig över mig, föräldrarna på sidan om planen som hoppade jämfota och pappa som log allra störst, förutom mig då kanske. 
Minuterna som sedan följde tills domaren blåste av och vi kunde titulera oss vinnare kan ha varit några av de tuffaste! Som vi slet. Och tanken att mitt mål bara skulle leda oss till förlängning fanns bara inte. Men signalen kom och jag, JAG hade avgjort finalen. Jag var hjälten. Och sedan fick vi bredvid dansbanan mottA guldmedaljerna med de blå-vita banden.

Här en bild från en annan cup... Snöret i byxorna lyste med sin frånvaro och jag som då inte hade tillstymmelse till de höfter jag nu dansar med stod med byxorna i knävecken. Sagt och gjort så tog tränaren benskyddstejpen och snurrade ett par varv runt mig och sedan togs dessa byxor inte av förrens cupens slut.....


Fotbollen har gett mig mycket glädje, i laget jag spelade som mest  med flickor som tyckte jag var pest. Hahahahaha förlåt kunde inte låta bli! Den liksom kom till mig ;) nej serious stuff nu. Med folk som inte pratade med mig utanför planen var vi på planen en väl oljad maskin, ett lag som kunde varandra och spelade fin fotboll tillsammans. På planen kunde dessa tjejer som jag samtidigt som jag hatade dem bara ville ha ett vänligt ord ifrån ge mig komplimanger som tyvärr sköt mig i höjden. 
Men när komplimangerna och heja orden inte längre sköt mig lika nära molnen bytte jag lag. Tyvärr till ett lag där jag var den som tog det mest seriöst och jag la av i brist på motivation 
Undra var jag hade varit annars? I min fotbolls karriär alltså....

En annan karriär som inte tog någon fart ( thank God!) var min modell karriär.
Här en bild från en photoshot från Turkiet 
Ledig

Greetings people!

Nu om dagarna kickar jag ass  team sportia, gör det rätt bra! 
Idag var av ledig dock, inget slår en ledig dag.. Såvidare den inte är oplanerad... Då kan de va rätt tråkiga, spooken by the arbetslösa kvinnan! Hehe

Mitt hår växer.

Tänkte smyga in det, då det är lite roligt, är det inte roligt?

Jag har också börjat lyssna på musik! Tjohoo, tog tag i livet idag under min paj bakning och lyssnade på topplistan. Kände igen en del av låtarna efter helgens partaj. Och förhoppningsvis slipper jag se ut som en fågelholk när de spelar en ny låt till följande helgs partaj!

Helgen spenderades dansande, det var gr8
Hanna hade 30 års kalas! Innan festen drog igång kom hon till mig för lite manikyr. Och en och annan drink! 
 Sedan blev det partaj!!!
Här is a pic från Hannas instagram som jag nu stulit!Här är jag med två andra fina brudar. Anna Karin och Jullan!

Här är en annan fin brud, åh jag har så mycket nytta av henne! Hon är  finast! 😍

En annan fin bild är en bild på fyra ladies. Fyra fina ladies. Jag är med ( givetvis...) de andra är ladies som betyder en hel del för mig, där är systrar och det till min man, summan av kardemumman så är de mina svägerskor! Yay me!

Nää jag är inte gravid, jag lutar mig bara lite framåt, note to self låt bli!!

Förresten, ni läste kanske paj tidigare?
Jag gjorde tacopaj idag! Whoop första gången och den blev goood! 
Inte så svårt alls, och mycket omtyckt så den lär göras fler gånger.
 
I måndags morgon var inte riktigt huvudet med och visade åter igen att karma is a bitch! Jag gick förbi en krok som vi har i köket som hade trillat ner, fast jag gång på gång lägger upp den på vasken så envisas JP med att försöka fästa tillbaka den, vilket är värdelöst då klistret torkat sedan länge. Jag såg den på golvet och tänkte nää, kroken är en trekant till fästet och sedan en eh.. Krok som sticker ut. Trekanten hade trillat ner och satt sig mellan två plankor i golvet och med hjälp av kroken stod den stadigt, och gav alltså inte vika en mm för min vikt när jag la foten över den..... Fuuuuuuuuuuuuuuuuck.
Blodet sipprade och jag hoppade runt som en bumbibjörn, dock inte så glad. Så har haltat som en gris på tre ben sedan dess, idag känner jag dock bättring. Fy så ont jag hade. Det är fortfarande ömt men jag kan åtminstone gå ordentligt.
Fick ju ett par gliringar i butiken...


Förresten så har CL börjat  champions league alltså, viktiga grejer!
Och hockey!
Jag och JP var och kollade Troja i måndags, egentligen enbart för att vi då behövde körA direkt när jag slutade och skulle slippa laga mat, de förlorade med 0-4 och john var helt övertygad om att det var den sämsta match han skådat, jag håller med!

Nu ska jag ta fram JPs kam, han hittar inte den, den ligger på bordet har jag sagt tre gånger.... Hjälper inte... Måste resa på mig... BallsKväller

God kväll församling!

Tänkte bara tala om att jag har det fint, kom hem från le work tjugo i sju och då stod där lax med citron sås på spisen och väntade på mig!

JP hade redan lämnat för träning, och vips så var jag Herren på täppan.

Kvällen tänker jag spendera med huvudet lågt och fötterna högt och spana in lite fina manikyrer så jag kan måla Hanna fab till hennes 30 års gille på lördag!

I morgon ska jag till Malmöeee med Frida! Åh det ska bli så kul och det har gjort mig glad hela tiden! 
Ska bli skönt att prata med någon där man inte behöver förklara allt sju gånger utan hon fattar direkt! Smart tös. Ibland fattar hon innan man ens börjat prata och då brukar det variera mellan skönt och irriterande .... Hehe

Igår såg jag och john på den där nya humor serien på 4 med johan glans, sådär tyckte vi nog. Men när prästen skrek vems är barnet hon är ju som Belsebub! Tjöt jag av skratt. 
Som mycket annan rolig skånsk humor fick jag förklara för john vad Belsebub betydde... Natten!

funderingar

Jag funderar en hel del, jag tycker det är rätt så kul, stimulerande.
och utan att någon slags panik sätter in för att man tappar greppet så kan man lätt hoppa hit och dit. En fundering som börjar med vad man ska handla kan sluta med undran hur och vilka som skulle passat in i vänner serien...
Jag fnittrade järnet när jag funderade ut det. Men blev nöjd med mitt resultat!
Har tagit mig tid att göra en bild. Från google, och sedan i paint. ni vet där man ritar på datorn... primitiva verisionen av photoshop??
 
det svåraste var att hitta någorlunda bra foto i någorlunda rätt vinkel på facebook. Där av någon händelse nästan bara fyllebilder ligger ute...
Men här får ni!
 
Har ni sett så kul!!
När jag halkade in på detta sidospår.. hehe. Började jag med Jp. lättast, han får vara Ross. snäll snällare snällast. och ibland lite dumsnäll. men väldigt engagerad i sina dinosaurier.. eh sorry menar skogen!
Ross är ju tillsammans med Rachel, hoppas dock inte vårt förhållande behöver höra WE WERE ON A BREAK! lika ofta som dem ;)
Rachel passar ju mig rätt bra då vi båda är så väldigt modeintresserade... HA!
Not. men vi är båda bortskämda, och finns det hopp för henne finns det för mig! :)
Pheobe... åhhh Pheobe... Här nådde min skrattkramp sin topp. Frida, who else?? Lite Karnevalen-fylla och ingen passar bättre att vara Pheebs!
Monica var också lätt, Ross har bara en lillasyster. Likaså John. Cecilia, vinnarskalle ( kanske inte så hon skulle satsa sin lägenhet... eller??) och bra i the kitchen är hon också!
Chandler, nära vän till Ross som är rolig och har humor. The one and only DJdempa! Dennis var självklar!
Sen var det Joey, en svår nöt. lite korkad men genomsnäll och så tjejtjusare. Lotten föll på David, Tycker nog att den förklaringen passar in helt OK på honom!
 
Måste säga att jag är helt nöjd med denna fundering. 
 
det kan vara det bästa när man får fundera ett tag och sedan gå all the way.
I mina funderingar har jag ju varit land och rike runt och gjort en hel massa saker...Good and bad. He nä skojar bara bara då.. menar bra saker!! Roliga saker.
 
En annan fundering slog mig härom dagen, jag skrev ju för ett tag sedan att jag skaffat Twitter. gick sådär, hade det mest för att läsa kul grejer, ibland avreagera mig. Men allt som oftast slog sig förnuftet in och de raderades innan de nådde cyberrymden.
Häromdagen kom jag in på ett sidospår även i Twitter världen och läste ett tweet som fyllde mig med kokande hat. ASHOLE! ja förlåt, måste avreagera mig lite!!! I alla fall var jag ytterst nära att svara med ett syrligt, lite roligt ( täckmantel!) svar för att spränga den uppsvälda ballongen ( tillika ansiktet på personen i fråga) i bitar. 
Sen slog det mig att 1 Denna personen är ingen jag bryr mig om eller umgås med, Varför skulle den tweeten få påverka mig 2 Hur mycket roligt har jag med twitter egentligen? 3 Lägg ner Hanna.
 
Så jag raderade kontot och det kändes skön.....T!
 
Vuxet Hanna!
 
Min dator håller på att gå i sönder. Yippie...
 
igår lunchade jag med Andrew! Det var fab, hon är fab, vi är fab!
Jag fick 23 st nagellack och tolv stycken olika folie rullar. Det var FAB!
Haha!
Jag har skaffat en ny instagram också, eller en till kanske man ska skriva. naililicious heter den.
där kan ni kolla in mina lackade naglar. Ytterligare en nagelgrej är på G och det genom en liten fundering.
Känns fint att göra något för mig, något jag blir glad över!! Heja mig!
I'm going my way baby