varför ska man egentligen ha en rubrik?

Flugor..... Dessa terrorister, varför är det ingen som gör ett stort jävla I-landsproblem om dom?
Dom äter upp mig!

I bilen påväg hem från MM kalas ( Grattis Grattis på dig) där det för övrigt bjöds på lax, och till efterrätt  3 olika sorters tårtor. Jag var smått osocial och satt i Morfars fåtölj och läste ut min bok.
Men så till det jag skulle berätta om. Vi satt och snackade lite löst. mamma var väl lite hög på gaser framifrån då hon plötsligt börjar prata om något rekord Viktor slagit, ni kan ju förstå hur chockade alla blev ;)
Men det visade sig vara en gammal konversation som ägt rum mellan mig och mor, eller ja det var ju mest jag och Virran som snackade...
jag: Jag har klarat alla test på trafikskolan nu. Har faktiskt haft alla rätt på 3 st av dom! ( har antagligen gått igenom allt som går att berätta om dessa prov, jag förstår att mina åhörare måste vara såååå intresserade.)
Virran står och pillar på sin telefon då han under en av mina pauser säger:
- Jag har slagit nytt rekord i golf på min telefon...    
Sedan lunkar han lugnt vidare. mamma skrattade.  jag blev tyst, vilket jag misstänker mig var meningen med det hela....

Ja ja.

Jag har städat hela dagen hur tror du att jag mår?

Ja det är alldeles sant, tog mig ann det enorma berget av kläder i tvättrummet. Enligt mamma hade det börja inkräkta på resten av kläderna där...

Åh ja ni ser ju bilden i föregående inlägg. Men jag har faktiskt det i tre staplar på varje ... så jag bara ska rota i en tredje del när jag letar efter något... rätt smart tyckte jag.

usch jag hade velat skriva ett roligt inlägg, fullt med humor etc. etc.
Dock upptäckte jag nu när jag tog min lilla cykeltur genom Najsum och lyssnade på depprisiv ( finns det ett ord som heter så? och gör det de är jag rätt säker på att jag stavat det fel, ser skumt ut...) musik. aka. Celiné Dion. (Åh vad jag älskar denna kvinna!) att jag har ju faktisk tur som andas.

Förmiddagen eller dagen har gått och jag har inte haft så mycket tid att tänka, bra.

Gjorde lite läxa med A medans jag städade med Erik, sedan lagade jag middag till oss inget avancerat, men jag gjorde det iaf. Vi satte oss och åt i tv rummet och kollade på en film.
Lite hemtrevligt sådär.

Vi satt och kollade i gamla foto album hos mm.
Fan vad liten man var.... Tiden går så jävla fort

Nu har jag verkligen inget mer vettigt att skriva, fast jag kan ju göra er uppmärksammade på att min senaste Facebook uppdatering ser ut såhär:

-Hanna Åkrell Flugor har de mest konstiga parnings-ställningar..... en liten notis bara


jag satt en bra stund och funderade på den faktiskt.....

*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: