Clean

Nu för tiden vet jag inte vart ifrån jag får mina rubriker.
På tal om inget annat har jag kommit på att skrivande form är en utmärkt form. Hur ser man om det är en lögn, om man är ironisk, glad ledsen. Ja förutsatt att man inte använder 5 smilesar efter varje ord. Även jag förstår att man krystar mer än nödvändigt då. Men sen har ju alla en fas.
Ibland roar jag mig med att läsa gamla inlägg. Jag kan inte precis kalla det deja vu. Men jag kan komma ihåg känslan när jag skrev inlägget. Och eftersom jag gör det kan jag ju inte avgöra om jag lyckats nå fram med min känslo överföring till er som läser. Det kan ju vara så att jag är en jävligt bra skribent trotts mina ständiga stavfel, säkert ett och annat grammatik fel men nja, jag vet inte.
Svenska var inget favorit ämne, kanske just för att det var lätt? Jag tyckte inte det var svårt, att läsa texterna vi fick, förstå dem. Skriva uppsatser. Dock var är jag lat och intresserade det mig inte gjorde det dagen innan i all hast. Ett favorit ämne behövde va något som intresserade mig och gav mig lite motstånd.
Med hjälp av den sista meningen kan man räkna bort en hel del ämne. Matte A och B för mycket motstånd och totalt obegripligt. Matte B var något lättare, av den enkla anledningen att jag fick mer förklarat, jag fick en större chans att förstår varför Naturkunskap, inte intressant. Engelskan var bra, åter igen kurs B. Inte intressant, men den var bra.

Vad som vore smart nu är att jag raderar det jag skrivit, som jag har väldigt lite koll på varför jag skrev. stänger datorn och intar ryggläge. Men det vore slöseri med tid. Detta finner jag ironiskt. Jag som har all tid i världen, slösar. Vad spelar det för roll? nada

Vi kör på lite bilder istället!
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
Ja men vi kör väl på en liten förklaring då, såhär på kvälls/morgon kvisten. På bilden är jag, moi. Jag befinner mig i Hålan, jag har mina arbetsbyxor på mig, mina arbetsskor. Jag saknar det. Att hooden från åk 9 fortfarande passar är väl både kul, men samtidigt sorgligt att jag använder den. Skyller på att Student tröjan inte kommit då, vilket är sant. Ska man skylla i från sig behöver man ju inte ljuga. Måste vara positiv! Min största oro är att tavlorna inte ska bli bra, och att jag inte ska komma i balklänningen. Jag kan om jag vill gå från kallgaraget in till vanliga garaget och snacka med John, AGP eller någon av de andra som ränner där.
Jag kan gå in på kontoret ta en kaka ut kylskåpet och gå in på mors kontor och hänga där. Jag kan sätta mig i min gröna fina passat och köra vart jag vill, så länge dieseln räcker. Jag saknar detta, alltihopa.

23e bilden: En bild från i somras.

Kreta. Jag och Malin åkte fan till Kreta, tänker jag tillbaka på sommaren, glöms det bort. Sommaren är London och studenten. Vilket är sjukt för det var ju så mycket annat jag gjorde. Saker som betyder otroligt mycket för mig. Men skulle någon fråga mig vad jag gjord i somras svara amen jo jag tog ju studenten där i Juni, och två veckor senare flyttade jag till London
Nu kan man väl för den sakens skull inte beskylla mig för det, för det är ju utan tvekan två rätt mustiga saker. Men ändå! Hur fan han jag med allt?

Jag har inte glömt en enda sak från i somras, jag kommer ihåg allt. Och jag tänker på det lite då och då.
Jag har minsann gjort en del i mitt liv. På lat sidan har jag inte legat, och det är ju kul när ryggläge är en favorit.

Nä nu ska jag kasta mig in i nästa mord gåta med mina goda vänner Tony, Abs, Kate och Gibbs. Önska oss lycka till, säger jag rättar till min NCIS keps och klappar pistolen i hölstret

*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: