TJOHOOOO!!!

Yes nissarna kommer inte förrens i morgon! JAAAAAAAAAA!!!
Och jag har nu pratat med Pernilla så nu vet jag hur man gör kort också, ÅHH vilken börda som försvann!

Feels good!

Ja för att då berätta kortfattat om helgen, så var vi då i lördags på vår årliga utflyckt, sista helgen i juli åker vi ett gäng med mormor till fredriksdalsteatern i Helsingborg och kolla på Eva Rydberg!
I år hette den lorden från gränden
Så här såg våra fina program ut i år.
Jag tyckte den var väldigt bra! Men så mot slutet hände något spännande och underligt!
Det kom två droppar regn och alla i publiken dyker ner för att dra på sig regnkläder, alla var ju väl förberädda. Just då var det Eva Rydberg och Claes Malmberg som var ute på scenen, så dom stannade upp och flinade och sa att dom kunde vänta.
C: Titta ser ut som en camping. med en jävla massa förtält. tänk och ha husbil här.
Så garvade ju alla åt det, sen började det spö regna.     Nytt för iår var att dom hade tak där. men det regnade åt fel håll, så dom stod ju upptryckta mot väggarna, och plaskade lite med fötterna.
E: Detta får mig att tänka på singin in the rain ( så skrattade alla åt det. ) sedan bara några minuter senare när hon skulle börja på en annan låt, börjar hon sjunga på singin in the rain, så det skrattade ju alla hjärtligt åt innan hon började på rätt låt.
Sedan slåg åskan ner, fyfan! dunder och brak! blixten såg mer ut som en lampa ovanför taket, och jag har aldrig i mitt sjuttonåriga liv hört en sådan knall. FYFAN OCH HANS HELIGA MOSTER!

Så ledr nissen gick då in och bröt, och bad oss gå därifrån, nödlampor skulle tändas och det ena med det andra.
Så vi börjar gå, vi satt i mitten på andra raden, vi kom fram till buskarna som är runt om alla bänka inte längre, för korkad som vissa människor är så stannade dom så fort dom kommit ut! Men det kom inte mer åska, så dom kallade in oss igen.
så stod Claes på scen och sa att nu fick vi skynda oss för han hade familj och skulle hem! HAHAHA Så frågade hn om alla var inne, så sa han titta noga nu när jag försätter mig i trans till BIll Snibbson!
Så snurrade han ett varv och vi applåderade som galningar!
HAhahahaha så kul det var!

Man får ju tyvärr inte ta foto där, så det har jag inga att bjuda på tyvärr

Nu ska jag läsa slutet av min bok!

se ya later!
*TjingTjing*

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: