Drömmer mig bort

Dagdrömma är inte riktigt min grej. Dock var jag så inne i en sceen nu att jag faktiskt gick tillbaka där jag stog för att möta personen igen efter att jag räddat pankakan som skrek på järnet. Blev lite besviken när där var tomt. Och jag insåg att jag stod i köket och inte på dansgolvet på Granada...



Åhhh... Jååbbigt!
Jag vill sitta och umgås lyssna på enligt mig grym svensk musik. Bacardi Apple med Cola, Hallon-lakrits shottar i mängder. Göra sig iordning för taxin ha allsång påvägen dit, betala inträdet gå runt kurvan och se placet där jag har så jäfla kul! Träffa folket man inte kände, men nu känner. Bugga med Sanni som hoppar runt som en kangeru. Svänga på höfterna på loftet och pusta ut i hörnan på stolarna med en kall smirnoff ice. ..
Istället ska jag lyssna på Toy story ochköra och hämta kidsen på dagiset för att sedan hoppas tiden gå fort tills jag slutar, för att sen ta avsked. Jag hade bytt på ett ögonblick!


*TjingTjing*
Kommentarer
Postat av: MALINOWSKI

Awww.... Granada is the shit!

Jag är sjukt taggad inför årets start och hoppas livet leker lika mycket som vanligt! Ha as kul skratta, gråta och bara njuta av att livet är as kalas! Men jag kommer sakna Hannis sjukligt mycket det är du som lyser upp vägarna och taggar till tusen när det är dags för Granada. Känner att tagget kommer ligga runt 500 och inte 1000. Hannis om du ej kommer hem kommer vi alla som ska till Granada att sakna dig för det kommer vara en liten skum känsla och det kommer vara tyst! Inget Granada utan Hannis vår kära vän! <33 Kärlek till dig!

2011-09-05 19:20:48
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: