nya gardiner

Tjenis Penis.
som jag skrev sist så skulle jag fokusera på att glömma allt till den 13 januari. Idag är det den 13, och jag är tillbaka!
Kontentan är alltså att jag glömde allt. Det var skönt, men nu är första skoldagen avklarad och det är dags att vakna upp!
 
Förra veckan fick jag ryck och städa ut julen, bytte gardiner, tvättade fönstrena. När John kom han hem blev han glad. Sen frågade han om jag köpt nya gardiner..............................................................................
Öh Nej, det är dem som satt uppe hela vår- sommar säsongen förra året..... Thanks for notisen! 
Män.
 
Enligt schema ska vi nu vara i skolan alla dagar i veckan hel-dagar. Ändå läser vi mindre poäng än förra teminen. Kaos as usual.
 
Funderar rätt så mycket på det mesta i livet. Mesta när jag ska gå och lägga mig. Då tänker jag som mest tror jag.
 
Egon kom och drog med sig ett par träd. Vi klarade oss osakadda. Men ICE så sov jag och Johnny på soffan. Inte så skönt.
Igår kom dock någon eftersläng så strömmen gick. what? Vi har nedgrävda ledningar här så ja, strömmen har nog inte gått en enda gång sedan jag flyttade hit. Igår gick den och vi som sanna 2000 tals människor fick lite noja. VAd gör vi nu?? Vi tog ficklamporna och gick upp till AKP där jag serverade mina nybakta muffins i skenet från stearinljus. Mysigt.
Sen kom strömmen tillbaka en och en halv timme senare och jag kunde fortsätta måla mina naglar. Blev riktigt bra och nu är snart hela jag ( äh vem försöker jag lura) redo för VÅREN 2015! 
 
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: