Oren

Ibland blir jag så trött på allt, eller inte bara ibland men just idag. Lilla mor gick så lätt med på kina mat och Pidde Peter också, så när jag ringer och beställer säger lilla kinesen på bandet att de nu mera har stängt både måndagar OCH tisdagar..... meh... Varför då liksom??


Så istället åt vi Fish and chips med remouladsås. Alla dessa smaker passade mina smaklökar till sådan bred grad att jag lätt rumpan vila mot stolen och la upp fötterna på kökssoffan ett tag efter middagen.
Då spelar jag upp följande konversation i huvudet:
1: Remoulad sås fy tusan så gott!
2: Ja och det är riktigt gott till kyckling också!
1: Men det är ju en fisk sås??
2: Ja kyckling är väl en fisk!      ( Här börjar jag fnissa för mig själv)
1: Nähää du!
2: Jo en flygfisk!
Nu sitter jag och skrattar så att tårarna rinner.     Mor och P tittar lite konstigt på mig innan jag ( till skillnad från snubben i OLW reklamerna) delar med mig av det roliga. Och jag skrattar givetvis hejdlös under tiden. Får liksom trycka fram orden genom läpparna. Samtidigt som jag torkar tårarna från mina kinder. Peter himlar med ögonen sådär som han brukar göra när jag skrattar åt något som han tycker är helt obegripligt, men jag ser allt hur det rycker lite i hans mungipor!
Medans mor är tyst ett tag och bara tittar på mig innan hon yttrar sig med orden. " Neeej.. du är nog inte riktigt bra." Och så börjar hon duka av.

Funderar skarpt på om jag ska ta och värme en firre till och doppa den i lite ljuvlig remouladsås ? För övrigt kan jag meddela att jag ätit en skål med kaksmulor ( även kallat START. Mycket gott och nyttigt av vad jag förstått??) och 4 mackor med kaviar på. Det smakade bra alltihopa :) Mest kaviarn.

Borde ställa mig i duschen nu, för att vara fräsch inför i morgon. Orkar inte vara fräsch, håret är inte flottigt ännu, bara risigt i nacken där jag tuperade det i lördags.... Men jag har ju det uppsatt och då syns det ju inte?! flottig, skitig, flottig, mögig, flottig, oren, flottig..... äcklig?
Nu ska ni få sluta höra på mina orenheter. Jag är trött. ska äta en fisk och gå och lägga mig. Sova gott och vakna utvilad. Ögonen hänger värre än andra kroppsdelar. orkade inte ens sätta mig i bilen och åka till kören så trött är jag hela tiden.

Igår läste jag lite gamla inlägg från London tiden, och kom att tänka på när jag sa hejdå till Mor och P på flygplatsen. Det vill jag Aldrig göra igen. Aldrig! Får magknip bara jag tänker på det, blir ledsen i ögat hela jag. Fy.
Nej, Hanna ät nu din fisk och gå och lägga dig!!!
okej..


*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: