All these riots it's clear what's happening, Voldemort is BACK

Hahaha.. undebar ny FB grupp. Som jag stenhårt tror på! såg nyss ytterligare en lite små rolig Going out for a quiet one,and end up looting in Tottenham...

Allt kan hända i London!
Sista arbetsdagen idag, om 5 timmar har jag semester. Dock tänker jag gå upp i morgon och säga hej då till Kidsen och familjen. Kommer sakna dem, men jag är övertygad om att tiden kommer gå alldeles för fort då mina besök snaaaaart kommer! Herre gud jag kan inte fatta det!

När vi kom tillbaka från Nursery:t gick jag och la mig i sängen fullt påklädd, skulle bara sträcka lite på mig, men jag somnade fint där och sov till 11.. Fint =)
Dagen till ära glömde jg sedan kameran innan jag begav mig ut mot Leicester square för att hitta St. Martin Theatre där jag MM och Erené på måndag ska kolla på the Mousetrapp. Dagens kommentar går till Google maps. BITE ME! irrade runt som en liten förvirrad igelkott innan jag tillslut kommer tillbaka till tunnelbanan och provar gå åt andra hållet och då hittar teatern max 300m från the tube.
G hade köpt hem Brie ost till mig, Guld värt! =)
Blivande au pairer glöm inte er iPod eller Mp3! Det är rätt fint att ha en sådan när man irrar runt =)
Nu ska jag gå ner i vad som finns kvar av vårt kök ungefär och börja med maten. Nu socialiserar jag inte med kråkor längre utan x antal hugariska män... Mysigt värre!
Ikväll ska jag försöka uppdatera lite om Tunnelbanan ;)
*TjignTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: