Mästare?

? återkommer jag till later. Först till Sveriges mästerkockar som nyss visades i kanal 4. HUUUUR söt var inte Leffe ( Leif Mannerström, han avgudar mina pancakes så vi är rätt tajta) när han sa "hur går det för dig min lilla älskling?" Fan, det var ju nästan så att stenrosa over here tog till tårarna! LEffe Åh min Leffe!!


? gällde så mig, inte min matlagning, tyvärr..... Utan mig generellt. Otur vill jag kalla det, en olycka kommer sällan ensam. Jag väljer att försöka stryka gårdagen ur minnet ( Edwin no hard feelings, det e ändå din dag! )
För att sammanfatta den innehöll den sovmorgon ( inte så dålig) Ett brak, bogsering, nackont och så avslutades allt med tårta hos lillkusinen som firade sin 1 års dag i vit skjorta och med blå tårta.

Ibland undrar jag liksom om jag inte är lite värdelös ändå, fast jag år efter år och trotts mors ord på spegeln fått höra Du vet väl om att du är värdefull

Ibland är det som om jag inte lyckas med något, som igår! Nu är jag mest arg. förbannad. och så irriterad att jag inte vill ta upp det, men en olycka kommer sällan ensam!


Dagen idag har innehållit en tur till Älmhults vårdcentral där jag tillbringade några få minuter då jag mest undrade om läkaren försökte vrida huvudet av mig eller bota mig. Hard to say..
sedan en tur till H&M i Växjö där jag dreglade och funderade på vilka plagg jag ska köpa år 2014 då jag lär ha pengar att kladda för till mig själv. FAN!

Fint sällskap har jag haft hela dagen.
och det avslutades i soffan i B. där jag hade sällskap av senior ( säger man så? låter gammalt,) Vi säger Junior och Junior Junior Petersson. Där såg jag rolig bild och sen ( haha nös nyss och nu ser jag icke skärmen längre!! :/ HAHA) bröt jag ihop. sen tittade jag igen och skrattade ännu hårdare, Läppen dallrade så jag visste inte vad. Hujedamig! sen tittade jag igen, kände igen mig och så rann mascaran ut i servetterna.

Men jag fick minsann höra att det är en gåva att kunna skratta så åt något och, ja det kan jag ju hålla med om. Jag ÄLSKAR att skratta, speciellt när jag skratta så, när jag inte får fram ett ord utan bara kvider, och jag inte ser något för alla tårar och jag får ont i magen. Thats ME!

Ni ska givetvis få se guda gåvan...
Är servetterna framme?
Redo?
Let's Goooooooo
Nu började jag skratta så att nacken gjorde ont... Ser ni vad jag gör för er??
Älskar gubbarna, skrattar nog lite åt dem, så här kommer en klockren till med gubbarna!
alltså jag dör åt sista gubben! Kan tänka mig att jag själv ser ut som något liknande när jag tänker på sådana elaka saker men what the plopp. Jag skrattar ändå!
WHO?! WHO?! WHO?!
Har jag sagt att jag älskar min humor??
Junior och Junior Junior skrattade inte lika hårt utan drog mest lite på smilebanden, så är det någon som känner att detta är er humor kan ni väl vinka lite? Dock gillade Junior Junior bilden ovan. Hehe
så rätt så...

Nu ska jag äta lite popcorn och gotta mig åt de knappt döda fiskarna som simmar runt i mitt inre tillsammans med cheese burgaren.


*TjingTjing*

Fin-Kaffe

precis så fint som de låter! Det är inte kaffe made by kaffe maskinen, utan bryggare. Fast det vet ju ni i Skåne vad det är för något. det är ju det vi kör på, när vi inte kokar det på spisen dvs.


Två dagar har nu spenderats i Dalby. Och det har varit NaJS! Vill det sig väl kan jag även komma få joina deras crew till påsk, och det hade varit levandes roligt tycker jag!

Just igår hände det något fantastiskt roligt. dock inte i butiken, utan skojigheterna höll sig ute på parkeringen.

Vid 11 tiden ridar Anna iväg med buden och ungefär i samma veva kommer en svart Saab infarandes på parkeringen, jag bara gissar nu då jag inte såg händelse förloppet. Parkeringen är uppdelade i två rutor, på mitten är det en trottoar typ, med STORA stenar med jämna mellanrum. Man kan alltså inte gå där, utan det är mest till för att man inte ska kunna gena över med bilen. Detta skiter damen i den svarta Saaben i högaktningsfullt och kör rakt över. Tills det givetvis tar stopp, det tar stopp när framhjulen inte längre rör marken.....

efter lite förfäran ( och en del idiot förklaring) Skrattade jag ikapp med kunderna som kom och gick.

Men hold on, det BLIR roligare ;) Damen går ut och kollar och sätter sig sedan i bilen igen, där sitter hon tills en reparatör kommer runt 12 tiden. Han skakar på huvudet i takt till att olja börjar rinna från bilen, och han flyr sin kos. sen provar männen som samlats runt åbäket att putta på bilen. Good luck chuck!

Vid 14,00 kommer det en bärgningsbil, killen går ut kollar skakar på huvudet och ringer sin kompis som kommer med en lastbil, som de först krånglar in på parkeringen, som inte är så stor. Och när klockan börjar närma sig 15,00 står bilen äntligen på marken igen! HAPPY Valentines day!!


jag har också hittat en riktig 10:a . ett riktigt orginal! Killen i frågan satt framför mig på bussen i måndags och fick mig att le HELA dagen. Han ( som för övrigt såg både bra och trevlig ut) sitter i sin rosa skjorta och vita ajFån och spelar Wordfeud. Och RÖÖÖÖÖV fuskar. Kopierar och öppnar program och letar ord, spelar mot flera stycken och i listan avslutade spel, vart de fler vunna än förlorade om man säger så.

Sen klickar han upp viber, och tar upp en konversation med en tjej, där han skriver ett kort morgon meddelande, såg tyvärr inte vad han skrev med han avslutade med inte ett, inte två utan måångdfall av hjärtan <333333333333333
Och dömmande av tidigare meddelande så var det inte färre hjärtan där! Sen tar killen upp en annan konversation med en annan tjej, och där ser det likadant ut! Jag antar givetvis som den vita själ jag är att han skrev till sin mor och syster!!

Nu tror ni bergis inte att det kan bli bättre, men det kan det! Killen stänger ner sina program och som bakgrund har han ingen annan än "Who let the dogs out" programledaren AMY DIAMOND!!!!!!!!!!!!

(skratt paus)

HAHAHAHAHAHAHAHAhahahahahaHAHAHAHAHAHAMin alla hjärtans dag var hel najs!
Började med att jag upptäckt att PW lagt till en ny effekt i badrummet, Cool rök kom ut ur munnen när man andades. Och även om jag yrkade på att det var en Keeper, eldades det bra på kvällen när sotaren tillslut varit där och kontrollerat allt!

Jobbet tog cirkus hela dagen och på perrongen hämtade min finaste upp mig och körde mig till en restaurang där det stod våra namn på ett bord!
Maten låg så fint så fint i min lilla mage.


Idag just nu är det fotboll, Milan Arsenal. Och för första gången i mitt liv, håller jag tummar och tår för Arsenal. Jävla Milan har ju prickat in 2 mål, MEN inget är ju överkomligt. 45 minuter kvar!

Jävla Zlatan...Okej nu bara MÅSTE jag skriva lite om honom, varför mina ögon mörknar när jag ser honom. det är nog egentligen Sveriges fel. Okej jag kan sträcka mig så långt att han är en bra fotbolls spelare, ja han tillför mycket till sitt lag MILAN. Men let's face it, vad fan har han gjort för det SvENskA landslaget på senaste? Kanske det är så att han är för bra för de andra, jag vet inte. Det jag vet är att han inte passar in i Svenska landslaget. Han är en en mans show, satsa på konståkning vettja!

Liksom gör han mål i den ITALIENSKA ligan nu vinner han ju guldbollen i Sverige, fan varför inte bara ge Messi den direkt, han är ju söt åtminstone! Eller Källström, thihih.


Jag kan bjuda på ett citat som jag fick slängt i ansiktet innan, jag garvade läppen av mig visserligen och kastade mig efter papper och penna för att inte glömma.
Citatet är spoken av PW ( Pee-Wee = my valentine) :
- Kvinna lilla! jag har inget emot att krama dig, och att göra det mitt i dörrhålet.... Ja det är väl OK. MEN när jag står med såsen i ena handen och matchen börjar om en minut, då är det Illa!!"

Skratta på ni.

Jag ska återgå till soffan och hoppas Arsenal vaknar till... FAN 3-0

Nu går jag och lägger mig, död åt Zlatan..


Här en bild på mig och min Valentine, är han inte det finaste ni sett??*TjingTjing*

Vanlig dag !

Idag är ungen vanlig dag för det är bloggens födelsedag hurra hurra hurra!!


What's up?

Söndag inför en kommande till synes späckad vecka.
Okej stop it right there! kan bara inte skriva sådär GåRiNTe!!

Vi börjar om!
Tja tja Bloggen! Ehhmm.... idag har jag... ehm.. förlängt naglarna...ehmm.. kollat på Paris Hilton, ASSÅ! det finns ingen snyggare person än PARIS HILTON.. Ehmm..

Mitt call?
nej?

NEJ!!

nej??
NEJ för HElveTE!!!!!!!!

Något kul har hänt! Jag ska jobba, två dagar den kommande veckan som till synes....( Men lägg av HANNA!)
HRM.. AnyWAY! Jobb blir det halva måndagen och hela tisdagen Happy FUCKING Valentines day Nää.. jag gillar den dagen, i år. För att jag i år inte sitter på mitt flickrum gungandes i fosterställning över något deppigt! ( Hanna du jobbade förra året, sluta söka omsorg, gå till en läkare i så fall!)
Med blommor ska jag jobba, sälja rosor utav bara farten lyssna på när Jenny knäcker med sin förbannade höft, som jag saknat henne! Ett helt år sedan våra vägar korsades! Då i Lilla butiken i Lund.
Nu har den bruttan sadlat om från undersåtare till kung och ÄGER nu sin egen butik i Dalby ( Vet ni inte heller vart de ligger??)
Där ska jag komma in med mina -30 vantar och RÖÖÖÖÖÖJA!


Förra året gjordes dock räätt mycket Tulipa ( Tulpaner) buketter och det gillar vi, dom lägger sig så snyggt i min spiral i vänsterhanden. ( Spiral heter de när man lägger blommorna sådär så det blir FASTHET och STADGA! Inget annat era pervon!)


Och så kanske jag ska ut på praktik, japp ut och arbeta gratis... men det är för "den goda sakens skull"
Ska bli kul att få göra lite istället för att sitta hemma. Går det enligt planerna blir det på ett bibliotek, för att för en gångs skull se om mina uträkningar stämmer. Är det roligt att vara bibliotekarie? <-- Jo det stavas så, kollade upp det..
Har ju fått för mig att det skulle vara något, springa och lukta på böcker hela dagarna, få Betalt för att Läsa heaven om ni frågar mig!!


Hade lite nostalgi kväll också i onsdags! Åkte till Sibbhult där det bjöds på Vin och skilda världar. Jag gillade serien bäst, och maten som var fest! MUMMA utan KardeMUMMA! så att säga

Och my house är klart, några möbler står i ordning och det ligger kläder i HELA dressingrooooomet. men det är färdig renoverat. HAHAHA suck on that!

Nu ringer alarmet maten är ready, ska ner och få liv i PS3 Nörden, ångrar jag att jag köpte spelet, njaa.. Jag får ju blogg tid? Och ni kan frossa i mig medan han frossar i att skjuta sin kompis, online. tror att ordspråket Same shit but different gör sig bra här, eller?

provade att skriva med mig själv som tredje person, did U like it??


*TjingTjing*

In sweden we call it a kick!

Jag har gjort det, upptäckt det, den oändliga humorn i The big bang theory. HAHAHAHAHAHAHA.
Känns skönt att veta att jag har en ny serie att samla på när jag är klar med Grey's Anatomy!!
Hör på fräckhet. BBT är på TV och pw kommer och byter kanal.
Jag: jag tittar på det där...
PW: Du bloggar ju...!
Jag: Hallå! kvinnligt kön, jag KAN göra två saker samtidigt!

Jag ska nu ägna ett par rader åt att göra er alla gröna av avund på min fantastiska Lördag!

Först blev jag grön dock, då jag såg Malin's och Sanni's fina lägenhet, som vägde upp det faktum att de låg i Sibbhult ;)

Efter en visit där drog jag back to B och huset vart då belamrat med trevligt folk!!
Lilla jag var ju lite osäker eftersom jag aldrig varit på Granada med annat folk än mina buddies. Nu var det helt nytt, och det blev jag varse om i taxin, då istället för att sjunga allsång till "Vart ska vi sova i natt" eller "Eloise" sjöngs det nationalsången och fotbolls ramsor. Halleluljah har jag hamnat rätt eller?? :D

Sedan dansade jag, och okej jag var chockad första gången pw bjöd upp mig ( Cillan detta var andra gången, jag bjöd första ;)
men att det senare blev både 3, 4, 5, 6, 7- ja sen tappade jag räkningen typ ;) Har aldrig dansat så mycket kasedans! Det var NAJS!
Just nu odlar jag Majs på Farm store. Jag och Pw är farm grannar. Vi odlar livet av oss. Socialt umgänge SKA ske via teknologi.. right?

Nu ska jag bjuda på bilder! Heja mig!
Vi börjar med Humor! Haha tycker den är hel kul! ;)

HAHAHAHAHAHAHAHAHA
I lördags var jag ute med ett glatt gäng på isen. Jag försökte spela tuff så länge som möjligt, men så knakade isen till ordentligt igen, och jag ville hem och lägga mig under sängen!
Smålandsborna fick mig sedan att prova Isterband och ja... Viktväktar korven var godare. Solly!
Dock provade jag att åka och sparka på en kick. naturbegåvning var ju givet, och jag gled fram lätt som en fjäder på isen!
inte bara jag gled fint :)
Och så skulle elden tändas. Även om vi var ett gäng heta människor, var det lite knepigt innan PW lyckades få fart på det. Detta är också den enda Ganada bilden, ni får fundera på hur ;)
Idag har jag varit på Ikea och lunchat med tösen på bilden, hennes mor och morfar!
Där gick vi runt och hade trevligt!
Måste lägga upp en till bild på världens sötaste! Gillar den, så Pw lyfter på hennes kofta för att kittla henne, och hon ser ut som "wtf are you doing??"
Jag kan också vara en fantastisk lärare! I fjällen övade jag och Erik flitigt ska ni veta!
Det blev bättre..
Perfektion ;)


Nu har jag avnjutit fin middag, spagetti är ju aldrig fel.
och Tomorrow never dies kollas in


soffan intas bredvid sovande också, fint som snus om ni frågar mig!

*TjingTjing*

Pics

Jag blir nästan mörkrädd om resten av årets månader ska gå lika fort som Januari gjorde. huh!

Idag har jag varit vuxen, jag jobbar på poängen. Sökte jobb, med inte så jätte mycket framgång, men jag har gjort det! Handlade inflyttningspresent, gick i affärer och handlade mat. Fick avstämning på Ica och kände mig ännu mer vuxen när jag drog bort mina kassar dit och lastade upp på bandet.

Kallt är det också, om ni inte märkt det. Så upplyser jag er om det nu!!

När PW kom innanför dörren stod jag och gjorde Panacotta. JAAAA hör och förundras, eller kanske förbluffas! Ni ska givetvis få bildbevis. Men tro inte att jag startat min dator, neehe ni, jag skickade över bilder från ajFånen och det blev allt som allt 9 fina mail, med en bild i varje. Jag har inte kommit på hur man skickar mer än en bild.....


Idag har jag fått medlemskap i en klubb, känns rätt häfstift då jag aldrig varit med i någon klubb, förutom fotbolls klubbarna, om man nu räknar dem. Då jag inte vet om något namn, funderar jag på lite olika såhär på egen hand. The house club of CP kanske vore något? ska spåna vidare.


I onsdags då det var den 1/2 firade vis Signe som fyllde 70, på Bykrogen i Österslöv. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH vad min mage fick njuta.... Fläskfilé och vildsvin, med beasås och whiskysås, då jag dissade svamparna som annars skulle legat i såsform.
Det är ungefär den maten, som ska efterspeglas ikväll. Wish me good luck!!!

Även här har jag funderat på namn, Signe är ju egentligen inte min farmor, hon är ju Peters mor. Så först tänkte jag på Pemor. fast det är ju tre bokstäver i far, så då blir det Petmor. Och det rullar inget vidare i min mun kan jag säga, så Signe får det vara än så länge. Men jag kommer nog på något ballt till henne också ska ni tro.

Jag, mor och Peter hade fina utbyten under middagen. Varnar nu för skrivande över gränserna, ni missar något hysteriskt kul om ni inte läser, men det kan anses stötande för vissa. så ni får chansa helt enkelt!!


Under efterätten ( som var Vanilj panacotta med hallon sås) sätter kaffemaskinen igång i köket, de skummar mjölk och det dönar lite.
mor: Nu kör de kocken!
Peter: Ja hur tror du de fick ihop till såsen? (Pekar på hallonsåsen)
Jag: Jag trodde de hade period arbetare...

Ja... det är helt enkelt sådan humor jag har, jag och mamma skrattade högt och Peter såg mer äcklad ut och kanske lite besvärad. höhö...

Något annat som är roligt är morgondagen, den kommer vinna 10 av 5 godmorgon solar i kanal 4.
Först startar vi med inflyttningsfest, och jag ska få ge bort min fina inflyttningspresent!
efter det blir det galaj i PW house och sedan drar vi vidare mot GRANADA!!! Ett helt glatt gäng. Jag höll givetvis på att dö i morse när PW uppdaterade mig med dessa news. Han, på Granada med moi! Hujedamig! och kors i taket!

Nu lite pics!

Mer humor från mig ;) Älskar denna bilden, garvar läppen av mig varje gång!
Mina cakes! Ni kan tro att jag var stolt som en tupp när alla vräkte i sig! :D
Finaste Victoria var med på kalas, och bildantalet på min kamera ökade till 100..
Dagen efter var jag och PW barnvakter i ett par timmar och liten somnade utmattad, liksom vi lite senare ;) Bildantalet ökade till 250..
350....
Mina efterrätter idag! får se hur de smakar!!
Idag har PW's lillasyster ( ändå äldre än mig..)  en hel sida i smålänningen, och anledningen till bilden är att ni alla ska få veta att jag faktiskt känner henne! HAHAHA in you're face tråkiga skåningar! Hon är den coolaste jag känner med råge, och nöjer ni er inte min min exelenta blogg, kan ni läsa hennes ÄNNU mer exelenta blogg! HÄR
Just nu är läget såhär, Fifa och ljudbok. Asyl och Lia Boysen läser Asyl, mina öron blir som fjädrar vid hennes röst.
Mina fingrar fryser nu nästan till is här vid fönstret, trotts att de springer sig varma över tangenterna! HÖJ!*TjingTjing*