första! andra! tredje! SÅLD!

Gud min liv och dal. JAG är SÅ SÅLDZUMBA!
Det var så roligt! Följde ju som sagt med Min morbrors sambo på Zumba dansning i kristianstad nu i kväll.
Det är en latinsk dans typ.
Vi hade två "ledare" som står längst fram och sedan gäller det att göra som dom gör. Vilket kan vara lättare sagt än gjort men det var faktiskt inte så svårt!
Vi dansade bl.a. till Wake me up med Wham  Den tyckte jag nog var roligast om man måste välja, när vi kom till de tango inspirerade var det lite svårt att hänga med med benen, men jag tyckte nog att min insats var godkänd ändå!
NU efteråt kommer jag inte ihåg någon av danserna men Wtf. PÅ onsdag är det dags igen. Så på någon utav mina middagar nu så måste jag springa till Stadium och köpa idrottskläder. Som FD. fotbollsspelare äger jag bara t-tröjor och shorts. Det ska det bli ändring på nu. Linne är ända utvägen. Isabell här snackar vi dubbelt upp på 15 cm ;)
Man är ju så inne i det... upptäckte någon gång att instruktören kollade på mig i spegeln och flinade, man skäms ju lagom då man samtidigt som man försöker dansa AS glor från rumpan och ner på dom....
Men man kan ju hoppas att dom är vana.
Så nu friends and folk är ju upptagen Söndagar och Onsdagar. Jag blir lite fattigare IGEN men förhoppningsvis hjälper det  till liiite att komma iform till Spain 2010!

NU ska jag bädda, sen ska jag nog läsa lite
Morden i Midsomer eller Flickan som lekte med elden? Elle belle bi

I morgon inleds näst sista veckan på APU:n  eller min tredje går ju också att säga.
Vi får hålla tummarna för Heidi Johan och Per där nere i Kina på VM!!

*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: