Vad gör du här?

London är en charmig by som kan konsten att överraska en.
I morse vaknade jag när alarmet gick igång, och kände mig faktiskt pigg. Inte Yippie dags att gå upp! Men helt ok. Vilket är ungefär lika vanligt som att det går 5 minuter utan att jag säger aomen.
Går ner i köket för att mötas av att alla sover. Utom G som var redo att spurta till jobbet.
Driver universum med mig?? Efter ett tag går jag upp för att väcka kidsen, men möts av A som säger att vi ska låta dem sova och inte stressa idag. mm shure. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

När jag kom hem efter att ha lämnat av alla satt jag i köket, bloggade drack lite kaffe och kände mig vuxen.
Snackade lite jobb med städerskan. Vid 11 tänkte jag att nä nu får jag röra på mig, så datorn fick vila sig på sängen medans jag gick för en make over och kom ut fräsch som en gurka.
PLuggar in min nyladdade iPod packar ner mina böcker och slirade iväg. Victoria tog mig till Victoria där jag går, hoppar upp för trapporna medans Colbie Caillat sjunger Bubbly för mig. Dock bryts plötsligt lugnet av att någon skriker HANNA!, HANNA! Jag tittar förvånat upp. Känner igen rösten och ser Lisa komma gåendes emot mig. Lisa.LISA! Från Näsum, Näsum, Skåne Svea Sverige!! Himma där himma!
Här, där, på Victoria! nu, då! VA!?

Så eftersom det e min hometown vi befinner oss i, hjälpte jag till lite och svarade på frågor. Lämnade ut min nummer ICE och lite mer prat innan vi skildes åt.
Jag hoppas de hittat fram till hotellet nu.
Jag gick till informationen och kollade upp vad det skulle kosta att åka till Oxford.
Bussen tar 90 minuter enligt G ska det vara en fin väg och man får se mycket kostar 13 pund  tusen tack för att jag har mitt CSN kort som fungerar här också! annars hade jag gått som vuxen och betalt 16 pund. Inte så stor skillnad, men pengar är pengar.
pristet är för tur och retur biljett samma dag.
Riktigt fint, nu väntar jag bara på svar från Alva och sedan är det kirrat och klart :D
Efter dessa glädjande nyheter tog jag Victoria i handen igen och åkte till Oxford Street där jag sedan vandrade till Trafalgar Square tittar ni på kartan ser ni att det är en bit. Köpte lite mat på vägen och satte mig sedan och åt detta.
Rätt Ok utsikt.
Sen till dagesn störmoment. Jag kan dyrt och heligt lova att hade de fortsatt hade jag vänt mig om och sagt följande väl valda ord Maybe they don't teachyou English in Italy, but damn it look at the picture! DONT FEED THE BIRDS DUM AS!
Jag nöjde mig med att vända mig om spänna ögonen i ungjävlarna och svära en lång ramsa på svenska åt dem.
Sitter på en trappa med hur mycket folk som helst och dom börjar mata fåglarna! Såhär funkar det, kommer en kommer alla. Så snart satt man där med fåglar som flög under näsan på en. Något jag högst inte uppskattar.
kräk!
Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag åter igen i köket.  maten står i ugnen och om en halv timme ska kidsen hämtas.
Hoppas det blir något gott till kvällsmat!
*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: