101

Varför i hela jordens jätte varma mitt sparas inte inläggen när man råkar trycka ner sidan? Jag blir så arg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Därför kör jag kortfattat vad jag skrivit om

* fredag kines mat som smakade GOTT!
* lördag, 400 konfirmander, kram med Helene och föreläsning av Jonas Helgesson. Bäst!
* Granada! Lyckat!!
*Söndag, innebandy, Tråkigast!!! Kids som fick mig att tjuta av skratt.
*sömn brist
*inbjudan till middag i Norrland.
*Hemmagjord Pizza i Lindhult med trevligt sällskap!
Och ja, det var väl helgen!

Rubriken står för övrigt för hur många unika läsare ni var inne på min lilla sida i söndags. Totalt obegripligt!

veckan har visserligen precis börjat men jag är nöjd med den. Måndag mådde jag visserligen jävligt kasst. Men jag höll skenet uppe så mycket jag kunde, planterade lite och gjorde fint. Hade mycket fint sällskap hela dagen och drog på smilet flera gånger : )
Till sist blev det kvällsmat och jag dissade potatisgratängen och tryckte kött bit efter köttbit på gaffeln och njöt så mycket jag kunde.
I morse blev det frukost i Lindhult innan bilen fick styras hemåt.
Har inte gjort så mycket idag, har ingen motivation. de löser sig tänker jag, och vet att så blir det inte alls. jag måste börja agera, skärpa mig!!

igår fick jag sms till mitt svenska nummer. Kändes hel konstigt när hon skrev, jag har ju inte dit svenska nummer! på fb. Hur många nummer har jag? Men så slog det mig, hallalå! Jag bodde för sjutton i London. jag hade vänner där, ett liv.
Jag saknar det, absolut inte situationen och jag gjorde rätt som åkte hem. Ångrar det inte. Men jag saknar mina fina vänner, fina London, den goda goda sushin, hur hälsosam jag faktiskt var där! Man kunde ta bussen och njuta av att den alltid var i tid!
Jag vill åka dit igen, få gå på alla mina favorit ställen och njuta, Få åka runt och veta att jag inte behöver skynda hem och göra pankakor. Det skulle kännas fint, är jag övertygad om!

Har en grej till jag tänkt skriva om, men jag tänker vänta med det, iaf till nästa inlägg. För det får inte bli för mycket deppheter i ett inlägg!
Fin depp het är det dock så oroar er inte, läget är mer än fint just nu at the moment! :)

Nu ska jag äta min förmodligen tionde macka med skinka på och titta på Harry Potter och dödsrelikerna part 2 som kom hem på posten idag.

I morgon ska jag röja i huset, det är ett måste!!
jaja... hur många gånger har ni inte hört det förut??


*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: