Observerat.

London borna är ett intressant folk.
Lilla stad, den är lugn och vilsam.
Varje dag, är som den igår.
Lilla stad, litet folk som bor där, börjar dan såhär

Londoneserna skyndar i tystnad. Det är ingen stress som syns. OM inte för mitt tränade öga då förståss. De skynda fram i sina fina dressar och kystymer med sletna gympa dojor. Klagar inte högt på turisterna, utan säger istället sorry love om man stöter i varandra och skyndar sedan vidare. De tittar inte upp för alla flygplan som flyger precis över huvudena, de stannar inte för att ta en titt på Big Ben denna fina morgon. De kollar inte efter bilarna på övergångsställena utan vet att kör de där går jag här.
Igår såg jag min första C30 här och idag min första V70. Den fina modellen alltså inte den nyaste, den har jag sett innan. Annars är inte Volvo så vanligt här. Range Rover, Nissan, Ford och Vauxhall är de vanligaste bilmärkena. En liten merca här och där ibland också.
När Londoneserna inte springer rundor ovanför marken sitter de i tunnelbanan.
Tunnelbanan är ett intressant ställe. Är det 25 grader ute är det 35 där ner. Rulltrapporna ser ibland ut att inte ha något slut. Tunnelen man springer genom vid Green Park är också oändligt lång.
På Tunnelbanan slappnar Londoneserna av, här kan de ta igen sig, läsa en bok, spela spel på sina iPhonar, äter, sminkar sig eller varför inte fixa håret efter ett gym pass. Nu snackar vi inte kamning och lite fix med händerna utan locktång!
Herre gud, jag äger inte ens en locktång ( har en trippeltång i sverige som Bambie lånar) och här sitter de och lockar håret på Tunnelbanan!
På vissa ställen är det musiker som spelar. Riktigt bra är de också.
London borna är fina människor. med fina rutiner. Ikväll kommer gatorna och pubarna fyllas, Lillördag it is
Och är det några som kan fira det så är det Londoneserna.
Jag ska leta fler test ;)
*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: