Stackars lilla barn!

Ja först en liten parantes som jag nyss såg. När jag loggade ut från min mail visade de bilder på Vican och Daniel när de firade Hakon's och Mette-Marit's10 år som gifta.
Sen följde typ 23 bilder. så kommer det tillslut en på hela familjen med följande text under Här ser vi Marius, Mette-Marit, Ingrid Alexandra, Sverre Magnus, Haakon och Sonja inne i Oslo Domkirke.
(G hade föresten en tidning liggandes här, stolt som en tupp blev jag)

Vem FAN döper sin unge till Sverre Magnus?!?!?! Stackar lilla barn! Vad var det för fel på bara Magnus?!?!
Köss i jesu namn. Dock fann jag att namnet Märtha Louise var rätt vackert. Jag kanske inte skulle döpa mitt eget barn till det, men jag kan ju köpa mig en docka som får heta det? Undras om Lilla My är sugen på namnbyte? Vet inte hur det går till här i England, får kolla upp det.
Andra alternativet är ju att  jag faktiskt köper en odöpt en och döper henne till Märtha -Louise, i faderns, sonen och den heliga andes namn. Amen.
MM- Jo det står Thomas på hennes tröja, en gång i tiden har den tillhört T men det är också en bild att Tåget Thomas, som är en serie som går på Tv:n även i Svea.

Jag vaknade med en migrän som hette duga i morse och var allt annat än lycklig över att behöva stiga upp så tidigt. Men jag asade mig ur sängen och ner till kidsen. Som inte var påklädda. C följde med a upp och sen hade jag bara två att klä på och det gick som en smäck. Allt detta medans jag försökte att inte kräka på någon av dem.
Jag satte mig i soffan och Thomas kröp upp bredvid mig och bad mig läsa boken jag köpte till honom. Jag läser första sidan och inser att det är ingen idé om jag inte vill byta kläder på honom och mig innan vi ska köra.
Sen satte C igång med en lite show, men jag och A fick ut dem i bilen i tid och Stockwell park road är äntligen öppen igen! Thank GOD

Jag och A pratade lite i bilen på väg till Nursery't och damn jag har respekt för honom, han är sten cool, den mannen!
När vi lämnat av kidsen och är påväg ut igen frågar han mig om jag kan köra honom till Jobbet eftersom det varit en olycka. Visst säger jag, men ber honom köra dit då jag har absolut noll koll på vart det är. Då kör han runt och visar mig hur jag ska köra tillbaka, och han berättar hur duktig han tycker jag är som vågar köra runt här och att jag var den första som körde andra vägar (?) Jag fnissade lite och sa att jag fortfarande är livrädd att köra.
Fint var det och när han sedan vänt bilen så den stod i rätt riktning satte jag mig bakom ratten och körde himåt. Första gången någonsin i detta land som det var kul att sätta sig bakom ratten. Kan ha med att göra att jag inte var i mina sinnes fulla bruk. Och jag rykte knappt till när en motorcykel körde om mig i 60mph.
Men det var kul att köra bil. Jag insåg också att det är första gången sedan jag tog mitt körkort för mer än ett år sedan som det gått mer än två veckor sedan jag körde bil!! Galet!
Väl hemma kröp jag under täcket för att skydda mitt stackars huvud och sov i en timme. Vilket var fint.
Sen begav jag mig mot Clapham Common för att handla lite bröd och skinka. Och balsam.
Och när vi nu pratar om mitt handlande kan jag ju passa på att informera er om mitt I-land problem.
Jag köper vanligtvis Head and shoulders schampo och Balsam. Tills idag så jag ser att deras Balsam kostar £4,50 och en flaska TRESemmé kostar £2,20 Halva priset liksom! Och rätta mig nu om jag har fel men i Svea är inte Tresemmé jäääkligt dyrt??
Jaja, fattig som man är så provar jag nu iaf TRESemmé's Balsam. Får se om det är någon skillnad.
När jag kom hem åt jag och låg i sängen och kollade på förhäxad. Och huvudvärken börjar ge med sig. Tack och lov.
Sitter och kollar på skistars hemsida också. Sista anmälningsdagen är den 1 september.
Tro mig när jag säger att det kliar i fingrarna. Innan jag dör ska jag har jobbat där uppe. Men det får bli nästa års äventyr.
NU vet jag inte om det blir några avsnitt förhäxad till innan jag ska göra pankakor. Men denna gången har jag ett deciliter mått! bye bye 21 matskedar mjölk!!! :D
‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else
‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else

*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: