hit och dit

Tjenare, tjenare.
 
Det är onsdag kväll och jag finner mig rätt nöjd med tillvaron. Jag sitter in le soffa med min visserligen något gamla dator och skriver för er, till er...
 
I början var jag lite missnöjd med att "bara" ha fått 80% på mitt jobb. Men jag känner nu att det är rätt skönt. Speciellt för att jag hinner med att göra saker då, det är skönt att komma hem en timme innan John, få gå lite för mig själv och lalla. även om jag inte alltid är så tyst under denna timme är det ändå tyst. inte 100 kollegor som pratar bredvid mig och inte någon kund som hänger mig i örat. 
skönt med andra ord.
 
Efter London har jag genast haft en sådan panik så fort jag blivit ensam. Känt mig så lämnad och genast känt hur jag direkt blivit ett litet barn som vill klänga. Och jag kunde ligga vaken länge och känna sådan ångest över att John skulle åka iväg över en dag. 
 
Nu, känner jag att jag börjar njuta av att vara ensam igen. Det är skönt. Jag har alltid tyckt om att vara självständig.
Här omveckan blev mina planer inställda med en vän, så jag bestämde mig envist för att åka ändå! Inte hela vägen utan jag nöjde mig med Malmö, jag besökte Emporia och sedan även centrum. I början när jag fortfarande hade affärer att gå i, var det gött. Sen blev jag uttråkad och då vart det inte så kul.. Men då satte jag mig på tåget med min bok och åkte hem.
Det var skönt. skönt att gå i min takt och i mina affärer. Och det kändes bra i magen att det kändes skönt. All good feelings alltså!!
 
getbra Hanna. Du är påväg tillbaka!
 
Idag har jag bokat en klipptid! Åh, den lyxen var det ett helt år sedan jag unnade mig! Känns skit bra! 
Men vet ni, det är inte själva klippningen som känns skönast, utan det faktum att jag KAN boka en klipptid utan att först lensa alla konto jag har, knåpa och dra in på annat utan jag kan ta mig en klipptid bara sådär, voila!!
 
det är jag värd! Det är jag verkligen.
 
Och vet ni en annan sak som känns bra i magen?
Mitt jobb, jag får dagligen hjälpa människor, visst jag är ingen kirurg och utträttar kanske inga stordåd. Det handlar om platta paket, oh yes. Men jag hjälper De många människorna med deras vardag, och förhoppningsvis under lättar jag den för dem.
Och ibland är det the best a man can get.
sen har jag både blivit kallas Ängel och kärring jävel, men det är ju smällar man får ta!
 
I morgon börjar jag kvart i tre och slutar kvart i 8. Skönt med en sådan dag, ska ha lite lux förmiddag med sovmorgon med fioler och sedan tänker jag få mig lite skönthets treatment innan jag tar mig en lunch innan jobbet börjar.
igår beställde jag två nagellack. Två glittriga. Båda så jävla snygga och förmodligen kommer jag bita mig i tungen när jag ska få av dem men den dagen den sorgen.
 
Det är också kul att det äntligen händer något! Har mycket event framför mig/ oss nu!
I helgen är det kalas för lillebror och hans present kommer skjuta i taket och hela torsdagen ska vi ha kul! Sedan är det LONDON time! Åh London, LONDON!
Just i denna stund förstår jag inte varför jag inte köpte hatten... den är ju URSNYGG!!
får bli en trip till Cool Britannia och införskaffa mig den mabey baby.
Ett annat köp jag ångrar bittert att jag inte tog och gjorde ärföljande klänning!
Snyggaste klänningen på Forever21. Men så slog sig  förnuftet in och gjorde trasor av det,och dagen efter, efter mycket burop från er läsare efter bild på den gick jag tillbaka för att trottsa förnuftet. då var klänningen borta....
Det är kul att titta igenom bilderna från min London tid, jag har verkligen fotat allt. Men de 4 dagarna John var och hälsade på har jag tagit 8 bilder... Lite tråkigt att jag inte var mer på hugget då, hade varit fint att ha en bild på oss båda.
ser ni hur fin han är? Jag menar på riktigt??
 
 
Jag har lite pics från söndagen då vi firade Joppes examen hos Björnsson!
Lite food som Maggisen bjöd på!
Champagne, och givetvis Cola. Björnssons knows the deal.
Ser ni John sötnosen där bakom? Är han inte för fin!
EB, sötnosen
 
Examens middag! Joppe och Mattias som båda studerat färdigt OCH fått jobb fick en varsin flagga signerade av eliten. ( Oss andra dvs)
 
Simma lungt!
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: