Kakorna försvinner!

Kakburkens innehåll minskar drastiskt och jag vet inte hur många jag fått själv. Någon äter dem.
Planerade ju igår at uföra stordåd som turist, i did. Men jag skynda inte på stegen för att komma ut direkt. Stekte två ägg åt fyra mackor, kände att jag svällde och satt i godan ro och åt min frulle. Stegade sedan mot mitt rum och tvättstugn där jag strök det sista och gjorde mig sedan i ordning. jag steg kanske utanför dörren när klockan var 11. Jag hade då varit hemma sen 10 i nio. Jag undrar var tiden tog vägen. Men bestämde mig för att inte fråga.
Allt ska man ju inte veta sägs det.
När larmet i igång klickat går jag utanför dörren och möts åter igen av herr sol. Bitch
Molnfritt och varmt, jag inser rätt snabbt att långbyxor var fel val, men ett svalkande linne ska väl göra sitt tänker jag.
Ni ser j vad jag tvingas deala med..
Iväg bar mina ben iaf och jag passade på att fotografera ungefär allt. Så nu följer lite bilder, med fina texter till. Not
Stockwell station i väntan på numero 88
PÅ bussen!!! Taddaaa, Stockwell underground till vänster i bild
Vauxhall. Alltså dessa hus är så grymt fula!
På Vauxhall Bridge. Lågvatten i Themsen.
John Isplip road.
Byggnad vid Parlament square

För mig blir det inte mer London när man ser Big Ben. Big Ben är London för mig. Rätt och slätt. Även om det är så jäkla mycket mindre än jag trodde.
på Westminster Bridge om man kollar till Höger.
London eye.
Men tittar man till vänster på bron är utsikten min favorit. Det är så jävla vackert! Jag kan stå där och luta mig mot bro räcket och bara titta. PÅ alla byggnader, de av glas, de med torn, de med massor med flaggor. Jag är medveten om att det inte syns på bilden, ögat räcker längre än kamera linsen..
Även om man fick så i kö i nästan två timmar, och jag hade en jävla migrän. Hade jag faktiskt velat åka London eye igen. En fin solig höst dag, när alla löv ändrat färg.
Sen gick jag tillbaka mot Parlament  Square och sedan upp för White hall. Och fotograferade de byggnader som ligger där.
Charmigheten är det ju inget fel på direkt.
Jag gick sedan hela vägen upp till Trafalgar Square. där vek jag av på en gata, i letan efter ett Subway att stilla min hunger med. Kommer till slut till Leicester Square. Jag har alltså gått en jävla bit! Där hittar jag till slut en bit, mat. Jag var trött svett och trött. Så jag tog tunnelbanan hem. Åt min mat till ett avsnitt förhäxad och somnade i 15 minuter.
NU gör jag pankakor, ikväll blir det till Clapham Junction för att ta en eller 5 drinkar med Alva, som finaly är tillbaka i London!
*TjingTjing*

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vackra kort och underbara byggnader!!!

2011-09-03 12:58:19
Postat av: Mormor

Tack för repetionen av en resa som vi nog gjorde med buss. Kände igen så många kända och okända hus.

Följde också med i den lilla fina boken, och ja det var en rejäl runda. Vilken tur att du har så bra skor! MM

2011-09-03 17:25:06
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: