heroin

Mat är något fint, jag gillar fina saker. Igår åt jag köksmästarens egna köttfärsås och spagettie. det smakade mycket bra. som den lilla Spagetti tomte jag är!!
Ikväll blir det annat, ungsbakad lax med citronsås och päror till det.
Smakar det inte gott, vill jag att de slutar sänder reklamen. För på den ser det rysligt smaskigt ut!!! Så ikväll är det upp till bevis...
för att fortsätta på matspåret så sitter jag nu i soffan och tittar på Twilight. har ätit tre frallor med Kaviar på. Har fått lite dille på det. sökte egentligen morfar-korven, mariestadkorv tror jag den heter. Men neeeej då. finnns tydligen inte här uppe. inte vad mina ögonglober kunde skåda i alla fall... så jag torkade tårarna och tog och slängde ner en kalles i korgen.



Har börjat kolla på Tracy's hämnd också. Attans så bra den är! och nu på disk två börjar det ju hända lite saker!

Jag förstår att ni alla undrar hur det går med min solo karriär. det har varit rätt lugnt med tidningarna, de från TV är ändå värst! Men jag har bett dem lugna ner sig så jag kan leva ett så normalt liv som möjligt.
Jag går inte i kyrkan sådär ofta, inte mer än när vi sjunger med kören kören och sen givetvis när jag är där med mina konfirmander. Men jag har två präster som är sådär lite extra bra. den ena är musiker och den andra handlar på Ica, förmodar jag.... :) anyway så kom musikern fram till mig precis innan framträdande numero deux. berömde mig och sa att jag borde sjunga i ett soule band.
Finns inget bättre än att bli berömd, huvudet sväller och jag känner mig jäkligt bra. Dock (!!) Klarar jag inte av att skämmas, att rodna in public. Så då åker defencen upp och jag muttrar tack och förmodligen om det där bandet..!!

Men varför gör man det egentligen, jag fick ju jätte fina ord, om mig och min stämma.
Gillar man nu beröm borde man ju kunna ta emot det right?
Köss i jesu namn vad internationell jag blivit med alla engelska ord. Hoppas ni kan läsa och hänga med ändå. Kan ni, kan ni ju börja nynna på. Vi hänger med, vi hänger med Så jag vet alltså!

Nu ska jag se slutet av Twilight, sen har ju ju andra och tredje filmen också att plöja mig igenom. Så sysselsatt är jag väl, so to speak! ;)

ska nog äta lite middag, spaspa-spagettie!!


*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: