Ögongodis.....

ja veckan ( och då mina kära vänner är den inte slut ännu) har bjudit på mycket.
Stadskörning i måndags, trevligt. och en massa terror (teori) med Jack och Sara. Tisdag, jobbe dag. Koncentrationssvårigheter...? hmm. ja okej lite.
Onsdag. Grattis bror 8 år!

och så blev det lite sådär konstigt idag också.... jag vill inte bry mig, men det gjorde så jävla ont. Att visa upp en fasad just där och då är inget jag har spec svårt för men Aj i helvete man kan väl köra en Pontus och säga Moget Moget

Det är just nu jag känner för att göra likadant tillbaka. jag menar vi är vuxna, vi hade en väldigt nära relation, vi skulle fortfarande haft en nära relation om det inte sketit sig i det blå skåpet.
och btw vem fan svarar "ring innan så vi inte har planerat något annat"
alltså fan jag blir deprimerad. VUXNA! om man nu kan kalla dom det.

Ja och vägen hem idag var ju lika rolig som varje gång man har med skånetrafiken att göra...... Tåget är inställt men ersätts av buss. ( tro mig jag blev förvånad när dom ropade ut det i högtalarna!) Bussen kom tio över 7..... .....-.- jag slutar 6 och tåget skulle gått tio i 7 för att matcha bussen från bromölla till näsum som går tio över 7. så först en timmes väntande i sbg sedan en timme i brm. Jag älskar verkligen kollektvitrafiken!!

NU måste jag sova, i morgon försvinner mor och co. bara jag och virran hemma. eller ja bara ja han försvinner väl någon stans...

*TjingTjing*
Kommentarer
Postat av: Frida

hoppas att det inte är jag för jag fattar nada! :P

2010-07-09 19:28:54
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: