ledig dag!

Hola!
 
idag har jag haft min lediga dag och den satt som en smäck! smack that!
 

Jag låg med slutna ögon till lite över tio, och det kändes skönt i kroppen. Jag har fått för mig att man bara blir tröttare av att sova länge så jag brukar försöka att inte sova längre än till 9 när jag är ledig. men idag struntade jag i mitt sunda förnuft och ställde mobilen på ljudlös! GÖTT
 
Sedan satte jag mig i lill Saaben som fått nya bromsskivor bak och nu inte längre ger ifrån sig sitt sedvanliga gnällande. Den låter visserligen precis som en helikopter fortfarande, men man får ju se det från den positiva sidan. Helikopter ljudet är helt klart coolare än gnällandet. Shoff shoff shoff. 
 
Saaben och jag flög till Kristianstad som idag hade äran att få besök av oss. Första affären blev H&M och påväg ut fick jag brottas med resten av Kristianstad som stod i dörrarna och studerade hellregnet. regnet kom från ingenstanns, på den blå gråa himlen. Jag härdade och sprang över gatan till nästa butik, och när jag kom ut därifrån en halv minut senare var det klarblå himmel och inte en droppe regn föll. 
 
Jag hann även med en tur till intersport för att hälsa på Ffffffffrida, som jag inte sett på år och dar....
På något sätt han vi snacka igenom allt som hänt på fem minuter, och vi uppfattade givetvis varenda ord!!
 
Efter det spenderade jag lite sura pengar på media Markt. En extern hårddisk som ska förvara alla mina minnen i form av bilder, filmer och ljud. Bra att ha så klart, då min dator efter 6 trogna år börjar sina... Vill ju inte riskera att allt försvinner, det skulle nog vara ungefär som en undergång! En del finns ju givetvis förevigade på internet, facebook bloggen etc. Men långt ifrån allt.
 
Min plan är ju en ny dator i slutet av sommaren också, OM jag får behålla mitt jobb dvs.  Annars känns det inte så lägligt att lägga så mycket pengar på en dator.
 
I helgen var jag nästan bara hem hemma. 
IFörra måndagen var det meningen att mormor och morfar skulle få ett kort med följande text.
Vi vill fira att ni båda sa ja med en upplevelse full av...
Hoppas att ni ska gilla detta tilltag
Var beredda klockan niopå lördag
 
Välkomna till en trevlig förmiddag!
 

Dock,försvann detta brev på posten.... hrm hrm..
och när jag och John stod på gården tio i nio frågade Mormor om vi gick på London tid då vi inte var beräknade förrens halv 4 då det var avfärd till Fredriksdal.
 
ehh.. Nä sa vi, är ni inte redo??
Men De bytte snabbt om och vi kom iväg enligt tids schemat. 
Målet var Minnas chokladfrukost. och det smakade delicius! åhhh.. choklad är ta mig tusan inte dumt!
 
efter det blev det grupp bild som nu ska framkallas och ramas in, innan det överges till brudparet.
De firade för övrigt 45 år som gifta, inte dåligt va?! Krävs nog en applåd kan jag tycka!! klapp klapp!
 
Jag gjorde blomsterdekorationer till dem för att alla skulle se att de hör ihop!
Här hela familjen Skoog.
brudparet samt alla respektive. Lille John på lut.. ;)
Peter min klippa med min lillkusin Ella!
 
På kvällenvar vi sedan och såg Eva Rydberg och CO framföra allå Allå emliga Armen på fredriksdal. Det var underhållande som vanligt och magmusklerna fick jobba lite. 
 
På söndagen slappade vi hos mamma lite innan vi drog mot småland igen. Jag var på möte halva kvällen. Kvarnavalla festen närmar sig!!
 
På måndagen var det sedan dags för ytterligare en tur till skåne då Mormor fyllde år.
Ella stod för kvällens grin så nu avslutar jag med lite pics på min favorit flick kusin!
 
 
 
 
 
Tänk så fin hon är Ella Astrid Anna!
 
Smell You later folks!
 
Kommentarer
Postat av: Mormor

Tack Hanna för alla fantastiska bilder! Kortet där John var med hade en lysande kommentar! Men jag saknade kortet på barnbarnen. MM

Svar: You are welcome! Jo men Viktor ville ju itne att någon bild på honom skulle läggas ut! därför behåller jag den själv, men givetvis ska ni få dem alla!
Hanna

2013-07-31 22:25:03
Postat av: Daoruang

Hej Hanna!
Alltid lika trevligt att följa din blogg. Vilka underbara bilder du tagit på min fina dotter (Ella Astrid Anna ska det vara... ;)). Kan man få lite kopior på ett USB? :) Jag har förresten en hel hög med bilder till er också som ligger och väntar här, jag har bara glömt att ta med dem varje gång vi träffas. Ha det gott! Kram

Svar: Hola! Oj satt och funderade ett tag men orkade inte gå till anslagstavlan där korten hänger med namnen ;) Ändrat nu! Klart du kan, vilka bilder är det du är sugen på? :) skaffade ju mig en extern hårddisk, där allt ska över. Får ta med mig den någon dag så ska det nog lsöa sig! :) Kram
Hanna

2013-07-31 23:29:24
Postat av: smuch

Måste ju bara älska Lenas outfit! Och älska hela familjen! Vilket härligt gäng!

2013-08-05 19:33:44
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: