resan upp och första kvällen!

Ja nu är vi hääär, jag letar förbrilt efter sladden så ni kan få se alla foto jag tagit. Eller alla och alla, de som blev bra! Tänker försöka uppdatera varje dag med bilder Dels för att ni där hemma ska få se, men så klart ni andra anonyma också;)
Mamma och Peter är nu och hämtar Pizza och skidorna. Sedan blir det första fjällen groggen för i år. Mamma satt och pratade om det redan på Donken i Kristinehamn! :O Mamma så dit lilla fyllo ;) Men vi barn har ju blivit rätt så normala.... eller?
Vi trodde att vi skulle bo i stuga 68 som  förra året, vilket sög.. Men nu bor vi i nr 183, vilket är raden högst upp! av dessa stugor dock, finns en rad till med stora fina vi bodde i med Oscar och Daoruang.
Erik kvart över fem på morgonen i bilen!
Vi är framme!! Mamma peter erik i mitten under kuddarna, Albin och viktor längst bak!
 När man står i hallen som består av värmeskåp och en bänk man kan sitta på och ta på sig pjäxorna. Till vänster (usväng) ligger köket, direkt till höger toalett 1 sedan mitt rum, vid stolen ligger tv:n sedan två st likadana rum till, rakt fram där erik syns har vi toalett två och bredvid in där det ända rummet med dubbelsäng.
 köket.
 my room, inte spec stort, men det räcker och lets face it mitt rum hemma är inte heller så stort ;) dock är det bäddat nu, jag har 5 st kuddar :D Det  roligaste är faktiskt att packa upp här. INTE när man kommer hem..
 suddig bild på väg upp, här snart i sälens by. det e svårt att zooma och ta bild när hela bilen skakar!
I morgon får ni bilder från första åket Ni har något att se fram emot. Det har snöat lite här nu, och det var rätt dimmigt när vi kom upp hoppas på fint väder i morgon :)
Ha det bra nu blir det grogg!

*TjingTjing*

Kommentarer
Postat av: Linnea

Vilken mysig stuga! :O snacka om att jag blir avis <3

2010-01-16 19:29:59
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: