Surprise!!

Ja det kan man säga, jag jobbade inte bara tisdag utan även onsdag och torsdag och sedan även lördag.
Trivs dock super bra där så det har inte gjort mig något. I fredags var jag och frida och shoppade på Center syd.
Herre gud där var ju inget folk, vi gick ensamma på Gina Tricot ett bra tag innan det kom in två andra stackare där.
Så jag köpte på mig en hel del, inte bara på Gina.
På New Yorker gick jag lös helt! Ett par byxor en tröja och 6 par öronhänge men den underbara häärliga rean gjorde att jag bara betalade 183 kr för allt!! Åh jag älskar rea. och det var kul att shoppa, mycket. Inte bara två saker.
Igår när jag slutat så kollade jag mobilen och ser att jag har tre missade samtal, två från Malin coh ett från mamma, samt ett meddelande från Frida där hon skriver jag jag absolut måste svara Malin NU.
SÅ jag ringer upp och Sanni undar om han och Malin kan komma och våldgästa mig vid halv 4, 4. Jag hade int ont av det så jag åkte hem och satte mig och tittade på ett avsnitt av Förhäxad, när telefonen ringer IGEN
Denna gång är det Malin som säger att jag ska klä upp mig lite snyggt ha pengar med mig och så skulle dom hämta mig om 20 minuter.
Så iväg bar det, efter ett tag fick jag ögonbindel på mig och sedan skulle vi ut och gå. Till slut sätter de mig på en stol och när de drar av mig ögonbindeln satt jag vid ett långbord och där satt inte bara jag, Malin och Sanni utan också Bambie, Frida Robin och Pontus, jag blev smått förvånad!
Så de bjöd mig på en superb middag och sedan efterätt. Efter ett par timmar på restauragen, med två tal och presenter så bar det av mot Biljard där vi fortsatte kvällen med Sex on the beach och Hallon lakrits shotar! :D
Damn I'm gonna miss those!
Måste bara lägga upp en bild på min nya väska LOVE IT!! Kostar egentligen 399 men det var givetvis på rea till 199 så den fick snällt följa med hem!
*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: