Clapham park

Jag har haft en sådan trevlig eftermiddag =)
Jag Franzi och Sophie ( Franzi är den gamla au pairen) Gick till Brixton, eller ja vi gick till Clapham men brixton kommer först, där hittade jag Body Shop! ( Ja Bambie du fick din bild ;) Och så gick vi inom lite olika supermarkets vi köpte en varsin macka dricka och chips. De har sådana erbjudande så man väljer det för 2,50 pund typ. Just det jag får inte glömma kakorna, de har depp måndagar här för att.. ja det är måndag så då kränger de kakor =)
Sen hittade ja mina älskade chokladbars här!! Frida vet vad jag menar, jag levde på sådana i Spanien :D
Har även hittat Subway och Mc så jag dör nog inte av hunger här. Dock berättade F att alla hon kände hade gått upp i vikt här, " du är hemma hela dagen eller ute och då äter du :P " Så jaaa....
Bild från planet när vi flyger in över England, som ni ser är det Moln överallt. men det var fint i London och jääävligt varmt.
Vi satt vid den stora poolen och åt, har bilder på huset och mini bilen, men har inte frågat HM om jag får lägga upp de. Har en fin bild på F och S också, ska kolla med dem också. Annars kommer de nog på FB.
Laddade också mitt nya nr med pengar och mitt tubstop kort, som funkar till bussar också. Ungefär till allt utom Taxi.
När vi kom hem förberedde vi lunchen och snart ska vi hämta kidsen. Ikväll blir det kanske så att vi ska till Tower Bridge by night eller så blir det Clapham park med två andra tjejer från Australien och Frankrike.
stort + är att S är Harry Potter galen hon också så vi planera att se den och har jag tur hinner jag ta mig till premiären och titta på stjärnorna!!! :D HOPPAS HOPPAS!
*TjingTjing*

London BABY!

Ja då sitter jag på mitt nya rum...
Gårdagen var.. ja det var mycket. Alla är så himla trevliga och när vi hämtade barnen på Nursery så kommer pojken springandes " Hanna you're my best friend! " Så kramade han mig och pussade mig på kinden :)
Så jag behöver ju inte oroa mig för att de inte ska tycka om mig.
Engelskan går bra, en del nya ord. Men jag förstår dem ju.
Fick en smärre chock när vi körde och hämtade dem dock. Vi kör över en bro som jag glömt namnet på. Men den ligger precis vid The London eye så jag tittade ju på den, när jag sedan tittar rakt fram ser jag till min stora förvånad att där ligger ju för fan Big Ben! :O Dock frågade jag först om det var det :P
Flygplanen flyger precis ovanför så det är lite jobbigt. För stunden känns det bra. Men det har varit jobbigt. Är detta verkligen min grej?

NU ska vi ut på stan ;) Bilderna får vänta tills ikväll :D
*TjingTjing*

Dan före dopparedagen!

Alltså jag kan inte begripa att jag ska åka i morgon, Liksom om 24 timmar sitter jag i England.
Har varit i stan idag och ätit på rose Garden med Helene och Paulina. Sen blev det en runda på stan med Therese och lite fika innan jag växlade de sista av mina mynt nästan till Pund. Så jag har lite i handbagaget.
Sen körde jag inom MM och MF för att lämna balklänningen och lämna min Förhäxad box och en tröja som MM ska ha med sig när hon kommer.
MEN jag bokade också flygbiljett till MM och hennes väninna så de ska komma och hälsa på mig på min födelsedag, eller de kommer ju den 14 och åker den 17.
Min värdfamilj åker ju på semester den 11 Augusti, så kändes det lite depp att vara ensam i två veckor och över ens födelsedag.
Fick även hem min nya almanacka idag, sååå snygg den är! Ska försöka lägga upp en bild.
Ja.. i morgon börjar en ny dag i mitt nya liv.  Au pair i England....
häfstift
JA nu vet jag inte när jag bloggar nästa gång men.. ja. JAg lovar att höra av mig så fort jag kan =)
*TjingTjing*

hepåre...

Dagens i-lands problem Hur ska jag kunna översätta alla mina fenomenalt bra ord översättas till engelska?

Helt klart något man kan grunna på.
Midsommarhelgen spenderades i Norje boke och vi söp jädrar i från torsdag kväll till söndag morgon.
Men jag måste säga att det var den roligaste högtid jag firat på mycket länge.
När trubaduren igår spelade Every little thing, trodde jag en höjdpunkt var nådd. Men det var innan ha sa
"Och nu tänkr jag spela en låt från Kenneth & the Knutters" Och så spelade han, finns det inte nån som kan som en riktig man
Om på något ställe hade glädjetårarna suttit perfekt där!
Träffade många nya fina människor och ja det var en jävligt bra helg rent ut sagt!
Idag har det blivit att ta adjö av bambie. och morbror med familj.
Nu måste jag minsann duscha, mycket att göra i morgon!!
En sak är tex att köpa nya jeans för tror ni inte att dessa också gått sönder nu?!
JO det har dom! röv

*TjingTjing*

7 days a week

Ja om exakt en vecka är jag i england. Bor i England..
Hujeda mej

HAde fått två mail idag, ett från HM som skrev att dem såg fram emot att få träffa mig nästa vecka, och att deras nuvarande aupair förmodligen skulle flytta in i gäst rummet så jag får flytta in i mitt rum direkt. Jag svarade att jag nog skulle klara av att bo i gästrummet ett par dagar! :)
Också ett mail från STS avresebrev. Om en massa försäkringar om man skulle dö och så. Känns ju bra.
Lägligt nog har jag åkt på en dunder förskylning.
Har jobbat idag också och det blir likaså i morgon, så sen är det party party i helgen så nu bör jag lyfta migfrån soffan och packa så de andra kn sitta vid bordet och äta på midsommar :)
7 days left!!

*TjingTjing*

10 dagar!

JAg kan inte fatta att det är tio10tio dagar tills jag åker!
Väskan ligger i vardagsrummet öppen med en hög av kläder i sig, på bordet ligger sladdar kameran iPod böcker och annat dylkit. Och dagen har spenderats med att packa ner ALLT jag äger och har i flyttlådor, alla grejor på toaletten är väck. Min bokhylle min byro allt är tomt!
10 dagar kvar, Helt sjukt.
Förresten behöver jag råd tips och ideér. Jag har köpt en bok till pojken Pettsson och findus på engelska, till flickorna ett varsitt diadem och klämmor. diademen är så söta, men är det orrätvisst? HJÄLP!!!
10 dagar tills jag sitter på flyget. Hujjeda mig
*TjingTjing*

Surprise!!

Ja det kan man säga, jag jobbade inte bara tisdag utan även onsdag och torsdag och sedan även lördag.
Trivs dock super bra där så det har inte gjort mig något. I fredags var jag och frida och shoppade på Center syd.
Herre gud där var ju inget folk, vi gick ensamma på Gina Tricot ett bra tag innan det kom in två andra stackare där.
Så jag köpte på mig en hel del, inte bara på Gina.
På New Yorker gick jag lös helt! Ett par byxor en tröja och 6 par öronhänge men den underbara häärliga rean gjorde att jag bara betalade 183 kr för allt!! Åh jag älskar rea. och det var kul att shoppa, mycket. Inte bara två saker.
Igår när jag slutat så kollade jag mobilen och ser att jag har tre missade samtal, två från Malin coh ett från mamma, samt ett meddelande från Frida där hon skriver jag jag absolut måste svara Malin NU.
SÅ jag ringer upp och Sanni undar om han och Malin kan komma och våldgästa mig vid halv 4, 4. Jag hade int ont av det så jag åkte hem och satte mig och tittade på ett avsnitt av Förhäxad, när telefonen ringer IGEN
Denna gång är det Malin som säger att jag ska klä upp mig lite snyggt ha pengar med mig och så skulle dom hämta mig om 20 minuter.
Så iväg bar det, efter ett tag fick jag ögonbindel på mig och sedan skulle vi ut och gå. Till slut sätter de mig på en stol och när de drar av mig ögonbindeln satt jag vid ett långbord och där satt inte bara jag, Malin och Sanni utan också Bambie, Frida Robin och Pontus, jag blev smått förvånad!
Så de bjöd mig på en superb middag och sedan efterätt. Efter ett par timmar på restauragen, med två tal och presenter så bar det av mot Biljard där vi fortsatte kvällen med Sex on the beach och Hallon lakrits shotar! :D
Damn I'm gonna miss those!
Måste bara lägga upp en bild på min nya väska LOVE IT!! Kostar egentligen 399 men det var givetvis på rea till 199 så den fick snällt följa med hem!
*TjingTjing*

tjii fick ja!

Vist skrev jag igår att jag skulle ha en lugn skön dag i stan idag. Jag kan lova att så blev det inte :P
kvart över 9 ringde de från Rosen och undrade om jag kunde jobba :) Och det sa jag ju givetvis ja till =)
Så där har jag befunnit mig till kvart i 8 idag. förutom då jag körde till Kristianstad och hämtade mina betyg och min AAAAASSSS fina resväska. LOVE IT!
Nu ska jag söka efter lite mat kolla på ett ( eller två) avsnitt av förhäxad. Sen blir det sängen för i morgon blir det jobb igen :)
I helgen verkar det som om vi ska packa ner delar av mitt rum :S lite skräk blandad förtjusning


*TjingTjing*

Bal- Student

Ja då är det väl dags för en lite uppdatering. Förr-förra inlägget skrev jag att i morgon kan jag svara på " vad är väl en bal på slottet" och damn it det kan jag !!
Balen 5/6-2011
klockan 8.00 befan jag mig hos Sanna ( min frisör) Där fixades håret och sminkningen
Det blev så levandes grant, dock hade jag inte förväntat mig något annat.
Sedan bar det av hem till MM där alla åt smörgåstårta, provsmakning av studentmaten. MUMS. Sedan var det att gå på toa en sista gång innan klänningen åkte på. Vi begav oss upp mot det enorma vånga berget och där fotograferade Therese's Magnus mig.
Therese's uppgift ar att rikta solen i mina ögon... ;)
Men bra blev bilderna, Denna har dock mamma tagit.
Ja sen åkte vi hem och där lämnades jag ensam så de andra for till bäckaskog för att inväta vår ankomst.
Ungefär kvart över 2 kom min baldejt och vi begav oss mot slottet.
Ja wow. det var en fanastisk kväll natt.  Alla vr så fina jag träffade nytt trevligt folk. Och det var en oförglömlig kväll. Dock försöker mina fötter glömma allt dansande! aj aj aj



Ja sen var det dags för studenten. I förra inlägget finns bilder på hur det såg ut när jag kom hem. orkar inte lägga upp dem igen. ( blogg.se skaffa lättare uppldadning!!!)
dagen innan studenten var iaf hela klassen uppe i hålan och dekorerade lastbilen, vi passade även på att äta Pizza :)
Studentdagen kan nog inte beskrivas. Jag kan fortfarande knappt fatta det. På bilden jag och Frida.



Idag har jag då varit och tagit bort leverfläckar. USCH dom skar i mig och klippte och BLÄÄÄÄ
nu har jag skrivit ett långt blogg inlägg. Bra
I morgon blir det stan, ska bl.a. hämta resväskan :)
*TjingTjing*

FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

JAG HAAR TAGIT STUDENTEN!
Ja i eftermiddag har jag lite blogg tid inplanerat. lite uppdatering och ändringar.
Nu ska jag äta frukost och sedan bär det av till hälsoringen för borttagning av leverfläckar :S
För att slänga på lite fler vuxenpoäng kan jag meddela att jag nyss varit på banken och satt in pengar ;)
höhö
*TjingTjing*

Vad är väl en bal på slottet?

Ja det kan jag svara på i morgon =)
Jag kan inte begripa att de är i morgon, man har föreberätt för denna dagen i nästan ett år, det är iaf så länge som man har drömt om den! Helt galet!
Det går lite segt att skriva aftersom mina naglar har blivit liiite längre, men dom är super fina och jag är jätte nöjd! =)
Jag lovar att det ska komma upp lite bilder från balen senare, ska skicka någon balbild till mina värdföräldrar också hade jag tänkt :)
25 dagar till!!
Visade jag förresten en bild på min fina resväska som jag snar har inhandlat? Den ligger undanlagd!
Wunderful är den! :)
Nu ska jag kolla så allt e klappat och klart inför morgondagen och sedan blir det nog ett och annat avsnitt av förhäxad.
Ha en trevlig lördagskväll =)
*TjingTjing*

Charmed

Herre gud så fast jag ÄR! Har fått hem Charmed boxen och jag vill egentligen flytta till Soffan och sitta där till den 10 juni, nästan.
Skattjakten igår! Ingen i vårt lag har tagit några bilder, men jag vet att Emma gjorde så nu ska jag bara luska ut hur jag hittar dom (Y)
Mitt lag var Judith och Judith och vi var väldigt fina!
Känslan att stå i tivoliprken och hoppa och sjunga för vi ska ta studenten och när man stod i Österängs tält och sjöng OO AA OAE VI ÄR ÖSTERÄNGARE helt obeskrivligt!

Har hittat min kamera sladd och just i denna stund håller bilder på att laddas upp där.
Här har vi utsikten från balkongen :)
Lovley
Ooohh oooh I like IT!
På lördag ska det fixas naglar och sen på Söndag är det ÄNTLIGEN dags för balen! :D
Var idag och plockade ögonbrynen, Aj aJ AJ!! Första och sist gången utan tvekan..!!
NU ska jag kolla på Charmed =)
*TjingTjing*