UGH

Fan. internet slutade fungera och mitt inlägg försvann.... igen -.-

JAg gillar UGH
Gårdagen var mycket trevlig! Grillning hos systrarna Olausson, Sanni och Sony också

Sanni Sonny Thommy Jommy ;)

Vi packade den vuxna picknik korgen och begav oss till Klacken, där blev det dopp efter dopp. ÅÅÅÅÅH vad varmt det var, helt otroligt! Jag och Sanni badade mest får ja ju säga, Malin doppade sig stort steg! Sony badade också lite innan han övergick till fiskandet.
Första doppet i år! i sverige dvs..
Men det var riktigt gött, men nästa gång får vi ta med fler handdukar!

JAg har tillbringat dagen med att försöka få min familj att lyfta på rövarna å bege sig dit, det går ungefär lika bra som att jag försker få hem Smuch tidigare från jobbet.....

Men kära mor uttrade sig just med de himmelska orden. "jag vet knappt om jag vågar säga det.... vet ni vad jag är sugen på?" Rummet fylldes av surrande tankar, och det var nog inte samma tankar som snurrade i mitt och Albins huvud som det var i någon annans..... ;)
Men jag gissade eftersom hon såg lite blygt på mig "Kinamat?" När hon nickade lite försynt kände jag mig som ett barn på julafton. För e mamma med på det så brukar det oftast gå bra. TVå tjejer mot 4 killar ingen match!!

Så det blev bestämt på vilkoret att mamma och jag hämtar maten. Så jag övningskör och övar inför stadskörningen i morgon!

NU ska jag lämna min bros dator som för övrigt SUGER. och jag skriver det utan hämningar då jag tvivlar på att han läser denna utomordentliga blogg ;) Men det förvånar mig inte precis att han inte har samma utsökta smak som er!!

*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: