Träningsvärk AB

Jag skojar inte, jag går som en stel opererad gammal dam. Jag har riktigt ont. Så det där med att springa varannan dag och gå varannan har jag skippat, denna veckan.

Jag kände så för att skriva en massa, men jag har inget att skriva om inser jag nu. och det gör ju det hela helt klart svårare!

Igår var jag i Växjö med Pw. Jag handlade inte så mycket som ett kvitto och såg på medan part deux handlade, och handlade och handlade! Jobbigt AB

Idag var jag också i Växjö, med en skön skara. Malin, Sanni, Emma och Tim-elliTim. Jag lekte guide då, skåningarna aldrig satt sin fot på Grand samarkand.
Första uppgiften var såklar att lära sig säga Grand Samarkand. Det tog ju som sagt ett tag innan jag kunde, för jag förstod ju själv att det inte hete Grand sam-marknad. Även om det liknar det lite!
Mina små elever klarade det utmärkt, vi körde på skriftligt prov och alla skickade ett sms till mig. de fick guld stjärnor allihopa för rättstavning!
Stolt Lärare AB

Sedan intog vi då marknaden it self. och sedan fick jag nästan sätta pluggar i öronen, då de inte kunde sluta säga ÅÅÅHH och AAAAHH så fint här ääääär!! Vi MÅSTE bara åka hit fler gånger. åååh jag kommer shoppa såå mycket nu Hanna. Buuhhuuu. Börja böla tänkte jag! Själv handlade jag för cirka 30 000
ett par trosor från Eriks hjälpen, samt ett linne och en tröja från Gina tricot.
Två par lyktor på Village också, för att lyktan på soffbordet inte ska känna sig ensam. och en nyckel ring till min blivande bil nyckel. Pw var mycket supportande i det fallet att jag köpte nyckelringen först!

Men hela dagen gick och när jag sedan klev innanför dörren, back home. Puttrade köttfärsen på spisen.


JAg har roligheter att dela med mig av också, men ni ska få suga på karamellen ett litet tag till. Jag släpper bomben när biffen är stekt på båda sidorna. Lika bra. Och sen njuter jag givetvis kolossalt av att terra er lite!


Ikväll ska jag ner och titta på fotboll, jag ska åka svart Volvo dit. Och det sällskapet är jag hel nöjd med!
Men jag inser nu att jag nog måste klä på mig lite, för solen strålar inte längre så ett linne och vårjacka duger inte.

Jag har egentligen inte skrivit så mycket viktigt. Egentligen inget alls för att vara helt ärlig. Men fingrarna har fått knappa lite och hungern har stillat sig.

Dock tänker jag bjuda på lite bilder!
Lyktor x3!
Lite grejer från Ikea sen i måndags då jag handlade där...Hårt att vara arbetslös!!
I morgon ska jag hämta den lilla söta saken på bilden på dagis och passa henne ett tag ( jag menar Victoria, i den rosa pyjamasen)
Nu klädbyte och sedan ska jag leka heja klack typ ensam till Virestads herrlag.
Jag tror jag komemr bli hel poppis!!
Heja mig AB!


Och nej, jag ska inte skaffa ett företag, jag har bara märkt att fler kids där ute skriver Ab efter allt.
Jag ville alltså bara känna mig lite ungdomlig! =)
Tycker jag lyckades bra AB


*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: