Glader

I morse sov jag så gott något längre är vad som är, i bilen på väg mot tåget i ilfart, förklarar jag lugnt för John att missar jag tåget är det mitt fel, och det går ju ett vid 7 också, det är ju inte hela världen om jag missar detta. Vi behöver inte hetsa upp oss! Väl på stationen 06,39 ( Tåget går 06,40) Ropar de ut att mitt tåg är försenat. Så inte förens 06,55 rullade det in på stationen. På tåget börjar jag reflektera över morgonen, vad hände egentligen. Jag fick ringa John och säga att jag nog är sjuk, ” Jo jag sa ju det redan igår när du plockade ur diskmaskinen vid halv 10” sa han. Jag kände mig så glad å lätt i morse. Jag känner mig fortfarande glad! Det passar inte min image, sarkasm, realism och pessimist har ju varit lite utav mina ledord.

 Igår fick jag så fina news som jag inte tänker dela med mig av offentligt riktigt ännu, när jag fick dem hade jag så ont i huvudet så jag tackade mest och pustade ut. När huvudvärken äntligen släppte vid halv 9 tiden kände jag mig lättad, jag låg i soffan i Lindhult mellan John och Milton så jag var väl inbäddad. Anledningen till huvudvärken var att jag kom in i ett sådan flow på förmiddagen i arkivet och lämnade det bara en gång mellan 8 och 11,30. Arkivet är väldigt litet och väldigt ont om luft och så måste man fokusera på siffror. Eftersom flowet inte ville stanna av fick jag gjort så himla mycket och inte förrän jag gick där ifrån kände jag att det vart dumt att jag inte öppnat ett fönster. Försökte dricka allt jag kom åt, nästan, under dagen, men det behövdes lite piller och pulver för att det skulle släppa.

Idag har hela dagen bara försvunnit typ! Jag har fått lära mig att assistera läkaren vid ultraljud av hjärta, det är spännande och roligt. Helt plötsligt är jag med på 3 undersökningar, även om jag har hjälp på en del av dem, så idag har det varit stressigt. Men bra stressigt!

 

Ikväll ska jag nog börja tape:a upp hallen! Är så sugen på att börja måla!! Och inreda, hur skojsigt är inte det?

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: