tre liter svett fattigare MEN..

Ja så löd min facebook uppdatering efter att jag avslutat intervjuen med STS. Som jag hade under semestern i Fjällen!

Tycker ändå att den gick bra, men jag stör mig lite på att jag kan sitta och rabbla perfekt engelska för mig själv och seda när man ska prata så låter det lite halvtaskigt! WHY??
Men bara någon timme senare hade jag två mejl i inkorgen Grattis du har blivit antagen till sts Au pair. Så jag fyllde i det sista formuläret och skickade iväg det. Det var minsan lite knepigt men jag tror jag klarade det också.

NU ska jag bara skicka in det nya Au pair Agreement UK för 2011 sen e det klart!

Skickade in det personliga brevet idag också, efter feedbacke jag fick efter intervjun, just det bilderna måste jag skicka in igen dom hade vist inte kommit fram, eller så har dom missat det, men skit samma. Fick ju ändå något tips under intervjun så funderar på att byta ut någon bild.

Jag vill så gärna börja matchas med familjer!!!





kvällen till ära så slog vi på med Lite brie ost, några ensamma godisbitar och pepsi och hejade fram Sverige till en förlust mot Danmark. Jag vet att matchen "inte spelade någon roll" men man behöver ju nödvändigtvis inte förlora för det!!

Mitt FB inlägg precis efter matchen: Tycker att: Vi ska riva Öresundsbron så packet kan simma hem, Skära bort Norge för inte ens de faktum att vi sitter ihop tycktes räcka för att dömma till Sveriges fördel!!! Och till slut tycker jag att Niklas Ekberg ska bjuda ut mig ♥

På tal om handboll... Niklas Ekberg....
 Jag väntar på att han ska ringa och säga att han gärna vill bjuda ut mig vilken dag som helst nu! *håller tummarna*

Dock har jag redan förutspått Sveriges framtid. Herrarna kommer ta ett brons, vinna Bragdguldet på idrottsgalan 2012. Och man fortsätter ignorera det faktum att Sveriges DAMER tog sig till final och blev två i VM i fotboll. Tydligen är det bara herrarna som är bragdisar med sina bronspengar. ..

Nu får jag nog lägga mig och läsa en stund i morgon ska jag prova balklänning!!! TJALLALLLALLLAAA! :D:D

*TjingTjing*

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: